Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,890 18 apr 2024 09:47
  • -0,071 (-7,39%) Dagrange 0,861 - 0,957
  • 12.932.998 Gem. (3M) 6,4M

Pharming September 2020

8.763 Posts
Pagina: «« 1 ... 158 159 160 161 162 ... 439 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Sharen 10 september 2020 10:56
    quote:

    Janssen&Janssen schreef op 9 september 2020 21:31:

    Hierbij een link van een verslag dat in 2011 is uitgebracht en is geschreven door dr J bernstein

    www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC...

    Hier doet hij uitgebreid uit de doeken waarom Ruconest werkt op HAE patienten.
    Dit is tevens dezelfde doktor als die het onderzoek in usa voor Pharming gaat leiden. Deze man gaat zn naam niet ten grabbel gooien als hij weet dat het niet gaat werken.

    Hieronder nog 1 link waarbij stifel analisten denken dat Pharming óóit in de belangstelling komt te staan van de big pharma.

    www.spglobal.com/marketintelligence/e...

    misschien sneller dan verwacht momenteel

    Deze Stifel-analist heet ‘Herrmann’, daarmee is de cirkel mogelijk weer rond :-)
    nl.m.wikipedia.org/wiki/Herman_(stier)
  2. [verwijderd] 10 september 2020 11:09
    quote:

    Mar herself schreef op 10 september 2020 09:55:

    Pharming geen 'dood geld' meldde gisteren iemand hier. Ondanks het advies ben ik toch maar weer in Novacyt gestapt. Ik wens alle daghandelaren en dagkoersenliefhebbers succes.
    Hoop je hebt lieslaarzen aan Mar. anders natte voeten straks.

    Ruud..
  3. [verwijderd] 10 september 2020 11:10
    quote:

    fanaat schreef op 10 september 2020 09:43:

    De zoveelste bron om te putten uit de gang van zaken bij Pharming. Nu komt het aantal vacatures langs. Deze bron kan direkt bij de vuilnisbak want ja, wie vertelt mij hoeveel mensen zijn uitgeweken naar een andere baan of wie zegt mij hoeveel personeelsleden er na een aanvaring met het management zijn vertrokken en wie komt met gegevens op de proppen van ziekte en andere verschijnselen van niet werkmogelijkheden. Nee, zo werkt het echt niet. Ik zou zeggen hou het bij objectieve en de meest gebruikte meetmogelijkheden naar de gezondheid van een bedrijf. Dat is naast een goed en compleet management de dividendpolitiek, de groeicapaciteit, de ontwikkelingen van vernieuwingen, k/w verhouding, intrinsieke waarde en als het mogelijk is de dcf methode.
    Velen onder ons weten dat Pharming op de meeste punten heel mager scoort en voor wat het dividend betreft hebben ze een nul.
    Koers ook vandaag niet in hoerastemming. Hoerastemmingdagen zijn ook criteria om een bedrijf te beoordelen. Moeten en binnen een aantal jaren een paar zijn. Ik kom niet verder dan 1 ze maken een heel klein beetje winst sinds 2 jaar.
    Hoerastemmingdagen zijn ook objectieve meetmogelijkheden.........onder welke steen heb je deze vandaan gehaald
  4. [verwijderd] 10 september 2020 11:12
    quote:

    fanaat schreef op 10 september 2020 09:54:

    Een verlosser zou kennis willen uitbreiden om te komen tot een goed beeld van de situatie. Uit redeemers opmerking maak ik op dat er nog veel water door de rijn moet stromen alvorens hij beseft dat Pharming ook maar een bedrijfje is met een halfslachtige leiding en een beperkt verdienvermogen. Niemand wil nepnieuws en op dit forum. Objectieve maatstaven zijn niet nep!!
    koop een nieuwe maatlat, die van jou is sleets zo te lezen.

  5. [verwijderd] 10 september 2020 12:51
    Een andere mededinger op de Ruc/Covid-19-markt. Een tabletje = wat makkelijker qua toediening.

    Opaganib remt de virale replicatie van SARS-CoV-2 volledig, zoals gemeten na drie dagen incubatie in een in-vitro model van humaan bronchiaal weefsel en kent een gunstige vergelijking met remdesivir, de positieve controle in het onderzoek
    Opaganib heeft een unieke positie als een oraal toegediende mogelijke behandeling voor COVID-19, waarbij krachtige antivirale en ontstekingsremmende werkingsmechanismen worden gecombineerd, gericht op een component van de gastheercel en het minimaliseren van de kans op
    weerstand.

    Lopende, wereldwijde fase 2/3 en Amerikaanse fase 2 klinische studies met opaganib voor ernstige longontsteking veroorzaakt door COVID-19

    Opaganib werd oorspronkelijk ontwikkeld door het Amerikaanse Apogee Biotechnology Corp. en heeft meerdere succesvolle preklinische studies in oncologische, inflammatoire, gastro-intestinale en stralingsbeschermingsmodellen doorlopen, alsook een fase 1 klinische studie bij kankerpatiënten met solide tumoren in een gevorderd stadium, en een aanvullende fase 1-studie naar multipel myeloom.

    Tijdens een compassionate use-programma werden COVID-19-patiënten (geclassificeerd conform de ordinale schaal van de WHO) in een toonaangevend ziekenhuis in Israël behandeld met opaganib. Gegevens over de behandeling met opaganib van deze eerste patiënten met
    ernstige COVID-19 zijn gepubliceerd(2) . Analyse van de behandelresultaten suggereerde een aanzienlijk voordeel voor patiënten die onder compassionate use zijn behandeld met opaganib
    in zowel de klinische resultaten als ontstekingsmarkers, ten opzichte van een retrospectief gekoppelde controlegroep in hetzelfde ziekenhuis.
    Alle patiënten in de groep die met opaganib werd behandeld werden uit het ziekenhuis ontslagen zonder dat mechanische beademing vereist was, terwijl 33% van de gekoppelde controlegroep mechanische beademing nodig had. De mediane tijd tot ontwenning van de high-flow neuscanule
    werd verlaagd tot 10 dagen in de groep die met opaganib werd behandeld, ten opzichte van 15 dagen in de gekoppelde controlegroep.
  6. forum rang 6 fanaat 10 september 2020 13:38
    Ik ontvang graag Van Roon een bloemetje voor mijn objectieve en constructieve bijdragen op dit forum. De nazomer begint en wie weet gaat ook de zon schijnen voor Pharming. Ze moeten dan wel met meer komen dan tot nu toe zoals een pijplijnfase vooruitgang, een behoorlijke omzetsprong waardoor de koeien een zetje krijgen, een mooie bijdrage in het coronagebeuren en de aanstelling van een cfo die er toe doet om alleenheerser De Vries van repliek te dienen.
8.763 Posts
Pagina: «« 1 ... 158 159 160 161 162 ... 439 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Kostenstijging Pharming een tegenvaller

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links