Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Flow Traders AEX:FLOW.NL, BMG3602E1084

  • 19,510 24 apr 2024 17:35
  • -0,590 (-2,94%) Dagrange 19,380 - 20,100
  • 266.041 Gem. (3M) 210,9K

Flow Traders - 2020 we flowen door!

16.423 Posts
Pagina: «« 1 ... 588 589 590 591 592 ... 822 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 !@#$!@! 28 juli 2020 11:29
    quote:

    Robert Long schreef op 28 juli 2020 11:15:

    Er is maar één reden dat ik FT zou verkopen: als iemand me kan overtuigen dat de markten correct zijn geprijsd en er geen correctie komt.

    De koersen lijken opgeblazen, maar de huidige koersstijgingen (van vooral VS en tech, dus wel eenzijdig) komt door de zeer sterk dalende rente in de VS. (zie ook dalende dollar)

    Dat rente-effect is heel sterk en verklaard ook waarom de beurzen het zo goed gedaan hebben afgelopen decennia. (alsmaar dalende rente)

    Dit komt door het DCF-model. Toekomstige winsten worden nu tegen een lagere rente verdisconteerd en worden dus meer waard. Dit effect is het sterkst bij groeibedrijven met hoge verwachte toekomstige winsten. -> tech rally.

    De koersen van andere aandelen zijn helemaal niet zo erg gestegen en dus geen reden voor een echte correctie.
  2. forum rang 4 joostUSA 28 juli 2020 11:30
    quote:

    GVteD schreef op 28 juli 2020 11:22:

    Wel raar zoiets uit het niets
    Veel winstnemers denk ik. Had ook niet -4% verwacht, dacht redelijk laag weer terug te kopen. Maar ach komt goed. Markt blijft volatiel en dit gaat alleen maar erger worden. Blij om ze weer als hedge in de porto te hebben, ik miste ze wel een beetje
  3. forum rang 6 !@#$!@! 28 juli 2020 11:33
    quote:

    Robert Long schreef op 28 juli 2020 11:25:

    [...]
    Waar ik van mening verschil is met je redenering dat er geen 40-50 euro perspectief voor FT zou zijn.
    Dat perspectief is er wel.
    Tuurlijk is dat perspectief er, theoretisch. Maar statistisch gezien heel erg klein. Echte schokken in de economie en dus extreme volatiliteit zijn er niet zo vaak. Ik heb al vaak gezegd dat €34 al een hoge koers is die alleen gerechtvaardigd is bij een structureel margeherstel. (dat is incl de 6 euro cash op de balans) Of dat er is, weten we misschien pas bij Q3.
  4. EersterangsDubbeltje 28 juli 2020 11:34
    Goed om weer wat verschillende meningen hier te lezen. De mening van Peter Pan lijkt de koers toch wel te beïnvloeden :)

    Ik heb tot nu toe ook vast gehouden aan mijn long positie en zojuist zelfs nog wat bijgekocht op €32,84. Nu nog calletje 33 proberen te schrijven voor wat premie en wat kan me dan nog gebeuren tot aan de cijfers? Mocht ik moeten leveren dan heb ik toch een aardig rendement van 4-5% in 3 weken. Los van het dividend zie ik weinig neerwaarts potentieel, vooral omdat er nog wel wat volatiliteit aan gaat komen het komende jaar.
  5. forum rang 6 RJ 80 28 juli 2020 11:35
    quote:

    PeterPan2020 schreef op 28 juli 2020 11:15:

    Beste allemaal,

    Ik heb slechts weergegeven wat mijn argumentatie is geweest om mijn aandelen Flow vorige week te verkopen. Ik kan op alles weer individueel ingaan maar dat ga ik niet doen. Ik heb de wijsheid niet in pacht, net als jullie niet, anders zaten we hier niet op dit forum. Wat ik geschreven heb is mijn overtuiging, niet meer en niet minder.

    Wat ik wel heb gepoogd te doen is jullie een spiegel voor te houden, jullie praten elkaar allemaal naar een koers van 50 euro die wellicht/waarschijnlijk nooit in het verschiet zal liggen.

    Ook ik was tot voor kort er stellig van overtuigd dat een koers tussen 40 en 50 euro minimaal haalbaar moest zijn. En ook ik zat 100% in Flow Traders omdat ik het een geweldig aandeel vond en er geen alternatief was.

    Maar inmiddels worden we ingehaald door de realiteit en is het bezit van de zaak het einde van het vermaak. In de aanloop naar cijfers Q1 zag je de koers behoorlijk oplopen, en dat zie je nu (nog) niet gebeuren.

    Ik heb mijn stukken verkocht op gemiddeld 34,52 euro en daar ben ik prima tevreden mee omdat ik een fantastische winst heb geboekt.

    Wat er overigens vandaag aan de hand is met de koers kan ik ook niet plaatsen.

    Dat is ook je goed recht Peter, en vooral ook gefeliciteerd met de verdiensten. Winst nemen is altijd positief en ik persoonlijk begrijp het ook wel met de standpunten die je nu eenmaal hebt.

    Mijn post op die van jou was ook niet bedoeld om je af te branden of zo. Wel om je te triggeren het op feiten te baseren, of in ieder geval met argumentatie erbij. Een aantal ervan klopte nu eenmaal gewoon niet. Sorry om dit zo te stellen mocht je je daartoe aangevallen voelen, maar ik bedoel het oprecht goed. Ik vind het namelijk vaak interessanter om te lezen hoe mensen met een pessimistischer beeld over Flow redeneren, dan dat ik dat doe (hoef niet meer uit te leggen dat ik optimistisch ben denk ik ;-) ). juist die berichten zorgen voor mij voor een balans over of en wanneer ik uit moet gaan breiden, of juist niet. Sterker nog, ik ken mezelf goed genoeg om te weten dat ik soms te snel te positief denk en gevaar is dan dat de wens vader van gedachten wordt. Dat wetende, ik heb de bearkant daarom ook wel nodig om mee te nemen in mijn beslissingen. Maar dan vind ik het wel prettig onderbouwing te zien....

    Nogmaals, chapeau vwb je resultaat hoor. Het zij je (en iedere andere) gegund.
  6. forum rang 4 Putschrijvert 28 juli 2020 11:45
    quote:

    löngterm schreef op 28 juli 2020 11:40:

    Wat me nog het meest verbaasd is het enorm lage volume waarop we dalen. Normaal gesproken zie je een flinke piek bij bewegingen als deze zowel omhoog als naar beneden.
    Dalen op laag volume vind ik minder zorgelijk dan met groot volume.

    Zelf heb ik er wat bijgekocht op 33,20 om weer op een mooi rond aantal aandelen uit te komen. Dat rekent makkelijker :)
  7. skymansky 28 juli 2020 11:49
    quote:

    GVteD schreef op 28 juli 2020 10:47:

    Net contact gehad met Flow
    Dividend word gewoon betaald daar ligt het ook niet aan.

    Dat is aardig dat jij speciaal te horen krijgt dat de dividend betalingen gewoon doorgaan, is dat geen koers gevoelige informatie die ze voorbeurs of nabeurs met iedereen moeten delen?
    En dan hebben ze ook vast verteld hoeveel het Interim dividend zal zijn?
  8. forum rang 4 Chessplayer1992 28 juli 2020 11:59
    Min 5% is wel bijzonder, ik heb de gelegenheid ook gebruikt om iets te reshuffelen en bij te kopen. FT blijft de verdediging van mijn portefeuille ... En de VIX blijft relatief hoog (t.o.v. voor 2020 is de volatiliteitsindex volgens mij niet vaak langere tijd als gemiddelde rond de 25 geweest). Hier gaat een keurig dividendrendement uitrollen, met het risico (de kans) op flinke uitschieters ;-)
  9. Mijn naam is WIllie 28 juli 2020 12:00
    Vix moet terug naar 60 om koers naar 40 te krijgen.
    Vond het al een wonder dat de koers langzaam doorsteeg terwijl de vix sterk aan het afnemen is.
    De super resultaten vorige kwartaal kwam voornamelijk door onzekerheid (hoge marges) en niet zo zeer door hoger volume.
    Die onzekerheid is voorlopig weg. Er is zoveel geld in het systeem gepompt dat elke dipje wordt gekocht. Geld in overvloed.

    Zegt niet de afstraffing een keer gaat komen, maar alsmaar blijven wachten op een markt die overduidelijk aan het trenden omhoog is wel koppig.

    Zoek een trend die wel lekker stijgt en manage je risk daarin. Bijvoorbeeld zilver (met relatief laag risico had je superrendementen kunnen halen). Maar goed, dan moet je wel een grafiek kunnen lezen.

    Tot slot is 50 moving average vrij key hier in mijn optiek. Een sluit hieronder en de uptrend van flowtraders begint toch echt wel te barsten.

    Goodluck!
  10. [verwijderd] 28 juli 2020 12:11
    vix van 60 om de koers op 40 te krijgen? als de vix structureel op 40 staat dan cashen ze al genoeg om op 60 te staan, maar je moet je niet zo druk maken over de koers het bedrijf zit namelijk vol met particulieren beleggers.

    nu met de nieuwe beurs in aantocht (memx) en de deal met de hongkongse markt. zou 50 sowieso een mooie waardering zijn voor het aandeel.

    zeker nu veel cijfers gaan komen zal de vix weer opleven en kan flow weer flink cashen. gewoon lekker blijven verdienen
  11. forum rang 6 Littletycoon 28 juli 2020 12:13
    quote:

    Mijn naam is WIllie schreef op 28 juli 2020 12:00:

    Vix moet terug naar 60 om koers naar 40 te krijgen.
    Vond het al een wonder dat de koers langzaam doorsteeg terwijl de vix sterk aan het afnemen is.
    De super resultaten vorige kwartaal kwam voornamelijk door onzekerheid (hoge marges) en niet zo zeer door hoger volume.
    Die onzekerheid is voorlopig weg. Er is zoveel geld in het systeem gepompt dat elke dipje wordt gekocht. Geld in overvloed.

    Zegt niet de afstraffing een keer gaat komen, maar alsmaar blijven wachten op een markt die overduidelijk aan het trenden omhoog is wel koppig.

    Zoek een trend die wel lekker stijgt en manage je risk daarin. Bijvoorbeeld zilver (met relatief laag risico had je superrendementen kunnen halen). Maar goed, dan moet je wel een grafiek kunnen lezen.

    Tot slot is 50 moving average vrij key hier in mijn optiek. Een sluit hieronder en de uptrend van flowtraders begint toch echt wel te barsten.

    Goodluck!
    Wat een geblaat weer van een grafiek alchemist. Die alchemisten van eeuwen geleden is het ook niet gelukt om goud te maken uit steen.
  12. forum rang 6 !@#$!@! 28 juli 2020 12:19
    twitter.com/biancoresearch/status/128...

    Wat men hier denk ik wel vergeet:
    Friday the MOVE index, the "VIX of the bond market," hit its lowest level in history. Today was the third-lowest close ever.

    The bond market has never been more boring.

    … and we are wondering if the Fed will announce yield curve control on Wed? Seems like we already have it.
16.423 Posts
Pagina: «« 1 ... 588 589 590 591 592 ... 822 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Oplopende VIX uitstekend nieuws voor Flow Traders

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links