Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Avita Medical, de nieuwe parel.

269 Posts
Pagina: «« 1 ... 7 8 9 10 11 ... 14 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. peebee 4 mei 2020 11:31
    Ik gaf al aan snel even gelezen te hebben...

    Omzetstijging tov vorig kwartaal is >20%,
    gigantisch is misschien niet het goede woord, maar bedenk wel dat Avita pas in de kinderschoenen staat qua omzet, ofwel: de groeicurve in omzet dient QoQ enorm stijgend te zijn om waarde aan het bedrijf (koers) te geven. In hun Q4 was er geen enkele stijging....

    Zelf geven ze aan dat hun omzet tot 20% impact kan hebben te wijten aan Corona, ik vind dat behoorlijk..(minder BBQ, dus minder brandwonden? )

    Ik hou vertrouwen in dit bedrijf en de koers...

  2. Schip0100 7 mei 2020 00:46
    quote:

    frank2you schreef op 30 april 2020 14:02:

    [...]

    Even een paar correctie :

    -Gigantische omzetstijging is lichtelijk overdreven.
    -Een behoorlijk gat dito, tenzij je 20% in superlatieven wilt uitdrukken.
    -De verhuizing is nog afhankelijk van de goedkeuring van de aandeelhouders. Niet op de zaken vooruit lopen. Ik verwacht ook dat er een overgroot deel voor zal zijn maar toch.
    -Japan, is nog niets bekend. Waarschijnlijk hebben ze daar momenteel ook andere prioriteiten. Uiteindelijk komt het dit jaar wel goed vermoed ik.

    De kosten en dan met name de staffkosten vind ik behoorlijk hoog. Ik kan er echter ook geen diepgaande mening over geven omdat ik geen onderliggende gegevens en details heb. Maar een punt om in de gaten te houden.

    Grootste drivers dit en volgend jaar worden Japan, Pedriatic goedkeuring en last but not least; evt. samenwerking in het kader van de cosmetische markt. Dit kan een gigantische boost aan Avita geven.
  3. uptech 5 juni 2020 11:16
    Interessant, maar euh, re-domiciliation? Van Australië naar de U.S. i.v.m. kostenbesparing, dat snap ik. Ik heb Avita in Frankfurt en op de Nasdaq.
    Dat omruilen in een verhouding 20:1 zou ook wel eens voor de aandelen die genoteerd staan in Frankfurt kunnen gelden...

    Het antwoord van een analist ( Joseph Kim) is niet helemaal duidelijk , omdat hij alleen uitlegt hoe het in Australië wordt geregeld.

    As I understand, you will end up owning shares in a US domiciled company, but it will be listed on the Australian Stock market via a Chess Depositary Instrument (CDI). The scheme documents should explain in full, but the likely sequence of events is that your AVH shares will be exchanged for CDIs at a ratio of 20:1, so for every 20 AVH shares, you will get 1 AVH CDI, valued at 20x the current share price (so $9.40 per CDI at the current 47c AVH share price). You will be able to trade these instruments the same way as your prior AVH shares.
    The alternative is you can always wait for the redomiciliation to take place (assuming it is approved by shareholders) and buy AVH CDIs after it has taken place.

    Dit antwoord met de bijbehorende vraag is overigens te vinden onder de analyse van Roger Montgomery.
    In die analyse mis ik nog de outlook voor de toepassing van Recell bij Vitiligo patiënten, maar wellicht is het nog te vroeg om daar wat over te vermelden.

    Wat ik gelezen heb: de vitiligo testen in een notendop: er wordt een stukje te behandelen huid gelaserd (vergelijkbaar met het verwijderen van tatoeages). Vervolgens wordt er een stukje ( gepigmenteerde ) huid geoogst en behandelt met Recell. Aansluiten wordt de spray-on-skin op het gelaserde stukje huid gesprayed. Klinkt op zich wel logisch.
  4. peebee 17 juni 2020 12:18
    quote:

    Genmaf schreef op 16 juni 2020 09:21:

    Kan iemand mij uitleggen hoe het komt dat wanneer, zoals gisteren, de koers van Avita op de Australische beurs stijgt met 8.54 %, de koers in Frankfurt maar met 2.68 % stijgt?

    De handel in Frankfurt is zéér dun. gevolg is dat bij grotere aantallen handel de daling of stijging meteen veel procentuele verandering kan hebben...

    Tevens is de wisselkoers van belang.

  5. Genmaf 18 juni 2020 12:20
    quote:

    peebee schreef op 17 juni 2020 12:18:

    [...]

    De handel in Frankfurt is zéér dun. gevolg is dat bij grotere aantallen handel de daling of stijging meteen veel procentuele verandering kan hebben...

    Tevens is de wisselkoers van belang.

    Beste Peebee, bedankt voor uw antwoord, maar ik kan er toch van uitgaan dat de koers in Frankfurt de koers van het aandeel op de Australische, dan wel de Amerikaanse beurs gewoon volgt toch?
  6. Schip0100 19 juni 2020 01:18
    Ttsja en nu even over het aandeel Rcell zelf. Normaal gesproken handel ik altijd met leverages,Dat is hier niet .nodig. Toch zie ik het aandeel inmiddels best lang consolideren. Ga er gemakshalve vanuit dat de deelnemers aan dit forum ook belanghebbenden zijn. De koersontwikkeling bij Avita is momenteel niet echt exiting. We denken ik allen zeer positief over de mogelijkheden die dit bedrijf in huis heeft om brandwonden,beter sneller en pijnlozer te genezen.
    Echter zie ik de discrypantie tussen de koersonwikkeling en onze verwachtingen.
    Veel gestechel over verhuizingen naar Nasdaq, maar toch te weinig inhoudelijk positief nieuws.
    Ik heb de concurrerende bedrijven nog niet goed genoeg op mijn netvlies. En.. ik ben gewend geraakt aan de woeste ontwikkeling van tech de laatste maanden.

    Een plankligger met diverse kansen, bv product an sich , maar zeker ook wilde fantasieen over een mogelijke overname door L,Oreal Dit is ook allemaal wel een beetje inherent aan biotech .
    Laten we hopen dat de deugd geduld ons beloond.
    In ieder geval zie ik hier een positieve risico-rendement verhouding , en blijf ik lekker zitten.
    Traden doe ik wel met andere stocks.

    Pas op met de BBQ deze zomer!
  7. uptech 21 juni 2020 17:37
    Reden voor de haperende koers is wellicht dat de aandacht van beleggers gericht is op farma die zich richten op covid. Moderna, Inovio, Gilead, Johnson&Johnson and the likes. Laatst las ik ergens dat er zo'n 159 bedrijven met vaccins, medicijnen en covid testen bezig zijn. Waaronder het Nederlandse Pharming. Pharming wil gaan testen met haar product Ruconest. Maar voor een fatsoenlijke studie zijn er onvoldoende patiënten, lijkt mij een kansloos verhaal. Blijven er nog 158 bedrijven over, pak je dobbelstenen en gokken maar!

    De kwartaalcijfers van Avita kunnen best wel gaan tegenvallen, zijn er niet veel minder brandwondenslachtoffers door de lock-down? (aanname) IMHO blijft Avita een kansrijk aandeel, voor een overname maar hopelijk een groeiaandeel omdat het op eigen kracht op deze koers doorgaat. Stel je voor dat Rcell goed werkt tegen Vitiligo? Dan heb je zonder dat je daarvoor dobbelstenen nodig hebt een prachtig aandeel in handen.
  8. peebee 22 juni 2020 08:32
    Vind ik ook, wat een onzin!

    Hoe kom je erbij: onvoldoende patienten?
    Er wordt geen info naar buiten gebracht voordat de eerste patient behandeld is, en jij weet te vertellen dat er niet genoeg zijn, opmerkelijk.

    Eind dit jaar staat Pharming tussen de 1,60 em 2,00 is mijn voorspelling...place your bets.
  9. uptech 22 juni 2020 10:05
    Hoewel een discussie over Pharming hier niet thuishoort, maar dat is mijn schuld excuses hiervoor, wil ik e.e.a. wel toelichten. Het Erasmus was van plan toediening van bloedplasma te testen op 700 corona patiënten . Dat wil zeggen: 350 patiënten die bloedplasma krijgen, 350 patiënten die de standaarbehandeling tegen corona. Dat worden 426 patiënten, ( bron Amazing Erasmus MC) Die 700 zijn er gelukkig niet, gisteren nog 276 patiënten in Nl.

    Er zijn nog een paar medicijnen die getest worden, Dexamethason, Remdesvir en Valsartan om er maar eens een paar te noemen. Die slokken ook (internationaal ) patiënten op om te testen. Vandaar dat ik denk dat de spoeling erg dun wordt, gelukkig maar!

    Maar eerlijk is braaf, het zou voor Pharming en dus Nederland en voor alle beleggers in Pharming natuurlijk geweldig zijn als Ruconest, ik hoop van harte dat ze het gaan redden, al was het alleen maar voor de corona patiënten.
269 Posts
Pagina: «« 1 ... 7 8 9 10 11 ... 14 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 867,64 +0,26%
EUR/USD 1,0677 +0,06%
FTSE 100 7.859,64 +0,15%
Germany40^ 17.788,40 +0,10%
Gold spot 2.382,31 +0,90%
NY-Nasdaq Composite 15.683,37 -1,15%

Stijgers

VIVORY...
+11,51%
Alfen ...
+4,54%
Air Fr...
+3,86%
JUST E...
+3,75%
B&S Gr...
+2,42%

Dalers

Pharming
-7,91%
PostNL
-5,61%
ASMI
-2,38%
Avantium
-1,74%
Accsys
-1,49%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links