Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Biophytis PSE:ALBPS.FR, FR0012816825

  • 0,002 17 apr 2024 17:35
  • 0,000 (-8,00%) Dagrange 0,002 - 0,003
  • 25.683.984

Biophytis in 2020. Raket of stille dood?

258 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 13 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Fluxx 12 mei 2020 11:52
    Al sinds 7 mei is Biophytis van de beurs (Euronext) gehaald. Gisteren is er een AV geweest. Helaas waren hier te weinig shareholders aanwezig om keuzes te maken (zie hier onder).

    "Paris (France), Cambridge (Massachusetts, USA), May 11, 2020, 7:30 p.m. CEST -
    BIOPHYTIS (Euronext Growth Paris: ALBPS) a clinical-stage biotechnology company
    specialized in the development of drug candidates for treatment of aged related
    diseases, amongst which neuromuscular diseases, informs its shareholders that
    the combined General Meeting held on May 11, 2020 was unable to deliberate, as
    the required quorum was not reached."

    Welke conclusies kunnen we hieruit halen? Zullen ze op korte termijn terugkomen op de beurs? En wat zal dit met de koers doen verwachten jullie?

  2. Ferdinand 62 4 augustus 2020 09:10
    Onderstaand bericht van vanochtend kan nog wel eens wat met de koers gaan doen de komende dagen. De datum bij het bericht staat overigens verkeerd. Er staat 04-04, maar dit is 04-08-2020. Zie de site van boursorama.

    Biophytis verkrijgt toestemming van Braziliaanse regelgevende instantie voor gezondheid om COVA te starten, een fase 2/3 klinische proef met sarconeos (BIO101) voor de behandeling van respiratoir falen gekoppeld aan COVID-19
    BOURSORAMA CP • 04-04-2020 om 08:00 uur
    BIOPHYTIS (Euronext Growth Paris: ALBPS), een biotechnologiebedrijf in klinische fase dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van kandidaat-geneesmiddelen voor de behandeling van aan leeftijd gerelateerde ziekten, waaronder neuromusculaire aandoeningen, kondigt vandaag aan dat het de toestemming van de Braziliaanse Health Regulatory Agency, ANVISA (Agencia Nacional de Vigilancia Sanitaria), om het klinische COVA-ontwikkelingsprogramma in Brazilië te starten, waar het Coronavirus SARS-CoV-2 nog steeds erg actief is, met hoge transmissiesnelheden van het virus.

    Het klinische programma COVA Fase 2/3 is ontworpen om de werkzaamheid en veiligheid van Sarconeos (BIO101) te evalueren als behandeling voor verslechtering van de luchtwegen bij patiënten met ernstig ademhalingsfalen geassocieerd met COVID-19.

    Deze cruciale internationale klinische proef (COVA NCT04472728) zal in twee delen worden uitgevoerd. Het eerste is bedoeld om de veiligheid van de behandeling te beoordelen en een indicatie te geven van de activiteit van Sarconeos (BIO101) bij 50 gehospitaliseerde patiënten die lijden aan acute respiratoire insufficiëntie gekoppeld aan COVID-19. Het tweede deel van de studie zal de werkzaamheid van Sarconeos (BIO101) onderzoeken op de ademhalingsfunctie van 260 extra patiënten met ernstig ademhalingsfalen gekoppeld aan COVID-19. Het gehele onderzoek omvat dus in totaal 310 patiënten.
  3. [verwijderd] 5 augustus 2020 09:27
    quote:

    Ferdinand 62 schreef op 4 augustus 2020 15:20:

    En het knalt lekker door. Ik denk dat de 70 cent haalbaar is vandaag. Zijn er nog anderen die in Biophytis zitten?
    Ik, zei de gek. Ik beschouw 0,62 als steun. Bij een lagere koers knikker ik de aandelen er met verlies uit. Schrale troost, het volume is tot nu toe zeer laag.
  4. Florissant 21 augustus 2020 13:31
    Zeer laag volume. Beweegt iedere dag tussen EUR 0,63 en EUR 0,67 in. Als ik het goed begrijp op de website hoeven we pas Q4 nieuwe resultaten te verwachten?

    "An interim analysis conducted by an independent Data Monitoring Committee (DMC) ), expected in the 4th quarter of this year, subject to the evolution of the COVID-19 epidemic, will determine whether the study should progress into the second part and will allow recruitment of required sample size needed for detecting Sarconeos (BIO101) effects in part 2.
    "
  5. AdeVries 31 augustus 2020 09:15
    www.boursier.com/actions/actualites/n...

    Google translate:
    Biotechnologiebedrijf Biophytis geeft een update over de status van het klinische ontwikkelingsprogramma SARA-INT, een fase 2b-studie die de werkzaamheid van Sarconeos (BIO101) bij de behandeling van sarcopenie evalueert. De laatste van 231 patiënten die in de SARA-INT-studie werden opgenomen, werd gerekruteerd in maart 2020. Vanwege de COVID-19-pandemie moest Biophytis het SARA-INT-protocol aanpassen om ervoor te zorgen dat continuïteit van de studie, met name door alle activiteiten in ziekenhuizen stop te zetten en patiënten thuis te laten volgen.

    Deze wijzigingen volgen richtlijnen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en aanbevelingen van de Data Safety and Monitoring Board (DSMB) gericht op het waarborgen van de patiëntveiligheid op de werkplek. lopende klinische onderzoeken.

    Biophytis kondigt nu de heropening aan van 4 klinische centra in België en de Verenigde Staten. Andere centra zouden geleidelijk moeten heropenen, afhankelijk van de evolutie van de pandemie in elke regio. Voor klinische centra die niet heropend zullen worden, wordt de behandeling met 3 maanden verlengd op basis van de DSMB-review en het goede risicoprofiel van Sarconeos (BIO101).

    Na deze protocolwijzigingen en afhankelijk van de toekomstige evolutie van de pandemie, is de laatste patiënt die de SARA-INT-studie verlaat nu gepland voor eind 2020.

    De oudere populatie van de SARA-INT-studie is bijzonder kwetsbaar voor de gevolgen van de COVID-19-pandemie. Daarom zal het uiteindelijke aantal patiënten dat in de studie moet worden geanalyseerd aanzienlijk worden verminderd. Desondanks moet de studie voldoende gegevens opleveren om een ??goed beeld te geven van de mogelijke voordelen van Sarconeos (BIO101).

    Tot op heden hebben 64 patiënten de klinische proef onder de vereiste omstandigheden voltooid en zijn ze al opgenomen in de uiteindelijke analyse.

    Vanwege de vertragingen in verband met de pandemie, en gezien de resultaten van de aanstaande studie, zal er geen tussentijdse analyse door de DSMB worden uitgevoerd.

    Onthoud dat de klinische studie SARA-INT een fase 2b, gerandomiseerde, multicenter, dubbelblinde, placebogecontroleerde klinische studie is gericht op het evalueren van de werkzaamheid van twee doses (175 en 350 mg) Sarconeos (BIO101 ) oraal toegediend aan patiënten met sarcopenie die het risico lopen op mobiliteitsverlies. Het primaire eindpunt is de 400 meter (400MTW) looptest, die de motorische functie van de deelnemer beoordeelt.

    Sarcopenie is een leeftijdsgebonden degeneratie van skeletspieren. Het wordt gekenmerkt door een afname van spiermassa en kracht, evenals motorische handicap, wat leidt tot een verhoogd risico op ziekenhuisopname en overlijden door vallen, breuken en fysieke handicaps. Tot op heden is er geen goedgekeurde behandeling voor sarcopenie.
258 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 13 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links