Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

"Blijft u alstublieft van die aandelen af"

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 ffff 9 juni 2020 16:17
    Marique,

    Zo nu en dan gebeuren er echt wel leuke dingen in de beleggerswereld. Laat ik nu net precies afgelopen zondagmiddag , na het lezen van Arend Jans lange artikel over de beurzen een reactie naar Arend Jan hebben gestuurd, waarin ik hem " openhartig" vertelde wat ik zojuist in jouw diamanten draad over aandelen verteld heb. Dus dat ik tot de blijkbaar heel kleine categorie behoor die dagelijks uren met die beurzen en aandelen bezig is, maar nog nooit zo weinig in een half jaar tijd heeft gedaan…. En dat natuurlijk door de bizarre situatie waarin we nu met zijn allen leven van pandaemie, gigantisch oplopende mondiale schulden en in mijn geval de uitgangssituatie waarbij ik half januari voor bijna 100 procent belegd was. Nou de klap is aangekomen….GRUWELIJK....maar het herstel is al even fenomenaal…. En dat allemaal met " niks" doen. Ik schreef het Arend Jan ook al afgelopen zondag en voor de toekomst houd ik jouw wijze, diamanten postings goed in de gaten!

    Peter
  2. forum rang 6 marique 9 juni 2020 21:09
    Peter,
    De dagelijkse column van Arend Jan, is soms het lezen waard. Jammer dat die meestal uitpuilt van nauwelijks te lezen en nog minder te vatten grafieken.
    Ook jammer dat Arend Jan en ook Niels met hun columns de KK mijden als de pest. Ik denk dat ze veel meer aandacht en reacties genereren als hun columns daar zouden verschijnen.

    Nog iets: die Buffet heeft zijn roem vergaard in het verre verleden. Toen er nog geen ETF's bestonden en hij vol in de aandelen zat.
    Sinds de jaren '90 zijn de resultaten van Buffet helemaal niet zo bijzonder.

5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links