Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,896 25 apr 2024 13:26
  • -0,009 (-1,00%) Dagrange 0,889 - 0,910
  • 1.414.421 Gem. (3M) 6,9M

Pharming Juli 2020

11.341 Posts
Pagina: «« 1 ... 555 556 557 558 559 ... 568 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 31 juli 2020 16:35
    quote:

    de particulier schreef op 31 juli 2020 16:21:

    Beste particulier aandeelhouders,

    Houd de aandelen gewoon in uw portefeuille (indien U zich dit kunt veroorloven)
    Koers wordt gemanipuleerd.
    Geen verkopers ook geen kopers
    Vorm een blok en het is afgelopen met de zg shorters,
    Veel kleine zijn een grote

    Maak je wat mij betreft in elk geval geen zorgen. Met mijn bergje aandelen sta ik nu een hele dikke auto in de min en die auto wil ik terug! Inclusief aanhanger en speedboot ter compensatie van het nu ontstane onbehaaglijke gevoel haha
  2. forum rang 4 s.lin 31 juli 2020 16:44
    quote:

    marinier schreef op 30 juni 2020 17:44:

    Wat een zielige vertoning inzake koersverloop Pharming . Vandaag maar kijk ook eens naar de laatste maand. van 1,32 terug naar 1,16. Het is duidelijk dat wij verder terugvallen naar ongeveer euro 1 en hou mijn hart vast als er een echte correctie komt. De hoge instappers hebben nu geen keus dan te blijven zitten (of verlies nemen natuurlijk) en dat kan nog wel eens ruim 1 jaar duren alvorens wij weer op 1,32 staan dan!!
    Kan volgende maand ook veel hoger staan 1,30.
    Alles kan afhankelijk van het nieuws
  3. forum rang 4 Jopie1962 31 juli 2020 16:51
    quote:

    alles-niks schreef op 31 juli 2020 16:49:

    [...]

    Heb jij daarover een tips?
    Je had beter afgelopen half jaar in GAAF kunnen zitten, Google, Apple, Amazon en Facebook.

    Had je daarna de PC uit kunnen zetten, en gewoon binnenlopen.

    Dat gedoe met zo'n pharming-aandeeltje. Schiet écht niet op.
  4. forum rang 4 Misschien 31 juli 2020 16:53
    Ook bij Tiginix stonden de aandelen onder druk in afwachting van een goedkeuring. De grotere partijen verkleinde hun belang, de moed zakte ook daar iedereen verder in de schoenen. Wij zijn hier onder druk komen te staan vanwege idiote Covid-19 verwachtingen. Hiermee bedoel ik niet dat Ruconest niet zal werken, waarschijnlijk heel goed en ook voor aanverwante ziekte. Deze afstraffing komt echt niet door een omzet verschuiving van 10 miljoen van het ene naar het andere kwartaal. Of omdat Aki en PE nu stil staan, wat in een goed vat zit verzuurd niet. Dit kan en bestaat niet.

    We draaien het om, Sijmen zag eerder niet zoveel in een Nasdaq notering, heel duur en een een grote druk. De twee Amerikanen zijn op zoek gegaan naar een bestaande notering daar en hebben de kwaliteiten van Ruonest onder hun aandacht gebracht. Daarin zijn ze mogelijk geslaagd en wij worden klaargestoomd om ze uit wanhoop eruit te gooien. Niemand heeft hier iets gehoord over de financiële man die altijd bij dit soort Webinars zijn verantwoordelijkheid toelicht. Hieronder het bericht van Tiginix.

    Ik laat hierdoor mijn weekend niet bederven, er klopt iets niet.

    Tini
  5. forum rang 4 Misschien 31 juli 2020 16:53
    Takeda kondigt voornemen aan om TiGenix over te nemen

    05 januari 2018 07:30

    Persbericht
    Gereglementeerde informatie
    voorwetenschap

    Kennisgeving in toepassing van artikel 8, §1 van het Koninklijk Besluit van 27 april 2007 op de openbare overnamebiedingen

    Takeda kondigt voornemen aan om TiGenix over te nemen

    Leuven (BELGIË) - 5 januari 2018, 7:30 uur CET - TiGenix NV ("TiGenix") (Euronext Brussels en NASDAQ: "TIG"), een geavanceerd biofarmaceutisch bedrijf dat is gericht op het benutten van de ontstekingsremmende eigenschappen van allogene of van donors afkomstige stamcellen voor het ontwikkelen van nieuwe therapieën voor ernstige aandoeningen, bevestigt vandaag dat Takeda Pharmaceutical Company Limited ("Takeda") haar voornemen heeft aangekondigd om een vrijwillig voorwaardelijk openbaar overnamebod op TiGenix te lanceren.

    Takeda is voornemens om 100% van de stemrechten of stemrechtverlenende effecten van TiGenix, die niet reeds gehouden worden door Takeda of met haar verbonden vennootschappen, te verwerven aan een prijs van EUR 1,78 per aandeel in cash en een gelijkwaardige prijs in cash per American Depositary Share, warrant en converteerbare obligatie.

    Takeda is voornemens om het voorgestelde bod te lanceren kort na de goedkeuring van het biedprospectus en van de memorie van antwoord door de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (" FSMA "). Het bod zal onderworpen zijn aan de voorwaarde dat Takeda en met haar verbonden vennootschappen minstens 85% van de stemrechten of stemrechtverlenende effecten van TiGenix op een volledig verwaterde basis zullen verwerven, alsook aan de volgende opschortende voorwaarden: de afwezigheid van een wezenlijk nadelig effect dat zich voordoet na de datum van deze aankondiging, goedkeuring van Cx601 door het Europees Geneesmiddelenbureau en het vervallen van de toepasselijke wachtperiode onder de Hart-Scott-Rodino Antitrust Improvements Act van 1976 in de V.S. De goedkeuring van Cx601 door het Europees Geneesmiddelenbureau wordt verwacht tijdens de eerste helft van 2018.

    In overeenstemming met haar verplichtingen als raad van bestuur en onder voorbehoud van het nazicht van het finale biedprospectus, wordt het bod unaniem gesteund door de raad van bestuur van TiGenix, die haar formeel antwoord op het voorgestelde overnamebod in de memorie van antwoord zal geven, dat ten gepasten tijde zal bekendgemaakt worden in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. Takeda en TiGenix hebben een overeenkomst ( offer and support agreement ) afgesloten waarin de steun van TiGenix en de voorwaarden van het bod zoals uiteengezet in het persbericht van Takeda worden bevestigd. Cowen and Company, LLC trad op als financieel adviseur van TiGenix.

    Gri-Cel S.A., die 32.238.178 aandelen van TiGenix aanhoudt, en de met haar verbonden vennootschap Grifols Worldwide Operations Ltd., die 7.189.800 aandelen van TiGenix in de vorm van American Depository Shares aanhoudt, hebben onherroepelijk bevestigd dat ze hun aandelen en American Depository Shares in TiGenix zullen inbrengen in het potentieel openbaar overnamebod.

    Voor meer informatie betreffende de voorwaarden van het voorgestelde overnamebod door Takeda wordt verwezen naar het persbericht van Takeda, hierbij aangehecht als Bijlage 1 .

    "Wij zijn er van overtuigd dat het voorgenomen overnamebod van Takeda een positieve stap is voor de effectenhouders van TiGenix en dat het de werkelijke waarde reflecteert van onze toewijding aan patiënten gedurende de laatste jaren. We zijn er van overtuigd dat de expertise van TiGenix de ambitie van Takeda om nieuwe stamcelbehandelingen te ontwikkelen kan versnellen," zei Eduardo Bravo, CEO van TiGenix. "Takeda is een patiënt georiënteerde onderneming die de beste capaciteiten en middelen biedt om de toegang tot Cx601 voor patiënten wereldwijd te verzekeren."

    Dit persbericht vormt geen aanbod of uitnodiging tot verkoop of aankoop van effecten van TiGenix in enige jurisdictie. Verdere aankondigingen zullen ten gepasten tijde gedaan worden, indien en wanneer de omstandigheden dit vereisen.
11.341 Posts
Pagina: «« 1 ... 555 556 557 558 559 ... 568 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links