Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Flow Traders AEX:FLOW.NL, BMG3602E1084

  • 18,760 16 apr 2024 14:57
  • -0,040 (-0,21%) Dagrange 18,640 - 18,850
  • 72.034 Gem. (3M) 199,7K

Flow Traders - 2020 we flowen door!

16.423 Posts
Pagina: «« 1 ... 595 596 597 598 599 ... 822 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. mjmj 29 juli 2020 09:20
    quote:

    GVteD schreef op 28 juli 2020 20:43:

    De Wit van zakenbank Kempen denkt dat de koerszwakte bij Flow te maken heeft met de recente daling van de volatiliteit op de beurzen. Beleggers vrezen vermoedelijk dat de winsten van Flow sneller dan verwacht zullen normaliseren.

    ...
    Jeetje van een wijsheid. Geweldig zo'n bank die dit weet te bedenken!
  2. [verwijderd] 29 juli 2020 09:39
    quote:

    TW82 schreef op 29 juli 2020 01:43:

    [...]

    Ik had tot december 2019 meer spreiding, maar dat waren ook geen gelukkige keuzes (Beter Bed, AMG, BAM, KPN om er maar een paar te noemen). Alles met verlies eruit gegooid in december op Beter Bed na (was met 80% tot 90% verlies voor mij geen optie meer te verkopen. Dood of de gladiolen dus) en die verkopen in december waren ondanks het verlies een goede timing achteraf gezien. Toen kwam Corona en de korte (stevige) daling, waarna ik de rit gemist heb, omdat ik de koersen veelal niet vond matchen met de realiteit. Kon mezelf er niet toe zetten, geheel tegen mijn gevoel in, in te stappen, terwijl ik de koersen zelf eigenlijk veelal nog te hoog vond en een correctie meer op zijn plaats zou vinden.

    Intussen wel begin van het jaar de positie in FT enkele malen uitgebreid en doordat ik dus niet ergens anders ben ingestapt uiteindelijk, blijft dat tot nu toe een zeer groot deel van de portefeuille. Overigens heeft dat natuurlijk wel goed uitgepakt tot nu toe, ondanks dat we sinds eind april weinig zijn opgeschoten qua koers (na vandaag), maar dat neemt niet weg dat een daling zoals vandaag (samen met gisteren) toch jammer blijft.

    De koers van FT haalt soms inderdaad wel rare (frustrerende) fratsen uit, waarbij vandaag helemaal opvallend was (zonder enig bericht of cijfers), en ook omzetten en EPS zijn wel onzeker ja door een zekere mate van afhankelijkheid van de volatiliteit, maar eigenlijk is 'voorspelbaar rendement' vrijwel nergens te vinden, niet in de koersen en, zoals we dit jaar gezien hebben, ook niet altijd meer in dividend. Neemt niet weg dat ik wel snap wat je bedoelt overigens.
    Kijk, dit vind ik nou stoer, dapper en eerlijk dat je dit schrijft. Klasse. Lees ik met meer interesse dan posts over daghandel, 1K bijgekocht of verkocht, biefstuk, fietsen en ander geneuzel alhoewel ik dat op zijn tijd ook wel weer grappig vind. Om even man en paard te noemen: Beleggertje2020 is inmiddels zo'n bekend fenomeen hier op dit forum waardoor je net als destijds met Big Brother het gevoeld hebt dat je hem ook echt al een beetje kent. Prima toch. Ik lees ze altijd en dat doe ik vaak glimlachend. Iedereen moet lekker posten wat ie wil, als het maar respectvol blijft gaan richting andere forumleden.

    Posts over afdekken middels puts enzo vind ik daarentegen ook weer bere-interessant. Werd ik mooi even op gewezen door dit forum. Leer ik veel van. Leuk om strategieën van anderen te lezen.

    Snap je motivatie ook dat je door eerdere teleurstellingen je positie in FT inmiddels hebt uitgebreid. Mits je erin gelooft moet iedere belegger doen wat hem/haar goeddunkt natuurlijk. Het forum helpt soms toch om je een goede mening te vormen. Zeker ook door de kritische posts van forumleden.

    Persoonlijk ben ik altijd wel voor wat meer spreiding aanbrengen in je beleggingsportefeuille, maar eerlijk gezegd heb ik ook wel eens vol gegokt op een aandeel omdat ik daar op dat moment heilig in geloofde. Sommige keren levert het succes op, soms niet.

    Over FT: de afstraffing van gister verbaasde mij ook. Ben voor 20% van mijn portefeuille gister ingestapt op € 33,90. Denk (en hoop) dat Flow met verrassend goede 2e kwartaalcijfers gaat komen, dus daardoor houd ik ze nog wel even aan.

    Al met al een interessant forum dit om te lezen, vind ik. Lekker veel posts, de ene dus nuttiger dan de andere in mijn ogen maar ik pik er wel uit wat ik lezen wil.
    Veel plezier en winsten gewenst met beleggen allen.
  3. [verwijderd] 29 juli 2020 10:51
    quote:

    GVteD schreef op 29 juli 2020 10:20:

    worden werknemers van FT toevallig ook betaald in aandelen?
    En tot 2 weken voor de Q2 mogen ze nog handelen
    tja als je dan een woning of zoiets wilt kopen dan snap ik het wel!
    maar ja kan ook wat anders zijn natuurlijk.
    www.trivano.com/aandeel/flow-traders....
    Of ze worden betaald in aandelen, denk ik zelf eigenlijk niet, maar weet ik niet zeker. Wel staat er hier dat iemand 7500 aandelen heeft gekregen van FLow, geen idee waarom.

    "En tot 2 weken voor de Q2 mogen ze nog handelen", volgens mij klopt dit niet en mogen ze juist alleen 2 weken NA de Q2 handelen omdat dan de informatie in de markt bekend is.

    Zelf denk ik dat de daling kwam door dit artikel wat Grasshopper noemde
    www.wsj.com/articles/cboe-proposes-pl...

    Een paar grote spelers lazen dit en dachten mooi moment om wat te verkopen. Ik betwijfel zelf enorm in hoe verre dit bericht impact gaat hebben op Flowtraders. Ik denk zelf eigenlijk niet zoveel omdat automatisering niet super hoog staat in het vaandel bij Flow en ze juist goed zijn in met de hand traden.

    Overigens denk ik dat er onderschat wordt hoeveel arbitrage mogelijkheden er zijn geweest afgelopen kwartaal. Negatieve olieprijs, Wirecard incident, zo'n dag als gisteren bij een aandeel van Flow. Heb ook nog gezien dat Basic Fit dropte met 15% binnen een paar minuten toen er informatie lekte dat het OM de sportscholen pas 1 september wilde opendoen, wat uiteindelijk niet waar blijkte te zijn. Bij vele inviduele aandelen zijn er veel van dit soort dagen geweest zoals gisteren bij Flow, waar goed geld op verdiend wordt door market makers. Daarnaast begonnnen we Q2 met een VIX hoger dan 50, hebben we in Juni nog een dag meegemaakt waar de beurzen -5% noteerden. Daarnaast is dit 3 maanden lang een VIX boven/rond de 30, dat is in de afgelopen 10 jaar niet voorgekomen, dus echt uitzonderlijk.

    Dat Flow uitzonderlijk presteert tijdens extreme volatiliteit is bekend, maar er worden dan ook meer fouten gemaakt en geld verloren. In Maart hebben ze hoe dan ook met regelmaat fouten gemaakt, en daardoor minder winst behaald. Natuurlijk nog steeds enorme winst omdat er zoveel arbitrage mogelijkheden waren. Echter was Maart ook een mooie leerervaring voor de traders, waardoor ze meer ervaren in volatiele tijden konden traden in Q2.

    Om deze redenen verwacht ik nog steeds dat de meesten hier positief verrast zullen worden over 2 weken. Natuurlijk kan ik het fout hebben, we gaan het allemaal meemaken. Ben ook benieuwd of we een stijging gaan meemaken naarmate we dichter bij 14 Augustus komen.
  4. forum rang 6 Rowi62 29 juli 2020 10:52
    quote:

    GVteD schreef op 29 juli 2020 10:20:

    worden werknemers van FT toevallig ook betaald in aandelen?
    En tot 2 weken voor de Q2 mogen ze nog handelen
    tja als je dan een woning of zoiets wilt kopen dan snap ik het wel!
    maar ja kan ook wat anders zijn natuurlijk.
    Volgens mij is de employee winstdeling niet in aandelen of opties maar een bruto extra loon uitkering. De black-out periode geldt overigens alleen voor personen die op enige manier
    bij de cijfers betrokken zijn.
  5. forum rang 6 Littletycoon 29 juli 2020 12:27
    quote:

    Dinna King schreef op 29 juli 2020 10:51:

    [...]

    www.trivano.com/aandeel/flow-traders....
    Of ze worden betaald in aandelen, denk ik zelf eigenlijk niet, maar weet ik niet zeker. Wel staat er hier dat iemand 7500 aandelen heeft gekregen van FLow, geen idee waarom.

    Zelf denk ik dat de daling kwam door dit artikel wat Grasshopper noemde
    www.wsj.com/articles/cboe-proposes-pl...

    Een paar grote spelers lazen dit en dachten mooi moment om wat te verkopen. Ik betwijfel zelf enorm in hoe verre dit bericht impact gaat hebben op Flowtraders. Ik denk zelf eigenlijk niet zoveel omdat automatisering niet super hoog staat in het vaandel bij Flow en ze juist goed zijn in met de hand traden.

    1. Dat is de nieuwe chief risk officer van FT. Het komt voor dat senior executives n.a.v. indiensttreding aandelen toegekend krijgen, noem het een signing bonus.
    2. Het artikel in de wsj is 11:50 am et. Dat is omgerekend naar onze tijd 17:50, dus na sluiten beurs gisteren.
    3. FT is alleen maar automatisering, blijkt uit jaarverslagen, uitspraken management, uberhaupt wat er nodig is om in de FT niche een rol te kunnen spelen.

  6. SlechteBelegger 29 juli 2020 13:29
    quote:

    !@#$!@! schreef op 28 juli 2020 23:42:

    is dat iets wat je weet of hoopt ? Ik heb namelijk niet genoeg kennis om dat in te kunnen schatten. Nou kan een daling als vandaag een overdreven reactie zijn op dit bericht, maar misschien wel terecht ? Zou je er iets meer over kunnen vertellen ?
    Het grootste deel van de trades gaat tegenwoordig toch al OTC en niet meer over de beurs. Er staat ook 1 van de beursen van CBOE. Dus is maar de vraag hoeveel van het volume in de VS dat dan betreft. Verder moet FT het met name in de VS niet hebben van de snelheid maar juist meer van de complexere producten. Vandaar ook dat hun marktaandeel in de VS nog steeds niet echt toeneemt omdat het grootste deel van het volume nog steeds omgaat in de 3 grote index etfs. Dus juist de concurrentie van FT gaat hier last van krijgen.

    Dus inderdaad een verhaal dat niet echt betrekking heeft op FT. Met name ook omdat een Virtu dat het overgrootte deel van zijn winst uit de VS haalt nauwelijks reageerde op dit bericht.
  7. [verwijderd] 29 juli 2020 13:40
    quote:

    Littletycoon schreef op 29 juli 2020 12:27:

    [...]
    1. Dat is de nieuwe chief risk officer van FT. Het komt voor dat senior executives n.a.v. indiensttreding aandelen toegekend krijgen, noem het een signing bonus.
    2. Het artikel in de wsj is 11:50 am et. Dat is omgerekend naar onze tijd 17:50, dus na sluiten beurs gisteren.
    3. FT is alleen maar automatisering, blijkt uit jaarverslagen, uitspraken management, uberhaupt wat er nodig is om in de FT niche een rol te kunnen spelen.

    Bedankt voor de reactie! Scherp dat dat artikel natuurlijk een andere tijdzone is.

    Met je 3e punt ben ik het niet eens. Veel trades worden ook nog met de hand gedaan en zeker in volatiele perioden. Uit eigen ervaring (praten met traders, langsgaan bij trading firms) heb ik vernomen dat juist Flowtraders erg goed is in met de hand traden en dat dat nog vaak gedaan wordt. Dit heeft als voordeel dat zij erg goed presteren in extreme perioden, wanneer competitors hun algo's uitzetten omdat die niet goed kunnen handelen dan. Vandaar dat Flowtraders ook zo'n extreme winst heeft bij hoge volatiliteit in Maart (vergeleken met Virtu bijvoorbeeld), dat is hun specialiteit qua trading.

    Dit is in ieder geval wat ik me heb laten vertellen 1.5 jaar terug, ik weet niet in hoe verre het (nu nog) waar is, doe ermee wat je wil!

    Maar dat FT alleen maar automatisering is, vind ik overdreven. Ik weet zeker dat er nog met de hand getrade wordt, al helemaal in volatiele perioden!
  8. forum rang 6 Littletycoon 29 juli 2020 14:22
    quote:

    Dinna King schreef op 29 juli 2020 13:40:

    [...]
    Bedankt voor de reactie! Scherp dat dat artikel natuurlijk een andere tijdzone is.

    Met je 3e punt ben ik het niet eens. Veel trades worden ook nog met de hand gedaan en zeker in volatiele perioden. Uit eigen ervaring (praten met traders, langsgaan bij trading firms) heb ik vernomen dat juist Flowtraders erg goed is in met de hand traden en dat dat nog vaak gedaan wordt. Dit heeft als voordeel dat zij erg goed presteren in extreme perioden, wanneer competitors hun algo's uitzetten omdat die niet goed kunnen handelen dan. Vandaar dat Flowtraders ook zo'n extreme winst heeft bij hoge volatiliteit in Maart (vergeleken met Virtu bijvoorbeeld), dat is hun specialiteit qua trading.

    Dit is in ieder geval wat ik me heb laten vertellen 1.5 jaar terug, ik weet niet in hoe verre het (nu nog) waar is, doe ermee wat je wil!

    Maar dat FT alleen maar automatisering is, vind ik overdreven. Ik weet zeker dat er nog met de hand getrade wordt, al helemaal in volatiele perioden!
    Er was een reden dat er bij FT in top corona onrust niet thuis werd gewerkt, de benodigde rekenkracht, snelheid en uptime kon in thuiswerkscenario's niet worden geborgd.

    Bij etf trading dient de trader te allen tijde te weten wat de onderliggende waarde is van de produkten in het betreffende etf mandje evenals bied en laat ranges (diepte). Voor liquidity providers die dus vele etf's onder hun hoede hebben neemt benodigde rekenkracht nog eens exponentieel toe. Dat een trade zelf misschien zelfs telefonisch wordt gedaan, is helemaal niet relevant. Het gaat erom hoe de onderliggende basis van een trade wordt gecreeerd = automatisering. Ik laat maar gaan dat FT zelf hun automatisering en investeringen daarin benadrukt.

    Je zult begrijpen dat ik jouw ervaringen jouw ervaring laat zijn.
  9. BHSL 29 juli 2020 14:39
    Zo te lezen zullen zowel VIX als Flow Traders morgen omhoog schieten:

    www.thetechnicaltraders.com/technical...

    The VIX is trading at levels that indicate the level of fear in the markets has recovered to historically moderately high levels (near 25.00). Volatility is still a major factor in the markets and any change in trend could be aggressive and violent – sending VIX above 40.00 again. We believe this new low level in the VIX is indicative of complacency in the markets and with the current bullish price trend. Complacency in the markets tends to lead to very aggressive price corrections. We believe skilled technical traders should adopt a very cautious stance going forward and protect open long positions exposed to risk.

    If the markets begin to breakdown on the Q2 GDP and Consumer data that will be released on Thursday, July 30, 2020, then the VIX will begin to move dramatically higher. In this situation, stop levels just below the current market price levels will begin to become targets. We can also expect to experience a similar event as that of February 2020, a type of flash-crash where a -12 to -18% downside price move could happen over a matter of days – not weeks.

    Pay attention to what happens in the Transportation Index and with Crude Oil and Gold and Silver. Our researchers follow these as early warning triggers for what may come.

    This is not the time to play games with your capital and we strongly believe this is not the time to “buy the dips”. A bigger price pattern is setting up in the markets and many traders simply ignore these broader technical patterns. You can also see why we think gold will break out further and silver will go ballistic once the stock market bottoms.
  10. [verwijderd] 29 juli 2020 14:50
    quote:

    Littletycoon schreef op 29 juli 2020 14:22:

    [...]
    Er was een reden dat er bij FT in top corona onrust niet thuis werd gewerkt, de benodigde rekenkracht, snelheid en uptime kon in thuiswerkscenario's niet worden geborgd.

    Bij etf trading dient de trader te allen tijde te weten wat de onderliggende waarde is van de produkten in het betreffende etf mandje evenals bied en laat ranges (diepte). Voor liquidity providers die dus vele etf's onder hun hoede hebben neemt benodigde rekenkracht nog eens exponentieel toe. Dat een trade zelf misschien zelfs telefonisch wordt gedaan, is helemaal niet relevant. Het gaat erom hoe de onderliggende basis van een trade wordt gecreeerd = automatisering. Ik laat maar gaan dat FT zelf hun automatisering en investeringen daarin benadrukt.

    Je zult begrijpen dat ik jouw ervaringen jouw ervaring laat zijn.
    De IT infrastructuur was op kantoor, dus het is inderdaad logisch dat er vanaf daar gewerkt moet worden. Overigens is het wel zo dat het grootste deel van het personeel thuis zat en alleen ervaren traders nog op kantoor waren in top corona onrust.

    Onder automatisering versta ik degene die de beslissing maakt om de trade te doen; Is dit de trader zelf of het algoritme. Zoals je zelf al zegt wordt er veel rekenkracht gebruikt om waardes te bepalen. Deze waardes staan allemaal op de 6 schermen voor de trader als informatie gepresenteerd. De vraag is in hoeverre de trades automatisch door algoritmes gedaan worden of door de trader zelf door te klikken of door te bellen. Dit verschilt per trading firm, per product, etc. Naar mijn weten doe Flowtraders "relatief" veel zonder algoritme traden, wat gunstig is voor Flowtraders in extreme perioden, omdat de algo's dan niet goed werken en de traders van Flow ervaren zijn om dit handmatig te doen.

    "Het gaat erom hoe de onderliggende basis van een trade wordt gecreeerd = automatisering" Ik snap niet exact wat je hiermee bedoelt, ik weet niet wat je met de "onderliggende basis van een trade" bedoelt. Misschien praten we langs elkaar heen!

    Dat Flowtraders inderdaad veel investeert in automatisering en dat vertelt in jaarverslagen en persconferenties klopt inderdaad. Elke trading firm is hiermee bezig. Dit betekent niet direct dat alles al geautomatiseerd is door algo's en er niks meer handmatig getrade wordt!
  11. forum rang 7 Dividend Collector 29 juli 2020 14:58
    quote:

    TW82 schreef op 29 juli 2020 01:43:

    [...]

    Ik had tot december 2019 meer spreiding, maar dat waren ook geen gelukkige keuzes (Beter Bed, AMG, BAM, KPN om er maar een paar te noemen). Alles met verlies eruit gegooid in december op Beter Bed na (was met 80% tot 90% verlies voor mij geen optie meer te verkopen. Dood of de gladiolen dus) en die verkopen in december waren ondanks het verlies een goede timing achteraf gezien. Toen kwam Corona en de korte (stevige) daling, waarna ik de rit gemist heb, omdat ik de koersen veelal niet vond matchen met de realiteit. Kon mezelf er niet toe zetten, geheel tegen mijn gevoel in, in te stappen, terwijl ik de koersen zelf eigenlijk veelal nog te hoog vond en een correctie meer op zijn plaats zou vinden.

    Begrijpelijk. Je kunt ook minder stockpicken en ETF's opnemen in je porto die een gemiddeld marktrendement opleveren (8-10% per jaar). Deze koop je dan maandelijks of extra bij een daling. Is misschien minder sexy, maar het geeft wel rust. Daarnaast gebruik je dan een deel om te beleggen in individuele aandelen waarin jij gelooft, zoals Flow. Het is maar een tip.
  12. forum rang 7 Ron Kerstens 29 juli 2020 15:25
    Onderstaand een gekopieerd stuk voor de enkeling die nog niet helemaal begrijpt wat FT doet. Met 150 handelaren (de rest van het personeel is ICTer of ondersteunend) is het uiteraard onmogelijk om continu bied en laatprijzen af te geven op duizenden ETF's en op knoppen te drukken cq aan de telefoon te hangen om meer dan 100.000 transacties op een dag er doorheen te jassen en dit al helemaal niet in maart 2020. De FT "handelaren" hebben meer een controlerende functie op de algo's.

    HFT – High Frequency Trading. Heel veel transacties die in milliseconden geplaatst worden op basis van algoritmes die continu door computers worden berekend. Per transactie wordt een fractie verdiend, maar bij hele grote aantallen is dit zeer lucratief. Flow Traders beweert zelf geen HFT-company te zijn, maar dat is het wel degelijk. Flow heeft zich daarbij gespecialiseerd in de markt voor Exchange Traded Products (ETP’s). Dit zijn ETF’s (trackers – mandjes aandelen die een sector of index volgen) en ETC’s (Exchange Traded Notes die de prijsbeweging van een commodity, bijvoorbeeld olie, volgen).

    Flow Traders is opgericht in 2004 door Jan van Kuijk (destijds eigenaar Newtrade) en Roger Hodenius (daarvoor werkzaam voor handelshuis Optiver). Met name de laatste heeft een belangrijke rol binnen het succes van Flow Traders. Hodenius staat op de beurs nog steeds bekend als een legende en schroomde op de vloer niet om de crowd in te lopen en vol overtuiging te (ver)kopen en dit te blijven doen wanneer er in zijn ogen sprake was van onder- of overwaardering. En veelal met groot succes. In 2004 besloot hij dus voor zichzelf te gaan doen waar hij in loondienst al goed in was. Sindsdien kende Flow Traders een enorme groei en maakte 10 jaar na de start €68 miljoen winst. Het bedrijf heeft ruim 200 medewerkers.

    Flow Traders is een market maker en liquidity provider in de ETF markt. Dit wil zeggen dat het optreedt namens ETF-issuers als BlackRock (iShares), Lyxor of Think bij de uitgifte (en inname) van trackers. Daarnaast treedt het bedrijf op als market maker. Flow zorgt er voor dat beleggers altijd ETP’s kunnen kopen wanneer zij dit willen. Dat wil zeggen dat ze continu bied- en laatprijzen afgeven. De gedachte daarbij is simpel: Flow berekent de theoretische waarde van een product en geeft vervolgens een koop- en verkoopprijs af. Stel dat de theoretische waarde €10 is, dan zou het kunnen zijn dat u in uw scherm ziet staan: biedprijs €9,98 Laatprijs €10,02.
    Per gekocht effect verdient Flow Traders in dit voorbeeld €0,02. Flow hedget alle posities en heeft een sterke focus op risicobeheersing. Stel dat u een aantal ETF’s koopt voor €10,02 per stuk dan neemt Flow een tegengestelde positie in. Flow Traders handelt dus ‘markt neutraal’ en probeert niet aan beursrichting te verdienen door te speculeren.

    De transacties die het bedrijf doet, gaan zowel via de beurs als via de Over-The-Counter markt. Het bedrijf is tegenpartij van zowel particulieren als grote instituten. De kracht van Flow Traders is dat het bedrijf ijzersterke algoritmes heeft ontwikkeld waarmee het binnen een fractie van een seconde prijzen kan berekenen voor duizenden producten op een continue basis. Flow Traders heeft datacenters over de hele wereld in meer dan 40 landen die razend snel arbitragemogelijkheden doorrekenen en prijzen afgeven. Per dag doet Flow Traders gemiddeld 100.000 transacties.
  13. forum rang 6 am1993 29 juli 2020 16:03
    quote:

    Dinna King schreef op 29 juli 2020 13:40:

    [...]
    Uit eigen ervaring (praten met traders, langsgaan bij trading firms) heb ik vernomen dat juist Flowtraders erg goed is in met de hand traden en dat dat nog vaak gedaan wordt. Dit heeft als voordeel dat zij erg goed presteren in extreme perioden, wanneer competitors hun algo's uitzetten omdat die niet goed kunnen handelen dan. Vandaar dat Flowtraders ook zo'n extreme winst heeft bij hoge volatiliteit in Maart (vergeleken met Virtu bijvoorbeeld), dat is hun specialiteit qua trading.
    Dit is in ieder geval wat ik me heb laten vertellen 1.5 jaar terug, ik weet niet in hoe verre het (nu nog) waar is, doe ermee wat je wil!
    Uit de vele gesprekken met traders en tradingfirms (Ja, ja) wist Dinna 1,5 jaar terug al, dat FT daarom zo'n extreme winst heeft gemaakt afgelopen maart.
    Dit is er ook eentje voor in je plakboek. Digitaal of met de hand.
16.423 Posts
Pagina: «« 1 ... 595 596 597 598 599 ... 822 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Diversificatie Flow Traders werpt vruchten af

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links