Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: AEX zet topje onder druk

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 ASML oogt wispelturig 96
  2. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74
  3. 12 apr Nederlandse beurs is alive and kicking 111

Reacties

373 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 19 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 juni 2020 12:17
    quote:

    PietKeizer schreef op 24 juni 2020 11:58:

    DEGIRO wijzigt risicocategorie Wirecard AG
    DEGIRO monitort en wijzigt risicocategorieën van financiële instrumenten op een continue basis. Wij informeren u hierbij inzake een aanstaande hercategorisering.

    Vanwege de toegenomen volatiliteit in het aandeel Wirecard AG (DE0007472060) zal dit aandeel worden ingedeeld in Categorie D in plaats van C. Dit betekent tevens dat het vanaf heden niet meer mogelijk is om te handelen in opties met Wirecard AG als onderliggende waarde. Het sluiten van reeds bestaande posities is wel mogelijk.

    Op basis van de huidige omstandigheden zal de wijziging van op donderdag 25 juni 2020 van kracht worden. Indien de marktomstandigen veranderen, kan de wijziging ook op een ander moment van kracht worden. Indien dit het geval is, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

    //vanzelfsprekend heb ik niets, maar dan ook helemaal niets met deze zooi.
    Was dit de bodembel ?
  2. forum rang 7 PietKeizer 24 juni 2020 12:18
    quote:

    beer56 schreef op 24 juni 2020 12:02:

    [...]Piet ik ben er een beetje heel erg zat van,Ik post al een tijd over goud ,gister daarna alleen maar 13 vileine posts over goud putspreads altijd tunnelvisie zeg je wat gelijk de opmerking je hebt al een waarschuwing he nu ben ik ook niet de aardigste,maar voor mij tart dit alles IR engineer 88 had de beste beschrijving zondag betreffende de zeemeeuwen.
    Wat betreft alleen varen vidoque heeft gelijk je kan niet iedere dag een haven plannen ,omstandigheden veranderen en te weinig slaap vermindert je beoordelingsvermogen sterk .

    snap ik allemaal, heb t ook gezien. het is een bepaald type. Je weet wat ik bedoel. Hij krijgt zo wel z'n zin, he. Dat willen we niet... en wat t varen betreft ja dat dacht ik wel, dat betekent dat je soms zomaar ergens voor anker moet gaan terwijl je beter n haven kan opzoeken om te slapen.
  3. mollowitz 24 juni 2020 12:18
    quote:

    PietKeizer schreef op 24 juni 2020 12:13:

    ze hebben bij deGiro wel n pr indexfondsen, ff opgezocht. of die zo mooi werken als die gam gam noemt weet ik niet.

    hier n voorbeeld. Actiam. ik heb maar ff t linkje 'rendement' gedaan, dat op t 1e oog goed is.
    Verder kan ik er niks zinnigs over zeggen want fondsen is voor mij iets van erg lang geleden.
    www.fondsnieuws.nl/fondsen/0P00016N2Y...
    Piet,
    Ik denk dat de rekening in Spanje wordt geadmin dus qua transactiekosten is het niet hetzelfde als in NL. De Giro Spanje heeft iets andere transactiekosten dan De Giro NL. Ook voor fondsen. en ETF's.

    But thanks
  4. forum rang 4 Stock123 24 juni 2020 12:21
    Gistermiddag bij sluiting mijn long posities (unilever / justeat / ahold) gesloten, vandaag mijn AEX/S&P/Adyen/Arcelor short posities met winst. Komt eigenlijk zelden voor dat ik alle posities binnen 1 dag met aardige winsten kan sluiten. Nu maar even afwachten, hoop persoonlijk op een fors hogere AEX komende dagen, mooie tijd om weer aandelen op te pikken voor short. Of een grote dump dag voor de tegengestelde richting uiteraard :)
  5. forum rang 4 Stock123 24 juni 2020 12:22
    quote:

    Pilo schreef op 24 juni 2020 12:17:

    ik zag de koersen toch weer oplopen en heb op mijn zwakke moment (emotie) verkocht.
    ik kan mijzelf wel voor mijn kop slaan en zie nu de koersen in elkaar storten..... had mij 2k opgeleverd en nu heb ik slecht 140 euro.....
    Sorry maar de slechtste denkwijze die er maar is; beter 5 korte matige ritjes dan 1 hele grote. Die laatste zal je toch weinig tegenkomen.
  6. [verwijderd] 24 juni 2020 12:25
    Wat is het toch moeilijk....winsten toch vaak te snel pakken en verliezen soms te lang laten doorlopen.

    Ik had 1500 stuks dax en zag de koers weer oplopen naar mijn instap vanmorgen.....tja het vervolg weten we...

    Wat je bijna altijd ziet.....als ik ze niet had verkocht waren ze hard gestegen en nu ik ze te voreg heb verkocht zakt alles in elkaar alsof ze het weten echt ongelofelijk.

    Tja heb 140 euro winst is iig iets
  7. forum rang 7 PietKeizer 24 juni 2020 12:25
    quote:

    mollowitz schreef op 24 juni 2020 12:18:

    [...]

    Piet,
    Ik denk dat de rekening in Spanje wordt geadmin dus qua transactiekosten is het niet hetzelfde als in NL. De Giro Spanje heeft iets andere transactiekosten dan De Giro NL. Ook voor fondsen. en ETF's.

    But thanks
    ah OK, ja dat zou natuurlijk heel goed kunnen. ja je zei, in Spanje. Ik dacht dat de persoon in kwestie in Spanje woonde:) Moet je dan in nederland ingeschreven zijn om bij deGiro.nl te kunnen handelen? Ik dus niet zoals je weet, maar misschien is een ned. paspoort voldoende, ik kan me niet meer herinneren hoe dat met die inschrijving gegaan is. O ja, je moet wel degelijk een nederlandse bankrekening hebben - dacht ik.
  8. Fundbuster 24 juni 2020 12:26
    quote:

    mollowitz schreef op 24 juni 2020 11:44:

    [...]Bedankt! Nuttig info.
    Had ik eigenlijk zelf moeten weten met mijn 22 jaar ervaring en 13 jaar dealingroom ervaring.. Van die fractie fondsen wist ik, dacht dat het bij ETF's ook kon. Dat hebben mij Vanguard Amsterdam vrienden nooit verteld bij de borrels in de Blauwe Engel..
    Blauwe Engel WTC?
  9. mollowitz 24 juni 2020 12:31
    quote:

    PietKeizer schreef op 24 juni 2020 12:25:

    [...]ah OK, ja dat zou natuurlijk heel goed kunnen. ja je zei, in Spanje. Ik dacht dat de persoon in kwestie in Spanje woonde:) Moet je dan in nederland ingeschreven zijn om bij deGiro.nl te kunnen handelen? Ik dus niet zoals je weet, maar misschien is een ned. paspoort voldoende, ik kan me niet meer herinneren hoe dat met die inschrijving gegaan is. O ja, je moet wel degelijk een nederlandse bankrekening hebben - dacht ik.
    Spaans persoon wonend in Spanje. Dus gewoon rekening openen bijDe Giro Spanje is het beste. Dan maar een verschil in transactiekosten.

    Ik heb hier in NL ING rekeningen van mijn Italiaanse neefjes (wonend in Italie) gehad (na overlijden mijn vader en zus). Prima toen ze nog minderjarig waren maar als ze volwassen zijn en dan logischerwijs omzetten naar Italie is een hels karwei... zoveel gedoe.

373 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 19 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links