Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.492 Posts
Pagina: «« 1 ... 2047 2048 2049 2050 2051 ... 3525 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 31 augustus 2020 16:16
    Regering Trump wil gebruik Chinese apps verder aan banden leggen - media

    (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse regering wil naast TikTok en WeChat ook andere Chinese apps aan banden leggen in de Verenigde Staten. Dit zei economisch adviseur van het Witte Huis Peter Navarro maandag op Fox Business.

    "Het is cruciaal dat dit land geen apps gebruikt die in China worden gemaakt, of die onze data versturen naar servers in China", aldus Navarro, die waarschuwde dat Beijing Amerikanen zo in de gaten kan houden.

    "Dat is onze beleidsopvatting en waarom we TikTok en WeChat aanpakken, en er zullen anderen volgen, want China gaat in feite de wereld rond om technologie in handen te krijgen en zo dus ook meer invloed.”

    Begin augustus ondertekende Trump een decreet om TikTok en WeChat in de VS te verbieden als er geen Amerikaanse koper wordt gevonden.

    CNBC meldde maandag dat TikTok dichtbij een overnamedeal is voor zijn activiteiten in de VS, Australië en Nieuw-Zeeland en dat deze op zijn vroegst dinsdag wordt aangekondigd.

    Microsoft, in samenwerking met Walmart, en Oracle hebben de beste papieren voor een overname van de populaire video app van het Chinese ByteDance. De verkoopprijs komt volgens CNBC uit tussen de 20 miljard en 30 miljard dollar.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  2. whammy 31 augustus 2020 16:17
    quote:

    gnocchi.(Bert Strijk) schreef op 31 augustus 2020 13:58:

    [...]

    Hij weet dat de kans heel groot is dat hij niet herkozen wordt en dan heel misschien in de gevangenis terecht komt. Nou! dat laat hij met zijn enorme narcistische ego niet gebeuren. Wat hij misschien wil laten gebeuren is, om wel via uitgekookte manieren zoveel onrust in de steden te veroorzaken, dat hij de noodtoestand kan uitroepen en de verkiezingen uitstellen. Als het hem dan nog lukt de goede leger generaals snel te ontslaan en royale ja knikkers voor terug neemt, dan heeft hij het leger achter zich. En de Amerikanen moeten dan verplicht Russisch leren.
    Vet gedrukt zou kunnen hoewel ik betwijfel of de president die bevoegdheid heeft? Goedkeuring van Huis van Afgevaardigden en de Senaat?
    Zoals zo lang verwacht: de situatie in US wordt er met de minuut slechter op!
  3. forum rang 9 gnocchi. 31 augustus 2020 16:25
    Andrew Weissmann is niet zomaar de eerste en beste. Dit zal nog heel wat haken en ogen hebben. Ik weet niet meer waar het beschreven stond, maar er was wel wat deining, om dat Rosenstein met dat onderzoek stilletjes persoonlijk bij Donald op bezoek ging. Wat ik wel zeker weet is dat aan de lopende banden boeken over Donald wordt geschreven. Er wordt leuk verdiend.

  4. forum rang 9 gnocchi. 31 augustus 2020 16:27
    quote:

    whammy schreef op 31 augustus 2020 16:17:

    [...]

    Vet gedrukt zou kunnen hoewel ik betwijfel of de president die bevoegdheid heeft? Goedkeuring van Huis van Afgevaardigden en de Senaat?
    Zoals zo lang verwacht: de situatie in US wordt er met de minuut slechter op!
    Het wordt er niet beter op.
  5. forum rang 9 gnocchi. 31 augustus 2020 16:40
    Link Engels.
    hillreporter.com/poll-active-duty-tro...

    Poll: Actieve troepen geven de voorkeur aan Joe Biden boven Donald Trump
    DOOR Todd Neikirk 31 augustus 2020

    Donald Trump zal u graag vertellen dat hij van de troepen houdt en geweldig voor hen is geweest. De president heeft echter snel de populaire generaals die hem bekritiseerd hebben, neergeslagen. Trump nam ook luchtafweer omdat hij opdracht gaf tot het afvuren van marinekapitein Brett Crozier, die op het fluitje van een COVID-uitbraak op de USS Theodore Roosevelt blies.
    Foto door Mark Wilson / Getty Images

    En het lijkt erop dat de acties van Trump een diepgaande invloed hebben op zijn positie bij leden van het leger. Een recente peiling toonde aan dat troepen in actieve dienst de voorkeur geven aan Biden boven Trump.

    De peiling werd uitgevoerd door de Military Times. Ze hebben sinds het begin van zijn ambtstermijn een onderzoek uitgevoerd naar de goedkeuringsscore van Trump onder troepen.

    Toen Trump in 2016 aantrad, had hij een goedkeuringsscore van 46% onder actieve militaire leden. In deze huidige enquête zei 42% van de troepen dat ze de president sterk afkeuren.

    Gevraagd naar hun voorkeur voor president, zei 41% van de respondenten dat ze van plan waren om op Biden te stemmen en slechts 37% zei dat ze op Trump zouden stemmen.

    Deze cijfers worden des te opvallender door het feit dat 40% van de ondervraagden geïdentificeerd als Republikeinen, terwijl slechts 16% zich identificeerde als Democraten.

    Peter Feaver, een professor van Duke University, zei over de cijfers: `` Het is redelijk om te zeggen dat Trump niet zo populair is als Republikeinse genomineerden in het verleden onder deze groep. Waar het op neerkomt is dat Trump in 2020 niet kan beweren dat hij overweldigende steun heeft in het leger. "

    De volledige resultaten van de enquête van Military Times zijn hier te vinden
  6. forum rang 9 gnocchi. 31 augustus 2020 16:47
    Het zijn fijne mensen de medewerkers van Donald.

    Steve Scalise moest toegeven nadat hij betrapt was op het plaatsen van gepromoveerde video

    Bill Palmer | 10:30 uur EDT 31 augustus 2020
    Palmer-rapport »Analyse

    In de laatste herinnering dat er geen grenzen zijn aan hoe laag de bondgenoten van Donald Trump zullen zinken om te proberen zijn mislukte bod voor 2020 te redden, tweette het Republikeinse congreslid Steve Scalise zondag een gepromoveerde video die furore maakte. Het toonde beelden van voorstander van de gezondheidszorg Ady Barkan, een ALS-patiënt die met een computergestuurde stem spreekt. De video van Scalise voegde woorden toe aan de geautomatiseerde stem van Barkan die Barkan nooit zei.

    Ady Barkan tweette dit in reactie op de gestoorde nepvideo van Scalise: "Dit zijn niet mijn woorden. Ik ben mijn spraakvermogen kwijt, maar niet mijn keuzevrijheid of mijn gedachten. U en uw team hebben mijn woorden bedrogen voor uw eigen politiek gewin. Verwijder deze video onmiddellijk. Je bent de hele gehandicaptengemeenschap een verontschuldiging verschuldigd. "

    Leiders van Joe Biden tot Nancy Pelosi veroordeelden Steve Scalise snel en eisten dat hij de video zou verwijderen. Twitter sloeg een 'gemanipuleerde media'-waarschuwing op de video van Scalise, maar verwijderde deze niet helemaal. Eindelijk, zondagavond laat, verwijderde Scalise de tweet en kondigde aan dat hij in de toekomst de bewerkte clip van Barkan uit de video zou verwijderen. Scoor er een voor de goeden. Scalise is een klootzak.
  7. forum rang 9 gnocchi. 31 augustus 2020 16:54
    Oei!!!!!!
    Zelfde kunststukje als H.Clinton.

    Kleinstukje van een lang artikel.

    www.justsecurity.org/72243/bill-barrs...

    Met een ongekend aantal Amerikanen die vroege stemmen beginnen uit te brengen bij de presidentsverkiezingen die half september komen, zijn veel ogen gericht op wat procureur-generaal William Barr en zijn collega's bij het ministerie van Justitie zullen doen. Als ze zich houden aan een al lang bestaande regel van verdraagzaamheid van het ministerie van Justitie - ook wel de regel van 60 of 90 dagen genoemd - zullen ze afzien van openbare aanklachten of andere openlijke onthullingen in gevallen die van invloed kunnen zijn op de verkiezingen. Aanklagers zouden dergelijke acties in plaats daarvan gewetensvol uitstellen tot na de publieke stemming.

    Maar dat lijkt niet te zijn waar Barr naartoe gaat. De procureur-generaal heeft onlangs verklaringen afgelegd die de basis leggen voor het ongepast inzetten van het ministerie van Justitie om de Democratische kandidaat voor president, Joe Biden, in de komende weken schade toe te brengen. Het is blijkbaar een sterk georkestreerd plan
  8. forum rang 9 gnocchi. 31 augustus 2020 17:05
    quote:

    whammy schreef op 31 augustus 2020 17:02:

    Met een gedeelte van z'n vermogen weliswaar . "veiligheid"bovenal.
    TOKIO (AFN/BLOOMBERG) - De Amerikaanse multimiljardair Warren Buffett heeft belangen genomen in de vijf grootste handelshuizen van Japan, met een totale waarde van meer dan 6 miljard dollar. Het gaat om de handelsfirma's Itochu, Marubeni, Mitsubishi, Mitsui en Sumitomo.

    Berkshire Hathaway, het investeringsbedrijf van Buffett, bezit nu meer dan 5 procent van die handelshuizen. De belangen werden opgebouwd in de afgelopen twaalf maanden via aankopen op de aandelenbeurs in Tokio. Het zijn investeringen voor de langere termijn, aldus Berkshire. Mogelijk kunnen de belangen worden vergroot tot 9,9 procent.

    De handelshuizen zijn actief met de import van grondstoffen zoals olie en metaal en met bijvoorbeeld levensmiddelen en textiel. Ze spelen een belangrijke rol om Japan, de derde economie van de wereld, van de noodzakelijke grondstoffen te voorzien. Japan zelf heeft namelijk een gebrek aan veel grondstoffen en is dus afhankelijk van de import uit het buitenland.

    Buffett vierde zondag zijn negentigste verjaardag en behoort tot de rijkste mensen ter wereld. Tot de investeringen van Berkshire behoren onder meer bedrijven als Coca-Cola, American Express en Apple.
  9. forum rang 10 luchtschip 31 augustus 2020 17:45


    Veel relschoppers komen van andere gebieden om de stad te vernietigen en de schuld bij de demonstranten te leggen.

    All week in Kenosha, people have insisted that damage was done by people from outside the community. The police department has now released numbers that lend support to that theory: Those who were arrested came from 44 different cities.

    police media release

    pbs.twimg.com/media/Egt0esCX0AE6W5Q?f...

    twitter.com/juliebosman/status/130040...

  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 31 augustus 2020 18:08
    Bewondert u Trump?
    ,,Nou, nee. Bruce Springsteen, die bewonder ik.”

    Vindt u hem dan een goede president?
    ,,Hm. Een president zou zijn land moeten verenigen. Dat doet hij duidelijk niet. Maar de taak van een politicus is ook het inspelen op de behoeftes van zijn achterban. Dat doet hij dan weer wel. Daardoor wordt hij nog steeds gesteund door zo’n 45 procent van de Amerikanen. En in het Amerikaanse systeem kan dat genoeg zijn. Barack Obama heeft ooit gezegd dat een democratie staat of valt bij het nakomen van afspraken. Trump laat zich daar niet zo veel aan gelegen liggen, dus wat dat betreft heeft hij wel schade aangericht, denk ik. Maar let op: dat laten ze met z’n allen gebeuren. In zijn eentje kan hij niet zo veel, al helemaal niet de democratie kapotmaken. Dat is voor mij misschien wel de grootste verrassing van de afgelopen vier jaar: de houding van de Republikeinse partij. Intern kotsen ze Trump uit, maar vervolgens laten ze hem over zich heen lopen, alleen maar om aan de macht te blijven.”

    Lang Leve Trump is verschenen bij uitgeverij Sparkle Auteurs en ligt sinds deze week in de winkels.
  11. forum rang 10 DeZwarteRidder 31 augustus 2020 18:11
    Hoe moeten we de titel van uw boek interpreteren? Lang leve Trump?

    ,,Ja, dat lijkt een oordeel, hè. Maar zo bedoel ik het niet. Wat ik wil zeggen, is dat Trump altijd bij ons zal blijven, of hij nu wel of niet de verkiezingen wint. In Amerika, en ook hier, hopen heel veel mensen dat hij verliest en dat hij weggaat. Dan zijn alle problemen namelijk opgelost en dan wordt alles weer normaal. Nou, voor die mensen heb ik slecht nieuws. We gaan nooit meer terug naar normaal. Het Trumpisme blijft bij ons.”

    Waarom denkt u dat?
    ,,Hij heeft de Republikeinse partij totaal verbouwd, en wel op een Tony Soprano-achtige manier. Die maffiabaas, ja. Mensen die naar hem luisteren, mogen blijven en krijgen ruim baan. Mensen die tegen hem ingaan of hem laten vallen, worden zonder pardon buitengezet. Dat betekent dat er in zijn kielzog een hele nieuwe generatie Republikeinen is opgestaan die zijn wijze van politiek bedrijven heeft omarmd. En dat niet alleen: ook zijn boodschap van ‘America First’. Je kunt ervan vinden wat je wil, maar het is wel een visie. Weet iemand wat bijvoorbeeld de visie is van Joe Biden? Behalve dan dat hij tegen Trump is?”

    U beschrijft tot in detail hoe Trump de verkiezingen heeft gewonnen en hoe hij de macht heeft overgenomen in de Republikeinse partij. Maar u zegt helemaal niks over zijn beleid en welke gevolgen dat heeft gehad voor Amerika, en eigenlijk ook voor de rest van de wereld. Waarom niet?
    ,,Daar gaat mijn boek simpelweg niet over. Bovendien zijn daar al honderd boeken over geschreven. Ik wil ook helemaal mijn mening niet geven. Ik heb er een bloedhekel aan om van een afstandje te zeggen dat het allemaal wel of niet deugt wat die man allemaal doet. Het is juist het politieke spel dat ik interessant vind. Dat probeer ik uit te leggen, op een begrijpelijke manier. Waarom gebeurt dat wat er gebeurt? Ongeveer net zoals Johan Derksen dat met voetballen doet bij Veronica Inside.”
  12. forum rang 10 DeZwarteRidder 31 augustus 2020 18:14
    Oud-medewerker onthult: Het knettert tussen first lady en ‘prinses’ Ivanka

    Alweer klapt iemand uit de ‘inner circle’ van Donald Trump uit de school. Morgen verschijnt in de Verenigde Staten het boek van Stephanie Winston Wolkoff, voormalig vriendin en ex-medewerkster van first lady Melania Trump. De dochter van de president zal er niet blij mee zijn.
    Bob van Huët 31-08-20, 08:23 Laatste update: 10:29

    Oud-adviseur John Bolton gunde de lezer eerder een blik in de keuken van het Witte Huis. Trumps nicht, Mary L. Trump, legde haar oom, de president, op de bank van de psycholoog. Het leverde de schrijvers twee bestsellers op. Wolkoff hoopt op hetzelfde met haar Melania and me: The rise and fall of my friendship with the first lady. Maar volgens de eerste recensies is haar boek weliswaar onderhoudend, maar lang niet zo explosief als de klappers van Bolton en de nicht van Trump.

    Het draait om een vriendschap tussen twee gelijkgestemde vrouwen die opbloeide en ophield. Maar het meeste is te doen om de beschrijving van de nogal gespannen relatie tussen Melania, Trumps derde vrouw, en Ivanka, Trumps dochter van zijn eerste vrouw, Ivana. De president is duidelijk idolaat van zijn ondernemende dochter, die hij overal naar voren schuift. Vorige week suggereerde hij nog dat ze mogelijk de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten kon worden.
  13. forum rang 5 Kees1 31 augustus 2020 18:17
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 31 augustus 2020 18:14:

    Oud-medewerker onthult: Het knettert tussen first lady en ‘prinses’ Ivanka

    Alweer klapt iemand uit de ‘inner circle’ van Donald Trump uit de school. Morgen verschijnt in de Verenigde Staten het boek van Stephanie Winston Wolkoff, voormalig vriendin en ex-medewerkster van first lady Melania Trump. De dochter van de president zal er niet blij mee zijn.
    Bob van Huët 31-08-20, 08:23 Laatste update: 10:29

    Oud-adviseur John Bolton gunde de lezer eerder een blik in de keuken van het Witte Huis. Trumps nicht, Mary L. Trump, legde haar oom, de president, op de bank van de psycholoog. Het leverde de schrijvers twee bestsellers op. Wolkoff hoopt op hetzelfde met haar Melania and me: The rise and fall of my friendship with the first lady. Maar volgens de eerste recensies is haar boek weliswaar onderhoudend, maar lang niet zo explosief als de klappers van Bolton en de nicht van Trump.

    Het draait om een vriendschap tussen twee gelijkgestemde vrouwen die opbloeide en ophield. Maar het meeste is te doen om de beschrijving van de nogal gespannen relatie tussen Melania, Trumps derde vrouw, en Ivanka, Trumps dochter van zijn eerste vrouw, Ivana. De president is duidelijk idolaat van zijn ondernemende dochter, die hij overal naar voren schuift. Vorige week suggereerde hij nog dat ze mogelijk de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten kon worden.

    Stiefmoeder vs stiefdochter is altijd lastig.
    Ivanka, de eerste vrouwelijke president. Dat is best mogelijk. Nikki Haley, kan ook.
  14. forum rang 9 gnocchi. 31 augustus 2020 18:51
    Link Engels.
    hillreporter.com/coronavirus-cases-in...

    Coronavirusgevallen in de Verenigde Staten stijgen voorbij zes miljoen
    DOOR Brandon Gage 31 augustus 2020

    Volgens de laatste gegevens van de Johns Hopkins University hebben de Verenigde Staten maandag nog twee grimmige mijlpalen bereikt: het aantal COVID-19-zaken bedroeg zes miljoen en het dodental steeg tot boven de 183.000.

    Alleen al in de afgelopen zeven dagen zijn er meer dan 291.000 nieuwe gevallen geweest.
    Foto door Octavio Jones / Getty Images

    Deze tragische cijfers zijn goed voor een kwart van de gevallen wereldwijd en meer dan 21 procent van de wereldwijde sterfgevallen, die de 850.000 benaderen. Het aantal gevallen in Brazilië is met bijna 3,9 miljoen het op één na hoogste. Brazilië heeft ook het op een na meeste aantal doden - net geen 121.000.

    Het coronavirus verspreidt zich als een lopend vuurtje in staten als Californië, Texas, Florida, Georgia, Illinois en Arizona, die haastig probeerden hun economie te heropenen en kinderen terug naar school sturen ondanks talloze waarschuwingen van volksgezondheidsfunctionarissen.

    In New York City, ooit het wereldwijde epicentrum van de pandemie, hebben de tests een recordhoogte bereikt en de stad kent de laagste groei van het aantal gevallen in het land.

    Een totaal gebrek aan bekwaam leiderschap op de hoogste niveaus in de Amerikaanse regering is grotendeels de schuld. President Donald Trump heeft de ernst van de crisis herhaaldelijk gebagatelliseerd, vaak in tegenspraak met zijn eigen panel van experts.

    In een recent Axios-interview wees Trump terloops het verlies van mensenlevens af en weigerde de verantwoordelijkheid te aanvaarden voor het niet beschermen van het publiek.

    "Ze gaan dood, dat is waar. En je hebt ... het is wat het is, 'zei Trump. "Maar dat betekent niet dat we niet alles doen wat we kunnen. Het is zoveel onder controle als u het kunt beheersen. Dit is een vreselijke plaag. "
70.492 Posts
Pagina: «« 1 ... 2047 2048 2049 2050 2051 ... 3525 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,67 -1,06%
EUR/USD 1,0623 -0,02%
FTSE 100 7.820,36 -1,82%
Germany40^ 17.782,20 -1,36%
Gold spot 2.388,90 +0,24%
NY-Nasdaq Composite 15.885,02 -1,79%

Stijgers

Avantium
+5,13%
FASTNED
+2,27%
Air Fr...
+2,00%
DSM FI...
+1,84%
CM.COM
+1,69%

Dalers

Arcelo...
-6,90%
Aperam
-6,68%
JUST E...
-4,85%
SBM Of...
-4,17%
RANDST...
-3,69%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links