Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: AEX maakt uitbraak ongedaan

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:50 Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 53
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

364 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 19 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Ben Veulkaap 10 juli 2020 08:46
    De uitstroom zal binnenkort wel op gang komen!
    Je kunt alle negatieve signalen niet blijven negeren. Op een gegeven moment lopen de waarderingen van aandelen zo uit de pas met de werkelijkheid, dat men liever kiest voor het behoud van het vermogen dan voor een onzeker en hoogstwaarschijnlijk laag (dividend)rendement met daarbij de reële kans om tientallen procenten te verliezen.
  2. forum rang 6 pwijsneus 10 juli 2020 09:05
    Vooralsnog blijft de stijgende trend echter intact, dus is de schade beperkt. We verwachten een eerste steun op 549,88 punten (de bodem van 25 juni). Daarna rond 528,68 punten (het topje van 6 maart).

    Ook kunnen we stellen dat het patroon van hogere bodems, dat zich sinds maart aftekent, aangeeft dat beleggers op correcties blijven instappen.


    AB Royce, mag ook gezegd worden. Komt bij dat de bearish island reversal op de SP500 nog.steeds.niet uitgenomen is. Duurt een eeuwigheid.

    Succes, trade setup is ook nog steeds in tact.

    In the Printer, we Trust.
  3. forum rang 6 d' Aandelen ' 10 juli 2020 09:11
    Goedemorgen,

    Dat heb je goed gezien Ben Veulkaap, neem de Nasdaq 100 nu de 76 ste dag in een rij van stijgingen, de futures van 6771 op 23 maart naar de hoogte stand gisteren van 10785, ruim 4000 punten gestegen in iets meer dan 3 maanden.
    Hoe je het ook wendt of keert de aandelen moeten zwaar overgewaardeerd zijn om zulke koersstijgingen te veroorzaken, op 2 aandelen na heb ik al mijn aandelen verkocht omdat ik verwacht dat de werkelijkheid de zwaar gestimuleerde beurzen zal corrigeren.

    Nu lijkt het nog een beetje business as usual maar ik vrees dat het snel zal gaan veranderen met veel werkloosheid en bedrijven die failliet gaan.
  4. forum rang 6 Silk 10 juli 2020 09:13
    De mid-term opwaartse trend is Technisch toch nog gewoon intact?Technisch gezien hebben AEX S&P Dow etc een mooi correctie patroon vervolledigd. Dus kunnen we nu gewoon de trend verderzetten. Zuiver Technisch.

    Fundamenteel weet men het nog niet. Het moet nog even dagen dat Corona in de VS niet meer onder controle is. Geen contact tracing meer mogelijk in veel Staten. 4th of July infectiegolf komt er nu aan. Over twee weken golf naar het ziekenhuis gaat nu komen. IC’s zijn al voller. Zullen dan overspoeld worden. Men zal keuzes moeten gaan maken wie wel en wie niet. Nog een paar weekjes geduld. Zoals CNN beschrijft: “The US is diving into a dark Covid hole -- and there's no plan to get out”

    Ja ... geld printen en de economie open houden. We zullen zien of mensen dat laatste gaan blijven volgen. Want men gaat uiteindelijk wegblijven van events, restaurants, bars, op vakantie, ... etc etc.
  5. forum rang 10 bp5ah 10 juli 2020 09:20
    quote:

    Govertje goudglans schreef op 10 juli 2020 09:18:

    En wie is in de AEX weer de gebeten hond Royal Dutch tov van de aex stand lijkt
    het goedkoop
    RDS hoef je voorlopig nog niet te hebben voor LONG, te vroeg, mocht het na de zomer echt gaan dalen, dan gaan d'er nog wel een paar euri vanaf.
  6. Fundbuster 10 juli 2020 09:22
    quote:

    Govertje goudglans schreef op 10 juli 2020 09:18:

    En wie is in de AEX weer de gebeten hond Royal Dutch tov van de aex stand lijkt
    het goedkoop
    Is het ook. Schoorvoetend mee-gestegen en enthousiast omlaag in de eerste de beste correctie. Trekt wel weer bij, maar voor nu wil men geloven dat de vraagzijde in energie duurzaam gekrompen is.
    Short WTI doet het leuk, ik zet mijn stop omlaag naar 40. Is dan verder een profitstop.
    Succes allemaal!
  7. [verwijderd] 10 juli 2020 09:29
    quote:

    Ben Veulkaap schreef op 10 juli 2020 08:46:

    De uitstroom zal binnenkort wel op gang komen!
    Je kunt alle negatieve signalen niet blijven negeren. Op een gegeven moment lopen de waarderingen van aandelen zo uit de pas met de werkelijkheid, dat men liever kiest voor het behoud van het vermogen dan voor een onzeker en hoogstwaarschijnlijk laag (dividend)rendement met daarbij de reële kans om tientallen procenten te verliezen.
    Eens, maar ik denk dat de echte grote daling nog wel wordt opgevangen door wellicht de komst van een vaccin. Grote klap wordt dan denk ik daarmee uitgesteld...geen afstel maar uitstel. Dat is mijn inschatting
  8. Mr_Baldy 10 juli 2020 09:29
    bekende TA analist Tone vays die ik al jaren volg en het vaak bij het rechte eind geeft aan dat de daling van de S&P tm minstens 2900 vanaf volgende week kan gaan starten, maar omdat er zoveel bij geprint wordt verwacht hij niet dat het onder de 2600 komt. begin van de week gaf hij ook aan dat donderdag je het beste met afbouwen zou kunnen gaan beginnen omdat de top bevestigd zou zijn. ben dus erg benieuwd wat maandag gaat gebeuren. Afgelopen periode konden we nog worden misleid met nieuws berichten maar vanaf volgende week komende feiten in de vorm van de cijfers. je maakt mij niet wijs dat die erg goed zullen zijn.
  9. [verwijderd] 10 juli 2020 09:33
    quote:

    Gwen88 schreef op 10 juli 2020 09:25:

    [...]

    Ja zit er in. Ze starten in augustus. Ik heb geen idee of dit begin of eind augustus wordt. Zal augustus/september worden. ff geduld nog :)
    Heb dit jaar vol short gezeten op de dow. vasthoudend dat er een grote daling zou volgen. Heeft me veel gekost. Mocht Pacton omhoog schieten naar 6,00 cad dan ben ik uit de rode cijfers. met 4,50 cad ben ik ook heel erg blij...dit zal er wel niet inzitten
364 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 19 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links