Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ING Groep AEX:INGA.NL, NL0011821202

  • 14,704 16 apr 2024 17:35
  • -0,344 (-2,29%) Dagrange 14,690 - 14,904
  • 8.588.551 Gem. (3M) 11,2M

ING - Juni 2020

1.763 Posts
Pagina: «« 1 ... 75 76 77 78 79 ... 89 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Machiavelli 24 juni 2020 22:20
    quote:

    Gierema schreef op 24 juni 2020 22:01:

    Wat een vieze azijnpissers allemaal die nu commentaar hebben op carl zijn teksten, commentaar van mensen die zelf nog nooit wat hebben geplaatst/of iets in de vorm van (nuttig) advies hebben gegeven.. Alleen maar kunnen zeiken. Hij praat hier en daar wat onduidelijk maar zijn bedoelingen zijn alleen maar goed. Lees eroverheen, praat er tussen door als je zo nodig wat kwijt wilt, maar laat ieder lekker z’n ding doen. Wellicht dat sommige mensen er wel wat aan hebben.
    1 dag lid en dit is je eerste post en dan zo’n grote mond? En dan praten dat degene die zich storen aan de vele post van Carl en de suggestie wekken dat die nog nooit iets hebben geplaatst op dit forum? Ik zou zeggen doe je huiswerk jochie! Ipv zo te roeptoeteren zonder je te verdiepen in anderen hun bijdrages! Als ik iets post dan is het relevant en aders schrijf ik niets.
  2. tommy de pony 24 juni 2020 22:24
    quote:

    gap01 schreef op 24 juni 2020 19:44:

    pas op mannen , riemen vast, koersen op dit moment stroken niet met de wekelijkheid.
    De werkelijkheid is dat de kans zeer groot is dat er tegen begin volgend jaar een vaccin op de markt komt en dat de koers van ING normaliseert tot een euro of tien. Ik blijf zitten tot dan

    www.facebook.com/deafspraaktv/videos/...
  3. [verwijderd] 24 juni 2020 22:28
    quote:

    Carl2-8 schreef op 24 juni 2020 20:41:

    Ik kan begrijpen dat er teveel post van mezelf komen en zal hier rekening mee houden wil absoluut ook niet storend worden mijn systeem is duidelijk uitgelegd en nu hoop ik er mensen met geholpen te hebben dus zal me wat op achtergrond houden volledig weg nu ook weer niet maar nominaal zoals de meeste mensen hier.
    Suc6 allen en bedankt alvast om eerlijk commentaar te geven.
    De forum wel beetje grappig houden hè :)
    Dag Carl,

    Zoals gezegd kan ik je berichten appreciëren, en ook de hoeveelheid stoort me niet echt.
    En dankzij jou heb ik vandaag durven short gaan voor de tweede keer dit jaar, en maakte ik 23% winst in 4 uur tijd op ABN Amro short.

    Anderzijds ga ik wel akkoord met velen hier dat dit het ING-forum is, en dat de transacties die jij doet niet zo veel voorkomen.
    Gelet op de hoeveelheid berichten en gelet op het feit dat je een beperkte fanclub hebt die die grote hoeveelheid berichten net wél apprecieert, lijkt het me inderdaad best dat je een draadje zoekt voor jouw activiteit van daytraden met ING en goud.

    Zo kan er op dit draadje misschien ingegaan worden op de fundamentals van ING. En kan er op jouw draadje misschien meer ingegaan worden op het 'cashen op goud'-verhaal, zou dit nog wel eens wat beter uitgelegd willen zien.

    Groeten, een fan (met veel begrip voor de niet-fans).
  4. nieuw en onervaren 24 juni 2020 23:05
    Goedenavond,

    over Carl2-8 : natuurlijk kan niemand zeggen wat U wel en niet kunt schrijven, maar ik ben 't met anderen eens :

    't best een nieuw forum aanmaken over deze info. nl. : zoals er al gezegd is, ik denk dat 80-90 % niks snapt van Uw strategie en de mogelijkheden (tijd en/of geld) niet hebben.

    't posten van Uw winsten kan ook jaloezie verwekken, en dat is eigenlijk denk ik niet wat U ermee bedoelt, maar zonder te willen dus vaak slechter overkomt bij velen.

    Velen zitten hier met verlies en zien stijgingen en dalingen voorbij komen zonder daar iets mee te kunnen of durven doen. Elke dag zie ik ook duizenden euro's mislopen. Ook al zit ik LT, elke keer weer denk ik : had ik maar verkocht op € ... en weer terug gekocht op € ...

    Daarom, om andere mensen niet te kwetsen, gewoon een nieuw forum aanmaken, wie dan wil, gaat daar ook lezen.

    Sorry, en fijne avond .. enne.... blijft U allen gezond, niet gek laten maken door die klote dalingen :-)
  5. [verwijderd] 24 juni 2020 23:13
    Mijn mening: De over-en-weer berichten van een aantal leden kunnen best storend zijn omdat ze heel erg lijken op onderlinge chatgesprekken. Ik wil niet teveel zeggen want ik ben zelf ook redelijk nieuw, maar daar is het forum niet helemaal voor bedoeld, denk ik. Het zorgt voor onnodige vervuiling, in de zin dat het niet meer alleen gaat over ING en het aandeel in het algemeen, maar over persoonlijke strategieën. Strategieën die – ondanks de goede bedoelingen – behoorlijk onduidelijk zijn voor (ik schat) de meeste mensen. En dat maakt het in dat geval ongewenst.

    @Carl, ik weet dat jouw berichten alleen maar goed bedoeld zijn en dat je laaiend enthousiast bent over het spelletje dat je speelt, maar keep in mind dat er ook mensen zijn die zich storen aan de hoeveelheid informatie die ze telkens moeten doorscrollen om weer bij relevant nieuws te komen. Dat gezegd hebbende vind ik het fijn dat jouw strategieën goed werken voor jou... dat meen ik oprecht. Ik had echt gewild dat ik de ballen en de know-how had om dat allemaal te doen! Ik heb dan ook meerdere malen geprobeerd om je berichten te ontcijferen maar het lijkt soms net codetaal wat jij spreekt.
  6. Alles kwijt 25 juni 2020 01:07
    Carl schrijft dat hij ''4 pakketjes'' (?) ING gekocht heeft aan 6,28 eur en dat hij een volgende order uitgezet heeft op 6,05 euro en dat de koers donderdag verder doorzakt naar 5,89 eur. En toch maakt hij aan de lopende band hoge winsten. Hoe doet hij dat toch? Als ik hem na-volg dan maak ik alleen maar zwaar verlies.
  7. forum rang 4 optiejunky 25 juni 2020 07:53
    Mooi dat daytraden en ook leerzame tips van Carl, ik geniet ook overigens van andermans postings.

    Nu terug naar ING en waarom ik de laatste dagen heb bijgekocht:

    • Faillissementen in q2 vallen mij erg mee. hoewel de cijfers van juni nog moeten komen. ( zie CBS). ook in Belgie leidde de faillissement tot " maar" 480 banen verlies.
  8. PMI DUI en FR omhoog.
  9. Olie lijkt zicht te stabiliseren
  10. Duitse/NL virus infecties down.https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-06-25/germany-s-virus-infection-rate-drops-to-lowest-in-almost-3-weeks

    sentiment puntjes zijn de zogenaamde tweede virus golf en handelsspanningen.
    die laatste vierden gister de boventoon, dus flink down.

    Al met al voor de lange termijn een mooie parel dit ING omdat men in NL / BE nog steeds netjes de Hypo's blijft betalen..en hypotheek rente gaat langzaam omhoog..kans op meer marges voor ING ? laat de Q2 ons verbazen..
  11. HaveFaith 25 juni 2020 08:32

    BEURZEN 'Voorzichtig begin voor Beursplein 5'

    AMSTERDAM (AFN) - De aandelenbeurs in Amsterdam zal donderdag naar verwachting vrijwel vlak beginnen. Ook elders in Europa lijken de beursgraadmeters met kleine koersuitslagen te openen na de zware verliezen een dag eerder. Beleggers blijven voorzichtig door de toenemende coronabesmettingen in verschillende Amerikaanse staten en de mogelijk impact van nieuwe lockdowns op het economische herstel.

    Op het Damrak staat Kiadis Pharma in de schijnwerpers. Het biotechnologiebedrijf is begonnen om zijn middel voor de behandeling van leukemie op mensen te testen in de Verenigde Staten. De eerste patiënt heeft zich aangemeld en kreeg het middel inmiddels toegediend. Het gaat om een fase 1-onderzoek in samenwerking met de Ohio State University.

    In Frankfurt gaat de aandacht uit naar Lufthansa. Het steunpakket voor de Duitse luchtvaartreus is weer een stap dichterbij gekomen. Grootaandeelhouder Heinz-Hermann Tiele zou zijn bezwaren tegen de voorwaarden voor het pakket ter waarde van 9 miljard euro hebben ingetrokken. Het aandeel Lufthansa stond in de voorbeurshandel zo'n 23 procent in de plus.

    Ook Bayer staat in het nieuws. Het Duitse chemiebedrijf heeft een schikking getroffen met Amerikanen die claimen door gebruik van onkruidbestrijder Roundup kanker te hebben gekregen. Het gaat om een totaalpakket van 9,1 miljard tot 9,8 miljard euro.

    In Londen liet de Britse prijsvechter easyJet weten met de uitgifte van aandelen zo'n 450 miljoen pond (circa 500 miljoen euro) te willen ophalen. Het geld is nodig om het bedrijf door de huidige crisis te loodsen. De aandelenuitgifte zal gelijk zijn aan 15 procent van de bestaande aandelen.

    De Europese beurzen sloten woensdag met flinke verliezen. De AEX-index zakte 2,9 procent tot 557,33 punten en de MidKap leverde 2,7 procent in tot 746,23 punten. De beurzen in Londen, Frankfurt en Parijs raakten tot 3,4 procent kwijt. Ook Wall Street ging fors omlaag. De Dow-Jonesindex eindigde 2,7 procent lager op 25.445,94 punten. De brede S&P 500 verloor 2,6 procent en Nasdaq daalde 2,2 procent.

    De euro was 1,1248 dollar waard, tegen 1,1267 dollar een dag eerder. De prijs van een vat Amerikaanse olie daalde 0,9 procent tot 37,67 dollar. Brentolie werd 1 procent goedkoper op 39,93 dollar per vat.

    (ANP Redactie AFN/Economie, email economie(at)anp.nl, +31 20 560 6070)

  12. RogerH 25 juni 2020 08:55
    quote:

    baantjer schreef op 24 juni 2020 21:38:

    [...]

    En koop eens een doosje "punten" en " komma's"
    Zoals met veel in het leven: neem in je op wat voor jou van waarde is en interesseert iets je niet, dan scroll je verder.

    Als non-professional heb ik toch ook weer een aantal zaken van Carl geleerd, waarvoor dank!

    En mannen/vrouwen, als jullie dit erg vinden, kijk dan eens bij de draadjes van Pharming...

    Een nieuwe dag weer!
1.763 Posts
Pagina: «« 1 ... 75 76 77 78 79 ... 89 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links