Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Colruyt BRU:COLR.BL, BE0974256852

  • 41,380 19 apr 2024 17:35
  • +0,400 (+0,98%) Dagrange 40,800 - 41,620
  • 62.850 Gem. (3M) 76K

Forum Colruyt geopend

619 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 31 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 april 2020 10:17
    Dreambaby bezorgt 2500 geboortelijsten aan huis
    31 maart 2020
    De coronacrisis heeft een grote impact op ons bedrijf en onze klanten. Door de plotse sluiting van alle niet-voedingswinkels in België, kunnen kersverse ouders niet meer terecht in de Dreambaby-winkels voor het afhalen van hun broodnodige babyspullen, besteld via geboortelijsten. Daarom staken de medewerkers van Dreambaby de handen uit de mouwen en werkten ze een hands-on oplossing uit. Teammanagers en regiomanagers leverden alle bestellingen voor de maand maart persoonlijk af bij mama’s en papa’s over het hele land. Zo gaan we als onderneming actief op zoek naar oplossingen om onze klanten bij te staan in deze moeilijke tijden. Zo werken we stap voor stap aan een warme wereld.

    Logistiek huzarenstukje
    “Bij Dreambaby liggen maandelijks zo’n 2.500 geboortelijsten. Ouders halen de geschonken spullen zelf af in de winkels. Nu dit plots niet meer kan, komen heel wat mama’s en papa’s in de problemen door het gebrek aan noodzakelijke babyspullen”, vertelt Noor Van Der Wegen, marketeer bij Dreambaby. “Onze medewerkers staken de hoofden bij mekaar en besloten zelf de babyspullen bij de klanten thuis te gaan leveren. Dat is een ongeziene logistieke onderneming.”

    Bevallingstafel
    Ook Fanny Decrocq, regiomanager bij Dreambaby, schoot in actie. Samen met de winkelmedewerkers belde ze de klanten met geboortelijsten individueel op om te vragen welke babyspullen ze dringend nodig hadden en waar deze geleverd mochten worden. “Daarna sprongen we zelf in de auto om alles tijdig bij de mama’s en papa’s te krijgen.”

    Deze inspanning maakte warme reacties los op sociale media. “Net mijn spulletjes gekregen, topservice”, postte iemand op Facebook. Maar ook de ‘bezorgers’ zelf kregen veel leuke reacties. Fanny: “Ik had zelfs iemand aan de lijn die net op de bevallingstafel lag. De toekomstige mama vroeg me om haar pakje bij de buren bezorgen”.

    Klanten en werkgelegenheid staan centraal
    Door deze aanpak is momenteel nog 2/3 van het vaste Dreambaby-personeel aan de slag. Colruyt Group probeert op deze manier zowel zijn klanten te helpen als zoveel mogelijk werkgelegenheid te behouden. Noor: “Ook in april zullen we nieuwe initiatieven moeten blijven nemen, want de geboortes stoppen niet zomaar omwille van het coronavirus.”

    Dreambaby richtte ondertussen een werkgroep op die structurele oplossingen bedenkt voor dit specifieke probleem. Zo voorzag het team al een magazijn waar de pakjes voor geboortelijsten gecentraliseerd worden. Dat bespaart alvast heel wat kilometers en het ontlast ook deels de Dreambaby-medewerkers. Daarna bekijken we welke maatregelen er nog nodig zijn op langere termijn. Maar het belangrijkste is nu dat we al het mogelijke doen om mama’s, papa’s en kleine spruiten te helpen in de mate van het mogelijke.
  2. [verwijderd] 9 april 2020 08:02
    Mijn positie verdubbeld afgelopen week, verwacht een licht stijgende koers, maar gezien Colruyt geen eigen aandelen meer inkoopt bij een koers hoger dan 50 Eur denk ik niet dat het aandeel zomaar kan verdubbelen op kt.

    Toch positie verdubbeld, beter in Colruyt dan cash op de spaarrekening.
  3. forum rang 8 Leefloon 29 april 2020 11:33
    quote:

    dirkiedirk schreef op 29 april 2020 09:14:

    Is dat goed of slecht nieuws ????
    Of geen van beide. Achteraf weet je het antwoord, zodat het oninteressant of neutraal nieuws is. Bijkopen is theoretisch minder ongunstig, maar dat deed de vertrouwenwekkende CEO van Nyrstar bijvoorbeeld ook. Volgens mij wordt er geen gevoelige of belangrijke grens onderschreden door de verkoop, en de personal finance van de verkoper interesseert mij helemaal niets. Wie weet had de man geld nodig om een ander bedrijfje corona te laten overleven, waren er elders geschiktere beleggingen om een risico te spreiden, of wat dan ook. Your guess is as good as mine, en het gaat niet over een enorm pakket aandelen.
  4. [verwijderd] 26 mei 2020 09:56
    Colruyt presteert niet al te best de laatste week, beetje spijtig dat er geen nieuwe koersdoelen worden gegeven door analisten. Het aandeel staat al weken boven de oude koersdoelen, wilt dan toch zeggen dat het ondergewaardeerd is.

    Ze presteren goed tijdens corona en er zit nog veel groeipotentieel in het bedrijf, beetje spijtig dat er zo weinig opvolging of nieuws komt.

    Het aandeel dobbert een beetje, maar weinig beweging.

  5. [verwijderd] 9 juni 2020 16:34
    quote:

    Weibo schreef op 9 april 2020 08:02:

    Mijn positie verdubbeld afgelopen week, verwacht een licht stijgende koers, maar gezien Colruyt geen eigen aandelen meer inkoopt bij een koers hoger dan 50 Eur denk ik niet dat het aandeel zomaar kan verdubbelen op kt.

    Toch positie verdubbeld, beter in Colruyt dan cash op de spaarrekening.
    www.colruytgroup.com/wps/portal/cg/nl...

    Blijkt dat ze toch boven de 50 eur gekocht hebben, maar het meest leuke vond ik =======> De aankoopgrens tot maximum 20% van het totaal aantal uitgegeven aandelen is opgeheven.
  6. forum rang 8 Leefloon 3 december 2020 14:01
    quote:

    captain slow schreef op 3 december 2020 12:59:

    als we eens kijken naar de afgelopen 5 jaar daalt de koers van colruyt steeds tot ongeveer maart , voor daarna terug te stijgen . gaat het dit jaar terug gebeuren ? wat denken jullie ?
    Kan. Kan dus ook niet. Op z'n minst is zoiets een nogal selectieve waarneming zonder enige onderbouwing, en wordt er over het niet representatieve jaar 2020 eigenlijk gesteld dat het onbenoemde COVID-19 een dalende koers moest komen redden.
619 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 31 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links