Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Lotus Bakeries BRU:LOTB.BL, BE0003604155

  • 9.300,000 24 apr 2024 17:36
  • -20,000 (-0,21%) Dagrange 9.270,000 - 9.430,000
  • 338 Gem. (3M) 614

Lotus Bakeries 2020

281 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 15 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Gino Scheppers 13 augustus 2020 23:50
    Lotus Bakeries maakt vrijdag halfjaarcijfers bekend. Beleggers rekenen erop dat de thuisblijvers extra koekjes hebben gegeten. Dat moet het lagere verbruik in vliegtuigen en de horeca compenseren.
    www.tijd.be/markten-live/vooruitblik/...

    "De grote vraag is in welke mate de lagere verkoop buitenshuis gecompenseerd werd door een hogere verkoop in de supermarkten. 'De lockdownmaatregelen hebben een verschuiving veroorzaakt van de consumptie richting thuis, via aankopen in de winkels en online', zegt KBC Securities-analist Guy Sips. Alle twaalf fabrieken van Lotus zijn blijven draaien. Voeding is dan ook een essentiële sector. De groep heeft geen gebruikgemaakt van tijdelijke werkloosheid. "
  2. Gino Scheppers 14 augustus 2020 08:11
    Ziehier pers bericht
    www.lotusbakeries.com/press-releases
    Met een dankwoord voor de medewerkers. Een baas die eerst aan zijn werknemers denkt. Dat is een baas op zijn plaats.

    Lotus Bakeries wil zijn respect en waardering betuigen aan de meer dan 2.000 medewerkers voor hun inzet de voorbije maanden tijdens de COVID-19 pandemie. Hierdoor was het mogelijk om de continuïteit van alle afdelingen te garanderen, en dit in veilige werkomstandigheden.” - CEO, Jan Boone
  3. Gino Scheppers 14 augustus 2020 09:16
    Ik heb even het persbericht nagelezen. Groeien in corona tijden. Naast bier, en chocolade, wordt biscoff het volgend Belgisch product, waar ieder buitenlander van zal praten. De internationale expansie is gigantisch en de stroom aan innovatie blijft maar komen. Ze moeten nu reeds een bijkomende productielijn bouwen in lembeke voor hun sandwichkoekjes. En straks ook een combinatie met chocolade, man, man. Een pracht verhaal. Wat als straks of volgend jaar covit achter de rug is.
  4. Gino Scheppers 14 augustus 2020 22:20
    Resultaten om U tegen te zeggen. Door hun internationalisering, kunnen ze nu een hefboom effect creëren op ieder nieuw product dat ze lanceren. Ik zie dat de sandwich koekjes terug in de colruyt en de delhaize liggen. Zonder reclame te maken hebben ze nu reeds een ster product. Daar gaan ze gewoon niet snel genoeg kunnen van produceren.
    En in het najaar gaan ze het huwelijk aan tussen chocolade en speculoos.
    Ik hoop op een mooi artikel in de Tijd morgen.
    Volgens de TA zouden we nu het hoogste punt ooit moeten aantikken (3080). Gaan we daar met een hoog volume dan hebben we vuurwerk.
    In het ander geval hopelijk een kleine pull-back om dan op een later tijdstip een nieuwe poging te doen. Eén ding is zeker, deze koers is niet bereikt op lucht, maar op een ongelooflijk Vlaams bedrijf.
    En dan nog eens met respect voor hun medewerkers.!!
  5. Gino Scheppers 17 augustus 2020 16:18
    quote:

    thcp schreef op 17 augustus 2020 15:17:

    All time high, €3190! Zeer mooi dit.
    Deze morgen was het duidelijk een slappe handel. We zijn zelfs gezakt tov vrijdag. Maar een 6.99% stijging is niet niks natuurlijk.
    In de namiddag vlammen we onder hoog volume (wat voor technische analisten altijd een vereiste is) door hun hoogste punt ooit. We tikken zelfs 3250 aan! Nu ben ik benieuwd of we deze avond en voor de rest boven dit hoogste punt kunnen blijven.
    Graag geef ik nog eens het volgende mee. De sandwich koekjes (hun nieuwste telg) is volgens mij een ongelooflijk succes. Eerst uitverkocht in delhaize, daarna terug met een speciale stand. 2 kopen en 1 gratis. Vandaag ga ik terug langs, en alles is terug uitverkocht. Lotus zit meteen met een luxe probleem. Jan Boone heeft reeds aangegeven om een bijkomende productielijn op te zetten. Wel, die gaan ze blijkbaar niet snel genoeg kunnen bouwen.
    Man, man dit wordt een waanzinnig succes en een nieuwe melkkoe.
  6. [verwijderd] 17 augustus 2020 18:19

    Ik kan dit bevestigen.
    Vandaag in hypermarket carrefour in Schoten geweest en alle sandwichkoekjes waren uitverkocht.
    Waren ook in actie met een groot kartonnen plakaat. 1.50€ per pakje.
    Praatje geslagen met de verantwoordelijke droge voeding. Die dingen vliegen buiten gelijk zot.
    Woensdag kwam de laatste levering binnen en was zaterdag al uitverkocht.

    Ook in colruyt wist kassier me te zeggen dat de laatste week de sandwichkoekjes veel over de toog gingen.
    Dit is volgens mij nog maar amper in de huidige resultaten te zien daar ze pas in April uit kwamen en wat tijd nodig hadden om bekent te geraken.

    In rapport stond enkel UK, US, belgie en Frankrijk maar ik ben ze ook al in zwitserland tegen gekomen!
  7. Gino Scheppers 18 augustus 2020 15:14
    Het is inderdaad uitzonderlijk.En dit zonder media campagne. Het zal op den duur niet anders kunnen om ook een productielijn te starten in hun nieuwe fabriek in USA. Maar, daar hebben ze pas hun derde lijn gefinaliseerd. Maw die kerels weten niet waar te beginnen. Nu op hun terrein in USA, hebben ze wel nog plaats voor uitbreiding zie onderstaande filmpje.

    www.youtube.com/watch?v=vjE0O4GgNi0

  8. Gino Scheppers 18 augustus 2020 15:20
    Graag verwijs ik nog eens naar een artikel van 24 oktober 2018

    www.beursduivel.be/Beursnieuws/344509...
    -----------------------------------------------
    (ABM FN) NIBC is woensdag gestart met het volgen van Greenyard, Lotus Bakeries en Ter Beke.
    Greenyard en Ter Beke kregen een koopadvies met een koersdoel van respectievelijk 12,00 en 172,00 euro. Lotus Bakeries werd op een verkooplijst gezet met een koersdoel van 1.600,00 euro.
    Analist John David Roeg van NIBC merkte op dat de groei van biologische voeding een langetermijntrend is en "zeker" geen hype. Daarbij moeten bedrijven die nog niet optimaal gepositioneerd zijn, hun productportefeuilles optimaliseren om aan de wensen van consumenten te voldoen. Wel merkte de analist op dat daar enige haast bij is geboden, nu verkopers in toenemende mate hun schappen reserveren voor dergelijke producten.
    Verder is de snelle groei van online boodschappen iets om in de gaten te houden volgens Roeg, aangezien biologische en verse producten online beter verkopen dan in fysieke winkels.
    Het is het beroep van analist John David Roeq om grondige analyses te maken en in (betalende) rapporten beleggers te helpen om de juiste beleggingskeuze te maken. Ziehier nog geen twee jaar verder:
    -------------------------------------------------------------------
    Het is totaal tegengesteld uitgedraaid. Momenteel staat Greenyard genoteerd op 5.53 en Ter Beke op 102. Lotus daarentegen noteert zojuist 3160 (maw een stijging iets minder dan 100% tov van zijn koersdoel!)

    Zouden jullie betalen voor z’n advies! Of indien je betaald hebt zou je dan centen mogen terugvragen ??
    En inderdaad zelf wat marktonderzoek doen, je ogen de kost geven in de winkels, even navragen, zoek maar eens op youtube naar biscoff zelfs op twitter of op google news. Biscoff is een nieuwe hype. Maar ze hebben hard (en nog altijd) aan hun weg getimmerd en toch blijven ze met hun voeten op de grond.
281 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 15 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links