Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Werelds plaatje

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  2. 16 apr ASML oogt wispelturig 101
  3. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74

Reacties

469 Posts
Pagina: «« 1 ... 18 19 20 21 22 ... 24 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 bp5ah 25 juni 2020 22:07
    quote:

    Formule1-Fan schreef op 25 juni 2020 22:05:

    zie je zie je, naairj allemaal neffer mag het dalen eeens . en ze zeiden maar daling daling bij mens zondahg nma computer berekeningen. Elke dag groen te zien op de fruts.
    Be patient, zal reg kom.

    www.cnbc.com/2020/06/24/stock-market-...
  2. Fundbuster 25 juni 2020 22:12
    quote:

    shortlong nog 52% schreef op 25 juni 2020 22:07:

    [...]waarom dinsdag? en niet oktober/november?
    Zie mijn postje op P 16. Het is een theorie en niet meer dan dat, al is zo’n ontwikkeling in het verleden wel eens waar geworden. Kijk ook maar eens naar de beruchte oudejaarsrally’s. Hoe sterker die eruit zagen, des te geringer de kans dat januari het vasthield.
  3. Tuut 25 juni 2020 22:13
    16 vaccins tegen Covid-19 komen in klinische evaluatiefase, 125 kandidaten in preklinische evaluatie: het conceptlandschap van de WHO

    Het experimentele vaccin van de Universiteit van Oxford en AstraZeneca Plc., ChAdOx1-S, is het eerste dat de laatste stadia van klinische proeven tegen de coronavirusziekte binnengaat.
    wereld bijgewerkt: 25 juni 2020 14:20 IST

    Hindustan Times, New Delhi
    Een vrijwilliger krijgt in het Baragwanath-ziekenhuis in Soweto, Zuid-Afrika, een injectie van een medische hulpverlener tijdens de eerste klinische proef bij mensen voor een mogelijk vaccin tegen het nieuwe coronavirus.
    Een vrijwilliger krijgt in het Baragwanath-ziekenhuis in Soweto, Zuid-Afrika, een injectie van een medische hulpverlener tijdens de eerste klinische proef bij mensen voor een mogelijk vaccin tegen het nieuwe coronavirus. (REUTERS)

    Met bijna 10 miljoen Covid-19-patiënten over de hele wereld en meer dan 4,8 coronavirussterfgevallen, wordt de behoefte aan een Covid-19-tegengif met de dag dringender.

    Het experimentele vaccin van de Universiteit van Oxford en AstraZeneca Plc., ChAdOx1-S, is het eerste dat de laatste stadia van klinische proeven tegen de coronavirusziekte binnengaat.

    Maar het samenwerkingsinitiatief van Oxford en AstraZeneca is niet het enige in de race dat tot een potentieel Covid-19-vaccin komt.

    Volgens het conceptlandschap van Covid-19-vaccins van de Wereldgezondheidsorganisatie waren er 10 kandidaten in de geavanceerde klinische onderzoeken en 115 in de preklinische beoordelingsfasen op 12 juni. Op 22 juni waren er 13 experimentele vaccins in klinische onderzoeken en nog eens 129 in de preklinische evaluatiefase. Het meest recente ontwerp van de WHO meldt dat 16 experimentele vaccins in klinische proeven zijn en nog eens 125 in de preklinische beoordelingsfase vanaf 24 juni.

    CanSino Biological Inc./Beijing Institute of Biotechnology; Moderna / NIAID; Wuhan Instituut voor biologische producten / Sinopharm; Beijing Institute of Biological Products / Sinopharm; Sinovac; Novavax; BioNTech / Fosun Pharma / Pfizer; Instituut voor Medische Biologie, Chinese Academie voor Medische Wetenschappen; Inovio Pharmaceuticals; Genexine Consortium; Gamaleya Research Institute; Clover Biopharmaceuticals Inc./GSK/Dynavax; Anhui Zhifei Longcom Biopharmaceutical / Institute of Microbiology, Chinese Academy of Sciences; Imperial College London en Curevac zijn 15 andere kanshebbers die hun experimentele vaccins hebben in de fase van klinische proeven, volgens de nieuwste ontwerplandschappen van de WHO.

    Het Amerikaanse Moderna Inc. en het Chinese Sinovac Biotech vormen de speerpunt van de inspanningen om een ??Covid-19-vaccin te formuleren en beide zullen volgende maand de laatste fase van proeven ingaan.

    Het in Peking gevestigde China National Biotec Group Co. is de laatste die regelgevende goedkeuring heeft gekregen om dinsdag fase 3-proeven met zijn Covid-19-vaccins in de Verenigde Arabische Emiraten uit te voeren.

    Indiase bedrijven werken ook samen om kandidaat-vaccins te ontwikkelen die zich momenteel in de preklinische testfase bevinden. Serum Institute of India (SII) heeft partnerschappen met het Amerikaanse biotechbedrijf Codagenix, het Oostenrijkse Themis Bioscience en Oxford-AstraZeneca.

    Bharat Biotech in Hyderabad werkt aan drie vaccin-kandidaten. Het in Delhi gevestigde Panacea Biotec werkt samen met Refana Inc. in de Verenigde Staten om een ??geïnactiveerd vaccin tegen het hele virus te ontwikkelen. Zydus Cadila in Ahmedabad en Hyderabad, India Immunologicals, hebben ook partnerschappen gesloten om Covid-19-vaccins te ontwikkelen.
  4. [verwijderd] 25 juni 2020 22:16
    quote:

    Fundbuster schreef op 25 juni 2020 22:12:

    [...]Zie mijn postje op P 16. Het is een theorie en niet meer dan dat, al is zo’n ontwikkeling in het verleden wel eens waar geworden. Kijk ook maar eens naar de beruchte oudejaarsrally’s. Hoe sterker die eruit zagen, des te geringer de kans dat januari het vasthield.
    ah, duidelijk dank je. Ik had eroverheen gelezen
469 Posts
Pagina: «« 1 ... 18 19 20 21 22 ... 24 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links