Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel RENEWI AEX:RWI.NL, GB00BNR4T868

  • 6,670 19 apr 2024 17:35
  • -0,130 (-1,91%) Dagrange 6,610 - 6,700
  • 41.274 Gem. (3M) 75,5K

Forum Renewi geopend

4.720 Posts
Pagina: «« 1 ... 47 48 49 50 51 ... 236 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Amsgier 25 augustus 2020 17:37
    Ik heb een gak 0.3022, dat was een tijdje heel goed ;-)
    Het kabbelt hier rustig verder, echt nieuws laat helaas (te) lang op zich wachten dus stappen er wat mensen uit. Ik heb echter wel vertrouwen in het management en hun transformatie voor renewi 2.0 met vooral focus of recycling en dan upcycling.
  2. Jan Willem 25 augustus 2020 18:22
    Ik heb mijn gak nog net onder de 0,25 euro en ben niet van plan om eerder dan bij de jaarcijfers weg te gaan, omdat de uiting van de in de laatste jaren gedane investeringen waarschijnlijk niet eerder zullen gaan zorgen voor een sterk opwaartse beweging. Ik houd daarvoor de aanlooptijd van de vernieuwingen aan, en de eerdere (eigenlijk) lock down van ATM die door het uitvallen voor een zo lange tijd de winst kans sterk beperkte.
  3. forum rang 8 aextracker 25 augustus 2020 19:03
    quote:

    Jan Willem schreef op 18 augustus 2020 08:04:

    [...]
    Tracker allereerst bedankt voor je lef, maar als ik Aegon zo eens bekijk op het laagste en hoogste koers van het afgelopen jaar moet je toch afvragen bij welke koers de onderbouwing nu eigenlijk geldt. Door de omstandigheden die we in deze tijd allemaal wel kennen zijn koersschommelingen wel wat extremer maar dat je met dit lijstje je stelling hard hebt kunnen maken ben ik niet met je eens. Bij Renewi hebben we nu een sharesprijs die grotendeels door de grootaandeelhouders bepaalt wordt en niet door ons als forum. Wel kunnen er steeds felle koersbewegingen zijn die bepaalt worden door goed nieuws maar ook door een mogelijke poging van een grootaandeelhouder die bijvoorbeeld zijn positie wil uitbreiden om vanuit de lage free float nog een deel te vergaren, dit kan de koers binnen de reactie tijd van andere grootaandeelhouders nogal ontregelen en geeft ons het grootste risico op een tijdelijk verlies. Ik ga er van uit dat zij voor winst gaan en doordat de huidige shareprijs maar een derde is van wat zij er zelf voor betaald hebben, niet te hoog is.
    Jan Willem,

    Je hoeft het niet eens te zijn om een andere mening te kunnen respecteren.
    Het gaat om "de inhoud van de discussie" en argumentatie op fora.

    De shareprijs van RENEWI wordt bepaald door vraag en aanbod i.r.t. de waardering en verwachting van de aandelen koers en prestaties van de onderneming.

    Ik lees alhier bovenal veel verwachting, die NB op andere penny fora getracht wordt te triggeren door een enkele verdwaalde ziel.
    het enorme aantal uitstaande aantal aandelen, maakt het voor mij i.r.t. de waardering van resultaten een "risicovolle en hoog speculatieve belegging".

    Zoals je uit mijn lijstje kan afleiden zie ik wat andere speerpunten.
    Afgelopen maand augustus om die reden in 3 stappen een positie in AEG ingenomen.
    waardering en volatiliteit , bieden mijsn inziens korte - en lange termijn meer perspectief.

    RENEWI vind ik er uiterst zwak bijliggen qua vraag en aanbod. Ook acht ik het risico groot, dat RENEWI nog een dauw omlaag krijgt bij een beurscorrectie voor eine jaar, De resultaten gaan ons voor die tijd niet verrrassen naar mijn verwachting (wie het weet mag het zeggen :)).

    Succes met je RENEWI positie. Ik verwacht er weinig van, eerder nog een daling.
  4. Jan Willem 26 augustus 2020 08:58
    quote:

    aextracker schreef op 17 augustus 2020 20:17:

    [...]

    - RDS
    - AEGON
    - RELX
    - DSM
    - Wolters Kluwer
    Tracker ik heb je lijstje nog even opgehaald en heb tot nu toe geen enkele keiharde onderbouwing of feiten ter uitleg van je verkregen voor ook maar 1 daarvan zo als je dat zelf op prijs zou stellen !. En terwijl ik dat niet hoefde heb ik wel een onderbouwing gegeven voor Renewi en ben daar nog even over door gegaan in mijn laatste bericht waardoor de koersval tot verleden jaar in ieder geval verklaarbaar is en de toekomst zichtbaar wordt.
  5. forum rang 8 aextracker 26 augustus 2020 10:25
    quote:

    Jan Willem schreef op 26 augustus 2020 08:58:

    [...]
    Tracker ik heb je lijstje nog even opgehaald en heb tot nu toe geen enkele keiharde onderbouwing of feiten ter uitleg van je verkregen voor ook maar 1 daarvan zo als je dat zelf op prijs zou stellen !. En terwijl ik dat niet hoefde heb ik wel een onderbouwing gegeven voor Renewi en ben daar nog even over door gegaan in mijn laatste bericht waardoor de koersval tot verleden jaar in ieder geval verklaarbaar is en de toekomst zichtbaar wordt.
    Jan Willem,

    Lees mijn post met "mijn bedenkingen i.r.t. RENEWI" in deze draad nog eens na en begrijp, dat ik op die punten de voorkeur geef\gaf aan andere aandelen momenteel zoals mijn recente aankopen AEG & RDS, RELX.
    Voeg ik als steekhoudend argument toe; dividend uitkerend !
    Genoemde aandelen keren een (meer)jaarlijks dividend uit, waar RENEWI niet aan toe komt.
    De dividenden\aandeel AEG, RDS ^RELX, , overstijgt royaal elke koersfluctuatie (in centen) van RENEWI. De aandelen staan bovendien historisch gezien op een laag absoluut niveau.

    Ik wens je succes met de hoopvolle verwachting, dat de koers van RENWI verdubbeld.
    Dan heb je euro 0.26\aandeel verdiend.
    Een fractie van de dividenden, welke andere aandelen je jaarlijks kunnen opleveren.

    Procentueel lijkt RENEWI met 100% koersstijging dan een "goudgerande penny-kans", doch de kans dat RENEWI 100% stijgt mag je mij voorrekenen o.b.v. jouw onderbouwing, nu je mijn steekhoudend argument kent..

    Het trackrecord van de dividenden, welke RDS, AEG & RELX uitkeren kan je zelf nazoeken, voor je meer geld aan afvalaandeel RENEWI spendeert.

    Vertrouw dat dit je vraag beantwoord.
  6. LeonVo 26 augustus 2020 15:53
    quote:

    bik schreef op 26 augustus 2020 14:19:

    U kunt Uw Renewietjes beter in Morefield steken,de kans om 10x over de kop te gaan,behoort daar wel degelijk tot de mogenlijkheden. Dit is geen oproep om te kopen,maar een advies!!!
    Je lijkt wel een standwerker. Koop een mondkapje, huur een marktkraam en ga daar je Morefield penny’s uitventen.
  7. Petrus 27 augustus 2020 20:45
    Als je kijkt naar bv Heijmans dan zie je dat ieder nieuw project welke ze binnenhalen onder een vergrootglas komt te liggen.
    Bij Renewi? Wel nee waarom zouden ze.
    En ze halen heus wel aanbestedingen binnen.
    Iets meer dan een maand geleden een grote aanbesteding bij de NS.

    Of zal het ze gewoon geen bal interesseren?
  8. forum rang 8 aextracker 27 augustus 2020 23:51
    quote:

    wist ik het maar schreef op 27 augustus 2020 09:39:

    is dit fonds wel voor jan de particuliere belegger,kan er geen pindakaas van maken
    Nee, dit fonds is enkel voor penny fetisjisten die lage transactiewaardes en procentuele mutaties belangrijker vinden dan feitelijke waarderingsgronden en groeikansen.

    Je kan van deze berg afvalaandelen inderdaad geen pindakaas maken, noch hocolade.
    Dat is mede omdat het JV niet te lezen valt en volstaat met afvalrethoriek.

    De britten hebben een simpele weg gevonden om hun lokale afvalprobleem in de UK uit te smeren over Nederland en een extra notering.

    De enige hoop in deze berg afval is dat Masterfixer ben V er wat van gaat maken.
    Schuldensanering, strategie uitstippelen, en orde in de geacquireerde chaos brengen.
  9. forum rang 8 aextracker 28 augustus 2020 08:27
    Geen sprake van misleiding Jan Willem, slechts een andere kijk op het aandeel en rendement.

    Bij de eerstvolgende beurscorrectie gaat RENEWI door nieuwe LOW's.
    Euro 0.25 \ aandeel als eerstvolgende punt, waar het aandeel doorheen zakt.

    Penny-aandelen als RENEWI kennen alleen koerskansen, wanneer massa's particulieren i.v.m. de lage instapkosten\aandeel hier een kansje ruiken o.b.v. "populariteit".

    Als beursgenoteerd bedrijf voert RENEWI geen intensief IR \ PR beleid om het aandeel "onder de aandacht van deze massa" te brengen.

    Daarbij kent de sector geen "sexy karakter" zoals bijv. bij bio-tech , fintech, Cloudtech of energie transitie het geval is.
    De markt lijkt ogenschijnlijk omvangrijk en daarmee attractief, doch de marges zijn laag en de groei beperkt.
    Ergo, als aandeel om in te beleggen staat RENEWI op een lage ranking qua aandacht bij grote groepen beleggers. Die kiezen in dat geval eerder voor penny's die aktief zijn in snelle tot grote omvang groeiende sectoren als verduurzaming van schaars wordende grondstoffen, bio-tech, en finance\ IT.

    Mijn negatieve kijk op RENEWI is niet gevoedt door misleiding, maar gebaseerd op de feiten die bepalen of penny's hun status kansrijk kunnen ontvluchten. Dat is niet onmogelijk, doch in het geval van RENEWI acht ik die kans voorlopig onwaarschijnlijk.

    Dit i.t.t. tot bio-tech Pharming bijvoorbeeld, welke jaren geleden als penny kansloos leek, doch waar CEO Sijmen de Vries de draai lijkt waar te maken, naar een fonds waar serieuze institutionele beleggers interesse in kregen\hebben.
    Idem dito Accsys als "houtveredelaar "met een mondiaal leidende en beschermde technologie".

    Het lichtpuntje, welke ik zie voor het afvalaandeel RENEWI; is Ben Verwaayen. Soms krijgen sterke gekwalificeerde leiders een draai van een onderneming voor elkaar. Het is je bij RENEWI van harte gegund Jan Willem.

    Het verschil maakt, dat ik er simpelweg niet in geloof.
    Tevens overtuigde je mij tot op heden niet o.b.v. valide argumenten.
    Als je ze ziet, post ze hier dan en verval niet in "holle one-liners".
    Daar zijn op penny fora al genoeg specialisten in uitgeblonken !
  10. Jan Willem 28 augustus 2020 08:59
    quote:

    aextracker schreef op 28 augustus 2020 08:27:

    Geen sprake van misleiding Jan Willem, slechts een andere kijk op het aandeel en rendement.

    Dit i.t.t. tot bio-tech Pharming bijvoorbeeld, welke jaren geleden als penny kansloos leek, doch waar CEO Sijmen de Vries de draai lijkt waar te maken, naar een fonds waar serieuze institutionele beleggers interesse in kregen\hebben.
    Idem dito Accsys als "houtveredelaar "met een mondiaal leidende en beschermde technologie".
    In tegenstelling tot Pharming en Accsys is bij Renewi eigenlijk alles al klaar voor een productie verhoging van wel 4 x het huidige aan gerecyclede materialen.
  11. [verwijderd] 28 augustus 2020 09:39
    quote:

    Amsgier schreef op 24 augustus 2020 18:52:

    Ik vermoed dat ie eerst wat winst wil pakken op Eurocommercial properties, die geven vrijdag de cijfers. ;-)

    Ja, de koers is wel absurd hier nu. een cent verschil - en zo hard gaat het op en neer iedere week- is al bijna 4%, en dat keer op keer zonder significant nieuws . Ze boeken goede omzetten, en hebben wel nog wel een schuld maar dat wordt verminderd. Zoals hierboven iemand al zei, dat zou wel eens heel erg mee kunnen vallen. We gaan het zien.
    Dit is trouwens erg meegevallen. Ik wacht nog verder herstel af vandaag en dan zal ik overstappen naar Renewi.
4.720 Posts
Pagina: «« 1 ... 47 48 49 50 51 ... 236 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links