Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 1398 1399 1400 1401 1402 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 ffff 25 juni 2020 16:25
    Nog een doordenkertje, waar jullie nooit bij stil staan als ik daarover post:
    Nieuwste cijfers: Alleen uit Duitsland gaat er 180 miljard naar fiscaal eiland Jersey, gevolgd door 133 miljard naar Zwitserland en als derde land: Luxemburg goed voor 126 miljard.

    Wel jammer dat ik niets lees over de Arabische banken, zo populair geworden in België. Die cijfers zijn moeilijker te achterhalen.

    Peter
  2. forum rang 7 rene l 25 juni 2020 16:46
    quote:

    JP Samosa schreef op 25 juni 2020 16:10:

    [...]

    Davids? Moet er niet aan denken.
    Tan? Moet er niet aan denken.
    Die 2 kunnen beter in een ander programma.
    Het is niets voor niks dat ik deze beiden benoem.

    Davids herinner ik mij nog van het moment dat onze kinderen klein waren en hij in het Jeugdjournaal verscheen.
    Kinderen mochten wat aan hem vragen, het beviel meneer niet zo, hij liep aangebrand weg.
    Wat een arrogantie, voor de kinderen was het niet prettig, ze wisten niet beter.

    En Tam, ik heb hem een keer meegemaakt als spreekstalmeester tijdens een receptie van het bedrijf waardoor wij net overgenomen waren.
    Hij kwam de zaal in en riep, welkom bij de nieuwjaarsrecepetie van Philips.
    Mijn collega keek mij aan, en ik keek naar hem.
    Hij zei, die overnames gaan wel heel erg snel.
    Tam werd op zijn schouders getikt en gewezen op zijn fout, het boeide hem niks en trok zijn schouders op en verschoot zelfs niet van kleur.

    Een paar jaar terug heb ik hem ook meegemaakt bij de Binck Beleggersdag.
    Het is gewoon een schnabbelaar die niet al te snugger is en vertelde dat hij het deed voor het geld.
    Hij meende het echt.
    Het was een rare middag, net zo heet als nu, en uit de zaal hoorde ik de nodige commentaren, wat een stuk arrogantie, konden ze echt niet wat beters vinden, het is een gladjakker, wat een rare man, enz.

    Velen verlieten vroegtijdig de zaal, net als Nico Inberg in zijn blauwe spencer, hij had het flink benauwd.

    Zelf ben ik uit beleefdheid blijven zitten, tot het moment dat hij vroeg of we op commando wilden klappen omdat er opnames voor BNR gemaakt werden.
    Toen werd het mij ook te heet onder de voeten, ik gedraag mij niet als een gedresseerde aap en klap niet op bevel voor veel onzin.
    Gelukkig was de bar al open, een hele verademing op zo'n hete dag.

    Jammer dat Ralph Inbar er niet meer is, deze man beschikte pas over echte humor, gewoon een natuurtalent.
  3. [verwijderd] 25 juni 2020 16:48
    Herman de schermman zou Genee kunnen vervangen. Is wel wat weg gezakt de laatste jaren daar in het NOS-moeras. Zou een mooie commerciële, maar ook inhoudelijke doorstart kunnen zijn.

    Bart Nolles zou ook kunnen. Geen doorslaand succes nog bij het Tour-programma, maar alle begin is moeilijk.

    Hugo Borst would be a bit too much (ego)!
  4. forum rang 7 JP Samosa 25 juni 2020 16:54
    quote:

    ffff schreef op 25 juni 2020 16:21:

    Samosa,

    Oneens. Wat toont de Nederlandse regering nu eindelijk eens zijn ballen! Je kunt aan de gang blijven met extra uitkeringen, subsidies, toelangen, salarisverhogingen.
    Maar JIJ beseft blijkbaar niet dat er ergens een moment komt dat de inkomsten een beetje de uitgaven moeten kunnen betalen.
    De tekorten lopen al veel te veel op. Aan sinterklazen hebben we niks, ook al word je dan populair in alle democratieën. Worden die slappelingen herkozen. En de schulden, de oplopende schulden...Ach zeur daar niet over...

    Peter
    Ik zie het anders. Een beetje bedrijf Of zzp-er kan de Corona tegenslag opvangen. En anders ff op de tandjes bijten.
    Wiebes merkte volkomen terecht op dat er gouden tijden waren in de afgelopen jaren. Vele bijv. Bouwvakkers hebben enorm verdiend.
    Prima natuurlijk.
    Bovendien was er al geld beloofd aan de Groningers. Dus dat had eerst gemoeten.

    Zorgmedewerkers op de vloer hebben gvd zich suf gewerkt met die Corona. Dus ja, dan vind ik dat duizendje een fooi, een belediging.

    Ik Ben juist voor afschaffing van subsidies.
    Maar Vergeleken met de gratis Corona Miljarden Verbleekt alles en zijn inkomensverhoging in de zorg en betalingen aan Groningers peanuts
  5. forum rang 10 rationeel 25 juni 2020 17:00
    quote:

    ffff schreef op 25 juni 2020 16:21:

    Samosa,

    Oneens. Wat toont de Nederlandse regering nu eindelijk eens zijn ballen! Je kunt aan de gang blijven met extra uitkeringen, subsidies, toelangen, salarisverhogingen.
    Maar JIJ beseft blijkbaar niet dat er ergens een moment komt dat de inkomsten een beetje de uitgaven moeten kunnen betalen.
    De tekorten lopen al veel te veel op. Aan sinterklazen hebben we niks, ook al word je dan populair in alle democratieën. Worden die slappelingen herkozen. En de schulden, de oplopende schulden...Ach zeur daar niet over...

    Peter
    Inderdaad dus ophouden met IMMIGRATIE en KLIMAATBELEID en het onderhouden van VREEMDE MOGENDHEDEN:)
  6. forum rang 10 rationeel 25 juni 2020 19:01
    Geert Wilders begint online actie om premier Rutte uit Den Haag weg te krijgen: “KICK OUT RUTTE!”

    De Dagelijkse Standaard

    Geert Wilders begint online actie om premier Rutte uit Den Haag weg te krijgen: “KICK OUT RUTTE!”

    PVV-leider Geert Wilders heeft het gehad met premier Rutte en wil hem weghebben uit politiek Den Haag. Met een knipoog naar de anti-Zwarte Piet-demonstraties noemt hij de actie “Kick Out Rutte”.

    Sinds het gedoogkabinet Rutte I stukliep, is de politieke vriendschap tussen Mark Rutte en Geert Wilders ook voorbij. Zo’n acht jaar na die bewuste dag in het Catshuis is Rutte echter nog altijd premier, en dat is een doorn in het oog van de PVV-voorman. Dat Rutte dan ook... nog eens in ...gesprek ...ging met woordvoerders van... Black Lives Matter..., neemt hij hem zeer kwalijk. Wilders wrijft de VVD’er “wanbeleid” aan, en verdenkt hem ervan Nederlands belastinggeld gratis aan Frankrijk te willen weggeven.

    Wilders schrijft bij een foto met de BLM-vertegenwoordigers:

    “Kijk hem zitten daar. De premier die zegt discriminatie “te willen killen” maar zwijgt over de discriminatie van autochtone Nederlanders, terwijl demonstraties tegen zijn wanbeleid worden verboden en hij met Macron gaat dineren om ons geld weg te geven.”

    Om zijn woorden kracht bij te zetten, richtte Wilders ook een speciale hashtag in:... “#KickOutRutte”,... die hij later nog eens herhaalde.

    De actie van de oppositieleider heeft hem bescheiden succes opgeleverd: de hashtag was gisteren en vandaag urenlang ‘trending topic‘ op Twitter, en meer dan ...16.000 ...twitterden zijn boodschap door...

    Rutte daadwerkelijk uit het Torentje kicken is er voorlopig echter nog niet bij: de eerstvolgende Tweede Kamerverkiezingen zijn pas in maart 2021, en momenteel staat de VVD nog op eenzame hoogte in de peilingen.
  7. forum rang 7 JP Samosa 25 juni 2020 19:03
    Tenminste 64 jongeren zijn de afgelopen twee jaar met een gedeeltelijke dwarslaesie in het ziekenhuis behandeld vanwege het gebruik van lachgas. Dat blijkt uit een steekproef van de Nederlandse vereniging voor Neurologie (NVN). De schade kan enorm zijn en de slachtoffers zijn jong: gemiddeld 22 jaar oud.

    Voor het eerst is in kaart gebracht hoeveel slachtoffers van lachgas er in het ziekenhuis zijn behandeld en wat de exacte lichamelijke schade is. Neurologen zagen het afgelopen jaar meer patiënten dan ooit en het aantal slachtoffers blijft toenemen.

    Barry Ruijter, neuroloog in opleiding bij het Amsterdamse ziekenhuis OLVG, ziet een verandering in de hoeveelheid die gebruikers innemen. "We zien steeds meer problematische gebruikers. Dat zijn mensen die meer dan 100 ballonnen per dag nemen."
    ..........................

    22 jaar en dan 100 ballonnen per dag nemen. Zonde
    Hoe gek kan je zijn.
  8. forum rang 7 JP Samosa 25 juni 2020 19:10
    Mooi berichtje:

    De Tweede Kamer heeft aangifte gedaan tegen de Utrechtse imam van de salafistische moskee alFitrah. Het vermoeden bestaat dat hij heeft gelogen onder ede.

    Peter Koop en Bas Soetenhorst 25-06-20, 09:30 Laatste update: 13:05
    24
    Tweede Kamerlid Michel Rog (CDA) bevestigde zojuist dat de onderzoekscommissie buitenlandse beïnvloeding moskeeën aangifte heeft gedaan ‘in de casus alFitrah’. Over de aard van de aangifte wilde hij geen mededelingen doen, ook wilde hij niet zeggen of de aangifte persoonlijk gericht zou zijn tegen bestuursvoorzitter en imam Suhayb Salam van de alFitrah-moskee. ,,Ik begrijp dat u meer wilt weten, maar in het belang van het onderzoek en mede op verzoek van het Openbaar Ministerie kan ik er verder niets over zeggen.”

    Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie bevestigt dat de aangifte is gericht tegen imam Salam. ,,Het klopt dat er aangifte is gedaan, namelijk van niet meewerken aan een parlementaire enquêtecommissie (dat is een strafbaar feit) en meineed. De Rijksrecherche doet nu onderzoek. Er is nog geen beslissing genomen over vervolging.”
  9. forum rang 6 jonas 25 juni 2020 19:32

    Josti dan lopen ze daar achter. Ik zie refo vrouwen met witte hoedjes en van die spannende splitjurken. Er liep en lopen en er sommige zelfs in refospijker rokken zoals mijn ex niet refo dat noemde.

    Op zondagavond de dominee nog langs? Als katholiek kan ik stellen dat meneer pastoor dan al incompomentis was of met zijn huishoudsters zat te rotzooien en ach ook niet erg en mogelijk veel gezonder.

    "En op zondagavond kwam de dominee altijd langs met zijn vrouw na de 2e kerkdienst.
    Hij gehuld in zijn zwarte pak met zwarte hoed, en zijn vrouw in een zwarte jurk."

    Groet, Jonas
  10. forum rang 4 Ijsbeer 25 juni 2020 19:43
    quote:

    G 60. schreef op 25 juni 2020 19:19:

    Nederland word geregeerd door de W H O en het R I V M !!!!!
    Inderdaad wel zo verstandig.
    Goed gezien.

    Je zal het maar laten leiden door de politiek dan hadden we nu nog op mondkapjes moeten wachten.
    en de IC was dan wel op zwart gegaan.
    Net op tijd namen ze de regie over.

    Brabant lag al vol.
  11. forum rang 6 jonas 25 juni 2020 20:10

    Moet je bedenken een vroegere CDA-voorzitsters van correcte refohuize wilde hem wegwerken en niet eens op een verkiesbare plaats zetten.

    Het is ook raar bij de CDA met dat verschil in opvattingen kader en stemmers. Bij dat CDA kader vraag ik me af of ze nie4 beter naar GroenLinks enzo kunnen over stappen.

    En dat zielige gedoe met gewetensproblemen als CDA niet voor links gaat is nu ook wel mooi geweest . Stap gewoon over naar een partij waar je ze niet hebt.

    Partij is dan ook tegen volksinvloed via referenda en als de door voor hun eigen stemmers

    Groet, Jonas
53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 1398 1399 1400 1401 1402 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 876,82 -0,82%
EUR/USD 1,0645 +0,19%
FTSE 100 7.858,14 -1,35%
Germany40^ 17.871,30 -0,86%
Gold spot 2.374,83 -0,35%
NY-Nasdaq Composite 15.885,02 -1,79%

Stijgers

Avantium
+2,67%
B&S Gr...
+2,06%
FASTNED
+1,65%
DSM FI...
+1,19%
Arcadis
+0,93%

Dalers

Arcelo...
-6,70%
Aperam
-6,33%
SBM Of...
-4,10%
Pharming
-3,09%
Van La...
-2,94%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links