Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Succesvolle pullback ASML

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 61
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

319 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 16 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 PietKeizer 14 augustus 2020 23:34
    quote:

    ren-je-dement schreef op 14 augustus 2020 23:26:

    [...]

    Frenkie moet nog heel veel leren. In zijn positie dien je te beschikken over een splijtende dieptepass, een actie met versnelling over het middenveld heen in je hebben en overzicht veel groter dan het zien van alleen de man naast je. Verder komt hij fysiek tekort in het moderne voetbal, moet standaard de ballen veel harder inspelen en een teamspeler worden.
    Om maar eens wat te noemen. Die jongen heeft zo veel talent, maar het komt er niet uit, tenenkrommend.
    hij kan echt goed voetballen, Ren. Jammer dat ik m nooit in t echie heb zien spelen. Eerste wedstrijd dat hij in t 1e ajax speelde, ik ken die jongen niet eens: dacht ik, wie is DIT? Johan was gewiekster, slimmer in t maskeren van slechte potten. Als je de WK74 wedstrijden ns rustig terugkijkt, wat ik gedaan heb, dan heeft-ie verrassend veel mislukte passes. Maar met zn hele houding, aanwijzingen en altijd wel n beslissende actie enz hield hij toch t team altijd aan de praat.
  2. positivo73 15 augustus 2020 00:01
    Goedenavond,

    Wat een heerlijke week met de twee mooiste meiden van de wereld. Foute keuzes hebben me geld gekost deze week. Gelukkig gister en vandaag wat terug kunnen pakken. Na vandaag ben ik zelfs erg optimistisch voor komende week.
    Van de week mijn Facebook en insta afgesloten ivm met machtspelletjes en privacy. Lees ik vanmorgen dat Apple hetzelfde doet. Word mij wel duidelijk waarom Trump China zo aanvalt. Een belangrijk kenmerk van een narcist is dat degene dingen omdraait en een meester is in omgekeerde psychologie. Krijg steeds meer de indruk dat Amerika gevaarlijker is dan China. Ik hoop dat het meevalt, maar er kloppen een hoop dingen niet. Dit moest ik even kwijt.

    Voor een ieder een top weekend gewenst en hopelijk volgende week eens de 530 op de borden.
    Truste!

    Groet Willem
  3. forum rang 5 an12 15 augustus 2020 02:18
    quote:

    gam gam schreef op 14 augustus 2020 15:34:

    [...]

    Wat een onzin krijg jij over je heen zeg.
    Volgens mij is het niet te zeggen welke hoger staat straks, op welke termijn dan ook. Dus dan zou ik short gaan op degene die nu het hoogst staat.
    Bedankt voor de tip.
    Ik dacht ook een gewone vraag te stellen, maar dit vinden sommigen hier heel vreemd
  4. [verwijderd] 15 augustus 2020 07:49
    Goedemorgen,
    Ik vind dat Alex best wat abt,jes verdiend , ik vind het gewoon geweldig en prachtig dat ik mijn woning al 20 jaar hypotheek vrij hebt.
    En als rentner [aow,er] is het toch geweldig om geen verplichtingen te hebben, en je leeft ook heel wat stukken gemakkelijker.
    Maar tegenwoordig is het schijnbaar modern dat de mensen op leningen leven, zelfs hebben er nog vele die stomme tv als bankbak .
    Leuk weekend allemaal .
  5. [verwijderd] 15 augustus 2020 08:35
    over TA gesproken

    traden zonder charts is makkelijker te leren, scheelt je een hoop overbodige onzin en info en 'studietijd'.. en meer kans op succes. in 1x de juiste markt mindset

    wat ook kan.. naar charts candles en indicatoren turen, jarenlang niet vooruit komen, gekke numerologische sommetjes erop los laten, in de hoop dat het dan ooit voor je gaat werken..

    dus ik zou zeggen.. F*CK the CHARTS :D

    succes :)

    www.youtube.com/watch?v=5bpUm4_JYX0
  6. [verwijderd] 15 augustus 2020 09:53
    quote:

    opa schreef op 15 augustus 2020 07:49:

    Goedemorgen,
    Ik vind dat Alex best wat abt,jes verdiend , ik vind het gewoon geweldig en prachtig dat ik mijn woning al 20 jaar hypotheek vrij hebt.
    En als rentner [aow,er] is het toch geweldig om geen verplichtingen te hebben, en je leeft ook heel wat stukken gemakkelijker.
    Maar tegenwoordig is het schijnbaar modern dat de mensen op leningen leven, zelfs hebben er nog vele die stomme tv als bankbak .
    Leuk weekend allemaal .
    Mijn eerste huis kocht ik voor 70.000 gulden. Iets van 30.000 euro. Datzelfde huis is vorige maand verkocht voor 290.000 euro. Werd beschouwd als starterswoning. Daar kun je niet voor sparen, daar moet je voor lenen. Dus het is niet modern om op leningen te leven voor starters maar een noodzaak. Ik ga veel met jongeren om en merk dat ze niet meer zo materialistisch zijn als wij ouwe lullen. Ze hoeven geen dure auto’s, al helemaal geen boten met het dure onderhoud, hoeven geen grote huizen met grote tuinen, maar willen wel een plekje voor zichzelf en dat is vooral in grote steden onbetaalbaar. Kom eens van je fiets af en begeef je eens een keer in de wereld van jongeren die nu veel minder kansen hebben dan wij voorheen.
  7. forum rang 7 rene l 15 augustus 2020 10:14
    quote:

    opa schreef op 15 augustus 2020 07:49:

    Goedemorgen,
    Ik vind dat Alex best wat abt,jes verdiend , ik vind het gewoon geweldig en prachtig dat ik mijn woning al 20 jaar hypotheek vrij hebt.
    En als rentner [aow,er] is het toch geweldig om geen verplichtingen te hebben, en je leeft ook heel wat stukken gemakkelijker.
    Maar tegenwoordig is het schijnbaar modern dat de mensen op leningen leven, zelfs hebben er nog vele die stomme tv als bankbak .
    Leuk weekend allemaal .

    Tja opa, het is door al dat "gratis" geld een gekke wereld aan het worden, hoe het af gaat lopen weet ik niet, wel weet ik dat het een keer goed fout zal gaan.

    Alles wordt tegenwoordig op de pof gekocht, uitstel van executie.
    Vroeger spaarde je eerst nog voor een huis en je nam geen hypotheek van 100%, maar dat lukt de jongeren niet meer.

    Eigenlijk is het te zot voor woorden, een modaal gezin huurt een sobere doorzon rijtjes woning bij ons in het te grote dorp voor een slordige 800 Euro.
    Maar dan heb je eerst wel op een wachtlijst gestaan van 10 jaar, bepaalde mensen krijgen namelijk voorgang.
    Grootverdieners kopen een woning van een half miljoen met een volledige hypotheek.
    En gek genoeg, netto zijn beiden op maandbasis aan lasten ongeveer evenveel kwijt.

    Prijzen rijzen de pan uit, er wordt bij ons nog steeds fors overboden.
    Maar wat ik wel zie, de teller op Funda loopt de laatste maanden fors op.
    In ons dorp zijn er afgelopen week weer ruim 50 woningen bijgekomen, net als de werkeloosheid, die loopt sinds kort ook fors op.
    Ik kijk maar even terug naar de jaren 2008/2009, oververhitte tijden en geen vuiltje aan de lucht.
    Huizen waren kort daarna aan de straatstenen niet meer te slijten en pas 4 jaar later ontstond er een bodem.

    Geweldig toch die nulrente, alles wordt schreeuwend duur en de subsidies klotsen overal over de reling.

    En het is net als op de beurs, plak maar eens een realistisch prijskaartje op een individueel aandeel, lastig.
    TA werkt volgens mij op dit moment ook niet meer, je kunt beter een aap lukraak pijltjes laten gooien.

    Het is altijd verstandig om zelf een stroppenpot achter de hand te hebben, maar voor velen is dit onmogelijk.

    De enige bank die de komende tijd nog een forse aanwas van nieuwe klanten zal krijgen is de voedselbank.
  8. forum rang 4 Smurf In het Smurfenbos 15 augustus 2020 11:29
    Goede morgen allen,

    A.s. maandag even kijken of we met een gapje openen tot maximaal 566. Daarna zou het dan lager moeten gaan tot onder het laagste punt van vrijdag. Als dat zo is dan staat de lagere top in de grafiek en is de BEREMARKT - YIHAAA een feit.

    Goed en zilver leveren nu echt extreme koersdoelen op zilver $39 en goud $4335

    grt.
  9. forum rang 7 PietKeizer 15 augustus 2020 11:53
    @ren : ik kon t natuurlijk niet nalaten wat speurwerk te doen en dit artikel over die 0-8 klopt, imho, als n bus. Dus geen reactie op een lachende Krol.
    VI heeft dat natuurlijk na die pot van die duitsers zelf opgepikt, dat kulverhaal .....en zijn er ingestonken. het bekende verantwoordelijkheid afschuiven, wir haben es nicht gewusst
    e .d.
    Alleen dat er op de tribunes 'Aantjes, Aantjes' geroepen of gezongen werd kan ik me niet herinneren....wat me ook bijstaat is wat in t artikel beschreven wordt, dat Ajax de strijd niet aanging. Ze lieten zich afslachten. Waarschijnlijk snapten ze die duitsers niet, ook vrij veel onervaren spelers in t team toen.

    sportgeschiedenis.nl/sporten/voetbal/...
  10. [verwijderd] 15 augustus 2020 12:06
    quote:

    Vidoque schreef op 15 augustus 2020 09:53:

    [...]

    Mijn eerste huis kocht ik voor 70.000 gulden. Iets van 30.000 euro. Datzelfde huis is vorige maand verkocht voor 290.000 euro. Werd beschouwd als starterswoning. Daar kun je niet voor sparen, daar moet je voor lenen. Dus het is niet modern om op leningen te leven voor starters maar een noodzaak. Ik ga veel met jongeren om en merk dat ze niet meer zo materialistisch zijn als wij ouwe lullen. Ze hoeven geen dure auto’s, al helemaal geen boten met het dure onderhoud, hoeven geen grote huizen met grote tuinen, maar willen wel een plekje voor zichzelf en dat is vooral in grote steden onbetaalbaar. Kom eens van je fiets af en begeef je eens een keer in de wereld van jongeren die nu veel minder kansen hebben dan wij voorheen.
    290.000 is nog steeds een starterswoning die je als modaal gezin, wel beiden werken, kunt betrekken. Dankzij eindelijk juist beleid lossen twintigers en dertigers dit in 30 jaar af en hebben ze tonnen vermogen aan t eind vd rit. Zo stellen ze 1. Aanvulling op pensioen veilig en 2. Een leuke nalatenschap voor t kroost. Zo hoort het en zo zou het altijd moeten zijn. Als je 1.000e hypotheek per maand (schatting) niet kunt betalen dan zou je wat mij betreft een goedkope huurwoning moeten kunnen krijgen. Dat die er niet zijn is schandelijk alsmede t voorrang beleid.

    Beetje lastig om materialistisch te zijn met tientallen k’s studieschuld? Men klaagt vaak dat de jeugd asociaal is maar als iets asociaal is dan is het wel het huidige leenstelsel.
  11. forum rang 7 PietKeizer 15 augustus 2020 12:24
    idd Alex. ff n vraagje: en de jongeren die niet studeren/gestudeerd hebben, maar met (beneden)modaal inkomen t/m onderbetaalde kutbaantjes? hier in Israel zie je steeds meer jongeren, eigenlijk jongvolwassenen, bij hun ouders blijven wonen. Tot boven hun 30e ..
    of de ouders, want die zijn er ook met poen zat, kopen n appartement en dan gaan de kinderen daar wonen. Ken 2 broers die t zo voor elkaar hebben en dan halen ze 1 vriend binnen die dan goedkoop bij hen komt inwonen. Appartementen zijn voor (beneden)modaal onbetaalbaar en huren is dat eigenlijk ook.
  12. [verwijderd] 15 augustus 2020 12:24
    quote:

    PietKeizer schreef op 15 augustus 2020 11:53:

    @ren : ik kon t natuurlijk niet nalaten wat speurwerk te doen en dit artikel over die 0-8 klopt, imho, als n bus. Dus geen reactie op een lachende Krol.
    VI heeft dat natuurlijk na die pot van die duitsers zelf opgepikt, dat kulverhaal .....en zijn er ingestonken. het bekende verantwoordelijkheid afschuiven, wir haben es nicht gewusst
    e .d.
    Alleen dat er op de tribunes 'Aantjes, Aantjes' geroepen of gezongen werd kan ik me niet herinneren....wat me ook bijstaat is wat in t artikel beschreven wordt, dat Ajax de strijd niet aanging. Ze lieten zich afslachten. Waarschijnlijk snapten ze die duitsers niet, ook vrij veel onervaren spelers in t team toen.

    sportgeschiedenis.nl/sporten/voetbal/...
    altijd wel leuk oude sport verhalen telezen.

    Zeker als Ajax supporter:-)

    daarnaast staat verhaal van J P Monsere,ook bizar.

    sportgeschiedenis.nl/sportboeken/mons...

    Waar blijft de tijd......

  13. forum rang 5 De verhapstukkende bekokstover 15 augustus 2020 12:34
    quote:

    PietKeizer schreef op 15 augustus 2020 11:53:

    @ren : ik kon t natuurlijk niet nalaten wat speurwerk te doen en dit artikel over die 0-8 klopt, imho, als n bus.
    Gelezen, dus het hele verhaal erachter was veel groter. Dat van het middelmatige hotel en het negeren van de tegenstander herinner ik me nu, ja. Ook dat Ajax slecht speelde. Kon dat als 11-jarige jongen niet helemaal bevatten. Maar ik was sinds 10 maart 1978 abonnee van Voetbal International, dus dat was kort en die eerste nummers en dat verhaal van Krol onthoud je dan heel goed.
  14. forum rang 7 PietKeizer 15 augustus 2020 12:43
    quote:

    ren-je-dement schreef op 15 augustus 2020 12:34:

    [...]

    Gelezen, dus het hele verhaal erachter was veel groter. Dat van het middelmatige hotel en het negeren van de tegenstander herinner ik me nu, ja. Ook dat Ajax slecht speelde. Kon dat als 11-jarige jongen niet helemaal bevatten. Maar ik was sinds 10 maart 1978 abonnee van Voetbal International, dus dat was kort en die eerste nummers en dat verhaal van Krol onthoud je dan heel goed.

    t kan nog steeds hoor, dat Ruud cynisch heeft staan lachen naar die duitsers. maar dat was dan de trigger niet. ff terzijde, Ruud was echt n vreselijk goeie libero. Net zo'n mooie lange pass als Koeman, en n veel betere 1-op-1 verdediger
  15. forum rang 7 PietKeizer 15 augustus 2020 12:45
    quote:

    easy56 schreef op 15 augustus 2020 12:24:

    [...]altijd wel leuk oude sport verhalen telezen.

    Zeker als Ajax supporter:-)

    daarnaast staat verhaal van J P Monsere,ook bizar.

    sportgeschiedenis.nl/sportboeken/mons...

    Waar blijft de tijd......

    t was echt geen lolletje, die bewuste avond....
  16. forum rang 5 De verhapstukkende bekokstover 15 augustus 2020 12:50
    quote:

    PietKeizer schreef op 15 augustus 2020 12:43:

    [...] Ruud was echt n vreselijk goeie libero. Net zo'n mooie lange pass als Koeman, en n veel betere 1-op-1 verdediger
    Ken Krol van het WK in Argentinië natuurlijk. Sierlijke voetballer.
  17. forum rang 7 PietKeizer 15 augustus 2020 13:26
    quote:

    ren-je-dement schreef op 15 augustus 2020 12:50:

    [...]

    Ken Krol van het WK in Argentinië natuurlijk. Sierlijke voetballer.
    dat WK was voor mij leuker dan 74. Met zn 30'en of zo in n studentenkamer en veel, heeeel veel bier :)
    de arrogantie straalde er vanaf. kon ook hard erin gaan. ik speelde toen zelf in Mokum bij de amateurs - in de verdediging (nog tegen Frits Flinkevleugel gespeeld...)

    Ruudje was wel n idool :) www.youtube.com/watch?v=hCPSTVPIu5Y
319 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 16 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links