Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.563 Posts
Pagina: «« 1 ... 2058 2059 2060 2061 2062 ... 3529 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Al Kipone 4 september 2020 14:39
    Arizona senate race:

    Arizona Senate candidate and former astronaut Mark Kelly, a Democrat, has a wide 17-point lead over Sen. Martha McSally (R-Ariz.), according to the poll.

    More than half of likely voters, 56 percent, said they would vote for Kelly, while just 39 percent said they would back McSally, based on the poll. McSally lost her 2018 bid for Senate to Sen. Kyrsten Sinema (D-Ariz.), but was later appointed to fill a seat vacated after the death of Sen. John McCain (R).
  2. forum rang 4 Al Kipone 4 september 2020 14:39
    North Carolina Senate race:

    In North Carolina, Democratic candidate Cal Cunningham leads Sen. Thom Tillis (R) by a slimmer 6 points, with 48 percent of likely voters saying they would vote for Cunningham and just 42 percent saying they would vote for Tillis. An additional 5 percent said they would vote for a third party and another 5 percent said they are undecided.

    thehill.com/homenews/campaign/514899-...
  3. forum rang 4 Al Kipone 4 september 2020 14:41
    Maine senate race:

    Maine Sen. Susan Collins (R) trails her Democratic challenger — state Rep. Sara Gideon — by 8 points in the latest poll from the Bangor Daily News.

    Collins is one of a handful of GOP senators whose race has been labeled a "toss up" by the nonpartisan Cook Political Report.

    In the poll, when asked who was their first choice in November's Senate election, 43 percent of respondents said Gideon, while 35 percent said Collins. Gideon's lead was greater among the registered voters surveyed.

    thehill.com/homenews/campaign/511545-...
  4. forum rang 4 Al Kipone 4 september 2020 14:45
    Currently, the US Senate is made up of 53 Republicans, 45 Democrats, and two independents that caucus with Democrats, winning that Democrats need to win back a net total of four seats to have a 51-seat majority (if Biden wins, his vice president would also serve as president of the Senate and would be a tie-breaker vote).

    (Dems verliezen Alabama, winnen Colorado, North Carolina, Maine, Arizona en.....)
  5. forum rang 9 gnocchi. 4 september 2020 15:09
    hMr. Rogers weduwe Joanne scheurt in Donald Trump

    en.wikipedia.org/wiki/Fred_Rogers

    DOOR Todd Neikirk 4 september 2020

    Toen Donald Trump opgroeide, had meneer Rogers de ether nog niet. Als dat het geval was, had de 45e president misschien enkele waardevolle lessen geleerd. Rogers leerde kinderen over geduld en waardigheid en het belang van vriendelijk zijn.

    Deze week bezocht Trump de geboorteplaats van Fred Rogers in Latrobe, Pennsylvania voor een bijeenkomst. The Daily Beast vroeg Rogers 'weduwe Joanne wat ze van de huidige president vond en ze had niet erg vriendelijke woorden te zeggen.

    Joanne Rogers legde uit: “Fred probeerde vrij stil te blijven over politiek, voornamelijk omdat zijn programma voor kinderen was. 'Ik ben alleen nu. Ik doe geen programma voor kinderen. "

    Ze ging toen op Trump in en zei: "Ik denk dat hij gewoon een vreselijk persoon is. Ik denk misschien aan het feit dat Trump zelden de waarheid vertelt. Als hij dat doet, is het maar een toevalstreffer, denk ik. Maar feit [is] dat ik niets kan geloven wat hij zegt, zelfs niet het eenvoudigste. "

    Joanne Rogers had echter een aantal aardige dingen te zeggen over de tegenstander van Trump. "Ik ben een hele grote Biden-fan," zei ze. "Ik denk dat hij aardig is," zei Joanna Rogers. "Ik denk dat we allemaal iemand als Biden nodig hebben die ons kleine schouderklopjes kan geven. "
  6. forum rang 4 Wadloper 4 september 2020 16:47
    quote:

    closer schreef op 4 september 2020 16:40:

    [...]
    Trump May Have Gotten A Convention Bounce. But It’s Very Slight And May Already Be Fading.

    fivethirtyeight.com/features/trump-ma...
    SEP. 2, 2020, AT 3:57 PM

    Trump May Have Gotten A Convention Bounce. But It’s Very Slight And May Already Be Fading.

    t.co/PV6JCIVdqx?amp=1

    vandaag 4 september
  7. forum rang 9 gnocchi. 4 september 2020 16:49
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/this-ju...

    Dit wordt alleen maar lelijker

    Shirley Kennedy | 10:30 uur EDT 4 september 2020
    Palmer-rapport »Analyse

    Het overtreden van de wet is niets nieuws voor "president" Donald Trump. Het is al erg genoeg dat hij ermee wegkomt, maar wanneer hij burgers aanmoedigt om de wet te overtreden, is hij over de grens gegaan. Trump stelde kiezers in North Carolina voor twee keer te stemmen, één keer per post en één keer persoonlijk. Hij beweert dat dit de beste manier is om te bepalen of stemmen via mail-in werkt.

    Echt, Trump? De advocaat van North Carolina, Josh Stein, herinnerde Trump eraan dat tweemaal stemmen illegaal is en verklaarde dat Trump de burgers van North Carolina aanmoedigt "de wet te overtreden om hem te helpen chaos te zaaien bij onze verkiezingen." Chaos zaaien is wat Trump het beste kan. William Barr kwam Trump te hulp, zoals hij altijd doet, en zei tegen CNN: "Ik weet niet wat de wet zegt in de betreffende staat." Idioot. Twee keer stemmen is onwettig, maar de straf kan per staat verschillen. Volgens ABC News is twee keer stemmen in North Carolina een misdrijf van Klasse I.

    Trump heeft keer op keer bewezen dat hij letterlijk alles zal doen om herkozen te worden. Van het negeren van de bewezen inmenging van Rusland tot het beweren dat China Joe Biden helpt, de serie wanhoop van Trump. Hij denkt dat de rest van ons te dom is om het te zien, maar velen zien precies dat. Huffington Post meldde dat 81 Nobelprijswinnaars Joe Biden steunen en een brief vrijgeven waarin dit wordt vermeld. "Op geen enkel moment in de geschiedenis van onze natie is er een grotere behoefte geweest aan onze leiders om de waarde van wetenschap bij het formuleren van beleid in te zien." Ze hebben het niet over Donald Trump. Ze bespraken Biden's lange ambtstermijn in openbare dienst en wezen op zijn "bereidheid om naar deskundigen te luisteren" en om "bijdragen van immigranten aan het intellectuele leven van ons land" te erkennen. Beiden zijn waar.

    Immigranten willen dit land niet 'overnemen'. Ze brengen hun eigen culturele perspectieven mee en assimileren in het Amerikaanse leven, en velen van hen leveren bijdragen die sommigen van ons niet kunnen. PBS stelt inderdaad: "De Verenigde Staten zijn de natie die bestaat vanwege bijdragen van immigranten." Het Brookings Institute weerspiegelt dat sentiment. Ze dragen op veel manieren bij, waarvan de minste economisch is. Wie zijn wij om te zeggen dat ze er niet bij horen?

    Naast Nobelprijswinnaars is Vote Vets vocaal dat het Amerikaanse leger Trump niet langer ondersteunt. Hun nieuwste video beschrijft Trump als "paniekerig" omdat zijn voorkeursclassificatie onder actieve troepen en officieren sterk is gedaald. Huffington Post meldde dat 41% van plan is op Joe Biden te stemmen, terwijl 37% Trump steunt, en die cijfers zullen in die richting doorgaan. Vote Vets gelooft dat Trump "degenen die dienen niet respecteert", steunend op het recente nieuws over Russische premies op troepen en zijn pogingen om het leger voor zijn eigen doeleinden te gebruiken.

    Donald Trump is alles wat Vote Vets zegt: hij is respectloos, hij duimen naar de nationale veiligheid en hij is een schande. Trump moet absoluut in november gaan. Zoals vaak wordt gezegd, stem alsof uw leven ervan afhangt, omdat ze dat ook doen.
  8. forum rang 10 rationeel 4 september 2020 16:54
    Opmars Trump haalt Biden uit comfortzone

    Enkele dagen na president Trump bezocht ook de Democratische presidentskandidaat Joe Biden Kenosha. ©AFP

    JAN VAN HESSCHE

    www.tijd.be/politiek-economie/interna...

    Speelt Joe Biden in de Trumpiaanse kaart door een strenger 'recht en orde'-discours te hanteren? Een terugval in de peilingen voedt de Democratische zenuwachtigheid.

    Twee dagen na de Republikeinse president Donald Trump heeft ook zijn Democratische uitdager Joe Biden donderdag een bezoek gebracht aan Kenosha, de stad in de cruciale strijdstaat Wisconsin die ten prooi viel aan zware rassenrellen sinds een politieagent er op 23 augustus de zwarte man Jacob Blake vier keer in de rug schoot. Hun aanpak kon niet méér verschillend zijn.

    Biden zat er samen met de familie van Blake. Tijdens een bijeenkomst met buurtwerkers predikte de Democraat zijn verzoenende boodschap 'Amerikanen samen te brengen om te genezen'. Trump daarentegen noemde Blake dinsdag niet eens bij naam toen hij vooral het lokale politiekorps steun en fondsen beloofde. Een fotoshoot te midden van de vernielingen moest onderstrepen dat de betogers zich te buiten gaan aan 'binnenlandse terreur'.

    Tijdens een bezoek aan Kenosha laakte president Donald Trump de vernielingen als gevolg van de rassenrellen. ©Photo News

    Nu de coronacrisis zijn economisch palmares onderuit haalt als campagnespeerpunt tracht Trump zich zo te herpositioneren als de kandidaat van 'recht en orde'. Sinds de dood van George Floyd door excessief politiegeweld eind mei domineren rassenrellen de agenda en focust Trump vooral op het straatgeweld. Zeker nu de jongste week linkse en rechtse betogers elkaar neerschoten.

    Portland: extreemrechts vs. extreemlinks

    De vermoedelijke moordenaar van Aaron Danielson, een extreemrechtse betoger in de stad Portland, is donderdagavond volgens The New York Times zelf omgekomen bij een poging hem aan te houden in een voorstad van Seattle. Het gaat om de 48-jarige Michael Forest Reinoehl. Reinoehl, een legerveteraan en activist bij de extreemlinkse antifa-beweging, gaf zelf in een interview met Vice News min of meer toe Danielson neergeschoten te hebben. 'Uit zelfverdediging', zei Reinoehl.

    De stad Portland is al maanden het toneel van clashes tussen extreemlinks en extreemlinks. De stad in Oregon staat te boek als een Democratisch, links bolwerk, maar Portland zelf en de staat Oregon huizen ook verschillende extreemrechtse groeperingen.

    'Amerikaanse krijgers versloegen niet het overzeese fascisme om nu toe te kijken hoe onze vrijheden vertrappeld worden door gewelddadige bendes in eigen land', zei Trump tijdens een herdenking van de Tweede Wereldoorlog in de strijdstaat North Carolina. Lees: Biden, nochtans al zijn hele carrière de belichaming van het politieke centrum, en de Democratische gouverneurs en burgemeesters zijn te zwak om de orde te handhaven en fungeren enkel als 'handpoppen van radicaal links'.
  9. forum rang 9 gnocchi. 4 september 2020 16:55
    Gepensioneerde legergeneraal blaast Trump over 'Loser Troop'-opmerkingen

    DOOR Todd Neikirk 4 september 2020

    Op donderdag publiceerde The Atlantic een verhaal waarin talloze bronnen werden aangehaald die beweerden dat Donald Trump regelmatig Amerikaanse soldaten als verliezers kleineerde. Trump ontkende de beweringen natuurlijk. De president heeft echter regelmatig dergelijke opmerkingen gemaakt over het leger en vooral over de voormalige senator van Arizona, John McCain.

    Ret. Generaal-majoor Paul Eaton van het Amerikaanse leger geloofde de ontkenningen van het Witte Huis zeker niet. De voormalige militaire officier plaatste een video op zijn Twitter-pagina waarin hij Trump beschiet en zich afvroeg hoe iemand op hem kon stemmen.

    Eaton, de commandant die was belast met het trainen van troepen tijdens Operatie Iraqi Freedom, begon: "Ik ben behoorlijk ongelukkig met u, meneer Trump. Dus ik ga dit kort houden voor je beroemde korte aandachtsspanne, ”zei Eaton in de clip. 'Je hebt bij talloze gelegenheden minachting voor het leger getoond. Ik ben stomverbaasd dat iemand in het Amerikaanse leger je allesbehalve een ‘loser’ of een ‘sukkel’ zou beschouwen. Je bent geen patriot.

    De gepensioneerde generaal vervolgde: 'Ons leger, onze marine, ons marinekorps, onze luchtmacht, onze kustwacht. Dappere mannen en vrouwen. Ze zijn niet alleen dapper. Ze zijn slim en wijs. Dus, meneer Trump, op 3 november stemmen we allemaal op een echte patriot - Joe Biden. En iedereen die dit hoort, let op en stem alsjeblieft. Stem democratisch. De eer van ons land hangt ervan af. "

    - Generaal-majoor (ret) Paul Eaton (@ PaulDEaton52) 4 september 2020
70.563 Posts
Pagina: «« 1 ... 2058 2059 2060 2061 2062 ... 3529 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 859,11 -0,72%
EUR/USD 1,0651 +0,07%
FTSE 100 7.822,05 -0,70%
Germany40^ 17.658,60 -1,00%
Gold spot 2.383,82 +0,19%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

WDP
+4,00%
EBUSCO...
+1,42%
Pharming
+1,38%
Heineken
+1,02%
NX FIL...
+1,00%

Dalers

AMG Cr...
-3,10%
Alfen ...
-2,92%
Aegon
-2,83%
B&S Gr...
-2,67%
TomTom
-2,59%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links