Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

AEX zakt opnieuw weg na zware verliesbeurt

Lees over dit aandeel ook

  1. 10:59 Adyen drukt op AEX 1
  2. 09:15 Adyen duwt AEX nipt in het rood

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

19 Posts
| Omlaag ↓
  1. Mr_Baldy 25 juni 2020 10:08
    het stimuleren werkt gewoon niet (de impact is steeds kleiner), als men het op de LT weer goed wil laten gaan, kan men het beste de gifbeker op een rustige manier leeg drinken. Dit gaat of nog jaren duren en zal alleen maar het probleem groter en groter maken. maar ze komen er al jaren mee weg, dus zal men het blik steeds weer vooruit proberen te schoppen.
  2. Pavlov44 25 juni 2020 10:12
    Je ziet het wordt nu al meteen weer rechtgezet. Het mag namelijk niet 2 dagen op rij dalen. De lezing is nu dat een dag daling een "mooie koopkans" moet zijn. Daar past geen achtereenvolgende daling bij. Op deze volumes is het voor de beleidsbepalers ook heel eenvoudig om even wat gas te geven 's morgens om de markt in de gewenste richting te duwen. Kost niet veel geld, wat er bovendien toch genoeg is. Je ziet dat vrijwel dagelijks gebeuren, het is zo verschrikkelijk duidelijk wat er gaande is. Het kan namelijk niet gepermitteerd worden dat 3 maanden vol de brandslangen met geld open nu weer te niet gedaan wordt op lage volumes, daarvoor zijn de belangen gewoon te groot.
  3. [verwijderd] 25 juni 2020 10:39
    quote:

    Pieter Vandewalle schreef op 25 juni 2020 10:13:

    Dalingen duren nooit lang onder de constante gratis geld stroom. Kijk, het gaat alweer hoger. We hebben gisteren ons dipje gehad, nu is het weer een weekje groen...
    De manipulators hebben inmiddels goedkoop ingekocht, en het kan nu weer omhoog!
  4. Jopieklaploper 25 juni 2020 10:42
    Grote paniek want recent ingestapte nieuwe beleggers zijn alleen gewend aan elke dag een AEX die stijgt, die denken dat de index alleen noordwaards kan bewegen.

    Idem in de VS + de bevolking leeft met perceptie dat een stijgende Dow jones betekent dat "all is fine in the land of the Brave and the Free" en dat de economie "is in fine shape".

    Dus zal de pavlov reactie weer moeten komen van de regering in de VS hetgeen betekent de aankondiging van een nieuw steunpakket van 1000 of 2000 miljard.

  5. [verwijderd] 25 juni 2020 11:22
    Het zal nog wel even rommelen nu het spannend is of Texas, Florida, Arizona en Californië in feite een tweede uitbraakgolf van Corona doormaken en of er maatregelen getroffen moeten worden die wederom de economie daar raken.
    Zodra dat duidelijker is, zal er een nieuwe daling komen van misschien wel 10%-20%, totdat de FED en de overheid weer in koor een paar 1000 miljard dollars toezeggen.
    Voor nu verwacht ik een paar dagen horizontale bewegingen op de beurs met wat lichte stijgers en dalers.
  6. [verwijderd] 25 juni 2020 11:44
    Hahaha, rondje gefietst en het spul staat 1,8% hoger!

    Wat een BS beurs! Ik kan er alleen maar om lachen. Normaal beleggen is verleden tijd. De gokkers, de fomo,s en de andere instabiele WB wannabees hebben er een losgeslagen gokpaleis van gemaakt.

    Veel plezier ermee. Ik ga naar het strand.
  7. T3 T3 T3 25 juni 2020 12:52
    quote:

    Afdeling inkoop schreef op 25 juni 2020 11:44:

    Hahaha, rondje gefietst en het spul staat 1,8% hoger!

    Wat een BS beurs! Ik kan er alleen maar om lachen. Normaal beleggen is verleden tijd. De gokkers, de fomo,s en de andere instabiele WB wannabees hebben er een losgeslagen gokpaleis van gemaakt.

    Veel plezier ermee. Ik ga naar het strand.
    Mooi toch, zo'n stress momentje. In uurtje tijd vanochtend toch weer een netto weeksalaris verdiend. Nu heerlijk genieten in het zonnetje ...
19 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links