Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,892 25 apr 2024 09:19
  • -0,013 (-1,38%) Dagrange 0,892 - 0,910
  • 267.731 Gem. (3M) 6,9M

Pharming Juli 2020

11.341 Posts
Pagina: «« 1 ... 192 193 194 195 196 ... 568 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 12 juli 2020 23:36
    quote:

    De Pharming Aandeel Kenner schreef op 12 juli 2020 22:48:

    Ik zat zojuist nog even verder te lezen over de HAE markt, niet te vergeten door het ondersneeuwen door het COVID-19 onderzoekje.

    Het schijnt dat Kalvista gewoon fast-track gekregen heeft:
    Received Fast Track designation for KVD900 from the FDA, supporting KalVista’s belief in the high level of unmet need in HAE for oral therapy and providing a potentially expedited path to drug approval.

    Opmerkelijk.
    Covid onderzoekje , er is geen onderzoekje knul ,en er wordt niks ondergesneeuwd. Pharming heeft het allerbeste
    Product om HAE aanvallen te bestrijden, en vangt alle doorbraakaanvallen bij producten van concurrentie op met Ruconest.
    Daarbij is Ruconest ook het veiligste medicijn, bereid uit het makkelijk op te schalen konijnenmelk.en dus niet uit
    Humane Bloedprodukten( die mogelijk niet veilig, duur en beperkt verkrijgbaar zijn).

    Nu blijkt het ook de cytokinestorm storm te voorkomen en/of af te zwakken zodat covid patiënten niet doodziek worden
    En dood gaan.

  2. [verwijderd] 13 juli 2020 00:01
    quote:

    Dollie¥ schreef op 12 juli 2020 23:36:

    [...]

    Daarbij is Ruconest ook het veiligste medicijn, bereid uit het makkelijk op te schalen konijnenmelk

    Makkelijk op te schalen? Juist niet! Dat is nu net hét grote probleem waarom COVID-19 geen enorm gat in de markt is voor Pharming.

    Voor de rest klopt het wat je schrijft. Pharming is met Ruconest erg goed bezig markt te winnen en blijft voorlopig doorgroeien. Het is wel opmerkelijk dat Kalvista een fasttrack krijgt. En met opmerkelijk bedoel ik dan eerder verbaasd. Dat er nood is aan een oraal medicijn om de QoL te verbeteren is wel zeker.
  3. [verwijderd] 13 juli 2020 00:04
    quote:

    Nickname schreef op 12 juli 2020 23:19:

    www.business-class.nl/nl/uitzendingen...

    Nog maar weer eens dan: minuut 08:17 ...
    Letterlijke uitspraak Han Vermeulen inzake Pharming:

    "Als je iets wilt doen in het corona verhaal dan moet je hierin zitten."

    Daar zit zeg maar geen woord Spaans bij! Hoe je ook over Business Class en/of Han Vermeulen denkt, dit zal absoluut zijn effect gaan hebben op de koers en het definitieve opwaartse zetje in de rug geven richting de Q2 cijfers op 30 Juli.
  4. [verwijderd] 13 juli 2020 00:11
    quote:

    Reply schreef op 13 juli 2020 00:04:

    [...]

    Letterlijke uitspraak Han Vermeulen inzake Pharming:

    "Als je iets wilt doen in het corona verhaal dan moet je hierin zitten."

    Daar zit zeg maar geen woord Spaans bij! Hoe je ook over Business Class en/of Han Vermeulen denkt, dit zal absoluut zijn effect gaan hebben op de koers en het definitieve opwaartse zetje in de rug geven richting de Q2 cijfers op 30 Juli.
    Ik heb 'm dat niet horen zeggen? Kan me vergissen hoor.

    Tijdstip in uitzending??
  5. [verwijderd] 13 juli 2020 00:37
    quote:

    De Pharming Aandeel Kenner schreef op 12 juli 2020 20:13:

    [...]

    Ik ben erg positief over de huidige omzet en de groei die Pharming bewerkstelligt. Ik verwacht ook veel van pre-eclampsie waar Pharming mee bezig is en dat heb ik ook al vaak gezegd. Je leest dus enkel wat je wilt lezen, al verraadt de lengte van je lidmaatschap ook al wat natuurlijk.
    Lengte lidmaatschap.......zijn dat de nieuwe eenheden waarin de maat wordt genomen
  6. forum rang 4 roloff 13 juli 2020 00:39
    quote:

    Eric de Rus schreef op 13 juli 2020 00:06:

    Ik zit flink short in Pharming.

    Eerlijk gezegd maak ik me niet veel zorgen voor morgen. Tsja, koers kan wel stijgen. We zien 't wel :))
    @EdR, Han Vermeulen stapt waarschijnlijk uit boven de 1,50 en zorgt dan voor aardig wat neerwaartse druk. Ik zit niet short, maar waarschijnlijk gaat het zo lopen.

    Dan is de muziek weer uit het aandeel. Helaas wordt het aandeel zo bespeeld. HV is de boel gewoon aan het orkestreren om er voor z´n klanten leuk aan te verdienen.
  7. forum rang 4 four70 13 juli 2020 01:18
    De CEO als zweefvlieger. Ik heb daar wel gevoel bij. Zweefvliegen geeft een ultieme rust over de en met de geest. Relaxen, beetje denken, pure ontspanning. Voorop staat met denken een stuk veiligheid in te bouwen, een koers kiezen en nemen. Rekening houden met rare winden, de thermiek opzoeken. Kijken waar de meeuwen zweven op de thermiek. Onvoorstelbaar dat deze CEO wel een zweefvliegtuig kan besturen, maar sterk tekort schiet met het besturen van een bedrijf in opkomst. Z'n PR als voorzitter (waar haalt hij de tijd vandaan?) is een stuk beter dan de PR voor Pharming. Maar goed hij neemt er de tijd voor. Ieder mens heeft recht op ontspanning, maar ik heb nooit een CEO van een farmabedrijf ontmoet die op 7 fronten een strijd moet winnen en voor dit soort bezigheden tijd had en dat hij wel tijd had dit zo te showen aan de aandeelhouders. Faut pas,wegwezen.
  8. TraceyH 13 juli 2020 02:31
    9.03 ...maaar niet exact DIE bewoording. Ook verteld hij ' iets ' over Ruconest, maar nu net alsof het ( nog niet ' geteste' middel), pas toegelaten wordt, na deze trial. Beetje onduidelijk en onsamenhangend verhaal, wel passend in het saaie, altijd slaapverwekkende, werkelijk oninteressante programma van die Harry. Weltrusten
  9. [verwijderd] 13 juli 2020 06:28
    quote:

    Reply schreef op 13 juli 2020 00:04:

    [...]

    Letterlijke uitspraak Han Vermeulen inzake Pharming:

    "Als je iets wilt doen in het corona verhaal dan moet je hierin zitten."

    Daar zit zeg maar geen woord Spaans bij! Hoe je ook over Business Class en/of Han Vermeulen denkt, dit zal absoluut zijn effect gaan hebben op de koers en het definitieve opwaartse zetje in de rug geven richting de Q2 cijfers op 30 Juli.
    Han zei het een beetje snel, maar hij zei het toch echt Eric. 1.30 day high vandaag? Futs ook weer donkergroen, ongelofelijk ivm record aantal besmettingen.
  10. forum rang 4 Beursgoeroe 13 juli 2020 06:34
    quote:

    Koopje schreef op 13 juli 2020 00:39:

    Interessant dat een forum over een bedrijf wordt geentertained door een paar persoonlijkheden die niets anders te doen hebben dan de hele dag te kijken of ze kunnen trollen. Dat dit fenomeen nog bestaat en ook nog op een kwasi serieus forum.
    het is een Akwasi-forum, dat is het al jaren ........................op naar super winsten.... ..wordt mega ...
  11. Bilderberg007 13 juli 2020 06:59
    SdV ook te lezen in AD vanochtend

    Biotech door corona in de schijnwerpers | Gedeeld artikel van AD

    De biotechbedrijven staan volop in de belangstelling door de coronapandemie. De hoop is dat deze innovatieve bedrijven snel een medicijn tegen het virus kunnen ontwikkelen. Maar er zit ook een schaduwkant aan de coronacrisis.
    PEET VOGELS
    Sijmen de Vries.
    SIJMEN DE VRIES.
    Vaccinmakers als Jansen en Jansen in Leiden krijgen honderden miljoenen om zo snel mogelijk een werkend vaccin te ontwikkelen. En andere bedrijven werken juist hard aan een medicijn tegen het virus. ,,Voor biotechbedrijven die een mogelijk medicijn tegen corona ontwikkelen bestaat veel belangstelling. Een groep bedrijven werkt bijvoorbeeld aan antilichamen die het virus bestrijden'', zegt Timen van Heester, manager public affairs bij HollandBio, de branchevereniging van biotechbedrijven.

    Ook bestaande medicijnen doen mee in de race. Bij Pharming onderzoeken ze of Ruconest, een toegelaten medicijn tegen een zeldzame erfelijke zwellingsziekte, effectief is tegen corona. ,,In Zwitserland is het middel in een kleine proef gegeven aan vijf patiënten die naar de intensive care moesten. Vier van de vijf konden binnen 48 uur naar huis, de vijfde enkele dagen later'', zegt Sijmen de Vries, bestuursvoorzitter van Pharming. ,,We willen nu zo snel mogelijk een grotere proef gaan doen met 150 patiënten in Zwitserland, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika.''
    Op hol
    Het coronavirus zorgt er voor dat bij een deel van de geïnfecteerden het immuunsysteem op hol slaat en er een zogenoemde cytokinestorm ontstaat. Als het immuunsysteem dan op hol slaat gaan er ernstige longproblemen ontstaan en moeten patiënten aan de beademing op de intensive care. Als blijkt dat Ruconest ook tegen corona helpt, zou dat een doorbraak zijn. ,,Dan zou het ook voor andere ziekten zoals dengue en ebola kunnen helpen. Daar speelt een op hol geslagen immuunsysteem ook'', aldus De Vries.

    De topman ziet positieve kanten aan de pandemie voor de biotechsector. ,,De innovatie gaat nu hard. Aan het eind van dit jaar zal hopelijk blijken welke medicijnen veelbelovend zijn.''

    De Vries hoopt dat dit bijdraagt aan het imago van de sector. ,,Een financieel gezonde biotechsector is nodig om dit soort ziektes te bestrijden. Die bewustwording is er nu. Hopelijk maakt dit een einde aan de voortdurende discussie over de medicijnprijzen. Die race naar de bodem in Nederland is een heilloze weg.''

    Wat betreft die financieel gezonde sector heeft HollandBio ook nog wel wat op te merken. De coronacrisis betekent voor een aantal bedrijven juist een enorm probleem. ,,Door de crisis liggen veel onderzoeken stil. Ziekenhuizen zijn druk met corona en laboratoria zijn gesloten. Maar de kosten lopen wel gewoon door. Vooral kleinere bedrijen zien daardoor dat hun budget niet toereikend is'', waarschuwt Van Heester.

    En dat leidt tot problemen. Bedrijven kunnen niet tijdig resultaten laten zien, waardoor verdere financiering niet meer komt, of tegen slechtere voorwaarden. ,,Of bedrijven gaan failliet, of worden heel goedkoop overgenomen'', schetst Van Heester.

    De miljarden voor onderzoek naar vaccins en geneesmiddelen landen niet bij de Nederlandse biotechbedrijven. ,,Het meeste geld is gereserveerd voor de aankoop van vaccins. Voor onderzoek zijn enkele tientallen miljoenen beschikbaar. Maar dat geld moet ook gedeeld worden met kennisinstituten als ziekenhuizen en universiteiten'', schetst de woordvoerder van HollandBio.
    Steunmaatregelen
    Omdat veel bedrijven nog geen omzet maken, komen ze niet in aanmerking voor steunmaatregelen. Er is wel 675 miljoen euro beschikbaar voor overbruggingskredieten, maar die pot is veel te klein en moet met andere start-ups zoals fintechbedrijven gedeeld worden. ,,Meer dan de helft van de aanvragen van biotechbedrijven wordt afgewezen'', aldus Van Heester.

    Sowieso wordt de sector in Nederland geremd in zijn groei, zegt Van Heester. ,,Wetenschappelijk behoren we tot de top in de wereld. Maar er zijn hier veel minder start-ups dan je zou mogen verwachten. In Vlaanderen krioelt het van de biotechbedrijven, terwijl ze er wetenschappelijk achterlopen. Maar daar zijn de omstandigheden gunstiger voor biotechbedrijven. Ook Nederlandse bedrijven vestigen zich daarom helaas in Vlaanderen.''
  12. [verwijderd] 13 juli 2020 07:08
    Woww..... Over nieuwswaarde gesproken:

    ,,We willen nu zo snel mogelijk een grotere proef gaan doen met 150 patiënten in Zwitserland, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika.''

    "Als blijkt dat Ruconest ook tegen corona helpt, zou dat een doorbraak zijn. ,,Dan zou het ook voor andere ziekten zoals dengue en ebola kunnen helpen. Daar speelt een op hol geslagen immuunsysteem ook'', aldus De Vries."
11.341 Posts
Pagina: «« 1 ... 192 193 194 195 196 ... 568 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links