Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel RELIEF THERAPEUTICS N ZSE:RLF.CH, CH1251125998

  • 1,340 24 apr 2024 17:19
  • +0,055 (+4,28%) Dagrange 1,220 - 1,350
  • 23.140 Gem. (3M) 15,8K

Relief therapeutics Holding

9.103 Posts
Pagina: «« 1 ... 151 152 153 154 155 ... 456 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Reader 25 september 2020 11:36
    quote:

    taskforce schreef op 25 september 2020 11:23:

    Als Remdesivir en Plasma hun goedkeuring hebben gekregen, zie ik niet in waarom RLF100 met goede resultaten hier buiten de boot zou vallen bij de FDA. Zeker gezien de noodsituatie waarin de wereld steeds meer verkeert, veroorzaakt door de tweede golf van het virus. Dus als het even kan bijkopen op de dip en vasthouden van je stukken. Ons geduld wordt beloond.
    Eens, zoals Warren Buffet stelt: "beleggen is het verplaatsen van gelden van zij die haast hebben naar hen die geduld hebben".

    Alleen: bijkopen moet je durven en je moet er de liquide middelen voor hebben, om maar niets te zeggen over de timing. In deze handel kom je er niet altijd tussen op momenten die jij graag zou willen, volatiel, en bijstellen van je order werkt prijsopdrijvend voor jou als je niet uitkijkt.

    Mvgr

    Reader
  2. [verwijderd] 25 september 2020 11:42
    quote:

    Reader schreef op 25 september 2020 11:10:

    [...]

    Je had inderdaad een goeie kans bij te kopen op 0,50, heel even zelfs op 0,4990.

    Gelukt?
    Het is al vaker gezegd, het is momenteel allemaal centen werk. Of men nu (bij)koopt op 0,45 of 0,50 is no big deal wanneer het echte goede nieuws bericht wordt stijgen we hopelijk hele CHF's of $'s .

    Tot dan blijft: Geduld is een schone deugd.
  3. Reader 25 september 2020 11:44
    quote:

    KC 1965 schreef op 25 september 2020 11:42:

    [...]

    Het is al vaker gezegd, het is momenteel allemaal centen werk. Of men nu (bij)koopt op 0,45 of 0,50 is no big deal wanneer het echte goede nieuws bericht wordt stijgen we hopelijk hele CHF's of $'s .

    Tot dan blijft: Geduld is een schone deugd.
    Give this man a cigar!
  4. [verwijderd] 25 september 2020 16:04
    quote:

    Reader schreef op 25 september 2020 11:10:

    [...]

    Je had inderdaad een goeie kans bij te kopen op 0,50, heel even zelfs op 0,4990.

    Gelukt?
    Zal wel zijn dat dat gelukt is . Niet veel maar genoeg naar mijn normen .
    't Grappige is dat ik een deel van een bepaald aandeel ging verkopen dat ik dacht dat toch voor lange tijd geen f*ck ging opleveren.
    Dus dat bedrag geïnvesteerd,stijgt dat ding vandaag toch wel 28% . Zal ik het ook maar houden zeker .
  5. forum rang 5 MisterBlues 25 september 2020 18:47
    quote:

    Kleintje66 schreef op 25 september 2020 18:05:

    Klaar voor het weekend, oplopende corona aantallen, spanning op de beurs en dan de laatste paar septemberdagen met het begin van het vierde kwartaal. Steeds meer nieuws over RLF100 in aantocht.
    Mooi hoe koers blijft liggen, en hoe dun het handelsvolume is. Er is een short attack geweest met – later ingetrokken - miljoenen aandelen aan aanbod kant, maar daar is niet op gereageerd. Aan het koersverloop valt niet te merken dat er slecht weer in de lucht hangt aangejaagd door insidersverkoop.

    Het enige wat nu telt is EUA. Het gevaar van GEM is slechts secundair. Als EUA er is heeft GEM geen enkel belang in een keer veel aandelen te dumpen. Ze zouden wel gek zijn. Het enige wat boven Reliefs hoofd hangt is het plastic zwaard van een zekere roeptoeter.

    Ik denk pas vanaf oktober nieuws aangezien de FDA resultaten critical placebo double blind onderzoek ook willen betrekken. Hoe ik dat weet? FDA staat er bij een goedkeuring om bekend heel zorgvuldig te werk te gaan. Tenzij ze onder druk worden gezet door Trump.

    Ik denk dat Trump vooral bezig is met vaccins, aangezien ie deze zwaar heeft gesubsidieerd en voorgetrokken ten einde de verkiezingen positief te kunnen beïnvloeden. Hij komt zoals eerder gezegd echt niet op de proppen met een ‘theraputic’, dat gepatenteerd is in Zwitserland en hier door een Amerikaans Zwitserse samenwerking gelanceerd wordt.

    Over inhaledtrial zie ik alleen artikelen op commerciële sites.
    BARDA en NIH/NAIAD wordt interessant als EUA er is.

    Fijn weekend en tot 1 oktober.
  6. peter 58 25 september 2020 19:31
    quote:

    Peter85 schreef op 25 september 2020 16:39:

    [...]

    Altijd leuk voor het gemoed als het groen het weekend in gaat. Nog ff . Komt goed . En dan relax. Geniet van je weekend.
    Tot maandag iedereen :)
    Mooi in het groen gesloten. dus met de gemoedsrust zit het goed dit weekend.. !
  7. taskforce 26 september 2020 10:43
    Komende week gaan we de CH. 0,60 testen, hoop en verwacht ik. Amerika liep daar al op vooruit met een mooie stijging van 3,51%. De wereld staat in brand vanwege het virus. Het wordt tijd dat er meer ruchtbaarheid gaat worden gegeven aan de effectiviteit van RLF-100 als medicijn. Ter voorkoming van nog meer onnodige slachtoffers.
  8. forum rang 5 MisterBlues 26 september 2020 10:48
    Ik hoop op weinig ruchtbaarheid maar onmiskenbare toekenning EUA. Dan volgt de rest vanzelf.

    Convalescent Plasma valt definitief weg als concurrerend middel - wat mij betreft.

    From Johns Hopkins University

    Convalescent Plasma Falls Flat in First Randomized Trial (Nature Biotechnology) India is the first country to complete a randomized controlled trial (RCT) of convalescent plasma in COVID-19. The study failed to demonstrate any improvement in survival or disease severity, but that outcome has not deterred proponents of the therapy. Preliminary evidence from other observational studies and from partially completed RCTs suggests that convalescent plasma may provide a benefit if it is administered early in the disease course and if it contains neutralizing antibodies against SARS-CoV-2 in sufficiently high titers (Table 1). Neither of these conditions prevailed in the PLACID clinical trial, which the Indian Council on Medical Research conducted across 39 hospitals

    Every single person who dies from COVID19 has tremendously elevated levels of their own neutralizing antibodies against the SARS-COV 2 virus. Critically ill COVID19 patients already have higher levels of neutralizing antibodies than the convalescent plasma they are receiving. If you don’t believe me, ask the Dutch. They abandoned a trial of neutralizing antibodies when they actually took the effort to measure the levels of neutralizing antibodies that the critically ill patients already had.

    www.medrxiv.org/content/10.1101/2020....

    Even Hahn did say that plasma only works if administered within the first 72h of an infection to even have an effect. We can’t even test so fast and the symptoms show mostly much later.. do completely useless..
  9. taskforce 26 september 2020 11:00
    Als er steeds meer mensen te weten komen dat RLF-100 echt werkt, lijkt me dat alleen maar goed om tot toekenning te komen. De FDA kan daar niet omheen, ofschoon ze natuurlijk wel alle gegevens goed zullen moeten checken. De resultaten tot nu toe tonen aan dat we daar heel optimistisch over mogen zijn als beleggers in Relief. Zeker in verhouding tot Remdesivir en Plasma die beiden niet echt overtuigend blijken te werken en wel al de vereiste goedkeuring kregen.
  10. Reader 26 september 2020 11:01
    Gewoon griezelig te lezen wat er allemaal gebeurt in het menselijk lichaam. Ik hoop toch zo dat "ons" medicijn wél werkzaam en relatief veilig blijkt te zijn. Al was het maar om mensen te redden!

    Een mooie koersontwikkeling zou leuk zijn maar mensenlevens redden is voor mij toch echt "ruling".

    Fijn weekend

    Mvgr,

    Reader
  11. forum rang 5 MisterBlues 26 september 2020 11:46
    quote:

    taskforce schreef op 26 september 2020 11:00:

    Als er steeds meer mensen te weten komen dat RLF-100 echt werkt, lijkt me dat alleen maar goed om tot toekenning te komen. De FDA kan daar niet omheen, ofschoon ze natuurlijk wel alle gegevens goed zullen moeten checken. De resultaten tot nu toe tonen aan dat we daar heel optimistisch over mogen zijn als beleggers in Relief. Zeker in verhouding tot Remdesivir en Plasma die beiden niet echt overtuigend blijken te werken en wel al de vereiste goedkeuring kregen.
    Onzin. Filgotinib (Galapagos / Gildead) was door het adviesorgaan van EMA en dat van Japan al goedgekeurd, deed het goed bij 1000'den patiënten, stond in 1001 artikelen in de USA als een veelbelovend goed en veilig medicijn. Toch afgekeurd door FDA en niet in Europa en Japan.

    FDA kijkt eerst naar resultaten, vervolgens naar de resultaten in vergelijking tot wat er bestaat in de markt, en als laatste naar maatschappelijk draagvlak / behoefte.
    Er kunnen 1001 artikelen verschijnen op popie jopie sites...dat gaat FDA niet beïnvloeden.

    Hoe lobby-gevoelig de FDA is weet ik niet. Daar maak ik me wel zorgen over.
    In die zin ga ik met je mee dat hoe meer ruchtbaarheid hoe moeilijker het wordt voor Trump om Relief te negeren. Dat gaat echter geen rol van betekenis spelen vermoed ik. Vaccin-makers krijgen prioriteit.

9.103 Posts
Pagina: «« 1 ... 151 152 153 154 155 ... 456 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links