Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.586 Posts
Pagina: «« 1 ... 1986 1987 1988 1989 1990 ... 3530 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Al Kipone 3 augustus 2020 17:42
    quote:

    Opentop schreef op 3 augustus 2020 15:02:

    [...]

    Het is toch raar, de man is 3,5jaar president en tot op de dag van vandaag heeft hij nooit laten zien dat hij een leider is, dat hij het volk aan zich weet te binden.
    Het omgekeerde is waar, hij stelt zich op als een criticus. als je naar de persconferentie luistert van dat meisje , dan hoor je ook dat ze op geen moment het idee heeft dat ze een land aan het leiden zijn.
    In de persconferentie zegt ze , kijk wat doen de democraten hoe gingen die om met corona ? nu ook de republikeinen komen met 4 plannen , de kritiek die volgt is , maar de democraten komen helemaal niet met 1 plan. Alsof de oppositie plannen moet maken.

    Het kan toch niet dat Trump nu wegkomt met het feit dat hij Obama care afbreekt zonder daar een alternatief voor te presenteren ? Als Trump aanhangers geen interesse hebben in gezondheidzorg en wie dat betaald, ga ik morgen naar de USA , dan is duidelijk dat zelfs de domste mensen daar rijk genoeg zijn.

    de domste mensen denken:
    ik word niet ziek
    ik ga toch mooi niet betalen voor een ander!
    als het zover is ,zien we wel weer
    als ik moet kiezen tussen vandaag eten en morgen misschien iets ander, kies ik voor vandaag eten.
  2. forum rang 4 Al Kipone 3 augustus 2020 17:52
    quote:

    Opentop schreef op 3 augustus 2020 10:25:

    Ik vraag me af waarom niemand de regering vraagt wat ze nu in Augustus gaan ondernemen zodat mensen veilig kunnen gaan stemmen,. Ze zijn immers tegen mail-in voting. Dan moet je als land toch zelf komen met een manier waarop de bevolking wel kan stemmen. Niemand die de vraag stelt.

    die vraag wordt gesteld, en het antwoord is: niets.

    Omdat er geen probleem is....

    Dempocratisch Voorstel voor Covid-relief bevat onderdelen voor veilig stemmen, op allerlei gebied.

    GP wijst dit categorisch af.

    (Herinner je je de beelden nog van lange rijen, mensen die uren en uren in de regen stonden te wachten om te gaan stemmen in Georgia? En Minnesota? Dat waren voorverkiezingen of verkiezingen voor een rechter. De GOP gokt erop dat mensen thuisblijven. Ik denk dat ze de woede van het volk onderschatten.)

  3. forum rang 9 gnocchi. 3 augustus 2020 18:01
    Ironisch genoeg, stemde Trump per post tijdens de burgemeestersverkiezingen van New York in 2017, bracht het volgende jaar een afwezige stem uit tijdens de tussentijdse verkiezingen in de staat.

    Link Engels.
    hillreporter.com/trump-threatens-neva...

    Trump bedreigt post-in stemmen in Nevada, zelfs als zijn campagne dit aanmoedigt

    DOOR Tara Dublin 3 augustus 2020

    De wetgever van Nevada heeft een wetsvoorstel aangenomen dat het stemmen per post in de staat voor de algemene verkiezingen van november zou uitbreiden, maar Donald Trump heeft gezworen het aan te vechten. Deze aankondiging kwam slechts één dag nadat zijn eigen campagne een e-mail had gestuurd waarin kiezers werden aangemoedigd om hun mail-in-stembiljetten zo snel mogelijk te ontvangen.

    Vijf staten voeren momenteel alle verkiezingen volledig per post uit: Colorado, Hawaii, Oregon, Washington en Utah. Trump valt ook de US Postal Service aan en voert een opzettelijke vertraging in, waarvan hij aanneemt dat deze ook invloed zal hebben op het stemmen per post.

    Trump beschuldigde de democratische gouverneur Steve Sisolak, van wie wordt verwacht dat hij de wet ondertekent, het coronavirus te gebruiken om de verkiezingen te "stelen" en het voor republikeinen "onmogelijk" te maken om te winnen in Nevada, een van de weinige staten die door Hillary werden gewonnen Clinton in 2016 die volgens de Trump-campagne in 2020 concurrerend zou kunnen zijn. Minnesota en New Hampshire zijn twee andere Trump-doelen.

    "" Tijdens een illegale staatsgreep maakte de gouverneur van het clubhuis in Nevada het Republikeinen onmogelijk om de staat te winnen ", twitterde Trump maandagochtend. “Postkantoor zou het verkeer van mail-in-stemmen nooit zonder voorbereiding aankunnen. Covid gebruiken om de staat te stelen. Tot ziens in de rechtbank! '

    Ironisch genoeg stemde Trump per post tijdens de burgemeestersverkiezingen in New York in 2017, stemde het bij afwezigheid tijdens de tussentijdse verkiezingen van de staat het volgende jaar en gebruikte het opnieuw een stemming per post bij de primaire verkiezingen van Florida in 2020. In 2017, Trump, eerst Lady Melania Trump en hun dochter, Ivanka Trump, hebben allemaal afwezige stemmen uitgebracht tijdens de burgemeestersrace van New York. Om de aanval van Trump op Nevada nog verwarrender te maken, roept de Trump-campagne de kiezers in Pennsylvania, een andere staat op het slagveld, op om hun stembiljetten zo snel mogelijk te krijgen.

    Door verwarring te zaaien over zowel de postdienst als het stemmen per post, geeft Trump duidelijk aan dat hij gelooft dat hij in november niet kan winnen van Joe Biden. Uit peilingen blijkt dat Biden in sommige staten met maar liefst 15 punten nationaal leider is.
  4. forum rang 4 Al Kipone 3 augustus 2020 18:55
    D.A. Is Investigating Trump and His Company Over Fraud, Filing Suggests
    The office of the district attorney, Cyrus R. Vance Jr., made the disclosure in a new court filing arguing Mr. Trump should turn over his tax returns.

    The Manhattan district attorney’s office suggested on Monday that it has been investigating President Trump and his company for possible bank and insurance fraud, a significantly broader inquiry than the prosecutors have acknowledged in the past.

    The office of the district attorney, Cyrus R. Vance Jr., made the disclosure in a new federal court filing arguing Mr. Trump should have to comply with its subpoena seeking eight years of his personal and corporate tax returns. Mr. Trump has asked a judge to declare the subpoena invalid.

    The prosecutors did not directly identify the focus of their inquiry but said that “undisputed” news reports last year about Mr. Trump’s business practices make it clear that the office had a legal basis for the subpoena.

    The reports, including investigations into the president’s wealth and an article on the congressional testimony of his former lawyer and fixer, Michael D. Cohen, said that the president may have illegally inflated his net worth and the value of his properties to lenders and insurers. Lawyers for Mr. Trump have said he did nothing wrong.

    www.nytimes.com/2020/08/03/nyregion/d...

  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 3 augustus 2020 20:15
    quote:

    hirshi schreef op 3 augustus 2020 19:48:

    Geen probleem

    Trump wordt niet herkozen, denkt men.

    Van de regen in de drup met Joe Biden.

    Want die man heb ik nog nooit enig zinnig woord horen uitspreken.

    Maar alles is beter dan een schertsfiguur als Hussein Obama die met zijn voedselbonnen Amerika tot de afgrond bracht.
    Je kunt een land niet 'in de afgrond storten' door voedselbonnen uit te delen.

    Hou eens op met die belachelijke onzin.
  6. forum rang 7 hirshi 3 augustus 2020 20:32
    quote:

    rekeozsejtlerap ed schreef op 19 januari 2017 08:10:

    [...]

    Een straatvechter aan het roer. Zou weleens verfrissend kunnen zijn voor de westerse democratie, (en haar belangen.)
    Niemand dacht dat Trump gekozen zou worden.
    Maar hij werd gekozen.
    Niemand denkt dat Trump herkozen zal worden.
  7. Groene energie 3 augustus 2020 20:46
    Man man wat schrijf jij toch een onzin met een rascistische toon en denigrerende opmerking over voedselbonnen. Je zult er maar van afhankelijk zijn. Ja Trump dat is pas een aanwinst voor deze wereld. Narcist....pathologisch leugenaar....Rascist.......vuile zaakjes met Rusland......en vriend van.diverse dictators. Ja wat een aanwinst voor deze wereld.
  8. forum rang 4 Al Kipone 3 augustus 2020 20:52
    quote:

    hirshi schreef op 3 augustus 2020 19:48:

    Geen probleem

    Trump wordt niet herkozen, denkt men.

    Van de regen in de drup met Joe Biden.

    Want die man heb ik nog nooit enig zinnig woord horen uitspreken.

    Maar alles is beter dan een schertsfiguur als Hussein Obama die met zijn voedselbonnen Amerika tot de afgrond bracht.
    de SNAP benefits onder President Obama liepen op omdat de economie een gevoelige klap kreeg door de recessie. (blader maar een paar maanden terug...)

    en

    (Washington, D.C., April 22, 2020) – Today, the U.S. Secretary of Agriculture Sonny Perdue announced emergency benefit increases have reached $2.0 billion per month for Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP) households across all 50 states and 3 territories to increase food security during the coronavirus national emergency. These emergency benefits represent a 40% increase in overall monthly SNAP benefits, significantly increasing food purchasing power for American families.

    “These are unprecedented times for American families who are facing joblessness and hunger. USDA is providing a 40% increase in SNAP benefits to ensure that low-income individuals have enough food to feed themselves and their families during this national emergency,” said Secretary Perdue. “President Trump is taking care of America’s working-class families who have been hit hard with economic distress due to the coronavirus. Ensuring all households receive the maximum allowable SNAP benefit is an important part of President Trump’s whole of America response to the coronavirus.”

    www.usda.gov/media/press-releases/202...

  9. forum rang 7 hirshi 3 augustus 2020 20:57
    quote:

    Groene energie schreef op 3 augustus 2020 20:46:

    Man man wat schrijf jij toch een onzin met een rascistische toon en denigrerende opmerking over voedselbonnen. Je zult er maar van afhankelijk zijn. Ja Trump dat is pas een aanwinst voor deze wereld. Narcist....pathologisch leugenaar....Rascist.......vuile zaakjes met Rusland......en vriend van.diverse dictators. Ja wat een aanwinst voor deze wereld.

    Als ik het over een ramp heb met betrekking tot Hussein Obama is dat niet racistisch bedoeld.
    Dat maak jij ervan.

  10. forum rang 9 gnocchi. 3 augustus 2020 21:11
    Ik vind dit soort berichten in deze periode voor de verkiezingen bloedje link.
    Een kind snap toch wel hoe meer Donald hier over hoort, hoe gevaarlijker hij wordt. Denkt de media en het gerecht nou echt dat hij zich willoos naar de slachtbank laat brengen. Nou geloof dat nou maar nooit.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/manhatt...

    Manhattan DA bevestigt dat Donald Trump en Trump Organization in New York worden vervolgd

    Bill Palmer | 14:25 EDT 3 augustus 2020
    Palmer Report »Analyse

    Toen een grand jury van Manhattan de belastingaangiftes van Donald Trump dagvaarde, bevestigde ze in een actie die leidde tot een zaak van het Hooggerechtshof dat de grand jury zich richtte op Trump voor strafrechtelijke aanklacht wegens aanklachten in New York. Grote jury's bestaan ??immers letterlijk alleen om mensen aan te klagen. Maar nu hebben we formele bevestiging van de officier van justitie van Manhattan.

    De DA van Manhattan heeft vandaag een rechtszaak aangespannen waarin wordt bevestigd dat Donald Trump volgens de New York Times wordt onderzocht door de grote jury voor misdaden zoals bankfraude en verzekeringsfraude. Bovendien meldt de AP dat de DA zich richt op de Trump-organisatie voor 'langdurig crimineel gedrag'.

    Voor alle duidelijkheid, de Trump-organisatie is een kleine outfit die in feite alleen bestaat uit Donald Trump, enkele van zijn kinderen en hun CFO. Dit suggereert dus dat ze allemaal het doelwit zijn van de grote jury. Maar het nieuws van vandaag is een absolute bevestiging dat Donald Trump het doelwit is van de grote jury. Dit is enorm, omdat grote jury's in dit soort gevallen bijna altijd een aanklacht indienen.

    Dit betekent dat de grote jury op een gegeven moment - misschien vóór de verkiezingen, misschien de dag na de verkiezingen - Donald Trump strafrechtelijk aanklaagt tegen aanklachten in New York. Deze aanklachten kunnen door geen enkele president worden vergeven. Hoewel het niet duidelijk is of Trump door de staat New York kan worden gearresteerd terwijl hij nog in functie is, betekent dit wel dat Trump wordt gearresteerd als hij de verkiezingen verliest. Al geruime tijd heeft Palmer Report erop gewezen dat Trump de gevangenis in gaat als hij verliest. Dat is nu 100% duidelijk.
  11. forum rang 7 ff_relativeren 3 augustus 2020 21:22
    alias Hirshi is erg hardleers. Sinds 18 mei heb ik al enkele keren hier uitgelegd hoe het echt zit met de voedselbonnen. Inclusief bronvermelding. @ Hirshi kiest ervoor om dat te negeren, en daarmee opzettelijk foute informatie te blijven verspreiden. Dat is tegen de regels van IEX.

    @ Hirshi : kappen nou ! Hierbij nog maar eens hoe het echt zit. Dus stop met het verspreiden van valse info !

    quote:

    ff_relativeren schreef op 18 mei 2020 20:21:

    @ hirshi,

    het Amerikaanse systeem van voedselbonnen begon op 16 mei 1939 in Rochester, NY.
    Dat project voorzag 20 miljoen Amerikanen van voedsel, voordat het eindigde in 1943.

    Op 31 augustus 1964 werd het systeem landelijk her-ingevoerd als een officieel programma,
    door President Lyndon B. Johnson. Deze 36e President van de Verenigde Staten was een Democraat, maar de echt grote uitbreiding van het voedselbonnen-systeem kwam er door een Republikein : President Richard Nixon, die het programma uitbreidde van 3 miljoen Amerikanen naar 15 miljoen Amerikanen :

    “That hunger and malnutrition should persist in a land such as ours is embarrassing and intolerable,” Nixon asserted in a May 1969 message to Congress that expressed his determination “to put an end to hunger in America for all time.” During the course of Nixon’s presidency, the food stamp program grew fivefold from 3 million recipients in 1969 to 15 million by 1974."

    In 1977 werd het programma verder onderbouwd door het gezamenlijke initiatief van de Republikeinse Senator Bob Dole en de Democratische Senator George McGovern. In de jaren (19)90 werden de papieren voedselbonnen omgezet naar een elektronisch systeem (betaalkaarten).

    De volgende grote uitbreiding vond plaats onder de Republikeinse President George W. Bush,
    in het jaar 2002. Sinds de jaren '60 uit de vorige eeuw, tot op de dag van vandaag, is het voedselbonnen-programma gedragen en uitgebreid onder zowel Republikeins als Democratisch Presidentschap.

    bron : www.history.com/news/food-stamps-grea... .

  12. forum rang 7 hirshi 3 augustus 2020 21:27
    quote:

    ff_relativeren schreef op 3 augustus 2020 21:22:

    alias Hirshi is erg hardleers. Sinds 18 mei heb ik al enkele keren hier uitgelegd hoe het echt zit met de voedselbonnen. Inclusief bronvermelding. @ Hirshi kiest ervoor om dat te negeren, en daarmee opzettelijk foute informatie te blijven verspreiden. Dat is tegen de regels van IEX.

    @ Hirshi : kappen nou ! Hierbij nog maar eens hoe het echt zit. Dus stop met het verspreiden van valse info !

    [...]

    Dat je de waarheid in pacht hebt is een gotspe.

    Laat het aan amerikanen over om te oordelen over hun president.
    Wie ben jij om dat te doen?

    Je legt niets uit. Je verkondigt een mening

  13. forum rang 9 gnocchi. 3 augustus 2020 21:41
    Link Engels.

    hillreporter.com/banker-for-donald-tr...

    Bankier voor Donald Trump en Jared Kushner wordt onderzocht door Deutsche Bank

    Door Travis Earle 3 augustus 2020




    Donald Trump en Jared Kushner's persoonlijke bankier van Deutsche Bank wordt onderzocht door haar werkgever. Twee rapporten bleek dat het onderzoek is met betrekking tot haar het kopen van een Appartement in New York dat gedeeltelijk eigendom is van Kushner. De bank werd zich bewust van het mogelijke conflict door de financiële onthullingen van Ivanka Trump en Kushner.

    Foto credit SAUL LOEB / AFP via Getty Images

    De bankier in kwestie is Rosemary Vrablic en twee van haar collega's waren allemaal betrokken bij de aankoop van het pand dat 1,5 miljoen dollar kostte in 2013 door Bergel 715 Associates. De aankoop werd voor het eerst onthuld door The New York Times op zondag, waaruit ook bleek dat het pand werd verkocht in 2015 voor 1,85 miljoen dollar.

    Kushner en Ivanka onthulden dat Bergel 715 hen in 2019 tussen de $1 miljoen en $5 miljoen gaf via de financiële onthullingen. De onthullingen werden ingediend op vrijdag. Een bron met intieme kennis van de situatie zei Kushner had zelf een deel van het pand op het moment van de aankoop vrablic's, maar dat geld gegeven aan Kushner en Ivanka had niets mee te maken.



    Deutsche Bank zegt dat hun onderzoek zal uitwijzen of Vrablic iets illegaals heeft gedaan door de aankoop te doen. Bank woordvoerder Daniel Hunter zei over de situatie, "De bank zal nauw onderzoek naar de informatie die aan het licht kwam op vrijdag en de [feiten] uit 2013."

    Ten tijde van de aankoop was Vrablic de bankier voor zowel Kushner als Trump, nadat Kushner Trump aan haar had voorgesteld als oplossing voor zijn bankprobleem. Destijds werd Trump door elke bankier afgewezen vanwege zijn vele faillissementen en mislukkingen.

    Lees hier het volledige verslag.
70.586 Posts
Pagina: «« 1 ... 1986 1987 1988 1989 1990 ... 3530 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,69%
Gold spot 2.392,50 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links