Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel SHELL PLC AEX:SHELL.NL, GB00BP6MXD84

  • 33,490 16 apr 2024 15:42
  • -0,570 (-1,67%) Dagrange 33,430 - 33,885
  • 4.680.680 Gem. (3M) 7,4M

Uitstappen? Is het echt never sell Shell?

200.031 Posts
Pagina: «« 1 ... 3158 3159 3160 3161 3162 ... 10002 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 2 oktober 2020 12:01
    quote:

    BBman schreef op 2 oktober 2020 11:56:

    Gaat de koers iets omhoog naar 10,29 wordt meteen daarna weer afgestort door de grote jongens. We zitten in de tang.
    De koers is beneden de laatste bodem gestampt, dus dat wordt niet zomaar gekeerd. Daarvoor is bijzonder nieuws nodig. Zonder dat is verder dalen m.i te verwachten. Overweeg nu mijn kooporder op 10.03 in te trekken; is wellicht beter om de storm eerst maar te laten uitrazen. Want gelet op het volume vandaag is die storm nog steeds gaande,
  2. Seniele gek 2 oktober 2020 12:02
    quote:

    Wesley schreef op 2 oktober 2020 11:23:

    [...]

    Buy Low, Sell High: simpel toch... Of stap je liever in als het weer hoog staat?
    Te simpel, low en high zijn begrippen die per dag kunnen veranderen. Als ik dat betreffende grafiekje volg van afgelopen half jaar dan durf ik te stellen dat er totaal geen reden is waarom vandaag het kantelpunt omhoog komt, er moet echt iets groots gebeuren, olieprijs, vaccin o.i.d. Tot die tijd blijft het kwakkelen. De afgelopen jaren best wel wat gehandeld in RDS maar nu even niet, gewoon te onzeker maar voor u hoop ik dat ik de boot mis en dat ze na het weekend op 15,- staan, veel succes.
  3. forum rang 4 lanciared 2 oktober 2020 12:14
    quote:

    OOTB schreef op 2 oktober 2020 10:53:

    Nu Shell op dit moment drama is, naar welke aandelen kun je dan heen in deze tijd. De Tech staat al strak opgepompt, Bio met Galapagos en Pharming heeft me al teveel geld gekost, wat blijft er over om nog een beetje rendement te maken? Door de fiscus en de bank word je alleen maar gestraft. Iemand suggesties?
    Wat velen hier, op het Shell forum , raar maar waar, waarschijnlijk zelf nog niet zullen weten is dat Criterium - een 100 % dochter van Shell - afgelopen herfst een JV gesloten heeft met AMG , om Spent Refinery Catalysts te recycleren, en bijgevolg vestigingen gaat uitbouwen in de gehele wereld om de gebruikte catalysts van raffinaderijen en de grote zeeschepen te recycleren om Vanadium eruit te halen. (AMG blijft eigenaar van sites (Ohio, en nieuwe aanbouw) in Noord Amerika.
    Dit is natuurlijk ook een erg toekomst gerichte groene afslag, recyclage en Vanadium (o.a. gebruikt om electriciteit op te slaan met de grote, en uitbreidbare Redox Flow Batteries) - Doet Shell dus ook aan mee. - Verduurzaming.

    Om nu op Uw vraag te antwoorden : Shell wordt dus zowat gezien als energie leverancier als daar zijn : fossiele brandstoffen. Maar in deze sector, of je het nu leuk vind of niet , gaat minder in geinvesteerd worden door grote vermogen/fonds beheerders.

    Als alles wat meer gaat naar energie-transitie van fossiel naar duurzaam - groene aankomende golf - duurzaamheid, CO2 reductie voor klimaatmaatregelen kan je natuurlijk kijken naar - hier in Amsterdam genoteerd : -- AMG. - - Al even hard afgestraft, en naar omlaag gebracht. Komende van 53,2 euro i- midzomer 2018 , nu naar nog geen 14 euro.
    (Prijzen van Lithium en o.a. - en belangrijk voor AMG: Vanadium - erg laag en bijna op historische minima.)
    Herstelkandidaat, en kandidaat op snel herstel als prijzen van Vanadium en Lithium opnieuw aantrekken, wat trouwens ook voorspelt wordt.
    AMG is leverancier , en Lithium wordt gebruikt als grondstof voor de batteries van EV , Metaal Vanadium is als kritisch aangeduid en wordt gebruikt o.a. - als basis van Redox flow Batteries- energieopslag in grotere systemen.

    Het zou een droom zijn moest Shell het gehele AMG op deze koers , of iets hoger in zijn geheel kan overnemen , maar zal zo eenvoudig niet gaan op deze koers (beschermingsclausule er om heen)

    Wat er ook van zij : AMG op deze koersen is een herstel kandidaat om flink te profiteren van de aankomende , welbekende groene golf , als de metaalprijzen wat aantrekken, wat trouwens alom voorspeld wordt.
    Investeren in AMG is investeren in de Lithium, nodig voor de batterijen van de electrische voertuigen , en investeren in grondstof Vanadium als energieopslag in de Redox Flow Batterijen.
    LR
  4. [verwijderd] 2 oktober 2020 12:18
    quote:

    MFCons schreef op 2 oktober 2020 12:14:

    [...]

    9,998 zal en moet gehaald worden. Iets met stoploss geneuzel. Turbo's enzo.
    Zal vrij weinig uitmaken. Op elke 10 cent bestaat er wel een stoploss. Aanbieders zijn ook gewoon banken, lijkt mij vrij stug dat zij de koers manipuleren om wat stoplosses te triggeren.
  5. forum rang 5 ToTheTop 2 oktober 2020 12:20
    Innovatie

    De digitale euro vergroot behalve de toegang tot betalen ook de keuze in betaalmogelijkheden, en stimuleert innovatie. Ook maakt een digitale versie de euro aantrekkelijker voor buitenstaanders en kan de digitalisering helpen in de strijd tegen witwaspraktijken of de financiering van terrorisme.

    In een rapport over de economische, strategische technologische en maatschappelijke keuzes waar de eurozone voor staat, concludeert de ECB dat er een digitale versie van de euro moet komen wanneer ontwikkelingen rondom de eurozone daarom vragen. Daar moeten dus nu al voorbereidingen voor getroffen worden, schrijft de bank.

    Vertrouwen

    ECB-president Christine Lagarde zegt dat de rol van de ECB is om vertrouwen te kweken in geld. „Dit betekent dat we moeten zorgen dat de euro geschikt is voor het digitale tijdperk.” ((( Hahahahaha... De bank die het heeft over "vertrouwen". )))
200.031 Posts
Pagina: «« 1 ... 3158 3159 3160 3161 3162 ... 10002 »» | Laatste |Omhoog ↑

Direct naar Forum

Premium

Er staat extreem veel op het spel voor Shell

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links