Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Europlasma PSE:ALEUP.FR, FR001400CF13

  • 0,000 24 apr 2024 17:35
  • 0,000 (-20,00%) Dagrange 0,000 - 0,001
  • 51.848.334 Gem. (3M) 132,9M

Forum Europlasma geopend

215 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Ferdinand 62 16 juli 2020 09:59
    Europlasma leeft nog en lijkt uit het diepe dal te herrijzen. Twee mooie berichten in twee weken tijd hebben we lang niet gezien. Het vertrouwen lijkt weer terug te komen.

    De Nationale Vergadering kiest Europlasma voor de behandeling van asbest
    BOURSORAMA CP • 02/07/2020 om 18:00 uur
    De Nationale Vergadering kiest Europlasma voor de behandeling van asbest

    Europlasma, expert in oplossingen voor verontreinigingsbeheersing, ontving een order voor de definitieve behandeling van asbest van de Nationale Vergadering, slechts een paar dagen na de aankondiging van de herstart d'Inertam, zijn industriële site gespecialiseerd in het veld.

    Na auditie bij Europlasma in 2005 als onderdeel van het beheer van residueel asbest om de beste behandelingsoplossing te bepalen, koos de Nationale Vergadering voor verglazing, het enige regulerende alternatief voor stortplaatsen van Inertam. De Groep werd daarom in 2008 geselecteerd voor de laatste behandeling van de renovatieprojecten van de instelling. Inertam zal daarom het afval verwerken van asbestverwijderingslocaties van gebouwen die behoren tot de Nationale Vergadering.

    Deze commerciële dynamiek, die de aantrekkelijkheid van ecologische oplossingen op basis van plasmatechnologie aantoont, moet de komende maanden worden voortgezet.

    Olivier Pla, adjunct-directeur-generaal, voegt toe: “Het is een grote trots om te zien dat een instelling die even prestigieus is als de Nationale Vergadering, een van de eersten is die haar vertrouwen hernieuwt zodra de aankondiging van een terugkeer naar dienst voor onze asbestbehandelingssite. Dit is het bewijs van de expertise van onze teams en het unieke karakter van ons aanbod. Dit is een voorbode van andere

  2. Ferdinand 62 16 juli 2020 10:01
    En hier het bericht van gisteren.

    GRTgaz kiest voor Europlasma
    BOURSORAMA CP • 15/07/2020 om 18:00 uur
    Europlasma (ALEUP, ISIN FR0013514114), expert in oplossingen voor verontreinigingsbeheersing, registreert een nieuwe inerte order van GRTgaz. Dit is een nieuw merk van vertrouwen van een grote klant, die het goede momentum van de Groep versterkt in het kader van de heropening van haar Inertam-fabriek.
    GRTgaz France is de grootste operator van gastransportnetwerken in Frankrijk. Overtuigd door jarenlange samenwerking op tal van sites, hernieuwt GRTgaz Frankrijk zijn vertrouwen in Europlasma en zijn milieuvriendelijke inerte oplossing. Dit contract, dat een specifieke logistiek vereist voor het transport van de omvangrijke infrastructuur die moet worden verwerkt, zou kunnen leiden tot de ondertekening van een overeenkomst samen met de hervatting van de activiteiten in de Inertam-fabriek. Het totale volume van de operatie zal honderd ton vuurvaste keramische vezels (FCR) bedragen.

  3. Ferdinand 62 17 juli 2020 09:04
    Gisteren de € 3,- niet gehaald, maar... vandaag gaan we daar dik overheen. Weer een goed bericht van Europlasma. De ellende lijkt nu toch definief verleden tijd te zijn.

    Europlasma wil de olie-industrie opruimen
    BOURSORAMA CP • 17-07-2020 om 08:00 uur
    Europlasma wil de olie-industrie
    opruimen Europlasma, expert in oplossingen voor verontreinigingsbeheersing, kondigt een samenwerking aan met het Zuid-Amerikaanse juniorbedrijf Field Intelligence Energy, een opkomende speler in de productie van "groene olie", die binnenkort de vorm aanneemt van een aandeleninvestering tot 49% in een joint venture. De Groep breidt daarmee haar positie als multidisciplinaire speler in de wereldwijde zuivering uit door een nieuwe grote industrie en een nieuw continent te veroveren. De ambitie van deze samenwerking is om zonder uitzondering de plasmatoorts te gebruiken om de vervuilde effluenten en vervuilende stoffen die inherent zijn aan de winning van koolwaterstoffen te vernietigen.
  4. Ferdinand 62 19 augustus 2020 09:06
    Heel erg goed nieuws voor Europlasma. Gaat de koers weer naar € 8,- net als een paar weken geleden?

    BOURSORAMA CP • 18/08/2020 om 18.30 uur
    Succes van de herstart van Inertam: bravo en bedankt

    Europlasma, expert in oplossingen voor vervuilingsbeheersing, kondigt de opstart aan van zijn Inertam-asbestafvalverwerkingsinstallatie, gelegen in Morcenx-la-Nouvelle in de Landes.
    Het protocol voor het herstarten van de Inertam-fabriek begon op 1 juli, met in het bijzonder de fase van geleidelijke temperatuurstijging die perfect verliep. Sindsdien is een fase van aanpassing en optimalisatie van de nieuw geïnstalleerde apparatuur begonnen. Het gaat door tot de installatie van een tweede oven eind 2021.
    Tot op heden hebben de investeringen die zijn gedaan om de stofophoping in het insluitingsgebied te beperken, hun doeltreffendheid bewezen, wat rechtstreeks heeft geleid tot een aanzienlijke verbetering van de productiviteit van de fabriek.
    Bovendien maakt de nieuwe behandelingseenheid voor gasvormig afvalwater, in het bijzonder stikstofoxiden, het mogelijk lozingen te beheersen tot ver onder de door milieuregelgeving gestelde plafonds.
    Ten slotte maakt de nieuwe toeleveringsketen voor de geïnstalleerde vaste teruggewonnen brandstof het mogelijk om de knowhow van Europlasma te promoten door het energieverbruik van Inertam te optimaliseren.
    Over het algemeen geeft de opnieuw geconfigureerde fabriek volledige voldoening. Inertam vernietigt dagelijks ongeveer 10 ton afval. De doelstelling op korte termijn is om het huidige tempo te verdubbelen om richting 20 ton per dag te gaan.
  5. Ferdinand 62 19 augustus 2020 09:11
    EUROPLASMA versnelt het tempo in zijn asbestverwijderingsinstallatie in Landes
    AOF • 19/08/2020 om 08:39 uur
    (AOF) - Europlasma, expert in oplossingen voor verontreinigingsbeheersing, heeft de versnelling aangekondigd van de productiesnelheid van haar asbestafvalverwerkingsinstallatie Inertam, gelegen in Morcenx-la-Nouvelle in de Landes. Het protocol voor het herstarten van de Inertam-fabriek begon op 1 juli, met in het bijzonder de fase van geleidelijke temperatuurstijging. Sindsdien is een fase van aanpassing en optimalisatie van de nieuw geïnstalleerde apparatuur begonnen. Het gaat door tot de installatie van een tweede oven eind 2021. De installatie vernietigt ongeveer 10 ton afval per dag; het doel is om dit aantal te verdubbelen.

    Jérôme Garnache-Creuillot, CEO van Europlasma, verklaarde: "Een jaar geleden, tot op de dag van vandaag, hebben we besloten om massaal te investeren in deze unieke installatie in de wereld, overtuigd van het algemeen belang en van zijn vooruitzichten voor groei en winstgevendheid in een wereld die meer bezig is met het behoud van het milieu. Vandaag zijn we verheugd om te zien dat Inertam, een industrieel vlaggenschip van de Franse engineering, na een lange sluimering weer tot leven komt. "
  6. Ferdinand 62 22 september 2020 10:47
    Vandaag weer eens een hoog volume en een flink hogere koers. Heeft waarschijnlijk alles met het onderstaande goede nieuws te maken.

    INERTAM officiële herstartceremonie
    BOURSORAMA CP • 21/09/2020 om 15:45 uur
    Officiële herstartceremonie voor INERTAM

    Europlasma, expert in oplossingen voor vervuilingscontrole, vierde deze vrijdag 18 september de herstart van zijn unieke fabriek ter wereld voor de definitieve vernietiging van asbestafval, Inertam.

    Na bijna een jaar werken en meer dan 5 miljoen euro aan investeringen, werd de fabriek op 1 juli weer in gebruik genomen. Na het enkele dagen durende temperatuurstijgingsprotocol en een reeks tests om alle apparatuur te controleren, hervatte Inertam de productie. De opnieuw geconfigureerde fabriek geeft volledige voldoening. Inertam heeft zelfs zijn productiedoelstelling bereikt van gemiddeld 20 ton afval dat dagelijks wordt vernietigd. Met veel vertrouwen, geïllustreerd door de recente ondertekening van contracten met GRTgaz en de Nationale Vergadering, bevestigt de Europlasma-groep zijn ommekeer in het kader van het vervolgplan. De toevoeging van een extra oven eind 2021 zou de structuur moeten voltooien en mogelijk maken
215 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links