Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

  • 5,980 18 apr 2024 17:35
  • -0,205 (-3,31%) Dagrange 5,980 - 6,230
  • 668.949 Gem. (3M) 304,1K

off-topic

23.295 Posts
Pagina: «« 1 ... 389 390 391 392 393 ... 1165 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 sniklaas 11 juni 2020 10:40
    quote:

    mjmj schreef op 11 juni 2020 10:12:

    @S voor mij reden om er niet meer in te beleggen. Na lange tijd in de UK gewoond te hebben ben ik niet overtuigd van de managerscultuur daar.

    verder: tijd voor EU belasting voor multinationals?
    een Europese belasting gaat niet gebeuren, die ‘macht’ willen een aantal individuele landen niet uit handen geven, wel uit de gezamenlijke ruif eten maar niet gezamenlijk optrekken om deze ruif te vullen.
    Nee, enkel in naam een gemeenschap na 50+ jaren ‘samen’ is het nog ieder voor zich..

    Wederom een mooie dag om de cash om te zetten naar assets en deze morgen komen de posities waar ik eerder afscheid van heb genomen sneller dan verwacht weer terug..
    En een eerste pluk @LI genomen..
  2. forum rang 8 Wereldbelegger 11 juni 2020 13:10
    Bij Unibail-Rodamco-Westfield wel opgelet, althans mijn partner... ((-;
    en wat bijgekocht om gemiddelde te verlagen.

    Wat betreft TT maakt u me aan het lachen.
    Het is grappig om wat van dat spul in een schoenendoos te hebben liggen.
    Soms een beetje stoeien met een turbo short om wat grijpstuivers mee te pakken en daarmee wat extra aandeeltjes TT in de schoenendoos te gooien.

    Wie weet, wordt het nog wat en dan kan ik ook meejuichen en toeteren dat ik het altijd wel gezegd heb.......((-;
    Echt het is een beurspareltje meneer sniklaas....echt!

    quote:

    sniklaas schreef op 11 juni 2020 09:02:

    [...]niet opgelet op de vast-goed kansen of teveel geluisterd naar de aanhoudende kommer en kwel berichten van bepaalde forum leden waardoor je de koersval niet op waarde weet in te schatten en het daaropvolgende herstel mist!
    Maar ja dan heb je natuurlijk nog altijd een mooie positie in TOMTOM die ooit nog een keer tot bloei zal komen of blijft het een fata morgana!
  3. forum rang 7 sniklaas 11 juni 2020 13:52
    quote:

    Wereldbelegger schreef op 11 juni 2020 13:10:

    Bij Unibail-Rodamco-Westfield wel opgelet, althans mijn partner... ((-;
    en wat bijgekocht om gemiddelde te verlagen.

    Wat betreft TT maakt u me aan het lachen.
    Het is grappig om wat van dat spul in een schoenendoos te hebben liggen.
    Soms een beetje stoeien met een turbo short om wat grijpstuivers mee te pakken en daarmee wat extra aandeeltjes TT in de schoenendoos te gooien.

    Wie weet, wordt het nog wat en dan kan ik ook meejuichen en toeteren dat ik het altijd wel gezegd heb.......((-;
    Echt het is een beurspareltje meneer sniklaas....echt!

    [...]
    laat dat meneer er maar af, het is gewoon Peter..

    ik heb sinds vele jaren een positie in het aandeel TOMTOM en enkel voor het goudgerande oogstmoment, al vele malen gedacht, gehoopt, gedroomd dat het oogst moment aanstaande was, maar helaas is het tot op heden bij een droom gebleven.

    Beurspareltje, het is ons vasthoudende aandeelhouders van harte gegund dat ook wij voordat bij ons het licht uitgaat kunnen genieten van deze eventuele beursparel maar tot op heden blijft de oester hermetisch gesloten en kunnen wij aandeelhouders enkel gissen of er überhaupt voor ons een parel in de oester bevindt.

    Kan ook zijn dat deze TOMTOM schelp pas wordt geopend wanneer de stichters zich hebben ontdaan van het merendeel van de aandeelhouders.
  4. forum rang 7 JP Samosa 11 juni 2020 15:37
    quote:

    sniklaas schreef op 11 juni 2020 15:00:

    @URW, die 5% positie gaat vandaag dubbel en dwars lukken, in no time 30 euro bij de koers en goed en wel uitgeraasd gaat er ook weer 20 euro vanaf, hebben ze knap gespeeld die bandieten van @GS en ben dankbaar dat ik ongevraagd mee kon liften..
    Dat is natuurlijk erg gemakkelijk voor GS.
    Zou eigenlijk niet moeten kunnen.

    Ik heb ondertussen wel n eerste aankoop gedaan....
  5. [verwijderd] 11 juni 2020 15:51
    quote:

    P2020 schreef op 11 juni 2020 09:18:

    [...]

    In het verleden had ik eens de vastgoedbedrijven op de NL beurs vergeleken en daar kwam Kleppierre er als beste uit. Heb daar in mei nogmaals naar gekeken na de dip in maart gemist te hebben. Weinig info gevonden en links laten liggen. Heb de laatste maand eigenlijk vooral lopen prutsen.

    Even een aanvulling voor de vastgoedhoek van mijn kant.
    Mocht er een zomerdip komen dan lijkt me Deutsche Wohnen een interessante.
    Eind deze maand komt deze in de DAX ipv Lufthansa.

    profiel: Deutsche Wohnen SE is a Germany-based real estate company that focuses on the management and development of its residential property portfolio. The Company divides its activities into three segments: Residential Property Management; Disposals, and Nursing and Assisted Living. The Residential Property Management segment's core activity is the management of residential properties, including modernization and maintenance of the property portfolio. The Disposals segment includes all aspects of the preparation and execution of the sale of apartments within the Company's portfolio. The Nursing and Assisted Living segment is operated by KATHARINENHOF Seniorenwohn- und Pflegeanlage GmbH and offers residential and care facilities in Berlin, Brandenburg, Saxony and Lower Saxony in Germany.

    site: www.deutsche-wohnen.com/
  6. forum rang 8 Wereldbelegger 11 juni 2020 17:16
    interessant product lijkt me
    voor erbij in het LT-hoekje

    Tracker Tips: Toch beleggen in bitcoin?

    Het verhandelen van bitcoin via een ETP-structuur neemt technische uitdagingen weg die veelal gepaard gaan met crypto’s, zoals het opzetten van een zogeheten wallet of de handel op ongereglementeerde platforms.

    Het haalt ook de noodzaak weg om cryptografische sleutels te beheren of deel te nemen aan blockchain-technologie.

    Beleggers kunnen zo profiteren van de voordelen van het handelen in bitcoin via een gereguleerde beurs, terwijl ze ook de mogelijkheid hebben om deze in te wisselen in euro's, als ze dat willen.

    Er zijn al een aantal partijen op de markt die bitcoin-ETP's aanbieden, waaronder WisdomTree, die afgelopen december een bitcoin-ETP op SIX Swiss Exchange lanceerde. Ook crypto-uitgevers zoals 21Shares en CoinShares bieden soortgelijke producten aan.

    bron:
    www.iex.nl/Column/501714/Tracker-Tips...
  7. forum rang 7 ketchup 11 juni 2020 17:24

    er kruipt angst in de beurzen, boom and bust gaan snel elkaar opvolgen
    niemand weet meer hoe zich te beschermen

    iedereen zoekt dezelfde soort beleggingen en dit kuddegedrag maakt dat waarderingen overshooten zowel naar boven als beneden

    er komt een meltdown aan in de reële economie en de beurzen zijn nu gestuwd en gesteund door de beslissingen van centrale Banken en overheden, normale vraag & aanbod is er niet meer , dit is allemaal zo ongelofelijk artificieel, dit kan niet anders dan in een tranendal eindigen.

    vraag is enkel wanneer, hoe diep gaan we die put nog graven voordat het allemaal in elkaar stort

    gewoon meer edelmetalen ( Goud) opladen dat is je hedge straks tegen alles.

  8. forum rang 7 ketchup 11 juni 2020 17:49
    denk dat de Beurzen en de reële economie voorlopig in spagaat blijven
    zolang de FED bereid is:

    Fed sends strong signal with minimum asset purchase target, rates near zero to 2022

    " floor on bond purchase a strong commitment "

    the FED will continue to expand the balance sheet ' at least at the current pace ' to mean c 80 bn per month on Treasury securities and 40 bn a month in MBS and as such is given the assurance that asset purchases would not dip below 120 bn $ per month

    Given that the balance sheet has already expanded by 3.000 bn $ ( 3 trn $) since early March, this is a strong commitment by the FED, but this also signals that the FED feels that significant additional accomodation is still needed

    on top of that the committee is forseeing no rate hikes for the next 2 1/2 years , the commitee is not even thinking abt rate hikes

    dit laat al zien hoe desperaat de situatie eigenlijk is de reële economie is nu zover weg van hetgeen we op wallstreet zien, maar het moet gezegd, het zijn slechts een handvol sectoren die deze beurzen opdrijven, voor het merendeel is deze spectaculaire recovery slechts een dead-cat bounce.

    als ik dit zo allemaal lees en ook de commentaren van investment Banking, kan ik niet anders concluderen " niemand weet hoe dit gaat eindigen "

    maar ze adviseren bijna allemaal 1/3e van je vermogen in edelmetalen & onroerend goed te investeren, want niemand weet hoelang wallstreet kan performen met een mainstreet die in de hens staat.
  9. Yolonist 11 juni 2020 21:01
    Ik ga er vanuit dat het vandaag een dip is die morgen of na het weekend weer gaat herstellen. De reden waarom het omlaag gaat is de vrees voor meer besmettingen en zodra dit nieuws verwerkt is gaan we weer omhoog ( voor zolang dat nog gaat ). Voor mij een reden om Microsoft, Nvidia en Facebook in te slaan. Mochten er nog meer dipjes komen dan ben ik daar natuurlijk weer graag bij, gezien het feit dat ik voor 75% aan cash zit.

    Ik volg jullie adviezen en inzichten die jullie geheel vrijwillig geven graag en volg zo nu en dan een advies op. Dank hiervoor!

    Op dit moment heb ik de volgende posities opgesplitst in een long/short portfolio en een investeringsportefeuille. Vanwege de hoge VIX zit ik zeer beperkt met mijn long/short portefeuille en ben bereid mijn portefeuille uit te breiden bij een VIX van 25 of lager. Boven de 25 is mij het risico te groot om volledig in te stappen.

    Long/Short portefeuille
    Long
    DocuSign
    TradeDesk
    Short
    Rogers Communications Inc
    Sherwin Williams

    Investeringsportefeuille
    Flowtraders
    Galapagos
    Nokia
    Pharming
    Microsoft ( vandaag eerste pluk aangekocht )
    Nvidia ( vandaag eerste pluk aangekocht )
    Kraft - Heinz
    Everbridge
    vanEck Gaming ETF
23.295 Posts
Pagina: «« 1 ... 389 390 391 392 393 ... 1165 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

TomTom geraakt door zwakke automotivemarkt

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links