Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD PSE:URW.FR, FR0013326246

  • 74,880 18 apr 2024 17:35
  • +0,960 (+1,30%) Dagrange 74,100 - 75,260
  • 327.659 Gem. (3M) 375,5K

Unibail-Rodamco-Westfield - 2020

17.525 Posts
Pagina: «« 1 ... 429 430 431 432 433 ... 877 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 augustus 2020 00:50
    quote:

    NewKidInTown schreef op 17 augustus 2020 00:03:

    [...]
    Als je ondernemer bent en je huurt een stek in een shopping-mall, denk ik ook dat je niet blij bent met hoofdzakelijk dat publiek uit Afrika. Veel rondhangen, niks kopen, maar wel ...... En andere klanten die wel iets te besteden hebben, afschrikken.

    Ik zou kiezen voor een totaal ander verdienmodel, anders wordt het een verliesmodel.

    Disclaimer: quote gaat over (Noord )Afrikanen, ik vertaal dat naar (Noord )Afrikanen en Afrikanen elders uit Afrika. Zegt dus niets over specifieke rassen, huidskleuren of nationaliteiten. Een blanke uit Zuid-Afrika is ook een Afrikaan.

    Dus laat niemand de racisme-kaart hier trekken !!!
    Jij bent ook een racist!!

    Domme opmerking! (Noord) Afrikanen geven meer geld uit aan (merk) kleding en dure spullen.
    Van jou krenterig uitgaven zullen ze zeker geen omzetten draaien!
  2. forum rang 4 Guuster 17 augustus 2020 00:53
    quote:

    Namy schreef op 17 augustus 2020 00:44:

    [...]

    Hoi Guuster,

    Hoe kunnen ze duidelijkheid geven met een pandemie? Dit zijn externe factoren die zich niet laten voorspellen.

    Uiteraard maar daar gaat het nu niet om. Er ligt nu een concreet emissie gerucht inclusief bedrag : klopt dat, bent u daar mee bezig, ja of nee? Antwoord: we houden alle opties open. En dat dan nog uitmelken over zo’n heel bericht. Heel erg. Breng dan niks uit. Maar goed, moeten ze zelf weten. Bij daling wilde ik bijkopen maar daar ga ik bij nader inzien nog maar even een nachtje over slapen.
  3. forum rang 4 HogerOfLager 17 augustus 2020 00:59
    quote:

    Guuster schreef op 17 augustus 2020 00:53:

    [...]
    Uiteraard maar daar gaat het nu niet om. Er ligt nu een concreet emissie gerucht inclusief bedrag : klopt dat, bent u daar mee bezig, ja of nee? Antwoord: we houden alle opties open. En dat dan nog uitmelken over zo’n heel bericht. Heel erg. Breng dan niks uit. Maar goed, moeten ze zelf weten. Bij daling wilde ik bijkopen maar daar ga ik bij nader inzien nog maar even een nachtje over slapen.
    Ja, die is leuk:
    Een concreet gerucht.

    Wat is daar concreet aan?
  4. forum rang 4 Guuster 17 augustus 2020 01:03
    quote:

    HogerOfLager schreef op 17 augustus 2020 00:59:

    [...]

    Ja, die is leuk:
    Een concreet gerucht.

    Wat is daar concreet aan?
    Ha ha fantastisch. Het gaat hier al twee dagen over niks anders. Reikhalzend wordt uitgekeken naar een reactie vanuit de urw burelen. En daar is ‘ie dan... Oh, maar het doet er eigenlijk niet toe, geeft allemaal niks.
  5. forum rang 7 ff_relativeren 17 augustus 2020 01:04
    Het bedrag wordt door URW niet ontkend. Volgens mij betekent het, dat aandeelhouders en overige IEX actieven zich niet meer hoeven afvragen OF het bedrijf op zoek is naar geld. Jullie zouden je volgens mij vooral bezig moeten houden met de vraag :

    Waarom moet het zoveel geld zijn ? Wat is er aan de hand ? Worden de kredietlijnen ingekort ? Is er een lijk uit de kast gekomen ? Verwacht URW over langere tijd veel lagere huur-inkomsten ?

    Wat is er aan de hand ? Richt je vooral daarop. Als je dat puzzelstukje boven water hebt, dan weet je waar je met je aandelen aan toe bent. En of je dat bereikt door druk via de media, of door een verzoek voor een nieuwe BAVA, of in een uiterste geval via dagvaarding, dat moeten jullie zelf afwegen. Een beleefd verzoek via Investor relations, of direct gericht aan de Directie, zou een eerste stap kunnen zijn.

    Wat is er aan de hand dat het bedrag zo groot moet zijn ? Welk gat moet er afgedicht worden, waarom, en op welke termijn ?
  6. [verwijderd] 17 augustus 2020 01:08
    quote:

    Drs P. schreef op 16 augustus 2020 19:45:

    Deze week in Parijs door een Westfield shopping mall gelopen 's avonds. Het was er druk, maar niet met kopend publiek: het was net of ik in Africa door een shopping mall liep, heel veel (Noord )Afrikanen met weinig goeds van plan, geweldig hoor die multiculturele samenleving...
    Jij bent daar de hele dag geweest en hebt natuurlijk van iedereen gecontroleerd wat zij gekocht hebben !?

    Achterlijkheid ten top!!!

    Diepgewortelde racisme!
  7. hvb 17 augustus 2020 01:10
    quote:

    junkyard schreef op 17 augustus 2020 00:34:

    URW zoekt dus wel naar 'additional deleveraging options', naast de geplande verkoop van vastgoed. Een claim emissie is nog niet concreet maar wordt als een van de opties meegenomen in deze analyse.

    Dit persbericht zegt weinig, net als het Bloomberg bericht. Logisch dat URW scenario's uitwerkt om de balans te versterken, en alle opties openhoudt.

    Na vrijdag voor mij wel duidelijk dat de kans op een claim emissie iets is toegenomen, en dat beleggers hier doodsbang voor zijn.
    Eens.

    Het persbericht herhaalt simpelweg datgene wat ook al op de AVA is gezegd. Er lijken dus geen gewijzigde inzichten.

    Het Bloomberg artikel spreekt over 3 miljard om assets van derden van te kopen. Dat is wel iets nieuws. Maar een dergelijk bedrag moet dan eerst op een BAVA worden goedgekeurd, en dat is alleen realistisch als die aankopen positief voor bestaande aandeelhouders zouden zijn.

    Kortom, voorlopig zijn er geen verrassingen te verwachten. Over tot de orde van de dag.
  8. Open denkwijze 17 augustus 2020 01:15
    Voor mij duidelijk genoeg.

    Is een rumour die politiek correct beantwoord is door URW.

    Grote partijen die gemoeid zijn met een lage koers of eventueel een hoge koers.

    Het niet heel duidelijk kunnen beantwoorden van de kwestie van Bloomberg is omdat het in mijn ogen alles onder 1 hoedje spelen is.

    De koers moest omlaag en ze rechtvaardigen dat met het woord rumour.

    Criminaliteit noem ik het :)

    Ben benieuwd wat het morgen doet maar die claim emissie is onzin.

  9. hvb 17 augustus 2020 01:27
    quote:

    HogerOfLager schreef op 17 augustus 2020 01:17:

    We zijn wel wat wijzer geworden. Men zoekt naar manieren om de schuld te verlagen. Geen overnames dus.
    Er werd op de AVA al gezegd dat er gezocht werd naar schuldverlichting, bij voorkeur door verkoop van 4 miljard aan assets. Met 1 miljard daarvan waren ze al ver gevorderd. Dat wordt nu herhaald. Niets nieuws.

    Er wordt in het persbericht niets gezegd over overnames. Op de AVA is daar ook niet over gesproken. Het lijkt mij onwaarschijnlijk, tenzij er een leuke truc komt in samenwerking met bijvoorbeeld een pensioenfonds. Daar kunnen ze natuurlijk nu niets over melden. Dat zou overigens positief kunnen zijn. Dit detail uit het Bloomberg artikel wordt niet ontkend
  10. [verwijderd] 17 augustus 2020 03:11
    Verkocht op openingsveiling ... De reactie op geruchten gaf me geen enkele troost. De prijs van Europa zou kunnen stijgen met de reactie van URW, maar de stress is te groot. ~ $ 4000 verliezen en weer kunnen slapen? Ja, ik neem dat. Zal veel kopen zodra de nieuwe aandelenemissie is opgelost, want dan zullen de Amerikaanse hedgefondsen eindelijk hun werk hebben opgeblazen en URW met rust laten.
  11. forum rang 6 Hendrik Roo 17 augustus 2020 04:31
    Verplaats je in een shorter. Dan ben je bewust dat zodra er een serieuse oplossing voor Corona is (vaccin) je echt substantieel verlies moet incasseren. En zelfs bemoedigende berichten over de onwikkeling van een vaccin kunnen hiervoor zorgen. Dan wil je voor zo'n bericht weg zijn. De al dan niet gecreëerde Bloomberg hoax bood hiervoor een mooi moment. Maar die pas wordt nu toch enigszins afgesneden. In het weekend lag de druk bij "ons". Deze druk kan zich verplaatsen naar de shortpartijen.
  12. Stockboer 17 augustus 2020 06:19
    URW refers to recent market rumours in relation to a potential rights issue.

    As detailed in its H1-2020 results communication, as at June 30, 2020, URW had €12.7 Bn of cash and undrawn credit facilities at its disposal. URW has taken a number of steps in response to the COVID-19 pandemic to strengthen its liquidity and balance sheet, including the cancellation of the second dividend instalment, deferring non-essential capital expenditures, a further reduction of the development pipeline and the completion of the disposal of five French shopping centres.

    As previously communicated, deleveraging is a priority for URW, starting with asset disposals as evidenced by its intention to sell €4 Bn of assets in the next couple of years, on top of the €4.8 Bn of disposals the Group completed since June 30, 2018. In addition, the Supervisory Board and Management Board continue to weigh the merits of all potential strategies to strengthen URW’s financial profile in line with their respective fiduciary duties. However, no decision has been made yet on any of the available additional deleveraging options. Announcements on relevant decisions, if any, will be made as appropriate.

    Mooi! En weer door
  13. [verwijderd] 17 augustus 2020 06:49
    Ze moeten gewoon eens pissed off worden op die Amerikanen die hun malls om politieke redenen gesloten houden ! Dat lost hun dilemma’s sneller op dan maar pappen en nathouden en de aandeelhouders pesten. In Zweden pakken ze het gezondheid technisch en politiek gewoon perfect aan. Winkels met verstand openen en niet de hele economie naar de filistijnen jagen .. SPG werd ook boos om die behandeling ! Laten ze samen optrekken en aangeven dat de politiek faalt daar . Waarom zou Zweden irt COVID anders zijn dan US !
    En mail dat maar eens aan die pr lui van urw!
    Ipv hier hysterisch te doen
  14. forum rang 7 MOEdig Voorwaarts 17 augustus 2020 07:04
    "In addition, the Supervisory Board and Management Board continue to weigh the merits of all potential strategies to strengthen URW’s financial profile in line with their respective fiduciary duties. However, no decision has been made yet on any of the available additional deleveraging options. Announcements on relevant decisions, if any, will be made as appropriate."

    Dit zou ik dus eerder een bevestiging dan een ontkenning van de geruchten willen noemen.

    Het tijdstip waarop dit bericht naar buiten is gebracht (omstreeks vijf voor twaalf) is misschien ook wel symbolisch;)
  15. Stroop 17 augustus 2020 07:07
    Als een claim emissie pertinent nodid was hadden ze het nu vermeld. Ze hebben enkel de optie uitgewerkt, wat mij vrij normaal lijkt. Dus zoals voorheen is het afhankelijk van hoe corona zich ontwikkeld.
    Mijn inziens is de prijs van dit aandeel zelfs met een claim emissie nog steeds een koopje voor de lt.
  16. forum rang 7 MOEdig Voorwaarts 17 augustus 2020 07:15
    quote:

    ff_relativeren schreef op 17 augustus 2020 01:04:

    Waarom moet het zoveel geld zijn ? Wat is er aan de hand ? Worden de kredietlijnen ingekort ? Is er een lijk uit de kast gekomen ? Verwacht URW over langere tijd veel lagere huur-inkomsten ?

    Wat is er aan de hand dat het bedrag zo groot moet zijn ? Welk gat moet er afgedicht worden, waarom, en op welke termijn ?
    Wellicht omdat er een netto-schuld van €24 miljard uit staat. Dat is dus 8x zoveel als het gefluisterde bedrag van de "eventuele" claimemissie.

    Er is een pandemie aan de gang, die ervoor zorgt dat die geweldige venues voor een leuk dagje uit voor langere tijd behoorlijk "crippled" zijn. Hierdoor mag je je afvragen of de bezittingsgraden op peil zullen blijven, de extreme huren blijvend kunnen worden opgebracht en als dat allemaal al het geval is, of een NIY van 4.5% daarbij nog wel passend is, gezien de bewezen kwetsbaarheid voor dit soort "events"...

    PS

    Het lijk dat uit de kast is gevallen, lag al die tijd al rottend op straat; de veel te dure overname van het in "rampgebieden" actieve Westfield brengt URW nu in ernstige verlegenheid.
17.525 Posts
Pagina: «« 1 ... 429 430 431 432 433 ... 877 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Unibail-Rodamco-Westfield keert weer dividend uit

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links