Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.559 Posts
Pagina: «« 1 ... 2157 2158 2159 2160 2161 ... 3528 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 3 oktober 2020 16:10
    Ik ben boos

    Bill Palmer | 9:09 uur EDT 3 oktober 2020

    Zelfs toen ik deze nieuwscyclus de afgelopen anderhalve dag heb besproken, heb ik moeite gedaan om te begrijpen waarom ik me er zo raar bij voel. Donald Trump, zijn handlangers en zijn mede-samenzweerders krijgen eindelijk wat ze aantoonbaar verdienen. Ze lieten honderdduizenden Amerikanen om egoïstische en psychotische redenen in een pandemie sterven, en nu zijn zij degenen die ziek zijn.

    Ik ben niet blij met het feit dat Donald Trump in het ziekenhuis ligt en moeite heeft met ademhalen, of dat zijn mede-samenzweerders zoals Hope Hicks en Kellyanne Conway ook ziek zijn. Ik voel ook geen schuld of medeleven. In plaats daarvan ben ik boos op ze. Ik ben zelfs boos op ze. Ze hebben er vier jaar alles aan gedaan om dit land uit egoïstische redenen te vernederen en te destabiliseren. Nu hebben ze zichzelf eindelijk vernietigd en hebben ze geen enkele functionerende regering achtergelaten.

    We hebben nu een president van de Verenigde Staten die voor onbepaalde tijd in het ziekenhuis wordt opgenomen en zou kunnen overlijden. We hebben een Witte Huis dat duidelijk geen idee heeft wat het doet, geen idee heeft wat hij het publiek moet vertellen, en niet in staat is om iets te beheren. We hebben een uitbraak van de pest in de Senaat van de Verenigde Staten. We zitten midden in de presidentsverkiezingen en we kunnen niet eens de rest van de debatten houden.

    Donald Trump en zijn handlangers hebben door hun kwaad en hun ontreddering en hun hebzucht eindelijk een manier gevonden om zichzelf te vernietigen. Ze zijn ziek, ze zijn besmettelijk, en hun toch al kleine kans om de verkiezingen te winnen is alleen maar kleiner geworden. Ze hebben een zooitje voor zichzelf gemaakt, maar het is net zo goed een zooitje voor ons land. Bovenal ben ik gewoon pissig op hen omdat ze het hebben laten gebeuren.
  2. forum rang 10 luchtschip 3 oktober 2020 16:13


    Trump is now being treated with remdesivir, an antiviral drug that showed efficacy in patients hospitalized with COVID19, who were generally more severely ill than Trump.

    The drug is given intravenously for 5 days, hence why the WH said he’d be in hospital for “a few days.”

    verklaring Trump's arts :
    pbs.twimg.com/media/EjZ0_I1X0AElVWg?f...

    twitter.com/DrDenaGrayson/status/1312...

    5. dagen lang dit medicijn remdesivir, intraveneus (via de aderen toegediend).
    Zaterdag opgenomen dus zeker nog tot en met woensdag in het Walter Reed ziekenhuis.
    Vermits hij geen verdere complicaties krijgt.

    Het is nog een medicijn in experimentele fase. Het zou een positieve uitwerking hebben, waarbij het de ernst van de symptomen afzwakt. Definitieve onderzoek resultaten over de uitwerking en bijwerkingen zijn er nog niet.

    Toch wordt er aan de President dit experimenteel medicijn gegeven.
    Mogelijk is de President er toch erger aan toe. Door gebrek aan informatie over zijn toestand blijft het volk in het ongewisse.
  3. forum rang 9 gnocchi. 3 oktober 2020 16:22
    quote:

    ff_relativeren schreef op 3 oktober 2020 16:14:

    Misschien wordt de kans voor Trump om de verkiezingen te winnen wel groter nu hij besmet is ,
    als mensen medelijden met hem krijgen en daarom op hem hun stem uitbrengen.
    Die kans zit er in hoor! Er zijn miljoenen Amerikanen die puur reageren naar een emotionele moment. Daarom trek ik mij niets aan van pols of rally's of dure reclames. Degene die het eerst over de finish komt is winnaar of verkoop de huid niet van de beer voor dat hij geschoten is.
  4. forum rang 7 ff_relativeren 3 oktober 2020 16:23
    Remdesivir is een bestaand medicijn dat al enkele jaren wordt gebruikt om Ebola, Marburg, en Lassakoorts te bestrijden. Dat is een heel eng rijtje.

    Dat het medicijn ook wordt ingezet tegen Corona , zegt iets over de overeenkomsten :
    - aantasting van alle organen ;
    - inwendige bloedingen ;
    - extreem hoge besmettelijkheid.
  5. forum rang 8 closer 3 oktober 2020 16:31
    quote:

    asti schreef op 3 oktober 2020 15:58:

    Je had dus niet echt nagedacht over jouw suggestie. Als je dat wel had gedaan, dan wist je dat het een heel onwaarschijnlijk scenario betreft en dus redelijkerwijs niet kan dienen als tegenaanwijzing.
    Nu meen jij te weten dat ik niet over mijn suggestie had nagedacht. Onzin. Of het een waarschijnlijk scenario is: ik vermoed niet bij Luchtschip, maar het is zeker mogelijk. En om terug te komen op ons geschilpunt: jouw "aanwijzingen" dat hij oververmoeid zou zijn, zijn op niks gebaseerd.

    Verder veel sterkte met je obsessie.

  6. forum rang 8 closer 3 oktober 2020 16:40
    quote:

    luchtschip schreef op 3 oktober 2020 16:13:

    Toch wordt er aan de President dit experimenteel medicijn gegeven.
    Tegenwoordig wordt Remdesivir ook in Nederland bij Covid-patiënten toegepast, hetgeen het herstelproces aantoonbaar heeft ingekort.

    www.trouw.nl/zorg/de-virusremmer-die-...
  7. forum rang 9 gnocchi. 3 oktober 2020 16:42
    quote:

    gnocchi.(Bert Strijk) schreef op 3 oktober 2020 16:18:

    Deze arts van het Witte Huis is net zo iets als de slager die zijn eigen vlees keurt.

    twitter.com/JakeSherman/status/131239...

    De arts van het Witte Huis, Sean Conley, zal om 11 uur een update geven over zijn toestand bij Walter Reed.
    Zomaar wat flauwekul koffiedik kijken. De winnaar krijgt een gratis voettocht naar Amerika en koffie eigen rekening.

    Wat gaat de arts vertellen.
    Ik denk, het gaat goed en eet goed en werkt hard via mobiel en digitaal en is opgewekt en mag over een paar dagen naar huis.
  8. forum rang 6 asti 3 oktober 2020 16:43
    quote:

    closer schreef op 3 oktober 2020 16:31:

    [...]
    Nu meen jij te weten dat ik niet over mijn suggestie had nagedacht. Onzin. Of het eens waarschijnlijk scenario is: ik vermoed niet bij Luchtschip, maar het is zeker mogelijk. En om terug te komen op ons geschilpunt: jouw "aanwijzingen" dat hij oververmoeid zou zijn, zijn op niks gebaseerd.

    Verder veel sterkte met je obsessie.

    Dat iets mogelijk is maakt het niet waarschijnlijk. Een (heel) onwaarschijnlijk scenario is per definitie mogelijk. Slimpie.
  9. forum rang 8 closer 3 oktober 2020 16:44
    quote:

    gnocchi.(Bert Strijk) schreef op 3 oktober 2020 16:42:

    Wat gaat de arts vertellen.
    Ik denk, het gaat goed en eet goed en werkt hard via mobiel en digitaal en is opgewekt en mag over een paar dagen naar huis.
    Daarin volgen ze hetzelfde scenario als bij Boris Johnson. Die is nog steeds niet de oude.

    “People feel that Boris is not the Boris he was. Something has happened to him,” said one erstwhile supporter.

    www.theguardian.com/politics/2020/oct...
  10. forum rang 8 closer 3 oktober 2020 16:53
    'It’s a hoax. There's no pandemic': Trump's base stays loyal as president fights Covid

    “If he’s sick, then they planted it when they tested him. It’s what they did to me when I went to hospital for my heart beating too fast. Two weeks later I got a cold,” he said. “It’s political. I don’t trust the US government at all. Who are they to mandate personal safety? I listen to Trump.”

    www.theguardian.com/us-news/2020/oct/...

  11. forum rang 6 Opentop 3 oktober 2020 16:56
    quote:

    gnocchi.(Bert Strijk) schreef op 3 oktober 2020 16:10:

    Ik ben niet blij met het feit dat Donald Trump in het ziekenhuis ligt en moeite heeft met ademhalen, of dat zijn mede-samenzweerders zoals Hope Hicks en Kellyanne Conway ook ziek zijn. Ik voel ook geen schuld of medeleven. In plaats daarvan ben ik boos op ze. Ik ben zelfs boos op ze. Ze hebben er vier jaar alles aan gedaan om dit land uit egoïstische redenen te vernederen en te destabiliseren. Nu hebben ze zichzelf eindelijk vernietigd en hebben ze geen enkele functionerende regering achtergelaten.

    De man is in goede handen. De mensen die binnenkort nog 421 miljoen van hem moeten ontvangen zullen hem wel knijpen. De grote vraag en tevens het grootste probleem wat hier speelt is dat we niet zomaar aan kunnen nemen dat wat ons vertelt wordt ook klopt. Heeft die wel corona , zijn het wel milde symptomen ?

    Dat is toch verschrikkelijk dat je niet kan vertrouwen op de juistheid als het over Trump de president van de USA gaat.
    Financiële markten zijn altijd beter geïnformeerd. De Aex steeg na het nieuws. Maar wat betekent dat ?

    Op Fox maakt een reporter er gewag van, hij neemt het een andere reporter kwalijk dat die op een twitter account meldt dat velen menen dat het een vooropgezet scenario is. Hij neemt het de reporter kwalijk, beter zou zijn dat je de vraag stelt waar zou dat toch door komen?

    Dan is er nog het onbekende, Trump heeft natuurlijk pre-existing conditions, geluk dat het nu nog geen probleem is dat die gewoon verzekert is. Maar hoe doet een corona het bij iemand met bone spar ? Daar is zeer weinig over bekend.

    De Chinezen hebben ook geantwoord, ze zeggen dat heb je ervan als je het niet serieus neemt. Dat is niet erg aardig. Waren het niet de Chinezen die het ook eerst gedownplayed hebben? Daar mag Trump niets van zeggen, maar omgekeerd China ook niet.

  12. forum rang 9 gnocchi. 3 oktober 2020 17:14
    Het is wat het is

    Robert Harrington | 10:30 uur EDT 3 oktober 2020

    Het is verkeerd, moreel en tactisch, voor ons om ons nu te verkneukelen omdat Donald Trump positief heeft getest op het coronavirus. Het is moreel verkeerd, want dat is niet wie we zijn, dat is wie zij zijn, en wij zijn beter dan zij. Het is tactisch gezien verkeerd, want zo willen we niet dat Donald Trump verliest. We willen dat hij verliest door afgewezen te worden bij de stembus. We willen dat zijn incompetentie en onverdraagzaamheid en criminaliteit niet standaard worden afgewezen door ziekte en mogelijke dood, maar door het overweldigende fiat van het volk.

    Toch hebben we het recht om boos te zijn. Als je boos bent, is dat terecht. Ten eerste was ik boos over hoe Trump het aankondigde. In zijn onthullende tweet schreef hij, "Vanavond, @FLOTUS en ik testte positief voor COVID-19." Eerst en vooral, testte hij niet positief voor COVID-19, hij testte positief voor coronavirus. Zeggen dat je positief testte voor COVID is als zeggen dat je positief testte voor AIDS in plaats van HIV. Het is een volledig verkeerd begrip van de volksmond van de ziekte, en het onthult een totaal gebrek aan competentie en basiskennis van zijn kant. Hoe durft hij zo weinig werk te doen aan iets dat zo dodelijk is voor zijn mensen en zo intrinsiek is aan zijn werk.

    Na meer dan 213.524 Amerikaanse doden te hebben voorgezeten (zoals ik dit schrijf) en een wereldwijde pandemie die meer dan negen maanden oud is, had het "stabiele genie" dat de leiding had, op zijn minst zoveel moeten weten. Het feit dat hij nog steeds niet weet hoe de pandemie wordt uitgesproken, onthult zijn volledige minachting voor de gezondheid van iedereen in het land en zijn historische onverschilligheid voor het probleem.

    Er zijn veel arrogante mensen die zich nu terecht schamen. Hoog op de lijst staan veel mensen bij Fox News die water droegen voor deze idioot. Trump leefde in de meest beschermde luchtbel ter wereld, omringd door artsen die ervoor zorgden dat iedereen die met hem in contact kwam, getest werd, en toch kreeg hij het. Trump bestendigde de domme mythe dat het dragen van een masker betekende dat je zwak of onamerikaans was. Hij verachtte verslaggevers die maskers droegen en deed alsof hij ze niet kon horen omdat hun licht gedempte spraak niet waarneembaar was - terwijl dat duidelijk wel het geval was. Hij bagatelliseerde de ernst van de ziekte en bleef onderschatten hoe ernstig en verwoestend het is.

    Nu heeft hij het en eindelijk, FINALY, begint Fox News het te erkennen. Zoals Chris Wallace het formuleerde: "Als ik één ding zou kunnen zeggen tegen alle mensen die kijken, vergeet de politiek, dit is een volksgezondheidskwestie, de president van de Verenigde Staten zit in de meest veilige luchtbel ter wereld, in de zin dat iedereen die met hem in contact komt een test moet doen en hij heeft het nog steeds. Dus draag het verdomde masker en volg de wetenschap."

    Het kan Coronavirus niet schelen wie je bent, bij welke partij je hoort, of wat je gelooft. Het valt lukraak aan, zonder voorkeur of vooroordelen. Het wildvuur van besmetting dat zich nu door het Witte Huis en de Senaat verspreidt, zal erger worden voordat het beter wordt. Troef, die zwaarlijvig en bejaard is en een verschrikkelijk slecht dieet heeft, loopt een groot risico op permanente invaliditeit en zelfs de dood, en onwetendheid is de reden - onwetendheid van en minachting voor de wetenschap. Wanneer we de solide wetenschap van de epidemiologie negeren, is het resultaat even consequent als onvermijdelijk - de dood.

    Als Trump sterft aan COVID-19 zal ik me niet verkneukelen, ik zal me bedrogen voelen. Hij zou moeten leven om zijn haatdragende ideeën in de vernieling te zien liggen. Hij zou moeten leven met de vrije tijd om achter de tralies van de gevangenis de ellende te zien die zijn domheid heeft veroorzaakt op een land dat hij heeft verraden. Als Trump sterft, heb ik alleen maar dit te zeggen: "Het is wat het is."
  13. forum rang 9 gnocchi. 3 oktober 2020 17:21
    Wat is het toch een vieze president!

    Pence om campagnevergadering te houden in Arizona

    Orion Rummler

    Vice-president Mike Pence bij een MAGA-bijeenkomst in Gilford, NH op 22 september. Foto: Jessica Rinaldi / The Boston Globe via Getty Images

    Vice-president Mike Pence zal aanstaande donderdag een MAGA-bijeenkomst houden in Peoria, Arizona, volgend op het plan van de campagne om de VP op de weg te houden nadat president Trump vrijdag positief testte op het coronavirus.

    Waarom het belangrijk is: Pence, die vrijdag negatief testte op COVID-19 en naar verluidt opnieuw op zaterdag, zal waarschijnlijk spreken voor een grote menigte die niet sociaal afstandelijk zal zijn, tenzij er nieuwe richtlijnen worden uitgevaardigd. Hoewel bezoekers van de MAGA-bijeenkomst maskers dragen, worden ze niet verplicht gesteld door de campagne.
    Het Witte Huis, de Trump-campagne en het kantoor van Pence reageerden niet onmiddellijk op de vraag of de bijeenkomst extra sociale afstandsvereisten of vereisten voor het dragen van een masker zou stellen.

    Het nieuws aansturen: de eerder geplande campagne-evenementen van Trump zullen allemaal virtueel of vertraagd zijn naarmate de verkiezingsdag nadert, nadat hij en de first lady positief waren getest op het coronavirus, kondigde de campagne vrijdag aan.

    Wat te kijken: het eerste vice-presidentiële debat staat gepland voor 7 oktober, de dag voor het evenement in Arizona.

    www.axios.com/coronavirus-trump-pence...

70.559 Posts
Pagina: «« 1 ... 2157 2158 2159 2160 2161 ... 3528 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,36 +0,00%
EUR/USD 1,0618 -0,24%
FTSE 100 7.877,05 +0,37%
Germany40^ 17.751,90 -0,48%
Gold spot 2.404,51 +1,06%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

VIVORY...
+11,51%
JUST E...
+5,71%
Air Fr...
+4,18%
FASTNED
+3,00%
RANDST...
+2,65%

Dalers

Pharming
-9,63%
ASMI
-6,10%
Avantium
-6,01%
PostNL
-5,84%
TomTom
-3,31%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links