Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD PSE:URW.FR, FR0013326246

  • 74,880 18 apr 2024 17:35
  • +0,960 (+1,30%) Dagrange 74,100 - 75,260
  • 327.659 Gem. (3M) 375,5K

Unibail-Rodamco-Westfield - 2020

17.525 Posts
Pagina: «« 1 ... 517 518 519 520 521 ... 877 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 12 september 2020 09:27
    KEY POINTS
    Howard Marks, a widely followed billionaire investor said with yields on U.S. Treasurys close to zero, other asset classes look “very attractive” in comparison — but returns may still be lackluster.
    But investments that have been “out of favor” such as retail and office real estate, as well as stocks in the entertainment and hospitality sectors could offer big returns, said Marks, a widely followed billionaire investor.
    On the latest sell-off in U.S. markets led by tech stocks, Marks said many investors are focused on short-term fluctuations that may not mean much.
  2. begaclaim 12 september 2020 11:48
    Eens. Anderzijds past dat wel bij de eerdere uitspraak dat men alle opties onderzoekt. Ik denk dat tot Q3 resultaten presentatie we weinig geluid gaan horen van management. Het feit dat men er ook niets aan doet om koers omhoog te praten geeft wellicht al wel een aanwijzing dat claimemissie niet perse iets is waar men op uit denkt re komen?
  3. Getreal 12 september 2020 13:19
    Ik wil hier verder niets achter zoeken, maar vond het volgende toch interessant om te delen.

    Nadat ik zag dat D1 Capital Partners wederom zijn short positie heeft uitgebreid in URW, ben ik er iets dieper in gedoken. D1 Capital Partners heeft vanaf half mei 2020 (Q2 2020, 0,78%) de short positie in URW uitgebouwd tot nu 5,18%.

    Uit de filings van D1 blijkt dat zij vanaf Q1 2020(0,60%), maar voornamelijk in Q2 2020 een belang van ca. 10% van hun totale portfolio in Real Estate hebben opgebouwd. Uiteraard niet in Retail, maar voornamelijk in Amerikaanse vastgoedfondsen met og in woningen (appartementen) en kantoren, w.o.: AvalonBay Communities, Hudson Pacific Properties, Kilroy Realty Corporation, etc.

    Ik wil hier verder niets achter zoeken, het kan natuurlijk zijn dat D1 substantiële risico's bij URW ziet, op basis waarvan zij short gaan. Het kan ook zijn dat de short positie in URW onderdeel is van een long/short strategie en dus markt/sector gericht is en niet perse op de fundamentals van URW.
  4. Analyse 12 september 2020 13:31
    quote:

    Eagle1959 schreef op 10 september 2020 21:49:

    [...]
    Lees jouw beschouwingen altijd graag LAMSRUST. Ik zit heel fors long maar door de hoge premie Voor 50% ook met geschreven calls, groot deel sept. Daarvoor mogen ze wel onder de 40 blijven en nog beter 39 tot volgende week vrijdag. De shorters zorgen voor volatiliteit en lage koersen. Ik vind het overigens wel een verschil als je short met opties Of met geleende aandelen. Waarom ratten en geen prinsen? Ratten omdat deze fondsen profiteren en gebruik maken van een gezamenlijke vijand waar doden door vallen en bedrijven failliet door gaan, Corona. Hele volken zetten zich diep in de schulden om de economie, bedrijven en mensen te redden van Corona. Deze fondsen gebruiken de gevolgen van Corona om er beter van te worden, misselijk makend. Ipv In deze bijzondere situatie zou een bank of fonds een bedrijf niet het mes op de keel mogen zetten. Alleen al daarom kan een bank nu niet aankomen met “jullie LTV is te laag”, indien met enig moraal heeft geeft men Unibail minimaal een half jaar na Corona de kans om weer te verbeteren. De gevolgen van Corona zijn niet de gevolgen van een slechte bedrijfsvoering.
    Kan me helemaal vinden in deze redenatie. Sterker nog op last van de overheid zijn winkels gesloten waardoor menig winkel en daardoor ook de verhuurder in de problemen is gekomen. Juist de overheid zou dan tijdelijk shortgaan op deze sector moeten verbieden. Echter volgens mij is er bij de overheid op dit gebied geen enkel besef. Zijn alleen bezig met de oren te laten hangen naar het RIVM. Enigste kanttekening is of je de peperdure overname van Westfield al dan niet kunt scharen onder slechte bedrijfsvoering.
  5. [verwijderd] 12 september 2020 17:50
    quote:

    hvb schreef op 12 september 2020 16:21:

    Klinische proeven Oxford-vaccin AstraZeneca weer van start

    www.nu.nl/coronavirus/6077051/klinisc...
    Gelukkig.

    Van alles wat ik gelezen heb over potentiële vaccins is dit er wel 1 waar ik wat meer vertrouwen in heb dat het geen rommel is of iets wat ergens van een plank is gepakt wat oorspronkelijk voor wat anders was bedoeld en dan maar hopen dat het wat doet tegen corona en geen idee van de bijwerkingen maar alles voor de winst.

    Het is een gevoel want ik heb verder totaal geen verstand in die richting.
  6. mr.Franz 12 september 2020 22:18
    quote:

    Geluk5.0 schreef op 12 september 2020 22:10:

    Hoe kan een aandeel qua beurskoers zo ver afwijkingen van de intrinsieke waard per aandeel??
    Omdat de intrinsieke waarde een papieren werkelijkheid is. Er moeten nog enorme afschrijvingen komen. Daar loopt de markt al op vooruit. Wie wil er nu een winkelcentrum kopen?
  7. forum rang 6 RJ 80 12 september 2020 22:26
    quote:

    mr.Franz schreef op 12 september 2020 22:18:

    [...]

    Omdat de intrinsieke waarde een papieren werkelijkheid is. Er moeten nog enorme afschrijvingen komen. Daar loopt de markt al op vooruit. Wie wil er nu een winkelcentrum kopen?
    Moeten zal nog moeten blijken he. Voor mij is het evident dat er afgeschreven gaat worden, maar wel fors minder dan nu ingeprijsd wordt.
  8. hvb 12 september 2020 22:31
    quote:

    hvb schreef op 11 september 2020 13:51:

    URW zou het Shift gebouw hebben verkocht.

    Van gisteren, 10 september, bron lijkt me betrouwbaar:

    www.cfnewsimmo.net/L-actualite/Transa...


    Shift, het hoofdkantoor van Nestlé, gewonnen door een Frans-Franse clubdeal

    Volgens onze informatie is het hoofdkantoor van de agrovoedingsreus die meer dan 45.000 vierkante meter ontwikkelt in Issy-les-Moulineaux, overgenomen door een trio van investeerders, bestaande uit de beheerder ...

    Het hoofdkantoor van Nestlé, gelegen tussen het 15e arrondissement van Parijs en Issy-les-Moulineaux, zal niet onder de Zuid-Koreaanse vlag gaan. Zij zouden echter het best presteren op deze aanbesteding van Unibail-Rodamco-Westfield, maar volgens onze informatie verkoos het CAC 40-beursgenoteerde vastgoedbedrijf een Frans-Franse clubdeal gevormd door Primonial REIM, La [..]


    Eerder, op 29 juni, had ik al eens het volgende gerucht hierover geplaatst op dit forum:

    reactnews.com/article/unibails-e700m-...


    Unibail primes €700m Paris office for big ticket sale

    Nestlé's European HQ likely to tempt the big pension fund managers [..]


    Beide artikelen zijn in het Frans, ik heb hier de tekst weergegeven zoals vertaald door Google translate.

    Dit zou belangrijke info zijn, indien het waar is!
    Het insinueert dat URW daadwerkelijk bezig is met verkopen van (kantoor) objecten, en daar ook in slaagt, in ieder geval wat dit object betreft.

    Indien bevestigd, zou dit zeker invloed hebben op de kans op een claimemissie zoals de markt die nu inschat.

    Disclaimer: long URW

    (en ik heb zojuist de meeste geschreven calls op mijn positie teruggekocht)

    Volgens CF News zou het Shift gebouw verkocht zijn voor 600 miljoen euro, een yield van 3,75%.

    Ik heb helaas geen link ter bevestiging, maar ik ga er vanuit dat dit gerucht waarschijnlijk wel klopt.
  9. forum rang 4 Putschrijvert 12 september 2020 22:52
    quote:

    hvb schreef op 12 september 2020 22:31:

    [...]
    Volgens CF News zou het Shift gebouw verkocht zijn voor 600 miljoen euro, een yield van 3,75%.

    Ik heb helaas geen link ter bevestiging, maar ik ga er vanuit dat dit gerucht waarschijnlijk wel klopt.
    Goedenavond. Wat betekent yield in dit geval? Ik denk dan aan het rendement dat op het gebouw werd gemaakt of misschien de boekwinst op de verkoop?
  10. forum rang 4 jan6307 12 september 2020 22:56
    quote:

    hvb schreef op 12 september 2020 22:31:

    [...]

    Volgens CF News zou het Shift gebouw verkocht zijn voor 600 miljoen euro, een yield van 3,75%.

    Ik heb helaas geen link ter bevestiging, maar ik ga er vanuit dat dit gerucht waarschijnlijk wel klopt.

    Mocht dit waar zijn en dat lijkt er op dan is de emissie ook niet meer nodig.

    Daarnaast is het 3e kwartaal financieel stukken beter dan de 2e, succes.

    Ik ga lekker 1 weekje op vakantie.
  11. [verwijderd] 13 september 2020 01:48
    www.fastighetsvarlden.se/notiser/list...

    TEXT FREDRIK ENGSTRÖM
    engstrom@fastighetsvarlden.se
    28 veranderingen in Täby en Westfield
    Een lijst van 28 nieuwe huurders voor Westfield en Täby Centrum. Dat is wat eigenaar Unibail-Rodamco-Westfield presenteert. Sommige zijn geopend en andere gaan in de herfst open.

    Er zijn veranderingen gaande in de twee gigantische winkelcentra van het bedrijf, respectievelijk in Solna en Täby. Huurcontracten lopen af, zwakke merken kunnen niet blijven, nieuwe willen binnenkomen.

    De bestemmingen van Unibail-Rodamco-Westfield behoren al jaren tot de aantrekkelijkste van zowel bezoekers als winkeliers. Het feit dat we in een uitdagende tijd doorgaan met het aantrekken van nieuwkomers en belangrijke spelers, toont aan dat we een sterke positie in de branche blijven behouden en dat we een uniek aanbod hebben. We bevinden ons in een versnellingsfase en we kijken ernaar uit om in het najaar meer belangrijk nieuws te presenteren, waaronder een wereldwijd erkend beautymerk, zegt Lars-Åke Tollemark, CEO van Unibail-Rodamco-Westfield Nordics.

    De lijst gepresenteerd door Unibail-Rodamco-Westfield, met veranderingen die hebben plaatsgevonden en zullen plaatsvinden tijdens het najaar:

    Aankomende openingen:

    - TiDo, Täby Centrum
    - Telia, Täby Centrum
    - Keuken, Täby Centrum
    - Rebellion Sushi, Täby Centrum
    - Rituals, Westfield Mall of Scandinavia
    - Elgiganten, Westfield Mall of Scandinavia (volgens informatie aan FV uit Elgiganten gaat het over de huidige kleinere winkel die naar een andere locatie verhuist en iets groter wordt).
    - Farsi, Westfield Mall of Scandinavia

    Pop-ups:

    - Netflix, Westfield Mall of Scandinavia
    - NYX Professional Makeup, Westfield Mall of Scandinavia
    - ICANIWILL, Westfield Mall of Scandinavia
    - Zweedse brasseries, Westfield Mall of Scandinavia
    - Le Bonheur
    - Gymleco

    Eerdere openingen in de lente en zomer van 2020:

    - Inferno Online, Täby Centrum
    - Butterick's, Täby Centrum
    - Mama Viet, Täby Centrum
    - Willys, Täby Centrum
    - Vaccine Direct, Täby Centrum
    - Aqua Dental, Täby Centrum
    - Trattoria Grazie, Täby Centrum
    - Bonti, Täby Centrum
    - Bastard Burgers, Täby Centrum
    - Verander Lingerie, Westfield Mall of Scandinavia
    - Intimissimi, Westfield Mall of Scandinavia
    - Decathlon, Westfield Mall of Scandinavia
    - Victoria's Secret, Westfield Mall of Scandinavia
    - MiStore, Westfield Mall of Scandinavia
    - UNIQLO, Westfield Mall of Scandinavia
  12. forum rang 6 keffertje 13 september 2020 07:39
    quote:

    hvb schreef op 12 september 2020 22:31:

    [...]

    Volgens CF News zou het Shift gebouw verkocht zijn voor 600 miljoen euro, een yield van 3,75%.

    Ik heb helaas geen link ter bevestiging, maar ik ga er vanuit dat dit gerucht waarschijnlijk wel klopt.

    Zou inderdaad positief zijn, maar weet iemand hoeveel financiering op dit pand zit?
17.525 Posts
Pagina: «« 1 ... 517 518 519 520 521 ... 877 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Unibail-Rodamco-Westfield keert weer dividend uit

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links