Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.586 Posts
Pagina: «« 1 ... 2061 2062 2063 2064 2065 ... 3530 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Mijn Vriend 5 september 2020 18:16
    quote:

    closer schreef op 5 september 2020 10:31:

    Eindelijk een reactie van Trump, en wat voor een!

    Trump: Nog geen bewijs gezien voor vergiftiging

    De Amerikaanse president Donald Trump heeft vrijdag gezegd dat hij nog geen bewijs heeft gezien dat de Russische oppositieleider Aleksej Navalny is vergiftigd. ‘Ik weet niet precies wat er is gebeurd. Ik vind het tragisch, het is vreselijk, het had niet mogen gebeuren’, zei Trump op een persconferentie in het Witte Huis.

    www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...
    Tja, hij kan niet andere leiders beschuldigen van moord, want Epstein.

  2. forum rang 9 gnocchi. 5 september 2020 18:44
    Wie weet hebben deze 2 generaals nog een beetje eergevoel naar de militairen en Amerikaanse volk toe. En komen ze op tijd uit hun kast.

    Link Engels.
    hillreporter.com/conservative-writer-...

    Conservatieve schrijver: Kelly en Mattis kunnen Trump beëindigen door te onthullen wat ze hebben gehoord

    DOOR Todd Neikirk 5 september 2020

    John Kelly en James Mattis hadden allebei een lange eervolle carrière in het Amerikaanse leger. Beide voormalige generaals dienden ook onder Donald Trump in het Witte Huis. Kelly was de stafchef van Trump van 2017-2019 en Mattis was de minister van Defensie in dezelfde periode.

    Foto door Andrew Harrer-Pool / Getty Images

    Als de beweringen van Donald Trump die het leger regelmatig kleineert, waar zijn, hebben beide mannen het zeker uit de eerste hand gehoord. Matt Lewis van The Daily Beast zei dat als de voormalige Marine-generaals zouden onthullen wat ze hoorden, dit het einde zou zijn van het presidentschap van Trump.

    Lewis is een oude Republikein die de partij over Trump heeft verlaten. Hij schreef in zijn column: `` In een gezonde wereld zou deze openbaring, op het eerste gezicht, verwoestend zijn voor de kansen op herverkiezing van Trump. De trieste waarheid is dat geen enkele openbaring er toe doet voor conservatieven die hun steun aan Trump al om verschillende redenen hebben gerationaliseerd. "

    De schrijver zegt vervolgens dat Kelly en Mattis tegen Trump uit moeten komen. "Wil dit rapport meer doen dan alleen een enkele nieuwscyclus voor Trump verknoeien, hier is wat er moet gebeuren: generaal James Mattis en generaal John Kelly moeten beide commercials opnemen die Amerikanen waarschuwen voor de echte Trump."

    Lewis vervolgt:
    “Om dit maximale potentieel te hebben, moet het precies goed gebeuren. Het moeten ze zijn die in de camera kijken of naar een interviewer. Het moet nieuwe informatie onthullen. Het moet emotioneel verbinden. De boodschap mag niet ‘Trump is slecht’ zijn, maar het moet ‘Hij is niet geschikt om president te zijn - en hier is waarom dat belangrijk voor je is.’ En - misschien nog belangrijker - het moet vlak voor de verkiezingen vallen.

    Je kunt de hele column hier lezen

  3. forum rang 9 gnocchi. 5 september 2020 20:32
    Link Engels.
    hillreporter.com/multiple-fox-persona...

    Meerdere Fox-persoonlijkheden verdedigen Jennifer Griffin nadat Trump haar roept om te worden ontslagen

    DOOR Todd Neikirk 5 september 2020

    De GOP heeft hard gewerkt om het verwoestende militaire verhaal van Donald Trump voor te blijven. Terwijl conservatieven het proberen te doden, is het bevestigd door een aantal gerespecteerde verslaggevers. Een van die verslaggevers, Jennifer Griffin, werkt voor Fox News.

    Andre Chung voor The Washington Post via Getty Images

    Het idee dat een Fox-verslaggever zo'n verhaal zou bevestigen, maakt de president woedend. Gisteravond laat riep Trump op tot het ontslaan van Griffin. Nu zijn een aantal Fox-persoonlijkheden naar buiten gekomen om Griffin te verdedigen tegen de opmerkingen van Trump.

    De meest prominente van deze verslaggevers was Bret Baier, die op Trump reageerde: "Jennifer is een geweldige verslaggever en een totale klasse-act."

    Trey Yingst woog ook mee en schreef: “Jennifer Griffin hielp ooit om de vrijlating van haar collega's die in Gaza waren ontvoerd veilig te stellen. Ze rapporteerde jarenlang vanuit oorlogsgebieden en is nu een van de best verbonden journalisten in DC. Ze belichaamt waar de industrie op is gebouwd. Waarheid en verantwoording. "
    t.co/kcFF5BZhNJ
    - Trey Yingst (@TreyYingst) 5 september 2020

    En Bryan Llenas wierp ook zijn steun achter de verslaggever. Hij twitterde: “Jennifer Griffin is het soort verslaggever waar we allemaal naar streven. Ze is moedig, slim, ethisch, eerlijk en een klasse-act. Ze heeft het vertrouwen van kijkers verdiend tijdens een carrière en is geloofwaardig. "

    t.co/yVkXMFqXPx

    - Bryan Llenas (@BryanLlenas) 5 september 2020
  4. forum rang 10 luchtschip 5 september 2020 20:46


    En Trump....

    die gaat gewoon golfen

    GOLF UPDATE -- 5 SEPT 2020:

    Trump is back at his golf course in Virginia.

    He has now spent 274 days on a golf course he owns in his 1,325 days in office.

    It is his 94th day on the course at Sterling.

    Taxpayer-paid golf tab remains at $142 million.

    twitter.com/svdate/status/13022938960...

    www.huffpost.com/entry/trump-golf-102...
  5. forum rang 7 ff_relativeren 5 september 2020 21:11
    5 jaar geleden riepen de Trump aanhangers : "Lock her up !" omdat Hillary Rodham Clinton via prive email een stukje van haar politieke correspondentie onderhield.

    De aanhangers van Donald Trump waren niet de enigen. Donald zelf wilde Hillary ook door Justitie laten vervolgen. Vandaag komt het vervolg-verhaal :

    Melania Trump gebruikt haar prive email om Witte Huis zaken te bespreken ... en deze keer roept er niemand : "Lock her up !" Het blijft bij categorisch ontkennen. Het is allemaal niet waar en het is allemaal overdreven ..

    Ziet u hoe dat ene puzzelstukje niet past in het verhaal ? De prive email is wel gebruikt, of de prive email is niet gebruikt. Het is zwart of het is wit. Maar wie beweert dat het overdreven is , zegt m.i. eigenlijk : "Ja, Melania gebruikt haar prive email waar dat niet zou moeten (maar dat is niet zo erg)"

    Wie was de bron van dit verhaal ? De voormalige persoonlijk assistente van Melania zelf ..
    Bron : edition.cnn.com/2020/09/02/politics/m... .

    En deze keer is er geen Donald Trump om zijn aanhangers op te hitsen over vervolging en opsluiting. De beschuldiging wordt ontkend en daar blijft het bij. Er is natuurlijk 1 groot verschil tussen Melania en Hillary. En dan heb ik het niet over hun achternaam of hun persoonlijke smaak wat mannen betreft.

    Overheidszaken en tenminste 2 bronnen nodig.
    Hillary was een overheidsfuncionaris. Melania is dat niet. Maar overheidszaken zijn overheidszaken. Moet er tenminste een 2e bron zijn voor een onafhankelijke bevestiging voordat dergelijke verhalen de wereld in gestuurd worden ? Ja, en die is er :

    De Washington Post meldt enkele van de berichten (vanaf Melania's prive email) te hebben gezien.
    Er wordt ondermeer geschreven over de schema's voor Staatsbezoeken aan Israel en Japan, en ook over de financien van de 2016 inauguratie.

    Ontkennen heeft dus geen zin. Wat doe je dan als je Trump heet ? Gewoon ontkennen en zeggen dat het allemaal overdreven is. En dan maar kijken of deze gespreksstof met rust gelaten wordt richting de verkiezingen ..
  6. forum rang 10 luchtschip 5 september 2020 22:41
    quote:

    Wadloper schreef op 1 september 2020 18:57:

    [...]

    Het ging mij om de Antifa-terroristen die opnieuw samen met #BLM de boel verzieken.
    Jaartal doet er geen reet toe ze doen het nu opnieuw maar dan nog gewelddadiger.
    Volwassen dochter zie ik niet en doet er net als het jaartal totaal niet toe.
    Het zijn en blijven terroristen gesteund door Democraten.

    BLM (Black Lives Matter) houden vreedzame protesten vanwege het feit dat de politie weerloze zwarte mensen.
    Wanneer iemand geboeid is, op de grond valt en vervolgens een knie in de nek gedrukt krijgt waarop de dood volgt,
    daar is de BLM voor de straat opgegaan om hiertegen te protesteren.

    Van de vreedzame protesten maken de linkse en rechtse extremisten gebruik, door te rellen, brandstichting en plundering van winkels in gang te zetten. Dit doen zij door zich anoniem in de menigte te verschuilen.
    Daarbij een kwaad licht werpend op de vreedzame demonstraties.

    De linkse en rechtse extremisten komen niet eens uit de plaats waar het protest plaats vindt.

    Trump en Barr en de GOP willen graag de schuld leggen bij de BLM en Antifa en de Democratische leiders van de staat resp plaats waar de demonstraties zijn.

    Voor alle duidelijkheid. Een Antifa beweging bestaat er niet. Antifa is een puur Europese beweging en die is niet overgewaaid naar de US.

    Trump en Barr hebben Antifa in de US zelf gecreëerd om toch iets te hebben om de schuld te geven.

    Er zijn zeer zeker wel linkse extremisten net zoals er rechtse extremisten zijn.
    Hun enige doel is chaos te creëren om zodoende het gehele maatschappelijke systeem te ontregelen.

    De meeste gearresteerden zijn toch echt lid van rechts extremistische groeperingen of van rechts extremistische denkbeelden.
  7. forum rang 10 luchtschip 5 september 2020 22:42
    4 september 2020
    2 leden van de rechts extremistische 417 Second Amendment Militia group van Missouri, die reisden naar kenosha, Wisconsin, gearresteerd en aangeklaagd wegens illegaal wapenbezit.

    FBI agents found in their hotel room an Armory AR-15 rifle, a Mossberg 500 AB 12-Gauge shotgun, two handguns, a silencer, ammunition, body armor, a drone, a twisted cable survival saw, a dagger and other materials, prosecutors said. They each have criminal records and were not authorized to have any firearms of ammunition, prosecutors said.

    edition.cnn.com/2020/09/04/politics/m...
  8. forum rang 10 luchtschip 5 september 2020 22:50


    De US troepen weten allang hoe Trump over de militairen denkt.

    De soldaten hebben Trump bij meerdere gelegenheden gehoord waar hij faalde met zijn uitspraken.

    De troepen weten dat iemand een leider is wanneer ze hem zien.
    En Trump is het niet

    video 2:16 minuut
    twitter.com/JasonKander/status/130207...
  9. forum rang 10 luchtschip 5 september 2020 23:26


    Fox News host probeert mensen aan te voeren die zeggen dat het Alantic verhaal niet waar is in een interview met Pete Buttigieg ( was democratisch kandidaat voor het presidentschap in the primaries).

    Buttigieg weet dit kundig en overtuigend te weerleggen. Sara Huckabee Sander's verdediging van Trump dat Trump dit niet gezegd had, zij was er nota bene zelf bij, veegt hij makkelijk van tafel.
    Trump's bewering dat hij, terwijl hij in Parijs was nota bene voor het stilstaan bij he einde van de eerste wereldoorlog, niet naar de begraafplaats kon gaan van overleden Amerikaanse soldaten , vanwege het weer, wordt ook van tafel geveegd.

    Had Trump echt willen gaan dan had de aanwezige begeleiding van Trump, waaronder General Kelly, de trip zonder twijfel geregeld.

    Trump heeft met zijn uitspraak over John McCain bewezen dat hij gelogen heeft omdat wij het konden controleren.
    Denkt hij nu echt dat het publiek hem nog gelooft met zijn andere ontkenningen?
    hij denkt zeker dat het Amerikaanse volk "suckers" zijn.

    video 2:49 minuut
    twitter.com/DirkSchwenk/status/130218...

    En dat uitgerekend op Fox News.

    Het Maga kijkersvolk zal vol verbijstering dit aangezien en aangehoord hebben.
  10. forum rang 10 luchtschip 6 september 2020 00:04


    Trump's Boat Parade
    Zeker 3 schepen gezonken in Lake Travis

    twitter.com/RawStory/status/130233734...

    Door een beetje wind laat een Trump supporter zich niet afschrikken. Zeker niet wanneer hij/zij meevaart in de Trump Boat Parade.
    pbs.twimg.com/media/EhLJblXX0AIBEvY?f...

    pbs.twimg.com/media/EhLWKNqXsAEvPAD?f...

    Zonder life jacket, een ware Trump supporter
    pbs.twimg.com/media/EhLZCVzX0AUB1YD?f...

    Trump boat parade ends in disaster after multiple vessels sink in Texas lake

    Texas Republicans endangered themselves on Saturday by failing to safely hold a boat parade.

    “Multiple 911 calls have been made regarding boats being in distress, some sinking at the ‘Trump Boat Parade’ scheduled for Saturday afternoon on Lake Travis, according to the Travis County Sheriff’s Office. TCSO confirmed with CBS Austin that multiple boats have been sinking and are in distress,”

    www.rawstory.com/2020/09/texas-republ...
  11. forum rang 10 luchtschip 6 september 2020 00:15
    quote:

    gnocchi.(Bert Strijk) schreef op 5 september 2020 20:32:

    Link Engels.
    hillreporter.com/multiple-fox-persona...

    Meerdere Fox-persoonlijkheden verdedigen Jennifer Griffin nadat Trump haar roept om te worden ontslagen


    Trump Says Fox News Should Fire Jennifer Griffin For Confirming The Atlantic’s Military Story;

    She Responds,

    ‘My Sources Are Unimpeachable’

    www.adweek.com/tvnewser/trump-says-fo...

    Her sources are unimpeachable,

    But her attacker was ... impeached.
    twitter.com/MaryCLong/status/13023629...
  12. forum rang 10 luchtschip 6 september 2020 01:38

    Trump's boat parade

    3 boten gezonken op Lake Travis Texas.
    Waarschijnlijk niet zozeer door het slechte weer, maar eerder doordat er grote jachten meevoeren. Die maken nogal wat golfslag en bij scherpe bochten een hekgolf.
    Kleinere scheepjes kunnen dan water maken en zinken.

    Twitter maakt dankbaar gebruik met een draad #Dumbkirk
    Daar wordt de Trump Boat Parade flink op de korrel genomen.
  13. forum rang 10 luchtschip 6 september 2020 01:38

    #Dumbkirk op twitter

    Is this a metaphor?
    video 0:14 minuut
    twitter.com/NHFTHR/status/13023603424...
    Deze is wel gefoto shopped, maar toch

    Which one of these do you use to signal a metaphor?

    pbs.twimg.com/media/EhLt65lUwAAhydV?f...

    Texas Trump boat parade becomes latest metaphor for Trump campaign. Please share #laloaclaraz cartoons.

    twitter.com/laloalcaraz/status/130236...

    The SS Trump looked unsinkable till it wasn’t.
    pbs.twimg.com/media/EhLl90iX0AIHb4y?f...

    Here’s a metaphor for our country in one simple pic. Way to go, Texas
    pbs.twimg.com/media/EhLgJHqXsAQNbry?f...

    Pretty sure the dude on the jet ski saving the Trump flag over the people is the perfect metaphor for this Administration.
    pbs.twimg.com/media/EhLfFeXXsAE21yI?f...

    It’s definitely cult behavior if he’s saving the Trump flag instead of the American flag
    pbs.twimg.com/media/EhLoBx3XgAAKH3w?f...

    pilot car : Follow me
    pbs.twimg.com/media/EhL7AwmXYAAa5qm?f...

  14. forum rang 10 luchtschip 6 september 2020 01:38

    #Dumbkirk op twitter

    tweets die zich sarcastisch afvragen of dit een conspiracy was en ook tweets die refereren aan Trump's opmerking dat demonstranten met gevaarlijke soepblikken gooien

    The likelihood of all of these boats sinking at the Trump Boat Parade by accident is microscopic. We are dealing with terrorists.
    twitter.com/CarmineSabia/status/13023...

    Today, the Antifa Navy, led by Admiral Benbow, Captain Crunch, and Seaman D’Mon launched a nefarious, salacious, and mendacious attack against patriot boaters on Lake Travis and Lake Havasu. Weapons not yet found; soup cans are suspected. Alex Jones and Carmine Sabia investigate?

    2de tweet
    twitter.com/BamaStephen/status/130237...

    Huge waves sink Trump boats on a lake in the *bible belt*...

    I'm not saying it was divine wrath at Trump and all his works, but, uh, aliens?
    2de tweet
    twitter.com/Limekiller70/status/13023...

    God at his computer cartoon :
    pbs.twimg.com/media/EhLrN2uXkAMX60y?f...

    I heard they took a direct hit from a basoupa
    pbs.twimg.com/media/EhLrIONVkAAdjtI?f...

    Live shot of the Antifa Navy firing soup torpedoes at the Trump flotilla
    twitter.com/realTomChapman/status/130...

    Battle of Lake Travis
    A Trump boat under heavy attack by Lake Travis
    pbs.twimg.com/media/EhLyrqCWkAETgVv?f...

    BREAKING NEWS: SINKING TRUMP BOATERS BLAME SOUP TORPEDOES FROM ANTIFA SUBMARINES
    twitter.com/Dan_Hamell/status/1302347...
70.586 Posts
Pagina: «« 1 ... 2061 2062 2063 2064 2065 ... 3530 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,69%
Gold spot 2.392,50 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links