Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Consumentenvertrouwen VS opnieuw gestegen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. Ger 02490 18 september 2020 17:16
    quote:

    Red_ schreef op 18 september 2020 16:58:

    uhm is onder de 100 niet gewoon flut?!
    Natuurlijk is dat flut .....maar Trump kan zo vlak voor de verkiezingen geen flutcijfers gebruiken. Let maar op welke berichtgeving dan ook uit de US...alles wordt positief uitgelegd terwijl ieder weldenkend mens wel beter weet. Kijk maar eens naar alle analisten of hoe ze zich ook noemen, en met name die geweldige technische lijnentrekkers, zodra ze het even niet meer weten, dan pakken ze er gewoon even een bedrijfje bij en gaan daar dan over schrijven. En als de beurs dan een keertje sterk stijgt of daalt, let maar op, dan verwijzen ze altijd, maar dan ook altijd naar een eerder geschreven analyse. ZODOENDE KRIJG JE ALTIJD GELIJK. Vandaag ook weer een geweldige analyse gelezen van zo'n bekende beursgoeroe. Geen visie op de markt gegeven, maar DSM onder de loep genomen. Conclusie: koers DSM enorm gestegen.
    Goed nieuws, maar dat hadden we zelf ook al lang geconstateerd. Niemand die het echt weet, want dan waren we allemaal miljonair, maar je merkt op dit moment duidelijk dat vele kenners het ook niet meer weten. Pas na de verkiezingen in Amerika komt er duidelijkheid. Tot die tijd gaat de FED helemaal niets doen, terwijl de hele wereld al lange tijd aan het geld-infuus ligt. Of we het volhouden tot de verkiezingen??? Wordt zeer spannend.
  2. geobeo 18 september 2020 22:45
    quote:

    Ger1948 schreef op 18 september 2020 17:16:

    [...]
    Natuurlijk is dat flut .....maar Trump kan zo vlak voor de verkiezingen geen flutcijfers gebruiken. Let maar op welke berichtgeving dan ook uit de US...alles wordt positief uitgelegd.
    Hier ben ik gestopt met lezen. Alles wordt positief uitgelegd?

    Kun je 1 voorbeeld noemen op NOS.nl waarbij Trump op een positieve manier genoemd wordt?

    1 voorbeeld... Als er 1 Amerikaanse president is die massaal door alle Westerse media in koor helemaal kapot gemaakt wordt dan is het Trump wel. Dat is in de historie nog nooit zo hard gebeurd.
  3. WijHetVolk 19 september 2020 15:44
    @Geobeo

    Er bestaat geen negatieve reclame. Alleen maar reclame.
    In de marketingwereld is dit een definitie als je hierover gaat nadenken is dit een waarheid. Ik ben dan ook overtuigd dat Trump een 2e termijn krijgt. (Zolang hij geen inbrekers instrueert en van de sigaren afblijft tenminste)
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links