Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Flow Traders AEX:FLOW.NL, BMG3602E1084

  • 19,410 19 apr 2024 14:28
  • -0,180 (-0,92%) Dagrange 19,360 - 19,710
  • 115.107 Gem. (3M) 203K

Flow Traders - 2020 we flowen door!

16.423 Posts
Pagina: «« 1 ... 632 633 634 635 636 ... 822 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Fartknock 14 augustus 2020 08:45
    Degelijke cijfers. Op de lange termijn zit het wel goed met FT. Gezien de hoge verwachtingen is op korte termijn inderdaad wel een kleine correctie te verwachten.
    Vroeg of laat knapt de luchtbel. Economische problemen worden de laatste jaren opgelost door steeds meer schulden aan te gaan en deze steeds meer te spreiden. Een strategie met een onbekende houdbaarheidsdatum.
  2. forum rang 6 RJ 80 14 augustus 2020 08:47
    quote:

    Ayous schreef op 14 augustus 2020 08:27:

    [...]
    Ik kan er weinig mee met dit stuk. Het zegt vooral dat Nico geen benul heeft hoe hij de resultaten moet voorspellen. Hij zit zelf compleet scheef. Ook zijn commentaar over q3 en q4 is van het type ‘kop of munt’. Wat een beroep hebben die lui toch.
    Glas halfleeg.... niks mis met Nico. Als je naar zijn calls geluisterd hebt afgelopen maanden wist je dat hij met deze inschattingen conservatief oordeelt en niet zonder meer nieuwe volatiliteit obv Brexit, verkiezingen, corona and what not meeneemt. Tekst mag je best wat genuanceerder lezen dan je nu stelt, maar ik proef zwartwit leesgedrag uit je gemiddelde posts.

    For my own record, ik heb vaak goede info van Nico onthouden over het algemeen (niet alleen Flow) en vaker door zijn inzichten me over de streep laten trekken om posities in te nemen, of juist niet. Als ik dan kijk wat die posities gedaan hebben dan doen die het per saldo best goed en beter dan een AEX en S&P 500 over de periode dat ik ingestapt ben getriggerd door zijn adviezeb (ja, ik houd in excell bij wanneer ik posities inneem, wat mijn bronredenen daarvan waren, en welke bron me over de streep heeft getrokken. Nico en andere IeX Premium berichten doen het daarbij prima!).

    Wat mij betreft doet hij zijn werk goed, in ieder geval in mijn geval bewezen ook gekeken naar mijn portfoliohistorie.

    Beetje gefundeerd je zaken plaatsen (wat je soms ook best wel doet) met een constructievere toon, en kritisch mag immer en is leerzamer dan kuddegdrag, maar vraag je wat vaker af of het voor andere lezers zinnig is wat je plaatst. Dit bericht van jou heeft weinig toegevoegde waarde behalve forumvulling.

    Ik vind de cijfers prima verder. Had beter verwacht, maar wens was gedeeltelijk vader van de gedachte. Interimdividend van 4 euro is netjes en betekent dat slotdividend er ook mooi uit zal/kan gaan zien volgende keer, ook als de beurs verder normaliseert. Dat normaliseren is overigens nog altijd niet gebeurt want de volumes in Juli waren nog altijd fors meer dan die van een jaar geleden. Als de koers niet piekt naar regionen boven 45 dan blijf ik 100% met wat ik heb zitten. Mocht dat wel gebeuren dan verkoop ik hooguit de helft. Bij daling tot onder 25 na ex dividend breid ik positie uit met wat ik aan cash heb (althans cash boven 20%, immer cash aanhouden, zeker hedendaags....)
  3. langetermijner 14 augustus 2020 08:47
    quote:

    Louis01 schreef op 14 augustus 2020 08:45:

    Kan iemand mij vertellen waar je 4 euro dividend krijgt op een aandeel van 32 euro? Iemand? Unibail Rodamco gaf 20 euro in de goede jaren, aandeel kostte 240 euro. Hallo koekkoek!
    Eenmalig uitzonderlijk goede resultaten, flow kan niks met dit extra geld dus is het goed om dit z.s.m. uit te keren.
  4. forum rang 6 Littletycoon 14 augustus 2020 08:47
    quote:

    De Pakketbezorger schreef op 13 augustus 2020 23:50:

    [...]

    Ja dus? Waar staat dat ik aangeef dat er geen risico zit in mijn manier van handelen?

    Ik zit inderdaad meer long dan short in flow traders.

    Voor jouw beeldvorming, als mijn geschreven put opties uitgeoefend worden (niet gecalled zoals jij dat noemt) heb ik aandelen flow traders a 29 euro ps. Makkelijk rekenen: dividend 2.90 = 10% (dividend)rendement.

    Zal ik mijn optiepremie erbij optellen?

    Neem nog een glaasje zuur. Slaap lekker.
    Of dat een goede prijs is helemaal afhankelijk van de koers en ontvangen premie en die premie die vertel je er niet bij, dus wat mij betreft de vaak geziene bluf op dit soort fora
  5. EersterangsDubbeltje 14 augustus 2020 08:48
    Waarom wordt zal er nu besloten zijn minder dan de helft uit te keren als dividend. Ik kan er niets over teruglezen in het verslag. Wat hebben ze er aan om cash binnen het bedrijf te houden? Investeringen doen ze nauwelijks. Zal dit een eerste stap naar een stabiel basisdividend zijn?
  6. TW82 14 augustus 2020 08:51
    Tja, nu weten we de cijfers en het EPS, maar weten we alsnog niks over de koers uiteraard, want ook die blijft altijd een black box. Hier op het forum al uiteenlopende reacties, maar al was bijna 100% hier tevreden met de cijfers, dan zei het nog niks over het koersverloop straks. Ik durf er zelf ook echt geen voorspelling over te doen. Gezien koersverloop bij voorgaande cijferpublicaties, hou ik mijn hart vast, maar ja, voor hetzelfde geld is het nu opeens precies omgekeerd.

    Ik ben zelf wel tevreden met de cijfers (verwachtte een EPS tussen de 1.75 en 2.25 euro), maar daar heb ik niet zoveel aan als de bredere markt het aandeel vandaag bijvoorbeeld 10% of meer lager gaat zetten. Net zoals bij vorig kwartaal staat de koers op zich niet overdreven hoog, maar ook dat zegt niks. Ik kan het even niet zo snel vinden nu, maar ik geloof dat ABN wel hoger zat met zijn voorspellingen toch? Dat betekent dat ze vorige keer ook gewoon een 'lucky guess' hebben gehad. Toch ligt het resultaat iets boven de gemiddelde analistenverwachting, dus in theorie geen reden tot een scherpe daling zou je zeggen, maar de markt reageert soms zo raar op cijfers (niet alleen v.w.b. FT).

    Dividend is qua percentage van het EPS wel een tikje laag, maar alsnog bijna 50%. Blijkbaar geen nieuws over nieuwe aandeleninkoop, dat was wel mooi geweest.

  7. [verwijderd] 14 augustus 2020 08:51
    quote:

    EersterangsDubbeltje schreef op 14 augustus 2020 08:48:

    Waarom wordt zal er nu besloten zijn minder dan de helft uit te keren als dividend. Ik kan er niets over teruglezen in het verslag. Wat hebben ze er aan om cash binnen het bedrijf te houden? Investeringen doen ze nauwelijks. Zal dit een eerste stap naar een stabiel basisdividend zijn?
    Vergeet je dat ze nu ook liquidatie in Hongkong gaan verlenen en een nieuwe beurs beginnen
  8. Wegpiraat 14 augustus 2020 08:54
    Ben ik nu niet lekker of lopen hier veel bijzondere mensen op dit forum maar wat te roepen?

    Vorig jaar 0,5€ per kwartaal winst dat zou 2€ per jaar zijn en toen deed het aandeel 10 keer de winst.
    Nu 5 € per q1 2,5 q2 dus we kunnen wel uitgaan van 10€ per jaar. Goed dit zal niet zo blijven dus laten we voorzichtig uitgaan van 5€ winst per jaar de komende jaren,
    Dan ook nog voorzichtig 8 keer de winst kom ik toch op 40€...
    En dan heb ik het nog niet over wat er deze winter mogelijk gaat gebeuren.
    We gaan t zien.
  9. EersterangsDubbeltje 14 augustus 2020 08:55
    quote:

    real123 schreef op 14 augustus 2020 08:51:

    [...]

    Vergeet je dat ze nu ook liquidatie in Hongkong gaan verlenen en een nieuwe beurs beginnen
    Ik verwachtte eigenlijk niet dat ze hier zo veel geld voor apart moeten zetten, maar misschien heb je wel gelijk. Thanks!
16.423 Posts
Pagina: «« 1 ... 632 633 634 635 636 ... 822 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Oplopende VIX uitstekend nieuws voor Flow Traders

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links