Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Aandelenuitgifte en strategiewijziging URW gedurfd'

Lees over dit aandeel ook

  1. 08 feb Unibail-Rodamco-Westfield keert weer dividend uit
  2. 12 okt Unibail verkoopt groot Frans winkelcentrum 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. g.raaier 17 september 2020 14:23
    quote:

    De Onwetende schreef op 17 september 2020 13:57:

    Kan iemand mij uitleggen hoe zo'n claimemissie werkt? Moeten de aandeelhouders €25 bij gaan betalen of wordt dit van het aandeel afgetrokken?

    Lijkt me raar om bij te moeten betalen als aandeelhouder.
    Je krijgt de kans om bij te kopen om verwatering tegen te gaan.

    De traagheid waarmee dit hele proces verloopt is bedenkelijk...Een claimemissie moet eigenlijk direct of zo snel mogelijk worden uitgevoerd en niet als stip op de horizon worden gezet. Dit aangezien dat de koers van het aandeel drukt en je dan meer stukken moet uitgeven om hetzelfde geld op te halen...
  2. Blenheim 18 september 2020 11:28
    Met alle respect, als je de verschuiving in consumentenverkopen in de afgelopen 10 jaar hebt gevolgd van fysieke winkels naar internet, kan dit niet als een verrassing komen. Iemand moet vroeg of laat de rekening oppakken. Lang hebben de winkeliers dat gedaan, maar die kunnen en willen niet langer te hoge huren betalen. Dan schuift het probleem in de keten op. Nu is deze partij aan de beurt, maar de anderen komen vroeg of laat ook aan de beurt. Er moet nog heel veel afgewaardeerd worden in de sector.
  3. [verwijderd] 23 september 2020 22:19
    URW gaat onder 25 euro. Shorters hebben fors uitgebreid en die idioten in de directie ( anders kan ik ze niet betitelen ) doen er blijkbaar alles aan om de koers te drukken anders doe je geen emissie tegen dumpprijzen maar verkoop je gewoon iets meer van die Westfieldtroep. Zou me niet verbazen als die gasten ook nog ergens anders op de loonlijst staan want ze handelen zeker niet meer in het belang van de aandeelhouders.
  4. [verwijderd] 26 september 2020 05:35
    Eens zal deze Covid 19 onder controle komen en dan zullen de gebouwen van URW nog steeds overeind staan. Ik geloof dus niet in paniekvoetbal.
    Als er minder winkels komen ten gevolge van online verkopen, dan nog geloof ik dat mensen nog steeds vertier zoeken en gaan wandelen of eten in centra. Of tegenwoordig kan zo’n centra gedeeltelijk omgebouwd worden tot appartementen met parkeerplaatsen en eet gelegenheden of supermarkten dichtbij. Deze appartementen brengen ook huur in het laatje. Kleine wijziging in strategie. Ach, laat de koers nu maar zakken, eens zal het weer goed komen.
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD

72,760 17:35
-1,100 -1,49%
Premium

Unibail-Rodamco-Westfield keert weer dividend uit

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links