Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.720 Posts
Pagina: «« 1 ... 2128 2129 2130 2131 2132 ... 3536 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 28 september 2020 08:28
    www.axios.com/biden-campaign-ad-targe...

    Biden campagne advertentie richt zich trump op inkomstenbelasting betalingen

    Axios

    Combinatiebeelden van de Democratische presidentskandidaat Joe Biden en president Trump. Foto: Alex Wong/ Getty Images / Spencer Platt / Getty Images

    Het campagneteam van de Democratische presidentskandidaat Joe Biden heeft zondag laat een advertentie op Twitter geplaatst naar aanleiding van het explosieve rapport van de New York Times over de inkomstenbelastingbijdragen van president Trump.

    Waarom het er toe doet: De advertentie en bijbehorende tweet waarin staat hoeveel belasting Amerikaanse werknemers zoals verpleegkundigen en leraren betalen in vergelijking met de $ 750 aan federale inkomstenbelastingen die de NYT zei dat Trump in 2016 betaalde en opnieuw in 2017 markeert de eerste officiële reactie van de Biden-campagne op het rapport, dat Trump "nepnieuws" noemde. De advertentie komt vooruit op het eerste presidentiële debat op dinsdag.
  2. Cézan 28 september 2020 08:29
    quote:

    gnocchi.(Bert Strijk) schreef op 28 september 2020 08:24:

    Donald was natuurlijk woedend toen uit kwam dat kinderen via Tik Tok kaarten bestelde voor zijn ego bijeenkomsten en niemand kwam opdagen.

    Rechter blokkeert tijdelijk Trumps TikTok-verbod
    Niet over gelezen edoch..

    Verwondert me niks. Ach de wereld staat toch al op zijn kop, dit kan er nog wel bij.

    ;)
  3. forum rang 9 gnocchi. 28 september 2020 08:33
    Of je nou voor of tegen Donald ben. Als president van Amerika is hij inderdaad kwetsbaar voor chantage,

    www.axios.com/democrats-demand-trump-...
    Democraten eisen dat Trump zijn belastingaangiften vrijlaat na NYT-rapport

    Rebecca Falconer

    Compilatiebeelden van Huis Nancy Pelosi en president Trump. Foto: Joshua Roberts/ Getty Images / Chip Somodevilla / Getty Images

    Democraten riepen president Trump op om zijn belastingaangiften openbaar te maken naar aanleiding van een rapport van de New York Times waarin werd beweerd dat hij in 2016 en 2017 750 dollar aan federale inkomstenbelasting heeft betaald en niets in 10 van de afgelopen 15 jaar.

    Details: Trump zei dat het rapport was "totale nepnieuws," dat hij niet in staat is om de rendementen vrij te geven als ze "onder audit" door de IRS, "die me niet goed behandelt." House Speaker Nancy Pelosi (D-Calif.) zei in een verklaring het rapport "biedt verder bewijs van de duidelijke behoefte" voor een Huis rechtszaak om toegang te krijgen tot de belastingaangiften en "ervoor te zorgen dat de presidentiële audit programma effectief functioneert, zonder ongepaste invloed."

    Wat ze zeggen:

    Democratische presidentskandidaat Joe Biden's campagneteam bracht een advertentie op Twitter laat zondag met de opmerking, "Leraren betaalden 7.239 dollar Brandweerlieden betaald 5.283 dollar Verpleegkundigen betaalden 10.216 dollar Donald Trump betaalde 750 dollar."

    Tom Perez, voorzitter van het Democratisch Nationaal Comité, zei in een verklaring: "De zakelijke banden van Trump vormen een gevaarlijk belangenconflict met zijn baan. En nu, met enorme schulden die binnenkort verschuldigd zijn, gebruikt hij het presidentschap om zijn zakken te vullen in plaats van het Amerikaanse volk te helpen.
    "Donald Trump geeft maar om twee dingen: zijn ego en zijn portemonnee. Hij zei dat hij ons land zou leiden zoals een van zijn bedrijven. En hij had gelijk - meer dan 200.000 mensen zijn dood en ons land wordt geconfronteerd met een economische neergang als gevolg van zijn mislukte leiderschap," voegde hij eraan toe, verwijzend naar het aantal Amerikanen gedood door COVID-19.

    Ways and Means voorzitter Richard Neal (D-Mass.), die leidt het Huis rechtszaak zei in een verklaring: "Donald Trump is de baas van het agentschap dat hij beschouwt als een tegenstander.

    "Het is essentieel dat het presidentiële auditprogramma van de IRS vrij blijft van inmenging. Het verslag van vandaag onderstreept het belang van de lopende rechtszaak van de Ways and Means Committee om toegang te krijgen tot de belastingaangiften van de heer Trump en ervoor te zorgen dat het presidentiële auditprogramma effectief functioneert, zonder ongepaste invloed."

    Rep. Alexandria Ocasio-Cortez (D-N.Y.) twitterde: "In 2016 & '17 betaalde ik duizenden dollars per jaar aan belastingen *als barman.* Trump betaalde 750 dollar. Hij droeg minder bij aan de financiering van onze gemeenschappen dan serveersters & immigranten zonder papieren. Donald Trump heeft nooit meer om ons land gezorgd dan hij voor zichzelf geeft. Een wandelende zwendel."

    Senator Elizabeth Warren (D-Mass.) twitterde: "Donald Trump betaalde in 2016 en 2017 slechts $750 aan inkomstenbelasting. Hij weet als geen ander dat er een set regels is voor de rijke en gigantische bedrijven en een andere voor hardwerkende Amerikanen - en in plaats van zijn macht te gebruiken om het te repareren, heeft hij er bij elke beurt gebruik van gemaakt."

    Rep Bill Pascrell (D-N.J.) twitterde: "De weigering van Trump om af te stoten heeft hem kwetsbaar gemaakt voor buitenlandse invloed en chantage."
  4. forum rang 9 gnocchi. 28 september 2020 08:47
    Link Engels.
    www.axios.com/judge-orders-postal-ser...

    Derde rechter beveelt USPS om levering bezuinigingen te stoppen voor de verkiezingen van november

    Rebecca Falconer

    Us Postal Service Postmaster General Louis DeJoy getuigt op Capitol Hill in augustus. Foto: Tom Brenner-Pool/Getty Images

    Een federale rechter in Washington, DC, op zondag oordeelde in het voordeel van verschillende staten en beval de Us Postal Service om operationele veranderingen te stoppen voor de presidentsverkiezingen van november.

    Waarom het er toe doet: Us District Judge Emmet Sullivan's voorlopige bevel in de zaak ingediend door de staten New York, Hawaii en New Jersey, samen met de steden New York en San Francisco, is de derde uitspraak tegen de USPS en de regering-Trump over de zaak die is beschuldigd van landelijke postbezorging vertragingen.

    Het besturen van het nieuws: Postmaster General Louis DeJoy zei in augustus dat hij zou stoppen met geplande USPS veranderingen tot na de verkiezingen om "te voorkomen dat zelfs de verschijning van een impact op de verkiezingen post," na wijdverbreide levering vertragingen en achterstanden, maar sommige veranderingen "bleef op zijn plaats" na zijn belofte, per AP.

    Wat ze zeggen: "Het is duidelijk in het algemeen belang om de verspreiding van COVID-19 te verzachten, om veilige alternatieven voor persoonlijke stemming te waarborgen, en om te eisen dat de USPS voldoen aan de wet," schreef Sullivan, die toezicht houdt op verschillende verwante pakken, een advies verkregen door de Washington Post.
    Axios heeft contact opgenomen met de USPS voor commentaar, maar woordvoerder Dave Partenheimer zei na de uitspraak van de eerste rechter, "Terwijl we onze juridische opties verkennen, moet er geen twijfel over bestaan dat de Postal Service is klaar en toegewijd om te behandelen welk volume van de verkiezingspost ontvangt."
    Lee Moak, een Democratische benoemde aan de raad van gouverneurs USPS en de voorzitter van de commissie van de verkiezingspostcommissie, voegde toe: "Om het even welke suggestie dat er een politiek gemotiveerde aanval op de efficiency van de Postdienst is volledig en volkomen zonder verdienste."
    New Jersey procureur-generaal Gurbir Grewal gepost twee pagina's van de bestelling op Twitter:
  5. hap 28 september 2020 09:01
    quote:

    Wadloper schreef op 28 september 2020 07:03:

    [...]

    Gaat nog staartje krijgen:

    'Who leaked Trump’s tax returns to The New York Times?

    26 U.S. Code § 7213 makes it illegal to disclose unauthorized information, including tax returns

    If true—there should be felony charges leveled.

    RT if DOJ should immediately investigate the Times and their sources!'
    Uiterst merkwaardige, ik zou bijna zeggen "irrationele", reactie, je erkent dus wel dat ze kloppen en Trump daarmee een bedrieger en een oplichter is.
  6. forum rang 4 Wadloper 28 september 2020 09:09
    quote:

    hap schreef op 28 september 2020 09:01:

    [...]

    Uiterst merkwaardige, ik zou bijna zeggen "irrationele", reactie, ze kloppen volgens jou dus wel en Trump is daarmee een bedrieger en een oplichter.
    Verkeerde gevolgtrekking daar raak je hier wel aan gewend.
    Ik citeer slechts dat als er gelekt is dit een misdrijf is.
    Ik zeg niet dat het niet waar zou kunnen zijn.
  7. hap 28 september 2020 09:12
    quote:

    Wadloper schreef op 28 september 2020 09:09:

    [...]

    Verkeerde gevolgtrekking daar raak je hier wel aan gewend.
    Ik citeer slechts dat als er gelekt is dit een misdrijf is.
    Ik zeg niet dat het niet waar zou kunnen zijn.

    Als ze verzonnen zijn is het geen misdrijf. Trump zelf kiest een andere strategie.
  8. forum rang 6 Plein777 28 september 2020 09:17
    quote:

    Wadloper schreef op 28 september 2020 08:36:

    I’m far more interested in the tax returns of a politician who became a multimillionaire than the tax returns of a billionaire who became a politician.
    Hier (Rep) Mitch McConnell, $ 34 million in Washington bij elkaar gestolen;

    www.youtube.com/watch?v=uXgCyKmunXM
  9. forum rang 8 closer 28 september 2020 10:22
    Wow, je hebt een duimpje!
    quote:

    josti5 schreef op 28 september 2020 10:08:

    De bejaarde Biden heeft blijkbaar zelf niets in huis, en kan slechts moddergooien.
    Deze reactie is eigenlijk te dom om op re reageren, maar het is tamelijk komisch als je in één zin zelf modder naar iemand gooit (“bejaarde”) en hem vervolgens verwijt met modder te gooien. En Trump is volgens jou nog niet bejaard?
  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 28 september 2020 10:24
    quote:

    josti5 schreef op 28 september 2020 10:08:

    'Biden campagne advertentie richt zich trump op inkomstenbelasting betalingen'

    De bejaarde Biden heeft blijkbaar zelf niets in huis, en kan slechts moddergooien.
    Zelfs een etalagepop in het Witte Huis is beter dan Trump, dus de eigenschappen van Biden zijn niet van belang.
  11. forum rang 7 ffff 28 september 2020 11:14
    Plein,

    Ik had nog een vraagje aan jou in een andere lezenswaardige draad staan.
    Wellicht kun je bij uitzondering HIER een antwoord geven:

    Plein,
    Wil jij voor mij in enkele zinnen aangeven waarom je vooral geen fiscaal resident in Spanje moet worden. Je weet dat die fiscale zaken mij interesseren en jouw advies botst een beetje met wat ik vroeger ( dat wel ) hoorde.
  12. forum rang 9 josti5 28 september 2020 11:20
    quote:

    closer schreef op 28 september 2020 10:22:

    Wow, je hebt een duimpje!
    [...]
    Deze reactie is eigenlijk te dom om op re reageren, maar het is tamelijk komisch als je in één zin zelf modder naar iemand gooit (“bejaarde”) en hem vervolgens verwijt met modder te gooien. En Trump is volgens jou nog niet bejaard?

    Lees mijn eerdere postings over Trump/Biden eerst ff, voordat je domme vragen stelt.

    OK: da's best lastig, iets terugzoeken temidden van die ongebreidelde antitrump copy/pastebrij, dus wél ff moeite doen!
  13. forum rang 4 Wadloper 28 september 2020 11:47
    quote:

    Plein777 schreef op 28 september 2020 11:19:

    [...]

    Erg triest voor je, dat je het onderscheid niet kunt maken.
    Tekend voor een trump aanhanger !

    www.youtube.com/watch?v=NzDhm808oU4
    Welk onderscheid ?
    Bedoelde slechts dat of het nou een Democraat of een Republikein is die fout is dat in beide gevallen hetzelfde geldt.
    Is dat zo moeilijk te begrijpen of is dat nou tekenend voor een Democraat !

70.720 Posts
Pagina: «« 1 ... 2128 2129 2130 2131 2132 ... 3536 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,79 +0,96%
EUR/USD 1,0707 +0,51%
FTSE 100 8.044,81 +0,26%
Germany40^ 18.163,40 +1,69%
Gold spot 2.326,42 -0,04%
NY-Nasdaq Composite 15.451,31 +1,11%

Stijgers

VIVORY...
+26,32%
BAM
+4,73%
PROSUS
+3,52%
ASMI
+3,14%
JUST E...
+3,10%

Dalers

RANDST...
-7,22%
Akzo N...
-6,93%
FASTNED
-4,65%
NSI
-3,89%
Arcelo...
-2,65%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links