Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Gold World Spot (USD) IND:XAUUSD.FXVWD, XC0009655157

  • 2.392,50 19 apr 2024 23:05
  • +13,13 (+0,55%) Dagrange 2.372,94 - 2.417,99
  • 0

Goud en Zilvermijnen

7.148 Posts
Pagina: «« 1 ... 126 127 128 129 130 ... 358 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. JJMMTT 11 september 2020 13:23
    quote:

    bionerd schreef op 10 september 2020 15:46:

    ceo.ca/@thenewswire/east-asia-mineral...

    Geld is binnen maar wel met uitgifte van aandelen. Dit wilde Mr basically voorkomen, maar toch niet gedaan. Jammer, maar als ze eenmaal in productie gaan is dit snel vergeten

    Voor wie long zit is dat van minder belang, belangrijkste is dat ze druk bezig zijn met de next steps en de toekomst er echt goed uit ziet. Als we de komende dagen nog wat zakken koop ik zeker nog een pakketje bij.
  2. [verwijderd] 11 september 2020 13:59
    quote:

    JJMMTT schreef op 11 september 2020 13:23:

    [...]

    Voor wie long zit is dat van minder belang, belangrijkste is dat ze druk bezig zijn met de next steps en de toekomst er echt goed uit ziet. Als we de komende dagen nog wat zakken koop ik zeker nog een pakketje bij.
    Ik ben alvast blij dat ik het hazenpad gekozen heb op 0,16 en 0,18.
    Overweeg zeker om opnieuw in te stappen, maar het momentum nu zit niet mee. De koers zal de komende maand onder druk blijven staan, denk ik.
  3. Pumuckl 11 september 2020 18:00
    quote:

    TheNewGeneration schreef op 1 september 2020 11:40:

    Ik volg beursman ook al een tijdje, maar het begint te stinken.... In het begin had hij volwaardige en gerenommeerde mijners in zijn porto. De laatste periode vervangt hij deze voor junior's of goudzoekers met vaak lage marktcap's en laag dagelijks volume. Eerst stopt hij zichzelf vol met de aandelen, plempt er vervolgens een advies uit naar al zijn klanten en heeft op de laatste 3 adviezen op elk aandeel een direct rendement van variërend van 25 tot 43% (op dag 1!)

    Gisteren is dus Goldsource in een trading halt gekomen dankzij hem. Ook heeft hij gisteren De Grey vervangen voor een ander fonds. Een half uur voor het uitbrengen van zijn advies zie je de koers van De Grey Frankfurt dalen met 0,02 cent. Ik verwacht dat meneer daar zijn eigen positie verkocht. Dan komt het advies naar buiten en gaan al zijn klanten aan de verkoop en kakt de koers direct behoorlijk in. Het volume was in de middag al 15x het daggemiddelde. Dus deze meneer heeft inmiddels behoorlijk wat volgers en macht. Het bedrag dat hij binnenhaalt met de abbo's is een schijntje wat hij met zijn 'voorkennis' pakt. Gouden formule voor die kerel, maar of het helemaal pluis is volgens de Nederlandse wet vraag ik me ten zeerste af....
    Ieder z'n ding. Ik ben juist heel blij dat hij juniors of goudzoekers met een lage marktcap uitzoekt, die nog onbekend zijn. Ik koop het allerliefst pennystocks, daar zit de meeste potentie.
    Maar je beweringen kloppen niet. Bij De Grey stapte hij in op 0,04, en de koers heeft daar lang op gestaan en is zelfs gezakt naar 0,02. Iedereen kon aanhaken voor nop.
    Goldsource kwakkelt sinds zijn advies op dezelfde koers als ervoor. Er was die dag wel een korte stijging, onverklaarbaar voor Goldsource zelf, vandaar de trading halt. Maar sinds die tijd kwakkelt de koers weer lekker tussen de 0,09 nogwat en de 0,1 nogwat. Alle kans om tegen hetzelfde tarief in te stappen.

    Meneer heeft inderdaad invloed op de koers en veel abbo's. Maar dat wil niet zeggen dat de mensen die hem volgen hersenloze zombies zijn. Hij moet zich elke dag opnieuw waarmaken. Je kent het gezegde: Een goede reputatie komt te voet en gaat te paard. Zeker in de financiële wereld.
    En, zo blijkt maar weer, succes zorgt wel voor boze praatjes.
  4. Pumuckl 12 september 2020 17:24
    quote:

    kortshort schreef op 2 september 2020 07:20:

    [...]
    Wow lekker weer. Blij dat ik slechts een gedeelte heb verkocht
    Oef..lekker hoor...dat ritje had ik ook nog wel mee willen maken haha!
    Gelukkig heb ik met mijn nieuwe aandeel ook alweer winst geboekt. En met de opbrengst van De Grey weer een andere - hopelijk winstgevende- portefeuille opgebouwd.
  5. Pumuckl 12 september 2020 17:29
    quote:

    Dikke Durk schreef op 1 september 2020 10:48:

    Helemaal eens met Pumuckl en Dividend Collector.

    Ik lees de berichten op de website zo nu en dan en vind die zeer interessant. Hij heeft een eigen kijk op de economie en de beurzen en dat kan ik waarderen. Zijn resultaten de afgelopen jaren liegen er ook niet om.

    De reden dat ik geen abonnee ben is omdat mijn portefeuille maar van beperkte grootte is en ik het leuk vind om zelf wat te prutsen.

    Mocht mijn portefeuille ooit zo'n omvang bereiken dat ik begin te vrezen dat mijn (tunnel)visie een gevaar zou kunnen vormen, dan zou ik nog wel eens abonnement kunnen afsluiten. Zijn adviezen zou ik dan gebruiken voor een deel van mijn porto als een soort van risicospreiding.

    Hij geeft zoveel gratis adviezen en hij kondigt zelfs in zijn gratis adviezen aan wanneer hij gaat wisselen, dat ik misschien de volgende keer ook even wacht met verlengen. Zelf prutsen is ook leuk en mijn portefeuille is nu wel opgebouwd. Maar ja, dat dacht ik een paar weken geleden ook en heb toen toch radicaal alles omgegooid.
  6. Pumuckl 12 september 2020 17:31
    quote:

    Dividend Collector schreef op 1 september 2020 09:49:

    [...]

    Helemaal eens . Je eerste AB.
    Persoonlijk vind ik Beursman te duur en maak alleen intensief gebruik van de gratis informatie. Maar ik respecteer dat betalende leden hier de kooptips niet gaan plaatsen, ook al zou ik daarvan profiteren. Is met IEX Premium, waar ik wel een abonnement heb, toch precies zo.
    Hoe zijn de analyses van IEX Premium?
  7. Frododinho 13 september 2020 10:47
    zeker niet te laat !

    opzich zijn er bij mij veel aandelen behoorlijk gedaald de laatste weken gellukig ook een paar gestegen pgm en nova minerals

    Portofino resources
    Blackrock gold
    Qmx gold
    Aztech minerals
    Pacton gold

    voorbeeld van mijn aandelen geen advies om te kopen dat moet je lekker zelf weten en onderzoek doen !!

    deze zijn allemaal gedaald maar ik verwacht binnenkort weer stijgingen de meeste hebben denk ik en hoop ik hun bodem bereikt maar je weet het natuurlijk nooit hangt ook van de boorresultaten af en de goud/zilverprijs

    Een tip is dat je bijvoorbeeld bij een 100% stijging je inleg uitbetaald dan kan je de winst laten staan heb ik bij blackrock gedaan gellukig maar want die koers is behoorlijk gedaald

    grootste tip is zelf je onderzoek doen ik gebruik ceo.ca en hotcopper.com tevens op youtube sprott money weekly update crux investor enz enz

    veel succes allemaal hopelijk weer groene dagen wat betreft de goud en zilvermijnen/onderzoekers komen veel boorresultaten aan dus word weer spannend!! :)

  8. Limburgunited 13 september 2020 23:51
    Met giga metals ben je nu te laat voor de grote winst. Ik heb het trouwens meer voor de lithium mijnen. Nikkel en kobalt zijn ook nodig maar gaan niet zo fel stijgen.
    Goudmijnen die volgens mij de komende weken gaan stijgen zijn euro sun mining en nexus gold.
    Euro sun heb ik wel niet meer in mijn portefeuille (verkocht op 0.55)
  9. cold 14 september 2020 10:43
    Er is idd veel te doen rond grondstoffen voor elektrische auto's ( nikkel-cobalt-lithium-palladium... ) Maar na de forse prijsstijgingen van een aantal jaar geleden is er voorlopig nog altijd een overaanbod . Vandaar dat de aandelen van die grondstofproducenten nog niet veel bewegen. Omdat grondstoffen zeer cyclisch zijn, kan het tij natuurlijk snel keren en als je dan niet gepositioneerd bent, ben je gezien.
  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 14 september 2020 12:07
    quote:

    cold schreef op 14 september 2020 10:43:

    Er is idd veel te doen rond grondstoffen voor elektrische auto's ( nikkel-cobalt-lithium-palladium... ) Maar na de forse prijsstijgingen van een aantal jaar geleden is er voorlopig nog altijd een overaanbod . Vandaar dat de aandelen van die grondstofproducenten nog niet veel bewegen. Omdat grondstoffen zeer cyclisch zijn, kan het tij natuurlijk snel keren en als je dan niet gepositioneerd bent, ben je gezien.
    Palladium wordt niet gebruikt voor elektrische auto's.
  11. bionerd 14 september 2020 14:01
    www.reuters.com/article/us-tesla-giga...

    Giga metals schiet omhoog na bovenstaand bericht.

    www.gigametals.com/news/robert-morris...

    Deze meneer Morris is onlangs ook net aan boord gekomen te zijn bij Nano one

    ceo.ca/@newsfile/nano-one-adds-batter...

    Laat Nano one nu net een methode gevonden hebben om laag waardig Nickel te verwerken in Cathodes die vier keer langer meegaan dan de huidige batterijen.

    Giga + Tesla = Nano None

    Ik zou zeggen bring it one:)

    www.sharedeals.de/nano-one-musk-ansag...

    sorry kon het niet laten. Ben gewoon een believer in het Nano One verhaal
  12. cold 14 september 2020 16:55
    Palladium behoort tot de groep van edelmetalen en heeft twee belangrijke toepassingen: 1) wordt gebruikt in katalysatoren om de afbraak van giftige gassen te versnellen ( minder vervuilende uitlaatgassen bij motoren op benzine en diesel. 2) wordt gebruikt in de brandstofcellen van elektrische motoren die draaien op waterstof.De palladiumprijs is de laatste tijd spectaculair gestegen wat een tekort doet vermoeden van deze grondstof. Elektrische voertuigen of andere toepassingen worden niet alleen aangedreven met batterijen maar ook met waterstof. ( cfr Nikola en McPhy energy )
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 14 september 2020 18:55
    quote:

    cold schreef op 14 september 2020 16:55:

    Palladium behoort tot de groep van edelmetalen en heeft twee belangrijke toepassingen: 1) wordt gebruikt in katalysatoren om de afbraak van giftige gassen te versnellen ( minder vervuilende uitlaatgassen bij motoren op benzine en diesel. 2) wordt gebruikt in de brandstofcellen van elektrische motoren die draaien op waterstof.De palladiumprijs is de laatste tijd spectaculair gestegen wat een tekort doet vermoeden van deze grondstof. Elektrische voertuigen of andere toepassingen worden niet alleen aangedreven met batterijen maar ook met waterstof. ( cfr Nikola en McPhy energy )
    De bulk is nodig voor brandstofmotoren; waterstof-voertuigen zijn er bijna niet.
7.148 Posts
Pagina: «« 1 ... 126 127 128 129 130 ... 358 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links