Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Barco BRU:BAR.BL, BE0974362940

  • 15,050 19 apr 2024 17:35
  • -0,150 (-0,99%) Dagrange 14,780 - 15,090
  • 58.089 Gem. (3M) 126K

Forum Barco geopend

1.516 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 ... 76 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Stefzele1 23 juli 2020 16:36
    Rond de €17,50 is er één eerste steun dan waarschijnlijk op €16 een tweede(€112 oude koers)...en van hieruit eerste weerstand op €20 en dan verder naar €22 à €22,5...is nog altijd een prima bedrijf maar de €248 zal dit en volgend jaar moeilijk haalbaar zijn me dunkt tenzij ze met nieuwe producten op de markt zouden komen wat altijd kan natuurlijk...
  2. Kojo 28 juli 2020 15:55
    Het lijkt me moeilijk om te stellen dat er een bodem ligt op 17,50 euro en vervolgens op 16,00 euro. Op 12 februari 2020 haalde Barco een topkoers van 247,50 euro, gedeeld door 7 is dat 35,36 euro. Nu noteren we op amper 48% van die koers.

    Barco was zwaar overgewaardeerd. Iedereen weet dat. En de coronapaniek heeft in maart gezorgd voor een halvering van de koers. Daarna ging het terug omhoog tot Barco duidelijk maakte dat het zwaar getroffen is door de coronacrisis. Sindsdien zijn er geen echte bodems meer. En dat zal wel nog een tijdje aanhouden.

    Het is uiteraard een bijzonder gezond en goed gemanaged bedrijf. Zo maakt het nu volop gebruik van economische werkloosheid. En het heeft een uitmuntende balans. Bovendien heeft het altijd aandacht voor vernieuwing van producten. In die zin is Barco goed geplaatst om deze tijden te overleven en om er zelfs sterker uit te komen.

    Voor de lange termijnbelegger een bijzonder interessante belegging, maar er is nog tijd om in te stappen of bij te tanken. Ik zie de koers niet omhoog gaan tot het bedrijf communiceert dat de verkoop terug aantrekt of het met een zwaar vernieuwend product komt.
  3. Trump Meister 6 augustus 2020 09:25
    quote:

    Stefzele1 schreef op 5 augustus 2020 21:41:

    We komen stillekesaan in de aankoopzone...
    Vind het persoonlijk nog wel wat te vroeg, zitten nu zonder steun tot 15 in een neerwaartse trend.
    Zie ze die steun toch wel op te zoeken... Of ze er door zullen zaken is iets anders. Het zou me verwonderen als ze nu bij 16 als een rebound zouden beleven.
  4. Kojo 6 augustus 2020 09:36
    Ik treed je bij, het is nog iets te vroeg om een aankooporder te plaatsen:

    1. Het bedrijf zal met positief nieuws moeten komen vooraleer er een trigger is voor een koersherstel. En naar verluidt maakt het massaal gebruik van economische werkloosheid. Een bedrijf doet dat niet als de verkoop goed loopt.

    2. Technisch oogt het plaatje nog steeds negatief. Er is wel steun tussen iets boven de 15,00 euro. Die steun zal eerst opgezocht worden. En dan is het maar de vraag of die met succes zal getest worden, dan wel of de koers er door zakt.

    Persoonlijk zie ik de steun houden en het aandeel verder zijwaarts bewegen tot Barco met positief nieuws zal komen.
  5. Kojo 6 augustus 2020 12:17
    Als je nu instapt rond de 16,25, dan doe je een goede belegging. Barco is een goed gerund bedrijf met een sterke balans. En dan kan je de gemiddelde aankoopprijs drukken. Op lange termijn doe je daarmee geen slechte zaak. Maar je zal wel veel geduld moeten hebben voor al het goede zich in de koers vertaalt.

    Persoonlijk ben ik uitgestapt in februari omdat ik de koers veel te hoog vond. En dat helemaal los van de coronacrisis die er pas zat aan te komen. Maar wel met het idee om terug in te stappen na een koerscorrectie. Covid-19 heeft dat proces doorkruist. De koers is met 50% teruggevallen en de duur van de pandemie zorgt ervoor dat de onzekerheden voor dit bedrijf nog toenemen. Ik zie het aandeel nog wat verder doorzakken tot ergens tussen de 15,00 en 15,50 euro en zal dan pas terug gestaffeld orders plaatsen.

  6. [verwijderd] 6 augustus 2020 12:26
    Ik heb zelf onlangs ook Barco's gekocht, maar ben sceptisch over Barco. De bioscoopsector ligt op z'n gat, en die schermen voor in de kantoren zullen volgens mij een heel stuk minder goed verkopen door de opkomst van Zoom en dergelijke.

    Ik overweeg constant om er bij te kopen omdat het wel goedkoop staat, maar mijn verstand zegt me dat ik beter een ander aandeel ga kopen. Nooit alles op één paard wedden.

    Als ze nu een nieuw product, of een bepaalde vernieuwing zouden aankondigen, zou ik misschien wel overwegen om bij te kopen.
  7. diki 6 augustus 2020 13:10
    Kopen als het slecht gaat,maar je weet dat de beurswaarde van het aandeel, jaren laag kan staan, zie bekaert-balta-deceuninck- 3 streekgenoten, en terug blikken op het verleden is meestal de fout die ik en velen maken, het verleden is weg, vandaag telt, en als je het spel tss de spelers begrijpt die gespeeld word , dan weet je dat je in een ponzi systeem terecht komt, waar de grote krachten meestal rijk uitkomen, maar de kleine belegger , als een visser op een lege vijver zit te staren.
  8. Kojo 6 augustus 2020 13:51
    Barco heeft bewezen dat het zichzelf kan heruitvinden. Bovendien hebben de digitale cinema en clickshare niet afgedaan. Eenmaal cinemabezoek terug op een comfortabele wijze kan en we terug naar kantoor kunnen zullen die producten terug aangekocht worden. Daarnaast draait de medische beeldtechnologie op volle toeren. En tot slot, Barco is een bedrijf dat fel investeert in onderzoek en innovatie. Het is helemaal niet gedoemd om de Balta's van deze wereld te worden. Integendeel, Barco is wereldtop. Maar het aandeel was te gehypet en heeft nu een flinke dreun gekregen. Dat wilt evenwel niet zeggen dat Barco daardoor KO is geslagen. Integendeel.

  9. diki 6 augustus 2020 14:41
    Ik kan uw geloof in Barco enkel toejuichen, ikzelf heb er de helft van mijn leven gewerkt, veel gezien, veel opgebouwd, andere tijden ook, maar een kleine bedenking, hoe goed uw producten ook zijn, ze moeten wel verkocht geraken, en ik weet ondertussen, door mijn leeftijd , dat het bedrijf niet veel correlatie heeft met de beurskoers, maar dat het eerder een op of afbieden is tss, de bezitters, dus daar zit de winst of verlies, als de verkopers de kopers overtreffen, ist moeilijk verhaal.Ook de shorters zijn een nachtmerrie , voor wie er te duur ingestapt is, zouden ze moeten verbieden.Ik heb na jaren nog altijd geen idee , hoe het echt werkt, kijk naar biotech aandelen, zelfs zonder winst of een echt verkoopbaar product slaat de koersgekte vollop toe bij het minste bericht, niemand snapt op den duur waarom of hoe het kan. Maar het zij zo, de virtuele wereld wint het nu van de echte wereld.
1.516 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 ... 76 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Krimpende omzet Barco stelt teleur

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links