Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.525 Posts
Pagina: «« 1 ... 2186 2187 2188 2189 2190 ... 3527 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 8 oktober 2020 01:35
    [Op-Ed] In 2020, It's the Stupid, Stupid.
    Door SAM YOUNGMAN EN ADAM PARKHOMENKO 7 oktober 2020

    "Misschien ben ik immuun. Ik weet het niet." — President Donald J. Trump op 10/5/20
    Als COVID-19 alleen hersenen aanviel, zou hij gelijk hebben.

    Maar het virus werkt niet op die manier, en de president is niet immuun. Hij is in feite besmet, besmettelijk en blijkbaar dommer dan hondenpoep.

    Dat laatste is natuurlijk al geruime tijd duidelijk. Ondanks zijn beweringen dat hij een "stabiel genie" is, is Trump dezelfde man die naar een zonsverduistering staarde, Yosemite niet kan uitspreken en denkt dat het Amerikaanse leger onzichtbare vliegtuigen heeft zoals die gebruikt worden door het fictieve personage Wonder Woman.

    Als je niet in QAnon zat of een rode hoed droeg, werd het onderdeel van Trumps persona dat hij niet zo slim is. Het was gebakken in; gewoon een snl indruk imiteren het echte leven. Maar toen begon Trumps domheid heel veel mensen te laten sterven door een dodelijk virus. En het duurde niet lang, zijn domme oranje kont had het ook.

    Wonder boven wonder, dat was toen hij ging van dom naar dommer.

    Op maandagavond, Amerikanen keken hun besmettelijke president verlaten van een ziekenhuis dat hij niet had moeten verlaten, krijgen op een helikopter met marine piloten die hij kon infecteren, vliegen terug naar het Witte Huis waar meer personeel wachtte om besmet te zijn, lopen naar het gebouw alsof hij loopt een helling, TAKE OFF ZIJN DAMN MASK en ga in het gebouw. Toen kwam hij terug om nog een shoot te doen voor zijn propagandafilm.

    En hij was nog steeds net opgewarmd.

    Tegen dinsdagochtend, de president van de Verenigde Staten was terug naar waar hij begon zeven maanden en meer dan 210.000 Amerikaanse levens geleden, het vergelijken van het virus met de griep en mensen te vertellen om niet bang voor te zijn. Dinsdagmiddag kondigde hij aan dat hij de economische stimuleringsonderhandelingen op Capitol Hill aan het doden was.

    Tegen de tijd dat deze column berichten, we gaan ervan uit dat hij zal hebben aangekondigd dat hij gaat deur tot deur doden van De Huisdieren van amerikanen.

    Omdat deze klootzak probeert deze verkiezing te verliezen, of hij is te dom om zichzelf te redden.

    Leren leven met het virus, zoals de president zei dat we allemaal moeten doen, betekent dat veel mensen zullen lijden en sterven en de Amerikaanse manier van leven - restaurants, scholen, balspelen, concerten - zal voor altijd worden veranderd, zo niet gedoofd. Als er een stukje hoop was in de uitsparingen van de harten en geesten van kiezers dat Trump op een bepaald niveau deze dodelijke pandemie serieus nam, was het voor altijd weggevaagd toen DONALD-19 op dat balkon stond en zijn masker afnam.

    Maar nogmaals, na vier jaar van spelfouten "Kentucky" en zeven maanden van bleekwater en wonder praten, het land had al zijn oordeel over Trump's intellect. Het beëindigen van de stimulus gesprekken, echter, is een dom paard van een andere, domme kleur.

    Minder dan een maand te gaan voor de verkiezingen, de werkloosheid is 7,9 procent, en meer dan 10 miljoen Amerikanen die een baan had in januari nu niet. Geen stimulans betekent dat die nummers op het punt staan om veel erger te worden. Zoals jeff Stein van de Washington Post opmerkte, betekent de wrede domheid van Trump (onze woorden) dat 30 miljoen werkloze mensen een permanente inkomensverlaging van 50 procent zullen zien, 40 procent van de restaurants zal worden gesloten in zes maanden, "tienduizenden" werknemers van luchtvaartmaatschappijen zullen worden losgelaten en geen stimuleringscontroles meer zullen worden uitgevoerd die betalen voor zaken als voedsel en huur. Het is een doodvonnis voor veel kleine bedrijven.

    Behalve dat duizenden Amerikanen vermijdbare doden laten sterven, is dit de grootste, domste politieke blunder die we ooit hebben gezien.

    Democraten hebben Trump gesmeekt om hun hulp in te nemen. Het reddingspakket dat ze sinds mei hebben voorgesteld, had door het Witte Huis moeten worden gezien als een dikke kerstgans uit Ebenezer Scrooge; een manier om de economie en de markten vlak voor de verkiezingen te sappen. President Stupid McStupid zei nog steeds geen dank.

    En toen ging hij op Twitter om iedereen te laten weten dat hij degene was die elke hoop op verlichting gedood, het verzenden van de markten wankelen en het maken van verdomd duidelijk aan het Amerikaanse volk die de schuld was.

    Het was zo'n domme zet, we moeten geloven dat Trump een van zijn handelsmerk flip-flops zal hebben voordat de week voorbij is. Toch, dom is net zo dom doet.

    En Trump staat niet alleen in zijn toewijding aan domheid. Mike Pence's team bracht dinsdag pleiten voor minder voorzorgsmaatregelen worden genomen op het debat van woensdagavond. Mitch McConnell gelukkig toegetreden trump's oproep voor niet meer stimulans en een aantal Republikeinse senatoren haastte zich naar ... Kijk eens hoe Kelly Loeffler reageerde.

    Het is bijna drie decennia geleden dat James Carville zei: "Het is de economie, dom," en op dit moment lijkt het soort schilderachtig. Want in 2020 is het de economie, het is het racisme, het is het dodelijke besmettelijke virus en het zijn een miljoen andere dingen die Trump op een domme manier heeft aangepakt.

    Ja, dit jaar is het dom, dom.
  2. forum rang 9 gnocchi. 8 oktober 2020 01:57

    Donald Trump, Juiced Up op Antilichamen en Steroïden, beweert ten onrechte dat hij genezen is van COVID-19 en roept de diagnose 'a Blessing From God' op.
    BY Brandon Gage 7 oktober 2020

    Twee dagen na het controleren van zichzelf uit Walter Reed Military Medical Center tegen het advies van zijn medische adviseurs in, zei President Donald Trump op woensdag dat zijn COVID-19 diagnose een "zegen in vermomming" was en dat de experimentele behandelingen die hij kreeg om het coronavirus te bestrijden hem "genezen" hadden.
    Foto door NICHOLAS KAMM/AFP via Getty Images

    "Hoi, misschien herken je me, het is je favoriete president, en ik sta voor het Oval Office in het Witte Huis, wat altijd een spannende plek is om te zijn," begint Trump. "Ik ben een dag geleden teruggekomen van Walter Reed Medical Center. Ik heb daar vier dagen doorgebracht en hoefde dat niet te doen. Ik had in het Witte Huis kunnen blijven, maar de artsen zeiden 'omdat je president bent, laten we het doen'. Ik zei: 'Goed, vertel me wat ik moet doen en ik ga luisteren'.

    Kijk hieronder:

    Volgens rapporten uit de administratie, hadden de dokters moeite om de president te overtuigen om naar het ziekenhuis te gaan.

    "Ik heb daar vier dagen doorgebracht," zei Trump triomfantelijk. "Ik ging naar binnen en ik voelde me niet zo heet. En binnen zeer korte tijd gaven ze me Regeneron. Het heet Regeneron. En andere dingen ook, maar ik denk dat dit de sleutel was."

    Een van die "andere dingen" Trump waarnaar vaag wordt verwezen was een dexamethason, een krachtig steroïde met een reeks bijwerkingen, zoals grillig gedrag, onvoorspelbare stemmingswisselingen, en plotselinge uitbarstingen van energie.

    "Dus ze gaven me Regeneron, en het was als ongelooflijk. Ik voelde me meteen goed," zei Trump. "Ik voelde me drie dagen geleden net zo goed als nu. Dus ik wil alleen maar zeggen, we hebben Regeneron. We hebben een andere drug van [Eli Lilly and Company]. En ze komen naar buiten, en we proberen ze te pakken te krijgen op een noodbasis."

    Trump, die aandelen bezit in Regeneron, beloofde een gratis behandeling voor iedereen die het nodig heeft, maar ging niet in op de manier waarop dat zou gebeuren.

    "We hebben het goedgekeurd. Ik heb het goedgekeurd. En als je in het ziekenhuis bent en je voelt je echt slecht, ik denk dat we het gaan werken aan waar je ze gaat krijgen en je gaat ze vrij krijgen," zei de president. "En vooral als je een senior bent, gaan we je er snel in krijgen."

    De president garandeerde ook persoonlijk dat er een COVID-19 vaccin beschikbaar zou zijn voor de verkiezingen. Hij bood daar ook geen bewijs voor.

    De volgende verklaring van Trump bood de bevestiging dat de Food and Drug Administration zich aan zijn richtlijnen heeft gehouden, in plaats van te vertrouwen op de wetenschap.

    "We hebben het gedaan, niemand anders zou het hebben kunnen doen," zei Trump. "De FDA heeft zo snel gehandeld als ze ooit in de geschiedenis hebben gedaan. Er is nooit een tijd geweest, en geen enkele president heeft ze ooit zo geduwd als ik om eerlijk te zijn."

    Trump beweerde toen ten onrechte dat hij genezen was.

    "Ze noemen ze therapeutisch, maar voor mij was het niet therapeutisch. Het maakte me gewoon beter. Oké, ik noem dat een genezing."

    Maar Trump bewaarde zijn meest verbazingwekkende opmerkingen voor het laatst.

    De president zei dat het aannemen van COVID-19 - wat 211.000 Amerikanen het leven heeft gekost - een "zegen van God" was omdat hij zich op dit moment onoverwinnelijk voelt.

    "Ik wil dat iedereen dezelfde behandeling krijgt als uw president," voegde Trump eraan toe, "want ik voel me geweldig, ik voel me perfect. Dus ik denk dat dit een zegen van God was dat ik het heb gevangen."

    hillreporter.com/donald-trump-juiced-...
  3. forum rang 9 gnocchi. 8 oktober 2020 02:18
    quote:

    40-jarige horizon tot 2060 schreef op 8 oktober 2020 02:08:

    Weet iemand van de nachtbrakers hier of de NPO om 03:00 het debat tussen Harris en Pence live uitzendt?
    Waar normaal gesproken het debat tussen vice-presidentskandidaten weinig aandacht krijgt is dat dit jaar wel anders. Net zoals al het andere nieuws rondom Trump, is er ook veel aandacht voor het treffen van Mike Pence en Kamala Harris. CNN zendt het hele debat live uit, vanaf 03:00 uur Nederlandse tijd.

    www.gids.tv/artikel/10776/hoe-laat-is...
  4. forum rang 9 gnocchi. 8 oktober 2020 08:28
    Harris en Pence Face Off in een meer civiele debat
    7 oktober 2020JONNY BONNERFacebookTwitterE-mail

    Vice-president Mike Pence kijkt naar de Democratische vice-presidentskandidaat Senator Kamala Harris, D-Calif., als hij een vraag beantwoordt tijdens de vice-presidentiële debat woensdag, in Kingsbury Hall op de campus van de Universiteit van Utah in Salt Lake City. (AP Photo / Morry Gash, Pool)
    SALT LAKE CITY (CN) - Vice-president Mike Pence en senator Kamala Harris aangescherpt hun veters voor een langverwachte, enige vice-presidentiële debat dat was meer civiele dan presidentiële face-off vorige week.

    De uitgestrekte blokken van Salt Lake City, gepland door mormoonse kolonisten voor familieboeren om vee te draaien zonder "toevlucht te nemen tot godslastering," veranderde van een pandemische stilte naar onstuimige buzz in de uren die leiden tot de krachtmeting.

    De Universiteit van Utah, opgericht in 1850 en een 2002 Olympische site, was in strakke lockdown voorafgaand aan de wedstrijd.

    Duelleren protesten kampeerden aan de rand van de campus, de handel weerhaken en schreeuwen over elkaar, een scène net als presidentiële debat van vorige week in Ohio.

    Debat deelnemers, winnaars van een lot loterij, en de media rond de hal op President's Circle trok zalm-gekleurde chirurgische maskers uitgegeven door de gastuniversiteit.

    Moderator Susan Page, Washington bureau chief voor USA Today, noemde zetels "de meest exclusieve tickets" als ze begroet de "kleine en sociaal-afstand" publiek.

    Harris' gasten opgenomen staat Rep Angela Romero en Deborah Gatrell, een 21-jarige veteraan en middelbare school leraar.

    Pence nodigde Ann Marie Dorn uit, de weduwe van de gepensioneerde st. Louis-politiekapitein David Dorn, die tijdens protesten in juni werd doodgeschoten, en de ouders van Kayla Mueller, een humanitaire hulpverlener die gevangen werd genomen en gedood door militanten van Islamitische Staat.

    Pence en Harris zaten 12-voet en 3-inch uit elkaar op bureaus geflankeerd door een duo van plexiglas schermen.

    "Dit zijn tumultueuze tijden," zei Page, aandringen debat beleefdheid in tegenstelling tot de melee van president Donald Trump en Joe Biden op 29 september.

    Harris, eerst te spreken tijdens de negen-segment evenement, rustig keek naar televisiecamera's, terwijl het aanpakken van een noodzaak om "onze provincie te redden" te midden van de lopende pandemische onzekerheden.

    Pence, op zijn beurt op Covid-19, de reactie van de regering en het dodental, zei president Trump "zet de veiligheid van Amerika op de eerste plaats."

    "Letterlijk tientallen miljoenen doses van een vaccin" zal beschikbaar zijn "tegen het einde van dit jaar," Pence toegevoegd.

    Geen van beide kandidaten sprak meteen uit de bocht of over elkaar.

    Tot ze dat deden.

    "Meneer de vice-president ik spreek," zei Harris, hand in de lucht, als Pence gebeiteld in tijdens haar tweede stint op de microfoon. "Ik spreek."

    Pagina sternly een einde te maken aan de ruckus, die ebde en stroomde door de avond.

    Pence onderbrak 10 keer tot Harris' vijf.

    Page werd grotendeels gedempt als moderator over de eerste helft van het debat, die onderwerpen van ras en het rechtvaardigheidssysteem, de economie, gezondheidszorg, banen, belastingen en buitenlands beleid kenmerkte.

    Op een Plan van Biden-Harris om de pandemie te bestrijden, spotte Pence en noemde het plagiaat.

    "Als je kijkt naar het Plan Biden," zei hij, "het leest heel veel als wat president Trump en ik en onze task force hebben gedaan elke stap van de weg."

    Harris lobte later een terugkeer haymaker over duistere belastingsgegevens van Trump.

    "Het zou echt geweldig zijn om te weten wie de president van de Verenigde Staten en de opperbevelhebber is geld verschuldigd aan," zei ze. "Is hij het maken van die beslissingen in het beste belang van het Amerikaanse volk of eigenbelang?"

    Het paar bleef sparren op de klimaatverandering.

    "Het klimaat verandert. Maar het probleem is, wat is de oorzaak? En wat doen we eraan?," zei Pence. "President Trump heeft duidelijk gemaakt dat we naar de wetenschap zullen blijven luisteren."

    "We hebben geen behoefte aan een enorme 2 biljoen dollar Green New Deal die alle nieuwe mandaten zou opleggen aan Amerikaanse bedrijven en Amerikaanse gezinnen," voegde hij eraan toe.

    "We hebben gezien een patroon met deze administratie, dat is dat ze niet geloven in de wetenschap," antwoordde Harris.

    De kandidaten verschenen geoefend, en gepolijst, gedurende het hele evenement, het leveren van punten met gemak en het vermijden van de attributen die ontsierd ronde een van Trump-Biden.

    Het meest oprechte moment kan goed zijn geweest als Harris, haar stalen ogen welled met tranen, gedetailleerd de moord op George Floyd, een zwarte man, door de politie in Minnesota.

    "Mensen in ons land van elk ras, van elke leeftijd, van elk geslacht, perfecte vreemden aan elkaar marsen schouder aan schouder, arm-in-arm vechten voor ons om eindelijk dat ideaal van gelijke rechtvaardigheid onder de wet te bereiken," zei Harris. "We moeten altijd vechten voor de waarden die we dierbaar zijn, met inbegrip van de strijd om onze idealen te bereiken."

    Pence antwoordde koeltjes, "er is geen excuus voor de rellen en plunderingen die volgden," onder vermelding van een Minneapolis kapsalon die werd "platgebrand" na de dood van Floyd.

    "We hoeven niet te kiezen tussen het ondersteunen van rechtshandhaving en het ondersteunen van onze Afro-Amerikaanse gemeenschap," voegde Pence eraan toe.

    Online commentatoren nota genomen van een vlieg die rustte op pence's hoofd voor ongeveer twee minuten, onopgemerkt door de vice-president.

    Onmiddellijk na het debat, de Biden campagne maakte gebruik van het moment en bood een flyswatter te koop op haar website met "Waarheid over vliegen" gedrukt op het handvat.

    Karen Pence sloot zich direct na het debat aan bij haar man op het podium. Ze droeg geen masker.

    Harris' man, Doug Emhoff, droeg een zalmkleurig masker.

    In een officiële release na het debat, Biden zei Harris, "genageld."

    "Ze maakte een felle, dwingende zaak voor het Amerikaanse volk en herinnerde ons eraan dat, met goed bestuur en respectabel leiderschap, de beste dagen van ons land nog steeds in het verschiet liggen," voegde Biden eraan toe.

    President Trump nam tijdens het debat herhaaldelijk kennis met Twitter, zijn voorkeursplatform.

    "Mike Pence WON BIG!," twitterde Trump, die herstellende is van een coronavirusinfectie, vanuit het Witte Huis.

    Het tweede presidentiële debat, en derde van vier Commissie van Presidentiële Debatten gebeurtenissen, is gepland voor 15 oktober in Mia

    www.courthousenews.com/harris-and-pen...
  5. forum rang 4 Mijn Vriend 8 oktober 2020 09:24
    Prachtig. In zijn laatste clip op zijn site ziet ie er tenminste weer vies bruin uit. Wat een poppenkast. Nog twijfel ik tussen of hij corona uberhaupt heeft gehad, of dat hij het expres heeft opgelopen (met een miniscule eerste dosis). Zijn zijn positieve handlangers al ziek genoeg om te overtuigen?
  6. forum rang 10 luchtschip 8 oktober 2020 10:53


    Joe Biden op zijn twitter account :

    Pitch in $5 to help this campaign fly.

    pbs.twimg.com/media/EjxgKoSX0AYGmhD?f...

    twitter.com/JoeBiden/status/131403104...

    Op de Joe Biden web site worden nu ook vliegenmeppers aangeboden met de tekst :

    "Truth over Flies"

    Purchase is a donation to Biden Victory Fund.

    store.joebiden.com/truth-over-flies-f...
  7. forum rang 6 Opentop 8 oktober 2020 11:16
    quote:

    Al Kipone schreef op 7 oktober 2020 18:59:

    Trump said on Twitter on Tuesday that he had ended talks with Congress about more stimulus, but on Wednesday morning, Drew Hammill, a top aide to House Speaker Nancy Pelosi, D-Calif., tweeted that she spoke with Mnuchin "by phone at 9:33 a.m. The Secretary inquired about a standalone airlines bill. The Speaker reminded him that Republicans blocked that bill on Friday & asked him to review the DeFazio bill so that they could have an informed conversation."

    www.npr.org/sections/latest-updates-t...

    Vrijdag Oct 2:

    House Transportation and Infrastructure Committee Chairman Peter DeFazio (D-Ore.) attempted to pass a stand-alone bill that would give relief to airlines on the House floor Friday.

    The attempt was unsuccessful after the Oregon congressman was denied a request for unanimous consent, which would preclude the need for members to participate in a recorded vote. His bill would extend the airline Payroll Support Program (PSP) by six months.

    “The Republican minority killed this legislation, plain and simple. If they had just agreed, tens of thousands of workers for the airlines — flight attendants, they don’t get paid a heck of a lot of money, pilots, yeah they do well, mechanics, gate agents — tens of thousands of those people have been furlough as of yesterday,” DeFazio said on the House floor.

    PSP, which allocated $25 billion in aid for airlines, was part of the massive $2.2 trillion Coronavirus Aid, Relief, and Economic Security (CARES) Act passed in March. As a condition for accepting the relief, it prohibited airlines from laying off employees until Oct. 1.

    thehill.com/homenews/house/519381-sta...
    Als dit nog eens leest is het toch volkomen idioot wat er gebeurt.
  8. forum rang 10 luchtschip 8 oktober 2020 11:21

    Dr Dena Grayson :

    When asked what he'd do if Trump doesn't accept a peaceful transfer of power, Mike Pence REFUSES to answer the question and then lies about the FBI "spying" on Trump's campaign.

    This is fascism, NOT democracy.

    video 1:56 minuut

    twitter.com/DrDenaGrayson/status/1314...
  9. forum rang 10 luchtschip 8 oktober 2020 11:45
    quote:

    Opentop schreef op 8 oktober 2020 11:16:

    [...]

    Als dit nog eens leest is het toch volkomen idioot wat er gebeurt.

    Trump houdt de kiezers in gijzeling.

    Stem op mij en na 3 november kom ik met een steunplan voor de gevolgen van de corona uitbraak.
    Stem je niet op mij, dan moet je wachten tot 21 januari 2021 wanneer Biden officieel geïnaugureerd wordt.

    Nu komt Trump erachter dat het vorige steunprogramma onder meer in hield dat de luchtvaart maatschappijen een Payroll Support Program hadden, dat per 1 October afliep. De regering zorgde ervoor dat de werknemers van luchtvaartmaatschappijen toch hun loon kregen, waarbij de luchtvaart maatschappijen beloofden geen mensen te ontslaan.

    Nu er per 1 October geen verlenging van deze regeling is, gaan de vliegtuigmaatschappijen mensen ontslaan.

    Zie posting op dit forum 7 October 10:40 uur :

    Neil Irwin, Senior economic correspondent, The New York Times :

    Trump walking away from stimulus negotiations makes it more likely airlines will follow through with large-scale layoffs.

    By my count, 13 of the 20 most-trafficked US airports are in swing states.

    pbs.twimg.com/media/Ejq7ZSBWsAAXgpg?f...

    twitter.com/Neil_Irwin/status/1313568...

    Wanneer Trump ziet dat de luchtvaart maatschappijen mensen gaan ontslaan in swing states, wil hij ineens bakzeil halen.
    Massa ontslagen vlak voor de verkiezingen is slecht voor zijn imago.

  10. forum rang 6 Plein777 8 oktober 2020 12:01
    quote:

    luchtschip schreef op 8 oktober 2020 11:56:

    Pence Harris debat

    Q: “Why is the US #coronavirus death toll higher than comparable countries?”

    Mike Pence
    : Refuses to answer, but instead touts Trump's “accomplishments.”

    video1:43 minuut
    twitter.com/DrDenaGrayson/status/1314...

    Wat een misselijkmakend persoon is die pens toch, tot over zijn oren en met een vlieg op zijn kop zit hij verstrikt in de leugens van zijn maffia baas.
70.525 Posts
Pagina: «« 1 ... 2186 2187 2188 2189 2190 ... 3527 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,35 -1,07%
EUR/USD 1,0666 +0,46%
FTSE 100 7.847,99 +0,35%
Germany40^ 17.771,70 +0,01%
Gold spot 2.367,61 +0,28%
NY-Nasdaq Composite 15.683,37 -1,15%

Stijgers

B&S Gr...
+8,35%
PostNL
+7,07%
Fugro
+4,29%
Van La...
+1,90%
Sif Ho...
+1,51%

Dalers

TomTom
-14,98%
VIVORY...
-10,98%
Alfen ...
-7,35%
ASML
-6,68%
FASTNED
-5,86%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links