Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.574 Posts
Pagina: «« 1 ... 2119 2120 2121 2122 2123 ... 3529 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 24 september 2020 15:50


    Jennifer Griffin,National Security Correspondent for @FoxNews :

    Putin calls Macron to say Russian opposition leader Navalny poisoned himself;

    Macron explodes: “Do you think I am a Russian peasant?”

    White House silent on this and secret inauguration of illegitimate Belarus President who recently visited Putin for his blessing.

    twitter.com/JenGriffinFNC/status/1309...

  2. forum rang 6 Opentop 24 september 2020 15:54
    Lijkt me een aardig job interview Trump en de potentiële nieuwe rechter. De rechter die gaat uitleggen over het geloof en de conservatieve denkbeelden met het idee dat Trump dat zal pleasen.
    Waar het Trump echter om te doen is , uit te vinden welke kandidaat hem zal helpen, mocht die niet herverkozen worden. Net als bij Comey , gaat die vragen om een gunst. "Let it go".
    Trump is maar half zo conservatief als waar die zegt voor te staan, hij vindt dan ook dat hij al ver genoeg uit het raam hangt. De kandidaat kan voorgedragen worden, mits.

    Dan zullen we zien of en welke rechter er in mee is gegaan.
    Iemand die denkt dat het anders zit lijkt mij een eenzame ziel.
  3. forum rang 8 het zwaard 24 september 2020 16:00

    Two National Polls Have Biden Leading Trump by 10 Points
    Quinnipiac University released a national poll yesterday, with Joe Biden leading Donald Trump by 10 points, 52% to 42%. Marquette Law School also released a national poll yesterday with Biden also ahead by 10 points, only 50% to 40%. Both pollsters are highly regarded and the polls are very similar, so there is every reason to believe them.

    The Quinnipiac poll has Democrats supporting Biden 96% to 2% and Republicans supporting Trump 91% to 7%. Independents are slightly for Biden, 49% to 41%. Only 5% of the voters say they might change their minds. If that is true, it is hard to see how Trump can catch up. That means his primary route to winning has to be through voter suppression, slowing the USPS, limiting the number of drop boxes, court decisions, and everything else that doesn't involve the voters.

    On character traits, including honesty, leadership, caring about people, being level-headed, and intelligence, Biden wins in a sweep, according to Quinnipiac. Voters also see him as being better on the military, keeping people safe, the virus, and racial inequality. Trump does better only on the economy (by 1 point).

    Marquette explicitly included Jo Jorgensen (LP) and Howie Hawkins (GP) in the list of candidates, which is why its scores for both Biden and Trump are lower than Quinnipiac's. Jorgensen gets 3% and Hawkins gets 2%. However, experience shows that support for third-parties tends to be higher in polls than in actual voting. People who like one of the minor-party candidates are happy to tell pollsters that, but when it comes to actual voting, fewer of them like using their vote on a candidate who cannot win. (V)
  4. forum rang 4 Al Kipone 24 september 2020 16:02
    quote:

    Wadloper schreef op 24 september 2020 15:37:

    [...]

    Jouw interpretatie van zaken is een Democratische de mijne dus duidelijk een conservatieve dat blijkt.
    Dat kan dat is politiek dat zijn keuzes die je maakt.
    Wat ik zie is dat de democratie juist door de Democraten om zeep wordt geholpen, dat ze al het geweld van BLM en Antifa omarmen slechts bezig zijn met hoax-onderzoeken en impeachments.
    Ze hebben de verkiezingsnederlaag van 2016(HC) nooit verwerkt.
    Alle shit die ze nu veroorzaken is uit pure angst voor de volgende verkiezingsnederlaag nu van Joe Biden(hadden ze nu echt niet een betere kandidaat ?).
    Biden in debat met Trump ? forget it gaat niet gebeuren ze kijken wel uit. Komt vast iets van Corona tussen.
    Verder heb ik genoeg items voorbij zien komen van een gepassioneerde hardwerkende President met liefde voor AL zijn burgers.
    Juiste keuzes gemaakt om uit verkeerde verdragen te stappen.
    Andere Navo landen op hun verantwoording(bijdrage) gewezen.
    De beste man heeft in tegenstelling tot zijn voorgangers oorlogen niet gestart maar voorkomen.
    Heeft de laatste weken vredesresultaten in het midden-oosten bewerkstelligd waar hij reeds 3 x is voorgedragen voor de Nobel prijs voor de vrede(Obama kreeg deze vlak na zijn aanstelling slechts voor zijn kleurtje en startte de ene na de andere oorlog).
    Wat ik er mee win ?
    Net zoveel als jij helemaal niets maar hoop op een bevestiging van mijn zienswijze wat betreft de eerlijke inborst van bullebak Trump voor zijn America First en dat hij nog 4 jaar President van dit prachtige land mag zijn. Des te beter.
    Even geen Pelosi Schumer of Biden aan de macht hou eens op zeg.
    Ik weet dat het ons niet closer tot elkaar zal brengen dat geeft ook helemaal niet maar het is wel heerlijk dit effe neer te pennen.
    4 mooie jaren achter de rug en reken op nog 4.


    is in jouw wereld de maan van Goudakaas?
  5. forum rang 10 voda 24 september 2020 16:15
    Trump committeert zich niet aan vreedzame machtsoverdracht

    De Amerikaanse president Donald Trump kreeg woensdagavond op een persconferentie in het Witte Huis de vraag van een journalist of hij bereid was zich te committeren aan een vredevolle overdracht van de macht na de verkiezingen aan zijn Democratische opponent Joe Biden.

    'We zullen zien wat er gebeurt', zo luidde het antwoord. 'Ik heb al geklaagd over de ingezonden stemkaarten, die zijn een ramp.' De reporter herhaalde zijn vraag over de machtsoverdracht, met het scenario dat er mogelijk relletjes zouden zijn na de verkiezingen. 'Gooi die stemkaarten weg en je hebt geen machtsoverdracht nodig', aldus Trump.

    Die stelling kreeg al felle kritiek van Ellen Weintraub, lid van het Amerikaanse kiescomité, op Twitter. 'Voor het geval het iemand nog niet duidelijk was, in de VS gooien we geen stemkaarten weg. Stemkaarten tellen — alle stemkaarten — is de enige manier om uit te maken wie ons land gaat leiden na de verkiezingen. De énige manier.'

    Grondwettelijk hof
    Zijn opponent Biden noemde de opmerkingen van Trump 'irrationeel'. Ook vanuit de Republikeinse partij krijgt Trump kritiek. 'Een vreedzame machtsoverdracht is het fundament van democratie. Anders krijg je Wit-Rusland', schrijft senator Mitt Romney op Twitter. De suggestie dat de president deze grondwettelijke basis niet zou respecteren, is 'ondenkbaar en onacceptabel.'

    Trump gaf woensdag ook aan dat hij zo snel mogelijk een voltallig grondwettelijk hof wil, na het overlijden van opperrechter Ruth Bader Ginsburg. Hij houdt er daarbij rekening mee dat het hof zich zal moeten buigen over zaken die het verkiezingsresultaat aanvechten. 'Dit zal voor het grondwettelijk hof eindigen en dan is het zeer belangrijk negen opperrechters te hebben. Een situatie waarin je 4-4 hebt, is niet goed.'

    fd.nl/economie-politiek/1358387/trump...
  6. forum rang 10 luchtschip 24 september 2020 16:26


    Mitch McConnell
    Majority Leader van de Senate

    The winner of the November 3rd election will be inaugurated on January 20th. There will be an orderly transition just as there has been every four years since 1792.

    twitter.com/senatemajldr/status/13091...

    Tuurlijk,
    McConnell is nu aan het regelen dat de rechter voor 3 november in de Supreme Court zit.
    Indien Trump verliest, claimt hij verkiezingsfraude en doet rechtszaken tot aan de Supreme Court.
    Uiteindelijk geeft de Supreme Court Trump gelijk.
    McConnell ka dan zeggen , de rechter heeft beslist dat Trump gewonnen heeft, en zijn McConnell's woorden waarheid geworden.
  7. forum rang 9 gnocchi. 24 september 2020 16:28
    Link Engels.

    www.axios.com/republicans-trump-refus...

    Republikeinen veroordelen de weigering van Trump om zich in te zetten voor een vreedzame machtsoverdracht

    Ursula Perano
    Een aantal prominente Republikeinse wetgevers sprak woensdag de weigering van president Trump toe om zich in te zetten voor een vreedzame machtsoverdracht als hij de presidentsverkiezingen van november verliest.

    Het nieuws aansturen: Mitch McConnell, meerderheidsleider in de Senaat, tweette: "De winnaar van de verkiezingen van 3 november wordt op 20 januari ingehuldigd. Er zal een ordelijke overgang zijn, net zoals er sinds 1792 om de vier jaar is geweest."

    Andere prominente Republikeinen die zich uitspraken tegen de verklaring van Trump:
    Senator Mitt Romney (Utah): "Fundamenteel voor de democratie is de vreedzame machtsoverdracht; zonder dat is er Wit-Rusland. Elke suggestie dat een president deze grondwettelijke garantie niet respecteert, is zowel ondenkbaar als onaanvaardbaar."
    Senator Marco Rubio (Fla.): "Zoals we al meer dan twee eeuwen hebben gedaan, zullen we een legitieme en eerlijke verkiezing hebben. Het kan langer duren dan normaal om de uitkomst te kennen, maar het zal een geldige zijn. En om 12.00 uur op 20 januari , 2021 zullen we vreedzaam de president zweren. "
    Rep. Liz Cheney (Wyo.), Republikein nr. 3 van het Huis: "De vreedzame machtsoverdracht is verankerd in onze grondwet en fundamenteel voor het voortbestaan ??van onze republiek. De Amerikaanse leiders zweren een eed aan de grondwet. We zullen die eed nakomen. . "
    Rep. Steve Stivers (Ohio), de voormalige voorzitter van het National Republican Congressional Committee: "Niets definieert onze constitutionele republiek meer dan de vreedzame machtsoverdracht. Ik heb een eed afgelegd om de grondwet te steunen en te verdedigen, en ik zal dat bevestigen eed."
    Rep. John Katko (NY): "[H] e belang van de machtsoverdracht naar onze democratie is groter dan die van welke president dan ook en welke verkiezing dan ook. Ik zal niet aarzelen mijn verantwoordelijkheid te vervullen door mijn eed aan de grondwet hoog te houden en te beschermen onze democratie. "

    Vermeldenswaard: geen van de tot nu toe afgegeven verklaringen vermeldt Trump rechtstreeks bij naam - of waarom ze zich nu over de kwestie uitspreken.

    Het grote plaatje: Trump heeft ongegrond beweerd dat de enige manier waarop hij de verkiezingen zal verliezen, is als het "gemanipuleerd" is, door te beweren - zonder bewijs - dat stembiljetten zullen leiden tot wijdverbreide fraude.
    Trump zei ook dat hij snel een vervanging wil bevestigen voor de overleden rechter van het Hooggerechtshof, Ruth Bader Ginsburg, omdat hij gelooft dat de rechtbank mogelijk de uitslag van de verkiezingen moet beslissen.

    De andere kant: andere Republikeinen kwamen ook tussenbeide om de opmerkingen van de president te negeren - of ze af te weren.
    Senator Lindsey Graham (S.C.) vertelde "Fox & Friends" dat hij "kan verzekeren" dat er een vreedzame machtsoverdracht zal plaatsvinden, eraan toevoegend dat "als de Republikeinen verliezen, wij dat resultaat zullen accepteren" - zonder de uitspraken van Trump rechtstreeks aan te pakken.
    Senator Ben Sasse (Neb.), Per Politico's Andrew Desiderio: "Hij zegt gekke dingen. We hebben altijd een vreedzame machtsoverdracht gehad. Het zal niet veranderen."
    Rep. Matt Gaetz (Fla.) Reageerde op Cheney's tweet: "Doe nu de Russische hoax."
  8. forum rang 10 luchtschip 24 september 2020 16:29


    JPMorgan set to pay nearly $1 billion in spoofing penalty

    JPMorgan Chase & Co is set to pay nearly $1 billion to resolve market manipulation investigations by U.S. authorities into its trading of metals futures and Treasury securities, a person familiar with the situation said on Wednesday.

    Spoofing is a practice in which traders place orders they intend to cancel to move prices to benefit their market positions. The Justice Department has taken aim at the practice in recent years, using sophisticated data analysis tools to spot potential wrongdoing that it could not previously detect.

    www.reuters.com/article/us-jp-morgan-...
  9. forum rang 6 asti 24 september 2020 16:30
    quote:

    luchtschip schreef op 24 september 2020 13:57:

    [...]

    (...)

    Onder beschuldiging, bij voorbaat van oplichting door de linkse Democraten neemt Trump een radicaal rechts standpunt in om een extra rechter voor 3 november aan te stellen.

    Trump neemt wel een extreem recht-radicaal standpunt in.
    En zal er voor zorgen dat er dan ook een rechts-radicale Rechter wordt toegevoegd aan het Supreme Court.

    Dit is wartaal. Neem eventueel een rustpauze en probeer daarna om in goed Nederlands een coherent verhaal op te schrijven.
  10. forum rang 10 luchtschip 24 september 2020 16:38

    Trump is naar het Supreme Court om respect te tonen voor het overlijden van Justice Ginsburg.

    Trump at Supreme Court. Driven back inside by chants of “Vote him out!”. Well done.

    video 0:16 minuut
    twitter.com/JamesKosur/status/1309137...

    pbs.twimg.com/media/Eir2-RmWsAAvHtQ?f...

    twitter.com/TrueFactsStated/status/13...
  11. forum rang 10 luchtschip 24 september 2020 16:48

    Evan McMullin,Executive Director of
    @StandUpRepublic
    . Former: CIA ops officer, GOP policy director, independent presidential candidate :

    Trump doesn’t want a peaceful transition of power because violence, which has already begun, allows him to abuse his power to intimidate, suppress and silence his opposition in the name of national security. It’s already happening.

    twitter.com/EvanMcMullin/status/13091...

    woorden van nota bene de voormalig GOP Policy Director.
  12. forum rang 6 asti 24 september 2020 16:57
    quote:

    luchtschip schreef op 24 september 2020 16:44:

    [...]

    Sprak de schoolmeester van het IEX Forum
    Als je dag en nacht (letterlijk) met relatief weinig tussentijd berichten plaatst, is het vanzelfsprekend dat je verward bent. Dit om het simpele feit dat je niet lang genoeg aan één stuk door slaapt. Vandaar het welgemeende advies om eventueel een rustpauze in te lassen. Aldus een bezorgd medeforumlid.
  13. forum rang 10 luchtschip 24 september 2020 16:57
    quote:

    luchtschip schreef op 24 september 2020 16:48:

    Evan McMullin,Executive Director of
    @StandUpRepublic
    . Former: CIA ops officer, GOP policy director, independent presidential candidate :

    Trump doesn’t want a peaceful transition of power because violence, which has already begun, allows him to abuse his power to intimidate, suppress and silence his opposition in the name of national security. It’s already happening.

    twitter.com/EvanMcMullin/status/13091...

    woorden van nota bene de voormalig GOP Policy Director.
    Michael Barnard, Writer|Producer|Director.

    The GOPTeaParty openly declares the #TrumpSCOTUS is to overturn our Election!

    If ever there were a time to storm Washington and shutdown Trump's America with a NationalSTRIKE, now is the time!

    twitter.com/mrbarnard1/status/1309137...

  14. forum rang 8 closer 24 september 2020 17:18
    Hier een reactie op het relaas van Wadloper ( www.iex.nl/Forum/Post/12757635.aspx )
    • "Jouw interpretatie van zaken is een Democratische de mijne dus duidelijk een conservatieve dat blijkt."
      Ik zit meer op de lijn van AOC, maar vooruit.
    • "Wat ik zie is dat de democratie juist door de Democraten om zeep wordt geholpen, dat ze al het geweld van BLM en Antifa omarmen slechts bezig zijn met hoax-onderzoeken en impeachments."
      De protesten zijn m.i. begrijpelijk als de politie stelselmatig racistisch is en er geen vooruitgang wordt geboekt. Het "geweld" is onschuldig vergeleken met het wapengekletter van extreemrechts. De "hoax"-onderzoeken hebben veel malversaties aan het licht gebracht.
    • "Ze hebben de verkiezingsnederlaag van 2016(HC) nooit verwerkt."
      Er is ook genoeg reden om die uitslag te betwijfelen.
    • "Alle shit die ze nu veroorzaken is uit pure angst voor de volgende verkiezingsnederlaag nu van Joe Biden(hadden ze nu echt niet een betere kandidaat ?)."
      Welke "shit" bedoel je? BLM heeft niks met de verkiezingen te maken. Wel zijn Democraten eerder bereid om racisme aan te pakken. Misschien is Biden juist de perfecte kandidaat want hij is als gematigde centrist heel geschikt om de rust te brengen waar het land (en de wereld) zo naar snakt. De vraag is eerder of de Trump-aanhang daartoe ook bereid toe is.
    • "Biden in debat met Trump ? forget it gaat niet gebeuren ze kijken wel uit. Komt vast iets van Corona tussen."
      Vreemd, ik verwacht juist dat Trump met zo'n uitvlucht komt.
    • "Verder heb ik genoeg items voorbij zien komen van een gepassioneerde hardwerkende President met liefde voor AL zijn burgers."
      Houdt hij zich niet vooral met aandeelhouders, managers en golfspelers bezig? Dat hij nu, vlak voor de verkiezingen wat kadootjes uitdeelt aan minderheden komt wel erg laat en lijkt alleen bedoeld om stemmen te winnen. Over de 200.000 dode burgers horen we hem niet, behalve als hij het de Democraten in de schoenen probeert te schuiven.
    • "Juiste keuzes gemaakt om uit verkeerde verdragen te stappen."
      Iran, NAFTA, WHO, China: allemaal domme beslissingen die niets hebben verbeterd.
    • "Andere Navo landen op hun verantwoording (bijdrage) gewezen."
      Misschien. Maar de NAVO spekt vooral Amerikaanse wapenfabrikanten.
    • "De beste man heeft in tegenstelling tot zijn voorgangers oorlogen niet gestart maar voorkomen."
      Vraag maar eens aan de Koerden en andere volkeren of ze zich verraden voelen.
    • "Heeft de laatste weken vredesresultaten in het midden-oosten bewerkstelligd waar hij reeds 3 x is voorgedragen voor de Nobel prijs voor de vrede (Obama kreeg deze vlak na zijn aanstelling slechts voor zijn kleurtje en startte de ene na de andere oorlog)."
      Die "vredesverdragen" zijn vooral wapendeals en ik verwacht er weinig echte vooruitgang van. Dat Obama zo snel de Nobelprijs kreeg verraste mij ook, maar een argument als "voor zijn kleurtje" vind ik beneden peil. En daarmee ben ik wel klaar met dit gesprek.
  15. forum rang 10 luchtschip 24 september 2020 17:32


    Cambridge Analytica Uncovered: Secret filming reveals election tricks

    29 maart 2018
    An undercover investigation by Channel 4 News reveals how Cambridge Analytica secretly campaigns in elections across the world. Bosses were filmed talking about using bribes, ex-spies, fake IDs and sex workers.

    video documentaire 19:12 minuut

    In 2016 werkte het Trump campagne team met Cambridge Analytica om de US verkiezing te manipuleren

  16. forum rang 10 luchtschip 24 september 2020 17:32

    Cambridge Analytica

    Alexander Nix of Cambridge Analytica signs agreement with UK government not to be director of any company for offering bribery and other illegal services.

    twitter.com/ericgarland/status/130911...

    7-year disqualification for Cambridge Analytica boss

    Alexander Nix banned from running limited companies for seven years after permitting companies to offer potentially unethical services to prospective clients.

    The unethical services offered by the companies included bribery or honey trap stings, voter disengagement campaigns, obtaining information to discredit political opponents and spreading information anonymously in political campaigns.

    bribery stings and honey trap stings designed to uncover corruption
    voter disengagement campaigns
    the obtaining of information to discredit political opponents
    the anonymous spreading of information”

    www.gov.uk/government/news/7-year-dis...

    En van deze diensten maakte de Trump Campagne 2016 gebruik om de Amerikaanse kiezer te manipuleren
  17. forum rang 10 luchtschip 24 september 2020 17:37

    Who were the American customers of Cambridge Analytica in 2016?
    Donald Trump,, ted cruz, Ben Carson, John Bolton, the NC(North Carolina) RNC, and a little bit to Friends of Roy Blunt.

    Hier hun betalingsoverzicht aan Cambridge Analytica :
    pbs.twimg.com/media/EirqNV2XgAEBd-3?f...

    2de tweet :
    twitter.com/ericgarland/status/130911...

70.574 Posts
Pagina: «« 1 ... 2119 2120 2121 2122 2123 ... 3529 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0648 +0,04%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.703,60 -0,75%
Gold spot 2.394,96 +0,66%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links