Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Néovacs PSE:ALNEV.FR, FR001400MV37

  • 0,300 23 apr 2024 16:59
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,300 - 0,338
  • 30.035

Forum Neovacs geopend

873 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 44 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Ferdinand 62 21 juli 2020 08:19
    Colorwings, Neovacs was van plan Famar Lyon over te nemen. Dit zou een enorme versterking voor hun activiteiten zijn. Echter heeft de rechter besloten om het aan de Libanese groep Benta toe te wijzen. Deze uitspraak was gisterenmiddag. Velen hadden verwacht dat Neovacs dit toegewezen zou krijgen en kochten in de ochtend en begin middag waardoor de koers flink omhoog ging. Echter na de uitspraak viel het als een kaartenhuis in elkaar doordat Neovacs niet de gelegenheid kreeg om Famar over te nemen.
    Vandaag is bekend gemaakt dat Neovacs in beroep gaat tegen de uitspraak. Het zal dus waarschijnlijk voorlopig een rollercoaster blijven waarbij helemaal niets zeker is over de uitkomst.
    Ik voeg het persbericht over de beroepszaak bij.

    NEOVACS: UPDATE OP HET PLAN OM FAMAR LYON TE VERWERVEN
    ACTUSNEWS • 21-07-2020 om 08:00 uur
    Parijs en Boston, 21 juli 2020 - 8.00 uur CET - NEOVACS (Euronext Growth Paris: ALNEV) geeft een update over het plan om FAMAR LYON over te nemen om een ??benchmarkspeler in de farmaceutische industrie in Frankrijk te creëren.

    Het bedrijf neemt nota van het vonnis dat maandag 20 juli 2020 door de handelsrechtbank van Parijs is uitgesproken. Deze laatste besloot het herstelplan te behouden in het kader van de voortzetting van de Libanese groep Benta.

    Het bedrijf NEOVACS en zijn partners merken op dat het project van de Libanese groep aanvankelijk een overnameplan was en dat het na de verwerving van FAMAR-aandelen onder ondoorzichtige, niet-gedeclareerde omstandigheden en in de afgelopen uren werd omgezet in een vervolgingsplan. voor de hoorzitting.

    Daarnaast merken NEOVACS en haar partners op dat, op basis van de elementen die door de Commercial Court openbaar zijn gemaakt, hun overnameproject beter geschikt is voor alle juridische criteria:

    Aantal banen hervat, met behoud van 150 functies en ambitie om op lange termijn uit te breiden tot 400;
    Geplande investering, met een enveloppe van € 37 miljoen over 5 jaar;
    Industrieel project, met in het bijzonder een aseptische vulactiviteit voor het toekomstige vaccin tegen Covid-19.
    Financiële ondersteuning, met financiële partners van Bpifrance en NEOVACS.
    Ten slotte is het project onder leiding van NEOVACS en haar partners het enige dat de nationale soevereiniteit van een strategische industrie zoals de geneesmiddelenindustrie zal waarborgen.

    In dit verband hebben NEOVACS en haar partners besloten in beroep te gaan tegen de uitspraak van de handelsrechtbank van Parijs. NEOVACS houdt de markt op de hoogte van elke belangrijke vooruitgang in het kader van dit project
873 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 44 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links