Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.545 Posts
Pagina: «« 1 ... 2129 2130 2131 2132 2133 ... 3528 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 28 september 2020 11:57


    Three former administration officials say Trump and Kush “pressured” government officials to direct wall contracts to Fisher Sand and Gravel—awarded nearly $2 billion in contracts despite questions about the quality of its work.

    video 1:29 minuut

    twitter.com/DrDenaGrayson/status/1310...
  2. forum rang 6 Opentop 28 september 2020 12:55
    quote:

    luchtschip schreef op 28 september 2020 11:57:

    Three former administration officials say Trump and Kush “pressured” government officials to direct wall contracts to Fisher Sand and Gravel—awarded nearly $2 billion in contracts despite questions about the quality of its work.

    video 1:29 minuut

    twitter.com/DrDenaGrayson/status/1310...
    Als daar nu eens een 200 miljoen van, voor Trump gaat is die al voor de helft uit zijn probleem.
  3. forum rang 6 Opentop 28 september 2020 13:03
    quote:

    Wadloper schreef op 28 september 2020 08:36:

    I’m far more interested in the tax returns of a politician who became a multimillionaire than the tax returns of a billionaire who became a politician.
    Ik ook en ik ben ervan overtuigd dat politici zich op een of andere manier laten betalen.
    Dat is niet afhankelijk van of ze republikein of democraat zijn.
    Ik heb ook het idee dat wij , mensen teveel vasthouden aan het idee dat die mensen gedreven zijn op basis van hun overtuiging. Dat is helemaal niet zo. Ik schat dat 80% morgen republikeins wordt of andersom , als dat hun beter past. Politici hebben geen enkele ruggegraat.

    Maar, wat wel belangrijk is, is dat een President niet chantabel is.
    De grootste charlatans doen zich altijd voor als zijn ze heel rijk. Totdat ze ontmaskert worden.
    Nu door de belasting documenten (werd dat Al Capone ook niet fataal) . Maar lang voordat dit
    de wereld in komt, waren er natuurlijk al banken, financiers, wel ingelichte kringen die al lang wisten dat de keizer geen kleren aan heeft. Die mensen zoeken de pers niet, maar laten hem links liggen.
    Misschien dat meneer Adelson of de Koch brothers nog even bij moeten springen.
  4. forum rang 6 Plein777 28 september 2020 13:13
    quote:

    luchtschip schreef op 28 september 2020 12:59:

    Het artikel uit de New York Times over Trump Tax returns

    Hier een toelichting in een twitterdraadje van Lincoln's Bible

    twitter.com/LincolnsBible/status/1310...

    en de Threadreaderapp :
    threadreaderapp.com/thread/1310356965...

    Je hebt gewoon te maken met de trump MAFFIA organisatie , en de white trash/imbecielen hebben het niet door hoe ze belazerd worden.

    www.youtube.com/watch?v=aF25oN06oS4

    Negeer ook de kansloze Pegida en QAnon aanhangers hier op dit draadje svp:-)
  5. forum rang 9 gnocchi. 28 september 2020 13:24
    Mensen houd toch om energie en aandacht aan relnichten te geven. Op jullie reacties genieten ze van en het is voer om met meer flauwekul te komen. Het is gewoon verwarring zaaien en zijweggetjes bewandelen die nergens heen leiden. We hebben het over de president van Amerika die de macht heeft om de wereld te vernietigen. Deze man is chanteerbaar en staat in dienst van schatrijke corrupte zakenlieden en corrupte wereldleiders.

    Michael Cohen:

    'In het jaar dat hij $ 750 aan belastingen betaalde, betaalde ik meer dan $ 3 miljoen. Als ik drie jaar de gevangenis in zou gaan wegens belastingontduiking, zou hij 300 jaar moeten krijgen. "

    Geen wonder dat Project Veritas leugens plaatst om af te leiden!
    #TrumpIsBroke

    twitter.com/HKrassenstein/status/1310...
  6. forum rang 10 voda 28 september 2020 13:34
    De Amerikaanse leeuwenkuil

    Er moet snel een commissie van gerenommeerde Republikeinen en Democraten komen om volgende maand het resultaat van de presidentsverkiezingen in de VS te valideren. Dat is de oproep, of eerder noodkreet, van gezaghebbend Republikein Dan Coats. Een commissie is hard nodig om onze democratie te redden, schreef hij eerder deze maand.

    Als er iemand is die kan weten of die democratie gevaar loopt, dan is hij het. Van maart 2017 tot augustus 2019 was hij directeur National Intelligence, de meest centrale positie in de Amerikaanse inlichtingenwereld. Hij verzorgde de dagelijkse inlichtingenbriefing voor de president. Coats werd door Trump ontslagen, nadat hij aanvankelijk met veel lof was binnengehaald — geen ongebruikelijke gang van zaken in Washington, de ministers Tillerson en Mattis gingen hem voor. Ook tussen Trump en Coats was aan wrijving geen gebrek. Tot ongenoegen van Trump liet Coats er geen misverstand over bestaan dat Rusland probeerde de presidentsverkiezingen van 2016 te beïnvloeden.

    Uit hoofde van zijn recente positie heeft Coats diepgaande kennis over pogingen tot inmenging in de verkiezingen van buitenaf. Ook weet hij precies hoe de binnenlandse verhoudingen liggen. Maar het belangrijkste is dat hij Trump bijna twee en half jaar dagelijks van zeer dichtbij heeft meegemaakt. Het is daarom veelzeggend dat juist hij met deze noodkreet komt. Blijkbaar heeft hij er geen enkel vertrouwen in dat de zaken op en na 3 november normaal zullen verlopen.

    Dat zijn zorg niet ongegrond was, bleek vorige week. Trump weigerde te garanderen dat er een vreedzame overdracht van het presidentschap zal zijn. 'Wij zullen zien wat er gebeurt', zei hij desgevraagd. Later werd zijn reactie wat afgezwakt door het Witte Huis en door de senaatsleider van de Republikeinen, Mitch McConnell. Maar toch.

    De oproep van Dan Coats om zo dicht op de verkiezingsdatum een twee-partijencommissie op te richten, maakt geen kans. De Republikeinen zouden het initiatief direct in de kiem smoren.

    Het 'Wij zullen zien' van Trump geldt voor ons allemaal. Volgens sommige Democraten stevenen de VS af op een Belarussisch scenario: een president die weigert zijn verlies te erkennen en te vertrekken. De Europese Unie besloot president Loekasjenko om die reden niet te erkennen als wettige president. Hoe te reageren als die legitimiteitsvraag zich straks ook aandient in de VS? Het land waarvan wij afhankelijk zijn voor onze veiligheid. Alleen al om die reden een vraag van een totaal andere politieke dimensie. Laten wij hopen dat de vraag zich niet aandient. Een antwoord zal verre van eenvoudig zijn.

    Ed Kronenburg was ambassadeur in Peking en Parijs. Reageer via columnist@fd.nl.

    fd.nl/opinie/1358705/de-amerikaanse-l...
  7. forum rang 9 gnocchi. 28 september 2020 14:00
    www.axios.com/earnings-guidance-sp-50...

    Bedrijven houden de winstverwachtingen nog steeds tegen

    Dion Rabouin, auteur van Markets

    Overgenomen uit FactSet; Grafiek: Axios Visuals

    Meer bedrijven publiceren winstverwachtingen voor het derde kwartaal en verhogen de verwachtingen, maar het aantal S&P 500-bedrijven dat advies geeft, blijft ver onder de traditionele gemiddelden.

    In cijfers: slechts 53 S & P-bedrijven gaven toekomstige richtlijnen uit in het tweede kwartaal, ongeveer de helft van het vijfjarig gemiddelde (104) en het laagste aantal sinds het bijhouden van gegevens in 2006 begon, blijkt uit de gegevens van FactSet.
    Voor het derde kwartaal is dat aantal tot nu toe 67, of 36% onder het gemiddelde, waarbij 45 bedrijven positieve winstverwachtingen uitgeven.
    Meer dan 100 S&P 500-bedrijven hebben zich teruggetrokken of hebben tot op heden geen jaarlijkse WPA-richtlijn voor 2020 of 2021 verstrekt.

    Wat ze zeggen: "De meeste van deze bedrijven noemden onzekerheid over de impact van COVID-19 de reden voor het niet verstrekken van jaarlijkse EPS-richtlijnen", schrijft John Butters, Senior Inkomstenanalist bij FactSet in een persbericht.
    "Het lijkt er dus op dat deze onzekerheid er ook voor zorgt dat veel S&P 500-bedrijven op dit moment geen WPA-richtlijn op korte termijn en WPA-richtlijn op lange termijn niet verstrekken."
  8. forum rang 9 gnocchi. 28 september 2020 14:13
    Dit alles is maar een topje van de ijsberg van Donald zijn criminelen leven.
    twitter.com/HKrassenstein/status/1310...

    Trump verkocht een landgoed van $ 40 miljoen aan een Russische oligarch voor $ 100 miljoen.

    "Maar Hunter Biden."

    De IRS moet de activa van Trump nu in beslag nemen!.
  9. forum rang 6 Plein777 28 september 2020 14:25
    quote:

    gnocchi.(Bert Strijk) schreef op 28 september 2020 14:13:

    Dit alles is maar een topje van de ijsberg van Donald zijn criminelen leven.
    twitter.com/HKrassenstein/status/1310...

    Trump verkocht een landgoed van $ 40 miljoen aan een Russische oligarch voor $ 100 miljoen.

    "Maar Hunter Biden."

    De IRS moet de activa van Trump nu in beslag nemen!.
    Als de schooier 3 november de verkiezingen niet wint, zal hij wel de USA snel moeten verlaten voordat hij en zijn MAFFIA organisatie worden opgerold en in jail belanden.

    Misschien kan hij op het eiland van Epstein onderduiken, want daar was hij ook kind aan huis.
  10. forum rang 6 NewKidInTown 28 september 2020 14:36
    quote:

    Plein777 schreef op 28 september 2020 14:25:

    Als de schooier 3 november de verkiezingen niet wint, zal hij wel de USA snel moeten verlaten voordat hij en zijn MAFFIA organisatie worden opgerold en in jail belanden.

    Misschien kan hij op het eiland van Epstein onderduiken, want daar was hij ook kind aan huis.
    NEE, dat was Bill Clinton.
  11. forum rang 4 Al Kipone 28 september 2020 14:39
    Dan Alexander, twitter:

    Story starts with this bombshell, that Trump paid just $750 in taxes in 2016 and another $750 in 2017. Shocking numbers for someone who we estimate is worth $2.5B. (Yes, you can still be really rich and disclose a tiny income or even huge losses. More on his net worth later.)

    Then we get to this part about the current state of his business, which highlights the amount of debt that Trump has coming due. We actually already know a lot about his debt -- far more than most people who follow the news might think. Let's pause here and dig into it.
    We'll start at Trump's old home, Trump Tower, where he owes $100M. This document shows that it has a $100M loan against it, with a 4.2% interest rate, due 9/6/2022. Trump, as you can see, has not paid down a dime of the principal.

    Then we'll go to 40 Wall Street, where he owes $139M, split into several chunks. You can see the interest rate on all are 3.665%, and all of those come due on 7/6/25. Total debt accounted for so far: $239M million.

    We'll next look at 1290 Ave. of the Americas, in which Trump owns a 30% interest alongside publicly traded Vornado. VNO discloses that there's $950M of debt against it in doc below. Due in Nov 2022. Trump's 30% share then equals $285M. Total debt accounted for so far: $524M.

    Then we'll consider 555 California St., in which Trump also owns a 30% interest alongside Vornado. VNO discloses there's $543M against that building, with a 5.1% interest rate, due Sep 2021. Trump's 30% share is then 0.3 * 543 = $163M. Total debt accounted for so far: $687M.

    Now let's look at Doral, Trump's golf resort in Miami. It has 2 mortgages against it, totaling $125M. Both mature in 2023 and have variable interest rates. You can see the first pages of the mortgages, with the amounts circled, here. Total debt accounted for so far: $812M

    There's also a loan against the DC hotel. The mortgage, which you can see below, lists it at $170M. The NYT reports that the balance is $160M. Trump may have paid down some principal here. We'll use the NYT figure for our tally. Total debt accounted for so far: $972M.

    In New York, Trump owes a combined of $20M against a two smaller properties, Trump Plaza ($13.2M) and Trump International Hotel & Tower ($6.5M). Total debt accounted for so far: $992M
    At Trump Park Ave, where Ivanka and Jared used to live (in a condo owned by Donald), there's another loan, which was at $15.3M in 2010, according to the doc below. Trump has been paying that one down. Probably closer to $10M now. Total debt accounted for so far: $1 billion.

    In Chicago, Trump lists two loans on his financial disclosure report. One for $25-50M and one for $50M+. These are complex liabilities that I won't go too much into right now, but that's another $75M+ in debt. Total debt accounted for so far: $1.1 billion.

    Trump has other small loans against a golf club in DC, one in New Jersey and a couple of mansions. Those add up to about another $35M or so in additional debt. The total accounted for still rounds to $1.1 billion. A lot of that, as the NYT story says, is coming due soon.

    twitter.com/DanAlexander21/status/131...
  12. forum rang 6 NewKidInTown 28 september 2020 14:40
    Wel goed om te weten dat Trump zuinig met z'n geld omgaat en op de penning is.

    Het zou goed zijn als alle politici dat waren, niet meer uitgeven dan strikt noodzakelijk is. Werd ons land ook maar door iemand geleid die voorzichtig met geld omging, een soort Drees sr. bijvoorbeeld, iemand die later niets meer met de PvdA te maken wilde hebben.
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 28 september 2020 14:41
    quote:

    Al Kipone schreef op 28 september 2020 14:39:

    Dan Alexander, twitter:

    Story starts with this bombshell, that Trump paid just $750 in taxes in 2016 and another $750 in 2017. Shocking numbers for someone who we estimate is worth $2.5B. (Yes, you can still be really rich and disclose a tiny income or even huge losses. More on his net worth later.)

    Then we get to this part about the current state of his business, which highlights the amount of debt that Trump has coming due. We actually already know a lot about his debt -- far more than most people who follow the news might think. Let's pause here and dig into it.
    We'll start at Trump's old home, Trump Tower, where he owes $100M. This document shows that it has a $100M loan against it, with a 4.2% interest rate, due 9/6/2022. Trump, as you can see, has not paid down a dime of the principal.

    Then we'll go to 40 Wall Street, where he owes $139M, split into several chunks. You can see the interest rate on all are 3.665%, and all of those come due on 7/6/25. Total debt accounted for so far: $239M million.

    We'll next look at 1290 Ave. of the Americas, in which Trump owns a 30% interest alongside publicly traded Vornado. VNO discloses that there's $950M of debt against it in doc below. Due in Nov 2022. Trump's 30% share then equals $285M. Total debt accounted for so far: $524M.

    Then we'll consider 555 California St., in which Trump also owns a 30% interest alongside Vornado. VNO discloses there's $543M against that building, with a 5.1% interest rate, due Sep 2021. Trump's 30% share is then 0.3 * 543 = $163M. Total debt accounted for so far: $687M.

    Now let's look at Doral, Trump's golf resort in Miami. It has 2 mortgages against it, totaling $125M. Both mature in 2023 and have variable interest rates. You can see the first pages of the mortgages, with the amounts circled, here. Total debt accounted for so far: $812M

    There's also a loan against the DC hotel. The mortgage, which you can see below, lists it at $170M. The NYT reports that the balance is $160M. Trump may have paid down some principal here. We'll use the NYT figure for our tally. Total debt accounted for so far: $972M.

    In New York, Trump owes a combined of $20M against a two smaller properties, Trump Plaza ($13.2M) and Trump International Hotel & Tower ($6.5M). Total debt accounted for so far: $992M
    At Trump Park Ave, where Ivanka and Jared used to live (in a condo owned by Donald), there's another loan, which was at $15.3M in 2010, according to the doc below. Trump has been paying that one down. Probably closer to $10M now. Total debt accounted for so far: $1 billion.

    In Chicago, Trump lists two loans on his financial disclosure report. One for $25-50M and one for $50M+. These are complex liabilities that I won't go too much into right now, but that's another $75M+ in debt. Total debt accounted for so far: $1.1 billion.

    Trump has other small loans against a golf club in DC, one in New Jersey and a couple of mansions. Those add up to about another $35M or so in additional debt. The total accounted for still rounds to $1.1 billion. A lot of that, as the NYT story says, is coming due soon.

    twitter.com/DanAlexander21/status/131...
    Zo te zien gaat Trump binnenkort weer failliet.

    We weten nu waarom Trump zo graag president wilde worden.............
70.545 Posts
Pagina: «« 1 ... 2129 2130 2131 2132 2133 ... 3528 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,36 +0,00%
EUR/USD 1,0660 -0,10%
FTSE 100 7.877,05 +0,37%
Germany40^ 17.818,30 +0,27%
Gold spot 2.384,46 +0,99%
NY-Nasdaq Composite 15.683,37 -1,15%

Stijgers

VIVORY...
+11,51%
JUST E...
+5,71%
Air Fr...
+4,18%
FASTNED
+3,00%
RANDST...
+2,65%

Dalers

Pharming
-9,63%
ASMI
-6,10%
Avantium
-6,01%
PostNL
-5,84%
TomTom
-3,31%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links