Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ordina - Juli 2020

186 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 jan6307 31 juli 2020 11:21
    31-7-2020 09:53:51

    Beursblik: ING verhoogt koersdoel Ordina
    (ABM FN-Dow Jones) ING heeft vrijdag het koersdoel voor Ordina verhoogd van 2,50 naar 3,00 euro met een onveranderde koopaanbeveling.

    Ordina liet bij de kwartaalcijfers een sterker dan verwachte kasstroom zien en dat vormde aanleiding voor ING om de taxaties voor Ordina te verhogen.

    Wel blijft ING aan de voorzichtige kant. De overheidssteun valt de komende weken weg, en dat geeft onzekerheid over hoe de markt zich na de zomer ontwikkelt, aldus analist Marc Zwartsenburg.

    "De resultaten in het tweede kwartaal tonen duidelijk de veerkracht van Ordina aan, evenals de progressie die wordt geboekt met uitrol van de strategie", zo schreef de analist.

    ING denkt zelfs dat er ruimte is in 2020 voor een speciaal dividend, nadat Ordina uit voorzorg het dividend eerder opschortte. Als Ordina ook het derde kwartaal goed doorkomt, dan denkt ING dat het bedrijf het ingehouden dividend van 0,095 euro per aandeel over 2019 alsnog kan uitkeren. Inclusief het dividend dat ING al voorzag voor 2020 zou dit optellen tot een dividend van 0,14 euro per aandeel over 2020.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.
  2. [verwijderd] 1 oktober 2020 11:49
    Het zou wel prettig zijn als er discussie is op dit platform, dit in een gemeenschappelijke taal gebezigd wordt. En inhoudelijk zijn, dat is ook wel fijn. Ik heb in het verleden openheid gegeven in de info dat Teslin (afgelopen jaar) van Neways naar Ordina ruilde, en dat ze mogelijk de grootste aandeelhouder zouden worden. Dat is nu het geval (ongeveer 15,2%.
  3. Biobert 1 oktober 2020 13:46
    quote:

    profeet M schreef op 5 augustus 2020 09:42:

    vraag: past CTAC bij Ordina?
    Alsdan, als de cfo van Ctac de vacature van cfo bij Ordina invult en hij ceo Meas adviseert Ctac over te nemen. De cfo van Ctac koopt namelijk voortdurend aandelen Ctac bij en kan dan een mooie winst opstrijken.
  4. [verwijderd] 6 oktober 2020 10:34
    Ex dividend zou ORD (SLOT 2,28-0,14=2,14) weinig meer zijn dan de koers toen ebitda-rend de 5% nauwelijks oversteeg. Deze yield is meer dan verdubbeld, de koers echter niet. JP M op zoek naar dividend en volume, zal daar komende weken meer moeten gaan betalen; het zou me niet verbazen als deze partij de stofzuiger weer uit de bezemkast laat halen, uiteraard via en door traders (volgens VWAP methode) van ABN AMRO en ING. leuk spelletje komende dagen. En natuurlijk, voor alle sceptici, een profeet, zeker een van ''het houtje'', mag niet jokken!
186 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links