Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.749 Posts
Pagina: «« 1 ... 2095 2096 2097 2098 2099 ... 3538 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 16 september 2020 17:07
    quote:

    gbakl schreef op 16 september 2020 16:37:

    Adelson, CEO of Las Vegas Sands, is looking to spend from around $20 million to $50 million in a last-ditch effort to help Trump...

    rien ne vas plus

    trump is nu een ongewenst individu.
    Donald had al ruzie met Aldlelson gehad om dat hij nu geen Donaties meer aan Donald had geschonken.
    En laat ik nou toevallig op de tweet van Real Donald gereageerd hebben met, het uitschakelen van Palestina met de zg vrede van de Arabische liga, zal de schatrijke joodse Adelson wel waarderen.
    Israel kan nu gewoon nieuwe nederzettingen bouwen , zonder dat de Arabische buren er iets tegen zouden doen. Adelson zal nu wel geld storten voor Donald.

    En ja hoor kassa!

    Voor de Adelsons is dat zakgeld. Ze verdienen meestal ongeveer $ 250 miljoen aan dividenden (na belastingen) van beursgenoteerde casino en resort bedrijf Las Vegas Sands om de drie maanden
  2. forum rang 10 rationeel 16 september 2020 17:20
    WASHINGTON — US President Donald Trump said Tuesday he expected Saudi Arabia to normalize relations with Israel following the diplomatic move taken by Bahrain and the United Arab Emirates at a White House ceremony earlier.

    Hours after saying some five or six countries were on the path to peace with Israel, Trump on Tuesday afternoon revised that number to up to nine nations.
  3. forum rang 6 Opentop 16 september 2020 17:22
    quote:

    HenriF schreef op 14 september 2020 13:36:

    [...]

    Pardon, klimaatcrisis? 49 bosbranden in Oregon is niet een questie van klimaatcrisis, maar een questie van brandstichting (statistisch gezien is er namelijk geen andere oorzaak mogelijk met dergelijke aantallen). Rara, wie zouden daar nu toch eens verantwoordelijk voor kunnen zijn?
    Is de oorzaak niet heel belangrijk ook voor de mensen met schade ?
    Ik kan me zo voorstellen dat een natuurramp niet gedekt is door de verzekeraar
    maar een brand weer wel .

  4. forum rang 9 gnocchi. 16 september 2020 17:26
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/colonel...

    Kolonel Vindman slaat terug

    Shirley Kennedy | 10:30 EDT 16 september 2020

    Luitenant-kolonel Alexander Vindman getuigde waarheidsgetrouw over de poging van president Donald Trump om de Oekraïense president Volodymyr Zelensky af te persen. Als officier in het Amerikaanse leger werd Vindman gedwongen het Congres de waarheid te vertellen. Als vergelding voor Vindman die het werk deed dat hij zwoer te handhaven, treiterde en gekleineerde Vindman totdat hij 21 jaar dienst in het leger opgaf door ontslag te nemen. Hij vond dat hij geen keus had. Soms geeft karma, met een boze grijns, ons de kans om dingen recht te zetten. Dat is het geval met Alexander Vindman.

    Zoals onder verschillende verkooppunten, vertelt Vindman nu zijn kant van het verhaal en geeft hij zijn gevoelens over "president" Trump. Vindman bevestigt wat we al die tijd al vermoedden: Trump is een marionet van Vladimir Poetin. Vindman wist dat wat er gebeurde ongepast was, maar hij dacht dat Rudy Giuliani overal achter zat. Toen hij luisterde, werd het echter duidelijk "dat de president de drijvende kracht was", en Vindman werd gedwongen om te delen wat hij had gehoord. "Ik moest kiezen tussen de president en de grondwet. Ik koos voor de Grondwet." Op de vraag of hij geloofde dat Trump een aanwinst is voor de Russische inlichtingendienst, antwoordde Vindman: "President Trump moet worden overwogen . . . een nuttige en een medereiziger, wat betekent dat Trump poetins afkeer van democratische normen deelt.. Laat dat bezinken. De man die wordt verondersteld om ons land te leiden "verafschuwt democratische normen."

    Als we nog niet geloven dat Trump een dictatuur probeert te creëren, is Vindman van mening dat dat precies is wat Trump wil doen. Vindman zei zelfs dat Trump "Poetin bewondert" en een systeem wil zonder checks and balances. Hij is in het verkeerde land. Misschien als hij in november verslagen is, kan hij zijn droevige familie meenemen en naar Rusland verhuizen. Vlad zal hem met open armen ontvangen.

    Eenentwintig jaar van dienst en loyaliteit aan ons land werden geruïneerd door de cretin in de Oval Office, een man die geen loyaliteit heeft aan iemand anders dan zichzelf en die liever nep handicap dan dienen. Ik kan voor geen van jullie spreken, maar deze onthullingen verbranden me. Ze maken me nog vastberadener om alles te doen wat ik kan om Trump in 2020 te zien. Hoe durft hij het leven van deze man te ruïneren? Vindman komt over als uiterst bescheiden en is helemaal niet bitter over wat Trump hem heeft aangedaan. "De president vernietigde mijn legercarrière. Ik huil niet om gemorste melk." Vindman had de volledige kolonel moeten worden waar hij naar streefde. Er is geen goede reden dat hij iets anders zou moeten doen dan zijn dienst aan ons land voort te zetten.

    Op de vraag waarom hij zich nu uit spreekt, antwoordde Vindman: "De waarheid is een slachtoffer in deze regering ... Het uiteindelijke doel van deze president is om je te laten geloven wat je hebt gezien en wat je hebt gehoord. Mijn doel is nu om mensen hieraan te herinneren." Zelfs in zijn eigen persoonlijke onrust, Vindman is vastbesloten om het land dat hij liefheeft te beschermen, dat is het tegenovergestelde van de man in het Witte Huis.
  5. forum rang 9 gnocchi. 16 september 2020 17:36
    Dit vind ik leuk.
    Hopelijk houd Donald elke week zo'n bijeenkomst hahahaha.

    Ingraham schreef,

    Zij wist hoe slecht het stadhuis ging, zei tegen haar toehoorders: 'De president vindt het heerlijk om het met iedereen door elkaar te halen. En nu deed hij dit. Maar dit was een hinderlaag. En Biden zal dergelijke vragen niet beantwoorden. Zulke vragen krijgt hij niet. Dus waarom besloot de president dit te doen, om zichzelf open te stellen voor een kamer vol in feite Trump-verzet? "

    hillreporter.com/watch-laura-ingraham...

    BEKIJK: Laura Ingraham zegt dat het stadhuis van Trump een hinderlaag was

    DOOR Todd Neikirk 16 september 2020

    Donald Trump en Joe Biden staan ??allebei al heel lang in de belangstelling. En om die reden hebben de meeste kiezers een besluit genomen over op wie ze wilden stemmen. In een recente Quinnipiac-peiling zei slechts 3% van de waarschijnlijke kiezers dat ze nog geen beslissing moesten nemen.

    Toch zullen deze kiezers bij een hechte verkiezing erg belangrijk zijn. Met dat in gedachten hield Donald Trump een onbesliste gemeenteraadsvergadering voor kiezers op ABC News. Het was een ramp. Laura Ingraham probeerde gisteravond dekking te bieden voor Trump door te beweren dat de gebeurtenis 'een hinderlaag' was.

    Bij het beantwoorden van vragen had de president moeite om empathie te tonen. Hij had ook moeite om vragen over COVID-19 te beantwoorden. De president zei tegen het publiek: 'Nou, ik heb het niet gebagatelliseerd. Ik heb eigenlijk in veel opzichten up-play gespeeld in termen van actie. Mijn actie was erg sterk. "

    Ingraham, die wist hoe slecht het stadhuis ging, zei tegen haar toehoorders: 'De president vindt het heerlijk om het met iedereen door elkaar te halen. En nu deed hij dit. Maar dit was een hinderlaag. En Biden zal dergelijke vragen niet beantwoorden. Zulke vragen krijgt hij niet. Dus waarom besloot de president dit te doen, om zichzelf open te stellen voor een kamer vol in feite Trump-verzet? "

    Bekijk een clip van het onderstaande segment, met dank aan Fox News Network:

    Fox News noemt het ABC Town Hall een "hinderlaag" pic.twitter.com/dGMtCkxct8
  6. forum rang 5 Kees1 16 september 2020 17:49
    quote:

    rationeel schreef op 16 september 2020 17:20:

    Vrede in het Midden Oosten:)
    Op buitenlands politiek gebied is vrede in het Midden-Oosten een ongelofelijk succes. Het grootste na de val van de Muur, bewerkstelligd door Reagan, een Republikein die in zijn tijd door links werd verguisd.
    Wat een ironie.
  7. forum rang 4 Al Kipone 16 september 2020 17:50
    quote:

    Opentop schreef op 16 september 2020 17:22:

    [...]

    Is de oorzaak niet heel belangrijk ook voor de mensen met schade ?
    Ik kan me zo voorstellen dat een natuurramp niet gedekt is door de verzekeraar
    maar een brand weer wel .

    bosbrandschade is normaal gesproken gedekt door verzekering, wellicht in branderige omgeving door een aparte clausule en hogere premie.
    Oorzaak doet niet terzake voor uitkering.
  8. forum rang 5 Kees1 16 september 2020 17:52
    quote:

    Al Kipone schreef op 16 september 2020 17:50:

    [...]
    bosbrandschade is normaal gesproken gedekt door verzekering, wellicht in branderige omgeving door een aparte clausule en hogere premie.
    Oorzaak doet niet terzake voor uitkering.
    Dergelijke schades, in de sfeer van natuurrampen, zijn vrijwel nooit verzekerd.
  9. forum rang 4 Al Kipone 16 september 2020 17:56
    quote:

    Kees1 schreef op 16 september 2020 17:52:

    [...]

    Dergelijke schades, in de sfeer van natuurrampen, zijn vrijwel nooit verzekerd.
    Allstate:

    Homeowners insurance typically helps cover damage to your home and belongings resulting from a wildfire. Standard homeowners policies generally help protect against specific perils, including fire, but coverage may vary by geographic location and by policy. You may also find that some insurers do not sell homeowners policies in areas where wildfires are common.

  10. forum rang 9 gnocchi. 16 september 2020 17:58
    (THREAD) Trump's "bemiddelde" deal tussen de (UAE) United Arab Emirates en Israël lijkt een verkiezingsgimmick te zijn en nog een Quid-pro-quo. Trump krijgt te zeggen dat hij heeft bijgedragen aan het bereiken van vrede in het Midden-Oosten, terwijl de United Arab Emirates precies krijgt wat ze willen, de vernietiging van Al Jazeera …

    twitter.com/HKrassenstein/status/1306...
  11. forum rang 5 Kees1 16 september 2020 18:01
    quote:

    gnocchi.(Bert Strijk) schreef op 16 september 2020 17:58:

    (THREAD) Trump's "bemiddelde" deal tussen de (UAE) United Arab Emirates en Israël lijkt een verkiezingsgimmick te zijn en nog een Quid-pro-quo. Trump krijgt te zeggen dat hij heeft bijgedragen aan het bereiken van vrede in het Midden-Oosten, terwijl de United Arab Emirates precies krijgt wat ze willen, de vernietiging van Al Jazeera …

    twitter.com/HKrassenstein/status/1306...
    Bert,

    Vrede is vrede. En wanneer Saoedie-Arabie en nog enkele anderen aanhaken heb je een heel groot succes.
  12. forum rang 9 gnocchi. 16 september 2020 18:08
    quote:

    Kees1 schreef op 16 september 2020 18:01:

    [...]

    Bert,

    Vrede is vrede. En wanneer Saoedie-Arabie en nog enkele anderen aanhaken heb je een heel groot succes.

    Ten koste van Palestina!

    www.quest.nl/maatschappij/geschiedeni...

    Daar vliegen nu al weer de raketten heen en weer door die ondertekeningen .
    Donald maakte van Amerika een chaos, en dat flikt hij nu ook met het midden oosten. Wil jij mij wijs maken dat Donald maar iets goed doet voor het volk. Dat bestaat niet bij hem. Alles met wat hij doet is in zijn eigen persoonlijke belang.
  13. forum rang 5 Kees1 16 september 2020 18:25
    quote:

    gnocchi.(Bert Strijk) schreef op 16 september 2020 18:08:

    [...]

    Ten koste van Palestina!

    www.quest.nl/maatschappij/geschiedeni...

    Daar vliegen nu al weer de raketten heen en weer door die ondertekeningen .
    Donald maakte van Amerika een chaos, en dat flikt hij nu ook met het midden oosten. Wil jij mij wijs maken dat Donald maar iets goed doet voor het volk. Dat bestaat niet bij hem. Alles met wat hij doet is in zijn eigen persoonlijke belang.
    De overgebleven Palestijnen vormen een kleine groep die je elders in het Midden-Oosten kunt huisvesten en kunt compenseren. Dat is in feite een stukje uitwerking.
    Overgebleven Palestijnen vermeld ik, omdat de meesten allang vertrokken zijn naar elders.
    Voor Israel en het gehele Midden-Oosten zou dit heel goed zijn.
  14. forum rang 8 closer 16 september 2020 18:33
    quote:

    Kees1 schreef op 16 september 2020 18:25:

    Voor Israel en het gehele Midden-Oosten zou dit heel goed zijn.
    Decennia geleden zijn de Palestijnen van hun geboortegrond verdreven en nu moeten ze elders worden "gehuisvest"? Dat heet deportatie. Ja, dat zal Trump en Netanyahu wel als muziek in de oren klinken.
70.749 Posts
Pagina: «« 1 ... 2095 2096 2097 2098 2099 ... 3538 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 875,73 +0,20%
EUR/USD 1,0727 +0,27%
FTSE 100 8.091,23 +0,63%
Germany40^ 17.996,10 -0,51%
Gold spot 2.327,96 +0,51%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+5,32%
Flow T...
+4,77%
NX FIL...
+3,09%
Fugro
+1,66%
AMG Cr...
+0,95%

Dalers

ADYEN NV
-12,48%
VIVORY...
-5,03%
WDP
-4,46%
IMCD
-2,28%
AZERION
-1,78%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links