Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Galapagos AEX:GLPG.NL, BE0003818359

  • 27,180 19 apr 2024 17:35
  • -0,200 (-0,73%) Dagrange 26,860 - 27,280
  • 62.640 Gem. (3M) 81,1K

inhoudelijk LIGHT

4.141 Posts
Pagina: «« 1 ... 143 144 145 146 147 ... 208 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Sir Piet 10 augustus 2020 14:14
    quote:

    Rekyus schreef op 10 augustus 2020 12:42:

    Overigens ben ik van mening dat het Galapagos-aandeel sterk ondergewaardeerd is.

    1. Het valt mij op dat diverse analisten van zakenbanken zich de laatste tijd bezondigen aan opportunistische redeneringen in hun analyses over Galapagos. Niemand kan de opvallende koersdaling écht verklaren. Wel haalt men - in mijn ogen - zwakke argumenten aan om het huidige koersniveau te legitimeren. Dat terwijl de fundamenten van het bedrijf op geen enkele wijze in het afgelopen half jaar zijn aangetast. Ook bewerkstelligt Covid-19 niet meer dan hier en daar lichte vertraging in onderzoekstijdslijnen, terwijl de teruggang in contactmogelijkheden tussen buitendienst en voorschrijvers voor alle farma-ondernemingen min of meer gelijk uitpakt en de concurrentieverhoudingen niet wezenlijk aantast.

    2. Zo werd kort geleden een koersdoel verlaagd met ca. 35% vanwege een fors lager ingeschatte omzet/royalty-opbrengst voor filgotinib, waarbij flink werd afgeweken van de consensus. Motief werd gevonden in de Black Box Warning voor de USA-markt. Maar in het voorgaande analistenrapport met een bijna $100 hoger koersdoel was die waarschuwing ook al meegewogen. Eigenaardig was ook de negatieve reactie op de uitkomsten van het fase 2b/3 klinisch onderzoek van filgotinib bij colitis ulcerosa. Omdat de lage dosis (100 mg) een eindpunt miste, zou het resultaat teleurstellend zijn. Alsof de dosis-effect relatie per sé lineair moet verlopen. De 200 mg zat met een prima score namelijk precies midden in het gezochte therapeutische venster. Sinds kort ligt ook de 200 mg dosering van filgotinib als zodanig onder vuur. Immers, bij eerder toegelaten JAK-remmers (w.o. upadacitinib) had de FDA negatief beschikt. Wanneer een negatieve uitkomst van de Manta studies wordt gevoegd bovenop het bestaande, relatief gunstige veiligheidsprofiel van filgotinib zou er gerede kans zijn dat de hoge dosering sneuvelt, aldus de argumentatie. Omdat voor ieder van de doses een afzonderlijke toelatingsvergunning nodig is, gaat het dus om een formele weigering de vergunning af te geven.

    3. Het is in mijn ogen uitgesloten dat de handelsvergunning wordt geweigerd indien die beslissing grotendeels of uitsluitend gerelateerd zou zijn aan één, niet eerder in de overwegingen betrokken specifieke bijwerking, namelijk testiculaire toxiciteit. Voor sommige analisten zou het echter de ultieme consequentie zijn van het door de FDA eerder in gang gezette beleid via publicatie van een 'guidance', specifiek over dit onderwerp.

    4. In de FDA-'guidances for industry' zijn criteria en beleidsregels geformuleerd die farmabedrijven moeten volgen, wil hun product toelating tot de markt te krijgen. Omgekeerd moet de FDA als bestuursorgaan zich houden aan de daarin, door hem zelf gestelde kaders en normen. Zijn de kaders nauwelijks expliciet, of de normen erg vaag, dan ontbreekt al snel voldoende grond voor het treffen van sancties, tenzij het om een extreme normoverschrijding gaat. En wie ooit de moeite heeft genomen om de speciale FDA-richtlijn over testiculaire toxiciteit te bestuderen, weet dat daarin iedere vorm van 'hardheid' (wellicht een passend begrip in deze context) ontbreekt.

    5. De door FDA gepubliceerde richtlijn voor de industrie 'Testicular Toxicity: Evaluation During Drug Development' bevat namelijk geen enkele afdwingbare eis, maar vooral suggesties voor een verdere onderzoeksaanpak, zodra uit niet-klinisch onderzoek (m.n. histopathologisch) de mogelijkheid van testiculaire toxiciteit zich aftekent. Extra niet-klinisch onderzoek (o.m. bij meerdere species) is eerst nodig alvorens de stap wordt gezet naar klinisch onderzoek. Zoals bekend is die stap bij filgotinib gemaakt.

    6. Echter, de onderzoeksparameters die men vervolgens kan inroepen, hebben een zeer beperkte relevantie: semen analyse (aantal, motiliteit, morfologie), concentratiemetingen van testosteron respectievelijk gonadotrofine. Met als pijnlijke constatering dat het - volgens de huidige stand van de wetenschap - niet goed mogelijk is om de mannelijke vruchtbaarheid (want daar gaat het uiteindelijk om) te correleren aan afwijkingen van een geconstrueerde 'baseline', extreme uitslagen daargelaten.

    7. Zo'n extreme uitslag verwacht ik niet. Er zijn ook geen alarmbellen afgegaan. Zonder een extreem negatieve uitslag is het niet denkbaar dat 'testiculaire toxiciteit' de doorslag geeft bij het afwijzen van de hoge dosis. Manta is geen toelatingsissue, niet voor de 200 mg en a fortiori niet voor de 100 mg dosis. Het slechtst denkbare scenario is een waarschuwing in de productinformatie. Dat het topmanagement van Galapagos of Gilead zich in dit stadium over deze materie niet kan en wil uiten, is duidelijk. De conference call van afgelopen vrijdag bewijst dat eens te meer. Als poster op dit forum kan ik dat gelukkig wel.

    8. Op dit forum wordt volop gespeculeerd. Dat mag, daar is niets op tegen. Het forum als chatbox gebruiken, evenzo. Maar als deze en gene niet eens de moeite nemen om argumenten aan te dragen of plausibele verklaringen te construeren voor hun vaak buitensporige opinies, is er sprake van (soms bewuste) vervuiling van het forum en - erger nog - van stemmingmakerij om het gewin. In dit klimaat heeft het voor mij weinig zin om te trachten constructieve bijdragen aan de discussie te leveren. Dan volstaat een volzin zoals in de gecursiveerde aanhef van dit bericht.



    Zeer duidelijk. Dank.
  2. forum rang 4 holenbeer 10 augustus 2020 21:26
    quote:

    holenbeer schreef op 9 augustus 2020 20:42:

    [...]
    Klopt. Arrowhead is bezig met een therapie die zou moeten werken bij alle genetische varianten van CF. Nog pril maar veelbelovend. Als je ziet hoeveel Vertex verdient door niet eens alle patiënten te behandelen en ze niet eens optimaal te behandelen.
    Off topic, leuk overzicht van Arrowheads pijplijn.

    finance.yahoo.com/news/arwr-biopsy-da...
  3. forum rang 10 voda 11 augustus 2020 10:17
    Beursblik: Barclays verlaagt koersdoel Galapagos

    FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
    Galapagos
    158,65 3,90 2,52 % Euronext Amsterdam

    (ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft het koersdoel voor Galapagos verlaagd van 235,00 naar 210,00 euro, bij een ongewijzigd Overwogen advies. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport van de zakenbank.

    Het koersdoel werd verlaagd vanwege de hogere operationele kosten die de Britse bank voorziet.

    ?Het advies bleef gehandhaafd op Overwogen vanwege de aanhoudende vooruitgang met filgotinib in de VS.

    Volgens de analisten bevatten de recente kwartaalcijfers en de daaropvolgende toelichting door Galapagos weinig nieuwe informatie, wat de bank als positief beschouwt.

    “Het is een nare zomer voor het aandeel Galapagos,” concludeerden de analisten van Barclays.

    Het aandeel doet het sinds de publicatie eind mei van SELECTION-data duidelijk minder goed dan sectorgenoten.

    Het aandeel Galapagos steeg dinsdag 2,5 procent tot 158,70 euro.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
  4. [verwijderd] 12 augustus 2020 19:06
    Hierbij oprakelend een studie van Kempen uit 2018 met een vloed aan info omtrent MANTA studies .

    www.beursduivel.be/Forum/Upload/2018/...

    Kort samengevat staat het volgende te lezen:
    A. klinisch:
    - geen effect v filgotinib waargenomen op bvb. honden en ratten qua testosteron vermindering
    - indirect bewijs reeds geleverd dat er geen wijziging is van de hormonenbalans met filgotinib
    - TNF remmers hebben tevens invloed op sperma

    B. Analyse Kempen:
    - belangrijk is een snelle uitrol van MANTA (vooral ikv tijdige lancering filgotinib op de markt)
    - ze verwachten sowieso een positieve uitslag van de MANTA studie (de lat is ook niet hoog gelegd, anders gezegd men verwacht niet een massale afname van sperma bij een groot aantal patienten, ook gezien de preklinische resultaten = er mag vertrouwen zijn

    C. Andere
    - 65 à 70% van de reuma-patienten is vrouwelijk en daarnaast vnl. mannen +45 (al eerder hier aangehaald)
    - situatie is wel meer in evenwicht voor UC en Crohn en daar is dus de impact van een eventueel sperma negatief label iets relevanter (zie pieksales tabel op blz 6)

    D. Sales en conclusies:
    - impact label mbt spermatogonese op de sales is minder relevant voor RA (die in de optelsom van RA+UC+Crohn >50% sales aandeel bevat)
    - tijdstip van lancering iheeft wezenljike impact op verdien en verkoopmodel (vergelijk wordt gemaakt tussen een lancering van Filgotinib in 2020 tov 2022)
    - positieve MANTA uitslag wordt op 80% geschat
    - er was een vooropstelling dat 75% kans was dat de MANTA completion in 2019 rond was en 25% kans in 2021 (de waarheid kennen we ondertussen en ligt halverwege 2020)
    - peaksales voor RA+UC+Crohn worden afh. van lancering Filgotinib en MANTA uitslag en karakter van de uitslag gezien tussen 3,5 en 4,6 miljard euro (persoonlijk lijkt de gulden middenweg wel zeer aannemelijk)

    E. FDA versus label mbt spermatogonese:
    - in het verleden meerdere medicijnen reeds goedgekeurd zonder extra label mbt spermatogonese alhoewel negatieve impact preklinisch werd vastgesteld ! FDA was mild ('lenient') in't verleden voor zo'n factor
    - 't is niet de eerste keer dat daarbij ook een bijkomende studie (net zoals MANTA) wordt gevraagd door FDA zonder ad interim het label aan te passen (zie lijstje op blz 4) - maw voldoende zijn ons voorgegaan en dus meer dan berekende zet van GILD/GLPG

    Kortom, dit nog eens nalezend (met dank aan Barbet01) mogen we meer dan gemiddelde hoop hebben op wat komen gaat! Succes met de keuze en beslissingen, ik blijf alleszins.

    Kempen heeft duidelijk zijn huiswerk gemaakt in 2018 en voor mij dus wel een referentiepunt. Check ook maar eens hun advies van mei daarnaast:
    www.trivano.com/aandeel/advies-kempen...

  5. forum rang 4 Wall Street Trader 12 augustus 2020 19:22
    Regulatory decisions in RA;

    FDA US (Around the corner PDUFA Date August 19, 2020)

    The PDUFA date refers to the date the Food and Drug Administration (FDA) are expected to deliver their decision whether or not a approve a companies New Drug Application (NDA) or Biologics License Application (BLA). NDA filing announced December 19, 2019. PDUFA estimate under priority review August 19, 2020.

    **NOTE** Roche actually received the approval from the US agency for risdiplam during the week-end.

    Think we can expect a press release from Gilead/Galapagos this weekend.
  6. forum rang 10 voda 13 augustus 2020 06:51
    PERSBERICHT: Scipher Medicine en Galapagos ondertekenen samenwerkingsovereenkomst voor inflammatoire darmziekten

    FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
    Galapagos
    161,00 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam
    Galapagos NV -ADR-
    $ 189,98 4,42 2,38 % NASDAQ

    -- Ondernemingen valideren samen nieuwe targets voor
    medicijnontwikkeling--

    -- Scipher ontvangt een vooruitbetaling en potentieel opt-in en
    mijlpaalbetalingen --

    -- Ontwikkeling van geselecteerde targets naar medicijnontwikkeling door
    Galapagos --

    Mechelen, België en Boston, VS; 12 Augustus 2020 - Galapagos NV
    (Euronext & Nasdaq: GLPG) en Scipher Medicine (Scipher), een private
    onderneming uit Boston gefocust op precisiegeneeskunde en
    auto-immuunziekten, kondigen vandaag hun samenwerking aan om verder te
    werken op nieuwe medicijn targets, geïdentificeerd door Scipher, om
    potentiële behandelingen bij inflammatoire darmziekten te
    ontwikkelen.



    Scipher combineert zijn Network Medicine platform met moleculaire data
    van patiënten en AI-gebaseerde methoden om nieuwe targets en
    pathways in auto-immuunziekten, waaronder IBD, te ontdekken.

    Scipher en Galapagos zullen samen een reeks van nieuwe IBD-targets,
    ontdekt door Scipher, valideren, waarna Galapagos de exclusieve optie
    heeft om tot vijf targets verder te gebruiken voor onderzoek en
    ontwikkeling van nieuwe kandidaat-geneesmiddelen. Zoals overeengekomen
    zal Scipher een vooruitbetaling, en potentieel ook opt-in- en
    mijlpaalbetalingen ontvangen. Galapagos zal op zijn beurt de rechten
    verkrijgen voor het ontdekken, ontwikkelen en commercialiseren van
    ontwikkelde therapieën voor de geselecteerde target(s).

    "Onze baanbrekende aanpak combineert uitgebreide moleculaire gegevens op
    patiëntniveau met AI-methoden om nieuwe targets te ontdekken met
    het potentieel om specifieke patiëntengroepen te behandelen,
    inclusief deze die niet reageren op momenteel beschikbare
    therapieën," zei Alif Saleh, Chief Executive Officer bij Scipher
    Medicine. "Deze samenwerking met Galapagos is een erkenning van onze
    innovatieve benadering in het ontdekken en valideren van nieuwe targets
    die een oplossing zouden kunnen bieden aan patiënten met IBD."

    "De samenwerking met Scipher is afgestemd op onze strategie om
    kandidaat-geneesmiddelen met nieuwe werkingsmechanismen te ontdekken en
    te ontwikkelen met het potentieel de huidige behandelingsopties te
    vergroten en zo tegemoet te komen aan hoge onvervulde behoeften op het
    gebied van ontstekingsziekten," aldus Piet Wigerinck, Chief Scientific
    Officer bij Galapagos. "Wij geloven dat onze expertise op het gebied van
    de ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen naast Scipher's
    platform ons zal ondersteunen bij de ontdekking van interessante nieuwe
    kandidaat-geneesmiddelen."

    Over Scipher Medicine

    Scipher Medicine, een precisie-immunologiebedrijf, heeft de fundamentele
    overtuiging dat patiënten duidelijke antwoorden op
    behandelingsopties verdienen op basis van wetenschappelijk onderbouwde
    gegevens. Door gebruik te maken van ons eigen Network Medicine platform
    en artificiële intelligentie, commercialiseren we bloedtesten die
    de unieke moleculaire ziektesignatuur van een patiënt
    identificeren. We matchen deze signatuur dan met de meest effectieve
    therapie, zodat patiënten vanaf de eerste dag een optimale
    behandeling krijgen. De ongekende hoeveelheid moleculaire gegevens van
    patiënten die uit onze tests wordt gegenereerd, is een verdere
    drijfveer voor de ontwikkeling van nieuwe en meer effectieve
    therapieën. We werken samen met betalers, leveranciers en
    farmaceuten in de hele waardeketen van de gezondheidszorg om
    precisiegeneeskunde te ontwikkelen voor auto-immuunziekten.

    Scipher Medicine wordt gesteund door Khosla Ventures, Northpond Ventures
    en UnitedHealth Group.

    Bezoek
    www.globenewswire.com/Tracker?data=mk...
    www.sciphermedicine.com en volg Scipher op
    www.globenewswire.com/Tracker?data=55...
    Twitter,
    www.globenewswire.com/Tracker?data=mB...
    Facebook en
    www.globenewswire.com/Tracker?data=WV...
    LinkedIn.
  7. Lama Daila 13 augustus 2020 08:11
    Galapagos investeert dus wel wat in “big data”, “AI” en “ Network Driven Drug Discovery“:

    Pharnext:
    www.pharnext.com/images/PDF/press_rel...
    “Pharnext has developed a new drug discovery paradigm based on big genomics data and artificial intelligence”

    e-therapeutics:
    www.etherapeutics.co.uk/wp-content/up...
    “ e-therapeutics will apply its proprietary Network-driven Drug Discovery (NDD) platform and know-how to identify new strategies to modulate a specific pathway of interest to Galapagos, selecting potentially clinically relevant compounds for the treatment of IPF and fibrosis. As part of the collaboration, e-therapeutics will be responsible for all computational activities and Galapagos will perform all experimental testing.”

    Scipher Medicine:
    www.sciphermedicine.com/scipher-medic...
    “Our breakthrough approach combines extensive patient-level molecular data with AI methods to discover novel targets“

    Iktos (heb ik pas vanmorgen ontdekt via twitter):
    “ Our objective is to make our technology accessible to everyone, and to be the first company to release a user-friendly and high-performance de novo design software for multi-parameter optimization, that can be used by any medicinal or computational chemist, whatever their level of expertise in deep learning and computer programming.”
    iktos.ai/company/
    “October 2018: Iktos initiates a research collaboration with Galapagos to identify new leads on an undisclosed target”
  8. [verwijderd] 13 augustus 2020 10:30
    quote:

    Lama Daila schreef op 13 augustus 2020 08:11:

    Galapagos investeert dus wel wat in “big data”, “AI” en “ Network Driven Drug Discovery“:

    Pharnext:
    www.pharnext.com/images/PDF/press_rel...

    e-therapeutics:
    www.etherapeutics.co.uk/wp-content/up...
    “ e-therapeutics

    Scipher Medicine:
    www.sciphermedicine.com/scipher-medic...

    Iktos (heb ik pas vanmorgen ontdekt via twitter):



    Ik zie het wel eens gebeuren dat GLPG op die manier op termijn een overname doet. Eerst samen wat voetbal spelen en kijken wat vlees men in de kuip heeft om dan vervolgens verder te besnuffelen en een voorstel te doen. Het lijkt me wel een mooie tactiek van het management, ook in die zin!

  9. forum rang 4 Lingus 13 augustus 2020 12:22
    quote:

    Kriek schreef op 13 augustus 2020 10:30:

    [...]

    Ik zie het wel eens gebeuren dat GLPG op die manier op termijn een overname doet. Eerst samen wat voetbal spelen en kijken wat vlees men in de kuip heeft om dan vervolgens verder te besnuffelen en een voorstel te doen. Het lijkt me wel een mooie tactiek van het management, ook in die zin!

    Ik zie het meer als een ontwikkeling waarbij biotech centraal staat in de ontwikkeling van behandelingen en ketenspelers inschakelt op gebieden waar niche-expertise wenselijk/noodzakelijk is. Alle verschillende expertises in huis halen is inefficiënt. In dit geval wordt Scipher ingeschakeld om tot vijf targets te identificeren die verschil gaan maken in de behandeling van IBD.

    Vergelijk het met de auto-industrie, geen enkele leverancier maakt meer alles zelf.

    Scipher is een interessante partij, daar ga ik me van het weekend wat meer inlezen.
  10. forum rang 10 voda 13 augustus 2020 14:40
    Beleggersfeest Galapagos is flink vastgelopen

    Aan het feest dat Galapagos heet, leek maar geen einde te komen. Het aandeel van het Nederlands-Belgische biotechbedrijf GLPG€162,25+0,78% dat nieuwe geneesmiddelen ontwikkelt, zat jarenlang in de lift.

    De beleggersdroom begon in het najaar van 2014 bij een koers van €10. Eind 2019 noteerde Galapagos rond de €185, mede dankzij een miljardendeal met het farmabedrijf Gilead. En dit jaar ging het nog verder omhoog, naar €249,50 in februari.

    Maar toen was de party voorbij. De coronapandemie haalde het aandeel onderuit. Even leek Galapagos zich te herstellen, maar al snel zette de glijvlucht naar beneden weer in. Begin deze week noteerde Galapagos rond de €160, een verlies van 36% ten opzichte van de piek uit februari.

    Het aandeel kreeg in februari een klap doordat ziekenhuizen veel minder tijd hadden om nieuwe medicijnen op patiënten te testen. Dat veroorzaakte vertraging en raakte ook filgotinib, veruit het belangrijkste kandidaatsmedicijn van Galapagos.

    Teleurstellend onderzoeksresultaat
    Toch is corona bijzaak. Het beleggersfeest is vooral bedorven door een persbericht van 20 mei, waarin Galapagos nieuwe onderzoeksresultaten over filgotinib bekendmaakte. Die resultaten waren minder goed dan gehoopt.

    Het onderzoek ging niet eens over de behandeling van reuma, de belangrijkste indicatie voor filgotinib, maar over de darmziekte colitis ulcerosa. Bij een lagere dosering bleek filgotinib voor patiënten met de darmziekte geen verbetering op te leveren.

    Marktaandeel veroveren
    Die uitkomst was een tegenvaller en heeft het beleggersvertrouwen ondergraven. De teleurstellende uitkomst heeft de vraag opgeroepen of filgotinib wel het wondermiddel is waarvoor het vaak is gehouden.

    En filgotinib moet uitzonderlijke kwaliteiten laten zien, omdat er al drie vergelijkbare medicijnen op de markt zijn. Galapagos en Gilead krijgen naar verwachting later dit jaar groen licht voor introductie van filgotinib. Een substantieel marktaandeel veroveren is alleen mogelijk als filgotinib beter presteert dan de rest, bijvoorbeeld doordat het middel minder bijwerkingen heeft.

    Waarschuwing op bijsluiter
    Een spannende vraag is dan ook in hoeverre Galapagos en Gilead een waarschuwing voor bijwerkingen moeten opnemen in de bijsluiter van filgotinib. Als die verplichting uitblijft, geeft dat een flink concurrentievoordeel. Helaas zijn de verwachtingen op dit punt inmiddels getemperd.

    Misschien keert het tij ten goede als Galapagos later dit jaar de resultaten publiceert van patiëntenonderzoek naar drie andere nieuwe medicijnen. De drie middelen richten zich op ziektes, zoals artrose en de longziekte IPF, die bekendstaan als moeilijk behandelbaar. Veel beleggers beseffen dat nieuwe teleurstellingen op de loer liggen.

    fd.nl/beurs/1353980/beleggersfeest-ga...
  11. awkeye11 14 augustus 2020 09:47
    Onder 12. Labeling in

    www.accessdata.fda.gov/drugsatfda_doc...

    is de volgende passage te vinden:

    Safety information in the BOXED WARNING, CONTRAINDICATIONS, or
    WARNINGS AND PRECAUTIONS:
    o BOXED WARNING
    Based on risks of thrombosis observed with approved JAK inhibitors, a
    class boxed warning regarding the risk of thrombosis will be added.
    In the upadacitinib program, there was a dose dependent increase in risk
    of malignancy for NMSC
    , and there is a potential for an increased risk
    of malignancy based on the mechanism of action of upadacitinib.
    Therefore, consistent with the labeling of other JAK inhibitors, the risk
    of malignancy will be included in the Boxed Waining section.

    Wat mij hier opvalt is dat er op basis van waargenomen risico's op trombose in (eerder) goedgekeurde JAK inhibitors een (class) box warning wordt afgegeven. In de warning daaronder voor malignancy wordt wel specifiek gekeken naar resultaten van UPA onderzoek zelf ter onderbouwing van de warning. Voor wat betreft trombose is er dus geen specifieke afweging gemaakt op basis van de UPA resultaten zelf, is mijn interpretatie op basis van deze passage.

  12. forum rang 4 holenbeer 14 augustus 2020 11:25
    Vragen die dan opkomen:
    - ziet men Filgo als jak-inhibitor of als jak1-inhibitor, wel of niet dezelfde klasse?
    - blijft men kijken naar de ‘approved drugs’ of daadwerkelijk naar het tromboserisico van de te approven drug?
    Ben bang dat die class labeling er wel op zal komen.
4.141 Posts
Pagina: «« 1 ... 143 144 145 146 147 ... 208 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links