Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel AMG Critical Materials N.V. AEX:AMG.NL, NL0000888691

  • 23,120 24 apr 2024 17:29
  • -0,160 (-0,69%) Dagrange 23,000 - 23,560
  • 94.983 Gem. (3M) 242,8K

AMG september 2020. ING verlaagd, maar ik verhoog.

380 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 19 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 2 september 2020 19:24
    Zeker goed verhaal en als je terug gaat zie je ook dat ik het netjes aangeef, jammer dat je mij dat niet gunt en jammer voor jou dat je toen ookniet hebt gekocht, wat anderen hier wel hebben gedaan, maartoen voorspelde jij dat amg naar de knoppen zou gaan en veel lagere koersen zou opzoeken, jammer jo!
  2. [verwijderd] 3 september 2020 11:56
    Blij dat ik afgelopen november besefte dat dit aandeel, AMG, niet voor de lange termijn is op dat niveau destijds, € 20-22. Werd misselijk van de koersreacties. Ben er 89 euro wijzer op geworden. Was wel een mooi aandeel om in te stappen op € 5. Voorlopig even ING. Want AMG krijgt geen impuls van dat Tesla gebeuren. Zouden flink profiteren van een nieuw fabriek in Duitsland en zo.
  3. forum rang 7 €URO-Trader 3 september 2020 22:30
    Zag zojuist de nieuwe Skoda Enyag. Rijdt trouwens geweldig, enfin. Persoonlijk zal ik mijn pijlen eerder op Volkswagen zettenndan Tesla, maar dat terzijde. Dat de vraag naar accu's gaat toenemen staat buiten kijf. AMG gaat hier zeer van profiteren, vermoed dat de kiers koers binnen een jaar naar de €50 gaat. Wat elektrisch rijden op termijn gaat worden? Een grote flop, het milieu krijgt het zwaarder te verduren dan fossiel, en dan met name de winning vd grondstoffen. China heeft al grote belangen genomen in arme werelddelen, de EU is veel te laat. Druk met vergaderen e.d..
  4. Woody woodpecker 3 september 2020 22:45
    In het verhaal van de NOS vandaag werd ook weer Lithium genoemd (naast Kobalt) als belangrijke grondstof waar een tekort dreigt. Ik begrijp onder meer via dit forum dat daar nu nog geen tekort aan is. Maar met de bouw van de fabriek in Duitsland zou AMG toch wel een belangrijke rol hier kunnen gaan spelen in Europa. Zeker als er duties komen op Li van buiten Europa. Qua Vanadium denk ik dat de rol die dit binnen het AMG concern speelt kleiner wordt. De afgelopen jaren was de impact hiervan heel groot op het resultaat van AMG in zowel positieve als negatieve wijze. Maar als de prijs van V stabiel blijft (en laag) zal de invloed van dit metaal op de resultaten veel beperkter zijn zoals in een verder verleden. Hopelijk zal Li in de toekomst een belangrijkere en positieve rol gaan spelen voor de resultaten van AMG.
  5. Woody woodpecker 3 september 2020 23:45
    Ik heb die cijfers eerder in het jaarverslag gelezen maar kan dat nu even niet meer terug vinden. Misschien heeft trgenbeterwetenin deze info nog wel? Volgens mij is het qua omzet niet zo belangrijk (het gaat om de verwerking van spodumene en niet over Lithium zelf) maar wel veel volume. Vanadium is qua volume niet zo belangrijk maar was door de extreem hoge prijs afgelopen jaren veel meer van belang in het resultaat voor amg. Maar met de toekomstige fabriek in Duitsland zal Lithium zeker een belangrijkere rol spelen binnen AMG. Zeker na de splitsing van Technologies die er aan zit te komen.
  6. forum rang 4 tmaster 4 september 2020 11:02
    quote:

    AMGflop schreef op 4 september 2020 09:37:

    Amg kan stijgen na dieptepunt
    Amg kan profiteren van Duits steunpakket
    Amg kan profiteren van grondstoffen schaarste
    Amg kan....
    Amg kan....

    Alles kan, maar wanneer gaan ze nou eens een keer wat echt doen bij AMG?
    Zolang de grondstof prijzen laag blijven niet.
  7. Zembla 4 september 2020 11:09
    quote:

    AMGflop schreef op 4 september 2020 09:37:

    Amg kan stijgen na dieptepunt
    Amg kan profiteren van Duits steunpakket
    Amg kan profiteren van grondstoffen schaarste
    Amg kan....
    Amg kan....

    Alles kan, maar wanneer gaan ze nou eens een keer wat echt doen bij AMG?
    Ze doen in ieder geval meer dan jij op een dag ;)
380 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 19 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links