Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Opnieuw drukke cijferweek op beurzen

Lees over dit aandeel ook

  1. 17:49 AEX sluit slechte week negatief af
  2. 14:41 Beursblik: scheurtjes in het Goldilocks scenario

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

35 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 juli 2020 06:58
    Als iemand sceptisch zou zijn ben ik het wel. Ben al 4,5 maand ziek en financieel heel hard geraakt door dit virus. Geloof ik alles wat ze schrijven.....nee.....

    Maar jou complot theorie is complete waanzin. Nog ff en de aliens hebben het virus geïntroduceerd voor een groter plan........zeker ook aanhanger van Trump? En die heeft natuurlijk een onberispelijke geschiedenis en wordt ook ingefluisterd door marsmannetje die een directe lijn met moskou hebben, O ja......en dan ook nog even over de komeet die 172 jaar geleden op de planeet terecht is gekomen met driedimensionale vergezichten van groenachtige virusdeeltje versneller......

    Wauw google dat eens........eens zien welk complot dat oplevert......

    DE TITEL VAN DIT SCHRIJVEN IS........Opnieuw drukke cijferweek op beurzen.....

    Misschien moet je daar op reageren.......
  2. [verwijderd] 27 juli 2020 07:08
    Ik geloof niet in de meeste complotten. Ik heb niet expliciet gezegd dat het virus een complot (er is genoeg grond om aan te neme dat het gefabriceerd of gemonteerd is) is maar het wordt aangewend om een grotere agenda door te drukken en dat daarvoor al decennia plannen klaar liggen. Dat was na 9/11 evenzo als je de PNAC agenda kent en het moorddadige gedrag van die Bush presidenten die 9/11 aan hebben gewend tot genocide in het MIdden Oosten.Na 9/.11 werd subiet de Patriot act ingevoerd. Google even op de inhoud! U moet eens wat breder gaan kijken naar de wereld en dat er een plan is van de elite. Er zijn teveel mensen en daar weet Bill Gates wel raad mee. Mr Vaccin, Over een gezond immuunsysteem, minder stress, goede voeding hoor je hem niet, Hij wil een agenda doordrukken en zijn investeringen terig verdienen van al die fabrieken die hij heeft laten bouwen voor fabricage van vaccins. En dan nog wat, de NWO is aan het kantelen omdat Trump tegen de elite ingaat, En dat gaat grote gevolgen hebben voor de gehele wereldeconomie en het militaire spanningsveld.
  3. [verwijderd] 27 juli 2020 07:13
    En dan praat je in die wereld over Geldwolven en materialisten.......als je daar zon aversie tegen hebt, wat doe je dan in godsnaam op deze website......

    En ooit geloofde ik ook: Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet gij dat ook een ander niet.....
    Maar met zulke mensen, ben ik daar heel anders over gaan denken..... vreemd he?

    Misschien ook wel een virus dat verspreidt is onder de mensen en ontwikkeld is een een laboratorium om de overbevolking te supprimeren. Help!!!! kan ik me daar ergens op laten testen???

    Gewoon lekker reageren op de titel:

    Opnieuw drukke cijferweek op beurzen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. [verwijderd] 27 juli 2020 07:26
    een virus als instrument beste mevrouw, om economieën op de knieën te krijgen, angst aan te jagen en dan een oplossing te presenteren. Op weg naar de totale controle maatschappij! Die Gates en consorte zijn monopolisten, ze zijn niet voor niets filantroop geworden. In 2019 werden al oefeningen gehouden voor een corona uitbraak. U moet gewoon beter opletten en alert zijn,.Kijk ook de film Pandemie, door Gates gesponsord.

    Mr Vaccin (Nill Gates) heeft - zo las ik gisteren - zeven fabrieken laten bouwen voor de productie van vaccins. Hij gokt op twee werkzame vaccins. Het lijkt me een logische gedachte dat deze handelaar in medische producten met al zijn zogenaamde nobele bedoelingen graag zijn investering terug wil verdienen. Laat hij het nu eens voor elkaar krijgen om de helft van de wereldbevolking te kunnen vaccineren, wat heeft deze zakenman dan aan dollars verdiend?
  5. [verwijderd] 27 juli 2020 07:49
    quote:

    beertjuh schreef op 27 juli 2020 07:26:

    een virus als instrument beste mevrouw, om economieën op de knieën te krijgen, angst aan te jagen en dan een oplossing te presenteren. Op weg naar de totale controle maatschappij! Die Gates en consorte zijn monopolisten, ze zijn niet voor niets filantroop geworden. In 2019 werden al oefeningen gehouden voor een corona uitbraak. U moet gewoon beter opletten en alert zijn,.Kijk ook de film Pandemie, door Gates gesponsord.

    Mr Vaccin (Nill Gates) heeft - zo las ik gisteren - zeven fabrieken laten bouwen voor de productie van vaccins. Hij gokt op twee werkzame vaccins. Het lijkt me een logische gedachte dat deze handelaar in medische producten met al zijn zogenaamde nobele bedoelingen graag zijn investering terug wil verdienen. Laat hij het nu eens voor elkaar krijgen om de helft van de wereldbevolking te kunnen vaccineren, wat heeft deze zakenman dan aan dollars verdiend?
    Gozer, hou gewoon je mond. Jij bent een aluhoedje en niemand neemt je serieus behalve je andere vrienden in de bubbel. Laat ons er ajb buiten.
  6. [verwijderd] 27 juli 2020 07:53
    ik hou helemaal mijn mond niet. We leven in een democratie en u e velen anderen denken door uw geldzucht alleen aan uw eigen egocentrische belangen en niet vanuit het welzijn van de wereld. Het zal u een rotzorg zijn als u maar geld verdient, M.a.w, u bent een gevaar voor deze samenleving!
  7. [verwijderd] 27 juli 2020 08:17
    Beste meneer, ik ben academicus en ik heb tien jaar onderzoek gedaan naar complottheorieen (de naam is een uitvinding van de CIA om iedereen voor schut te zetten die twijfelden aan hun nobele plannen) en als u de geschiedenis goed kent dan zult u moeten erkennen (!!) dat ook de Tweede Wereldoorlog met een Valse Vlag (dus een door de NAZI's opgezet complot) in Polen is begonnen (Operation Himmler) en dat President Kennedy tijdens de Cuba crisis een plan van de Amerikaanse CIA terug floot om met aanvallen op de eigen Amerikaanse bevolking (Florida en omgeving) Cuba verdacht te maken van aanslagen. Dit document kunt u vinden als Operation Northwoods! Als u de geschiedenis wilt ONTKENNEN omdat u louter aan u portemonnee denkt bent u een eersteklas hufter en bent u hier FAKE NEWS aan het verspreiden en maakt u mensen belachelijk die de geschiedenis wel kennen!!
  8. Nait Soesen 27 juli 2020 09:15
    quote:

    SophieSleeuwerick schreef op 27 juli 2020 05:27:

    Natuurlijk......lekker blijven geloven in je eigen waarheid. En daarom ben ik als sportieve 30 jarige sportschoolhoudster al meer dan 4 maanden ziek van dit K.. virus samen met mijn partner.....overigens met mij 10.000de andere jongeren waar je niks over hoort. gaat niet alleen om doden. Weer zo'n populistisch geneuzel over een complot theorie......
    Dat is idd k*t Sophie, gezondheid is je alle belangrijkste bezit, sterkte ermee, daarna komt de rest pas.
    Maar ik denk dat Beertjuh wel een punt heeft op een aantal zaken wat hij schrijft.
    Ik weet niet hoelang je al aan het beleggen bent, pas je op, de beurzen, gaan de komende tijd nog veel verder dalen, goud en zilver, spurten niet voor niets zo hard omhoog! beleg vooral in miners zoals PAAS en Barrick als hedge.
    Andere grondstoffen kan ook, commodity zit in een bullmarket.
    Beterschap en succes!

  9. [verwijderd] 27 juli 2020 09:31
    Beste Flapappel, ik ben 19 jaar getrouwd geweest met een psycholoog die eigenlijk voortdurend haar eigen problemen nog moest oplossen. Psychiaters en psychologen bedrijven pseudo- wetenschap. hele volksstammen worden bedwelmd door DSM boekjes met een toenemend aantal stoornissen in een steeds verdwaasder wordende maatschappij. U hoeft mij niets bij te leren meneer de psycholoog, ik ken mijn bronnen,m heb Jung gelezen, ken de archetypenleer, weet waar een religieus boek als de bijbel over spreekt voor een mensheid in nood. Maar als je hier de diepte ingaat word je voor gek verklaard. Mensen die main stream nieuws toetsen en kritische zijn worden complotgekkies genoemd. In de Bijbel staat dit woord:: Mijn volk gaat verloren omdat zij geen (geestelijke ) kennis hebben. M.a.w. deze siet gaat over geld en goed en deze wereld is enkel gericht op de stoffelijke kant van het mens-zijn terwijl de mens een bezield wezen is. Wie een spiritueel boek leest zal er achter komen dat de grote Denkers in de woestijn hun heil zochten en in de stilte hun WIJSHEID vonden. De massa wil rijk worden maar na de dood moet je gehele vermogen weer worden losgelaten. Leef vooral door in de dwaasheid en onderzoek niets! Denk eens wat dieper na over ONSTOFFELIJKHEID.! Geld is de wortel van alle kwaad en we zien toch hoe de wereld er voor staat. Geld.macht, egocentrisme, de armen worden armer en de perverse prikkels nemen toe, Mag ik vandaag wat moraliserend zijn! Dank u!
35 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

AEX

860,01 18:05
-5,35 -0,62%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links