Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,868 18 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,861 - 0,957
  • 37.599.271 Gem. (3M) 6,9M

Pharming Augustus 2020

10.441 Posts
Pagina: «« 1 ... 475 476 477 478 479 ... 523 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 augustus 2020 09:43
    quote:

    Vince.be schreef op 28 augustus 2020 09:39:

    [...]
    U hebt alles gezegd met weinig woorden, ik deel 100% uw mening: het eerste half jaar geen groei = reden om niet optimistisch te zijn voor Q3.

    Zullen positieve resultaten ivm onderzoeken voldoende zijn om de koers te steunen, vooruit te duwen ?
    Ik heb het niet over resultaten, ik heb het over een update van progressie. Resultaten voor PE voorzie ik pas eind 2021. Resultaten voor AKI nog later. Resultaatjes COVID-19, tegen die tijd afgeschoven op cytokinestorm, medio 2021.
    PS: Erg positief hoor, resultaten inzake cytokinestorm, maar daar word nu veel te veel waarde aan gehecht qua koersvorming. Het staat nog in de kinderschoenen, of eerder babyschoentjes.
  2. forum rang 6 fanaat 28 augustus 2020 09:44
    Bij beleggen is eigen belang eerst een fundament waarop gebouwd kan worden. Langzaam maar zeker en het eind is nog niet in zicht. Al die arme particulieren die door het gekortwiekte management op het verkeerde been is gezet zitten met afgrijzen te kijken naar de afbrokkelende koers van het even zo trotse bedrijf Pharming. De opgeklopte verwachtingen hebben velen doen besluiten aandeelhouder te worden en diezelfde personen zijn nu gedwongen aandeelhouder te blijven. De zwarte cijfers roepers en de pijplijnophemelaars zijn even schuldig aan de uit de hand gelopen koers van dit bedrijfje.
    Ik weet wel ik trap weer een aantal mensen op dit forum op de lange tenen maar de feiten spreken boekdelen.
    Op de argumentatie waarom de koers zakt is niks af te dingen. Nog geen stuiver winst per aandeel gevoegd bij een dalende trend van de groei van de omzet kan geen hoge koers opleveren. Daarnaast constateren we nog wat scheurtjes in het imago van het management. Behalve dat het gehalveerd is komt het veel besproken communicatiemonster ook hier om de hoek kijken.
    In deze tijd hebben veel bedrijven het moeilijk geldt natuurlijk ook voor Pharming. In de amx is Pharming bijna het stoutste kind uit de klas. Alleen een bouwbedrijf doet het slechter.
    Van het bewonderde en bewierookte Leidse bedrijf is weinig over.
    De beurswaarde is overigens nog heel heel hoog met een waarde van ruim 650.000.000. Je zou het maar eens moeten betalen zo een bedrag. Verdien je terug in misschien 15 tot 20 jaar. En daarna ga jij misschien verdienen.
    De waardering is nog altijd veel te hoog. Eind van de maand € 1. of minder.
  3. [verwijderd] 28 augustus 2020 09:45
    quote:

    De Monitor - De Pharming Expert schreef op 28 augustus 2020 09:40:

    [...]

    Ik heb de post nog even verder aangevuld, want ik wist dat enkeling met de kruimelwerkjes op de proppen zouden komen. Ik heb het natuurlijk over de hoofdonderzoeken.
    Heel goed dat je wat zorgvuldiger te werk gaat, denk in de toekomst ook even na voordat je post, wij als Pharming aandeelhouders houden niet van onzorgvuldige berichten op het Pharmingforum.
  4. forum rang 4 souni 28 augustus 2020 09:46
    quote:

    Kaviaar schreef op 28 augustus 2020 09:34:

    Gebeurtenissen na afloop van de verslagperiode
    Op 21 april 2020 maakte Pharming bemoedigende resultaten bekend van de behandeling met RUCONEST® (recombinant humane C1-remmer) van vijf patiënten met bevestigde COVID-19 (SARS- CoV-2)-infecties, die in het ziekenhuis waren opgenomen met gerelateerde ernstige longontsteking. De behandeling vond plaats in het kader van een zogeheten ‘compassionate use’-programma in het Universitair Ziekenhuis Basel, Zwitserland. Na deze eerste resultaten is een multinationale, gerandomiseerde, gecontroleerde, door de onderzoeker geïnitieerde klinische studie gepland met maximaal 150 patiënten met bevestigde COVID-19-infecties, en waarvoor ziekenhuisopname vereist is vanwege significante aan COVID-19 gerelateerde symptomen. De studie wordt geleid door Dr. Michael Osthoff, Universitair Ziekenhuis Basel, Zwitserland.

    www.pharming.com/sites/default/files/...
    Ook oud nieuws, hier zal de koers niet mee ondersteund worden. Er komt maar geen vooruitgang in wat voor onderzoek dan ook. Iedereen wacht op vervolg communicatie over het covid 19 onderzoek. Zolang pharming niets communiceert zal de koers een richting kennen en dat is omlaag ongeacht wat andere aandeel indicaties ook zullen zeggen.

    Pharming moet toch onderhand het schaamrood op de kaken krijgen met zo'n lange radio stilte. Zo kun je jezelf niet (internationaal) profileren. Lijkt dat er voor de Q3 cijfers niets meer gecommuniceerd gaat worden.
    Zelfs de koeienlijn lijkt de zelfde kant op te gaan als het veel geroemde onderzoek dat pharming had met het Amerikaanse leger dat zou het moeten worden. Ook nooit meer iets van gehoord.
  5. forum rang 7 Kaviaar 28 augustus 2020 09:46
    quote:

    Bert van M schreef op 28 augustus 2020 09:40:

    Wat is dit een zeikforum geworden, kunnen we geen map "Alzheimercafe" openen.
    Daar kun je dagelijks het gejammer kwijt zonder dat de rest in de gaten heeft dat het destructief terugkerend gejammer. Je zal maar een leven hebben die dagelijks in het schaduw van het negatieve staat. Nooit ergens een streepje licht zien, verschrikkelijk. Ik zou zeggen zoek een hobby!
    Een jammercafe vind ik een prima idee en een betere naam. Alzheimer is niet zomaar iets. Het is een vreselijke ziekte.
    Ik begrijp de onderliggende gedachte van je post over het steeds terugkerend gejammer overigens wel.
  6. [verwijderd] 28 augustus 2020 09:47
    quote:

    Misschien schreef op 28 augustus 2020 09:41:

    [...]

    Tegen een geintje kun je dus ook niet?

    Dus jouw complete misser van destijds doe je nu af als een geintje?
    Mijn toen gemaakte winst is zeker geen geintje. Die van begin dit jaar ook niet overigens. Mooi aandeel als je het op de juiste momenten hebt. Van mijn huidige positie ben ik minder zeker, maar die 2 cent verlies is peanuts tegen de eerder binnen geharkte winst.
  7. money-maker 28 augustus 2020 09:48

    mijn mening als er ook maar iets positiefs uit de corona testing komt.. gaat de koers direct naar de 1,60

    dat dit blad er aandacht aangeeft met onderbouwde resultaten stelt mij al lichtelijk positief dat er binnenkort een koersstijging komt.

    www.frontiersin.org/articles/10.3389/...

    koop er de laatste dagen telkens wat bij omdat hij daalt .. zit er nu voor bijna 50.000 stukjes in.

    dus is wel een gok maar pakt het goed uit dan heb ik een klein feestje..
    pakt t niet goed uit.. pak ik een fles drank :-)

    en dan maar houden totdat ze weer op niveau staan.

  8. [verwijderd] 28 augustus 2020 09:51
    quote:

    Real Grutte Pier schreef op 28 augustus 2020 09:23:

    [...]

    Beste Vince.BE,

    Even met beide beentjes op de grond beste kerel!

    Wie zou ONZE aandeeltjes moeten kopen als WE het allemaal zouden doen?

    En een duik naar 0,70 en bij 1 euro pas weer terugkopen? HUH??

    Ik ga langzaam maar zeker snappen waarom jij zo teleurgesteld bent in beleggen... Hahaha

    Succes vandaag, van ONS allemaal. We denken aan je;-)))

    Blije groet,
    Ik ben niet teleurgesteld in beleggen anders zou ik hier niet meer zijn ;-)

    Mijn gedacht was (pure fictie !!!) Waarom zouden "we" niet allemaal samen een heen en terug met Pharming doen :-) die die gekocht hebben rond 1 euro of eronder zouden winst maken.

    Ik vroeg mij vandaag af voor de lol met hoeveel zijn "we" en wat stellen "we" allemaal samen voor, een klein legertje die de koers ook kan beinvloeden positief of negatief !?!

    Een beetje gek doen kan geen kwaad toch :-) zoals eerder gezegd de koers van Pharming is super vervelend, eentonig.
  9. [verwijderd] 28 augustus 2020 09:52
    quote:

    Real Grutte Pier schreef op 28 augustus 2020 09:27:

    [...]

    Eindelijk ben ik het weer eens helemaal met je eens Jules!
    (tussentijdse) resultaten van de lopende onderzoeken en uiteraard speelt het dan geldende marktsentiment ook enigszins een rol.

    Ik vind je een fijne poster Pier, maar ik wil hier even op ingaan. Jules 'ziet niet gebeuren' en 'denkt', hier ben je het helemaal mee eens? Ik hoop niet dat je zijn mening hoger in gaat schatten omdat hij nu dikke vrienden is met Beur. Poster Beur is zelden in het bezit van Pharming aandelen en van Jules weten we het niet.

    Als Pharming aandeelhouder zie ik graag een positieve/optimistische houding t.a.v. het bedrijf. Negatieve informatie gestoeld op aannames en denken blijf ik tegen ageren.
  10. forum rang 7 Kaviaar 28 augustus 2020 09:53
    quote:

    fanaat schreef op 28 augustus 2020 09:44:

    Bij beleggen is eigen belang eerst een fundament waarop gebouwd kan worden. Langzaam maar zeker en het eind is nog niet in zicht. Al die arme particulieren die door het gekortwiekte management op het verkeerde been is gezet zitten met afgrijzen te kijken naar de afbrokkelende koers van het even zo trotse bedrijf Pharming. De opgeklopte verwachtingen hebben velen doen besluiten aandeelhouder te worden en diezelfde personen zijn nu gedwongen aandeelhouder te blijven. De zwarte cijfers roepers en de pijplijnophemelaars zijn even schuldig aan de uit de hand gelopen koers van dit bedrijfje.
    Ik weet wel ik trap weer een aantal mensen op dit forum op de lange tenen maar de feiten spreken boekdelen.
    Op de argumentatie waarom de koers zakt is niks af te dingen. Nog geen stuiver winst per aandeel gevoegd bij een dalende trend van de groei van de omzet kan geen hoge koers opleveren. Daarnaast constateren we nog wat scheurtjes in het imago van het management. Behalve dat het gehalveerd is komt het veel besproken communicatiemonster ook hier om de hoek kijken.
    In deze tijd hebben veel bedrijven het moeilijk geldt natuurlijk ook voor Pharming. In de amx is Pharming bijna het stoutste kind uit de klas. Alleen een bouwbedrijf doet het slechter.
    Van het bewonderde en bewierookte Leidse bedrijf is weinig over.
    De beurswaarde is overigens nog heel heel hoog met een waarde van ruim 650.000.000. Je zou het maar eens moeten betalen zo een bedrag. Verdien je terug in misschien 15 tot 20 jaar. En daarna ga jij misschien verdienen.
    De waardering is nog altijd veel te hoog. Eind van de maand € 1. of minder.
    Goedemorgen fanaat. Een akelige droom gehad? Vervelend.

    Heb goede moed, mét Pharming komt het goed.
  11. forum rang 4 Misschien 28 augustus 2020 09:54
    Beste Expert,

    je reageerde op mijn post dat als de wanhoop nabij is, aan de ellende vaak een einde komt.
    Ik maakte deze grap omdat het vertrouwen naar het nulpunt is gezakt, het geduld van mensen opraakt.
    Jij haalt twee tijdsbeelden door elkaar om mijn post in een verkeerd daglicht te plaatsen.

    Graag juist quoten zoals je anderen ook adviseert of het zelfs heel dringend vraagt.

    Verder laten we het hier maar bij vandaag.

    Fijn weekend,

    Tini

  12. [verwijderd] 28 augustus 2020 09:55
    quote:

    Vince.be schreef op 28 augustus 2020 09:51:

    [...]
    Ik ben niet teleurgesteld in beleggen anders zou ik hier niet meer zijn ;-)

    Mijn gedacht was (pure fictie !!!) Waarom zouden "we" niet allemaal samen een heen en terug met Pharming doen :-) die die gekocht hebben rond 1 euro of eronder zouden winst maken.

    Ik vroeg mij vandaag af voor de lol met hoeveel zijn "we" en wat stellen "we" allemaal samen voor, een klein legertje die de koers ook kan beinvloeden positief of negatief !?!

    Een beetje gek doen kan geen kwaad toch :-) zoals eerder gezegd de koers van Pharming is super vervelend, eentonig.
    Beste Vince.be, een beetje gek doen kan geen kwaad, maar het moet niet de spuigaten uitlopen natuurlijk. Het geeft een hoop onrust en leidt enorm af van waar het om gaat. De toekomst van Pharming en daarmee ook de toekomst van Pharming aandeelhouders.
  13. forum rang 4 s.lin 28 augustus 2020 09:57
    quote:

    De Monitor - De Pharming Expert schreef op 28 augustus 2020 09:19:

    [...]

    Sterker nog, het stuurt een belangrijk hoofd pijplijnprogramma de verkeerde kant op, namelijk een jaar na benoemen start, nog altijd geen start van het onderzoek AKI. Pharming houdt zich veel te veel bezig met randzaken maar vergeet de twee hoofdonderzoeken PE en AKI.
    Je valt in de herhaling heb je 50 x aangehaald
  14. forum rang 7 Kaviaar 28 augustus 2020 09:59
    quote:

    De Monitor - De Pharming Expert schreef op 28 augustus 2020 09:40:

    [...]

    Ik heb de post nog even verder aangevuld, want ik wist dat enkeling met de kruimelwerkjes op de proppen zouden komen. Ik heb het natuurlijk over de hoofdonderzoeken.
    Het covidonderzoek is geen kruimelwerkje DM.
    Niet te denigrerend gaan doen.

    Het lijkt erop dat onderzoeken deels stil liggen in afwachting van rekrutering van nieuwe patiënten.
    Zie mijn andere post.
  15. [verwijderd] 28 augustus 2020 10:00
    quote:

    De Monitor - De Pharming Expert schreef op 28 augustus 2020 09:37:

    [...]

    Zo heb jij mij nog eens een tip proberen geven toen het aandeel in 2018 veel te hoog stond. Ik ging short maar jij zou mij tippen die short af te sluiten. Maar goed dat ik niet geluisterd heb en short zat tijdens de forse daling die daarop volgde. Nee ik neem geen tips van jou aan.
    Jules, zou je willen stoppen met je persoonlijke vete? Poster Tini kan geen goed doen in jouw ogen en elke gelegenheid grijp je aan om haar in haar nadeel te benaderen. Zou je ook willen stoppen met het bij herhaling zaken uit het verleden naar boven halen die alleen ten doel hebben andere forumleden te beledigen al dan niet negatief te prikkelen.

    We zijn bezig met de toekomst van Pharming én die van de Pharming aandeelhouders. Wil je je daar zoveel mogelijk toe beperken?
  16. forum rang 7 Kaviaar 28 augustus 2020 10:00
    quote:

    Misschien schreef op 28 augustus 2020 09:54:

    Beste Expert,

    je reageerde op mijn post dat als de wanhoop nabij is, aan de ellende vaak een einde komt.
    Ik maakte deze grap omdat het vertrouwen naar het nulpunt is gezakt, het geduld van mensen opraakt.
    Jij haalt twee tijdsbeelden door elkaar om mijn post in een verkeerd daglicht te plaatsen.

    Graag juist quoten zoals je anderen ook adviseert of het zelfs heel dringend vraagt.

    Verder laten we het hier maar bij vandaag.

    Fijn weekend,

    Tini

    Zelfs ik begreep het de eerste keer ;- )
  17. [verwijderd] 28 augustus 2020 10:03
    quote:

    De Monitor - De Pharming Expert schreef op 28 augustus 2020 09:19:

    [...]

    Sterker nog, het stuurt een belangrijk hoofd pijplijnprogramma de verkeerde kant op, namelijk een jaar na benoemen start, nog altijd geen start van het onderzoek AKI. Pharming houdt zich veel te veel bezig met randzaken maar vergeet de twee hoofdonderzoeken PE en AKI.
    Jules, zou je willen stoppen met je herhalingen? In het verleden ben je daar al op geattendeerd door de moderatie. Middels een berichtverwijdering of zelfs een schorsing, dat weet ik niet meer. Laatst heb je zelfs een laatste waarschuwing gehad.

    Zou je je willen beperken tot de toekomst van Pharming én de aandeelhouders van dit bedrijf?
10.441 Posts
Pagina: «« 1 ... 475 476 477 478 479 ... 523 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links