Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Galapagos AEX:GLPG.NL, BE0003818359

  • 26,800 25 apr 2024 12:24
  • -0,320 (-1,18%) Dagrange 26,740 - 26,980
  • 27.611 Gem. (3M) 80,8K

Galapagos juni 2020

7.234 Posts
Pagina: «« 1 ... 85 86 87 88 89 ... 362 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 de tuinman 4 juni 2020 22:35
    quote:

    jodu schreef op 4 juni 2020 22:10:

    3 kopzorgen :
    - waarom verkopen insiders
    - filgo enkel voor reuma, niet voor andere indicaties?
    - BBW toevoeging veiligheid

    Hopelijk wordt dit snel opgeklaard, anders zakken we gemakkelijk naar 150-160
    Ik ga ervan uit dat om het 2e punt gaat.
    De fase 3 studie uc heeft voor wat twijfels gezorgd. Dat bleek wel uit de koers reactie.
    Galapagos is groot geworden door Filgotinib. Nu daar een lichte twijfel is staat de koers onder druk.
    Ik hoop dat er snel meer info komt over deze studie en de uitslagen.
  2. forum rang 4 egeltjemetstekel 4 juni 2020 22:38
    quote:

    C200 schreef op 4 juni 2020 22:19:

    [...]

    Egeltje, ik waardeer jou bijdragen altijd en lees ze graag.
    Ik begrijp wat je zegt maar deze koers is ook onverklaarbaar. Bijna alle fondsen hebben de Corona verliezen achter zich gelaten. Sommigen staan zelfs op winst.

    Galapagos heeft er fundamenteel nog nooit zo goed voor gestaan als nu maar de koers staat 30% onder de ATH. Dan is het logisch dat er iets achter gezocht wordt. Complotten, overnames, warrants B, alles komt weer voorbij want er zijn partijen die gewoon baat hebben bij een lage koers van GLPG.

    Klopt iedereen wil altijd de koers verklaren en dus vliegen de theorieën in het rond. "Overname komt er aan tegen prijs x" is steeds weer opnieuw te horen maar meestal niet erg gefundeerd . Maar je moet je neerleggen bij dat je niet altijd de koers kunt verklaren. Soms weet je het gewoon niet en kun je het hoogstens achteraf (mischien) beredeneren.
    Zo is in het verleden wel eens gebleken dat na dalingen waar iedereen weer allerlei theorieën door bedacht er verwatering was geweest door warrant uitgifte of aandeel emissies voor deelname nieuwe grote investeerders. Was er niet een biotech conferentie aan de gang? En zou de koers verband kunnen houden met hetgene dat daar.wellicht besproken wordt? Dat kan heus iets heel anders zijn dan een overname van Galapagos en bovendien op.langere termijn juist heel.gunstig voor de beurswaarde van Galapagos.
  3. ElCajon 4 juni 2020 22:40
    quote:

    Huil maar niet schreef op 4 juni 2020 22:22:

    Positieve werkzaamheid en veiligheid bij reumamiddel filgotinib van Galapagos

    Wie kan me dit uitleggen
    na een de bekend making van Finch1 en Finch3 testen

    Galapagos -2,30%
    Gilead + 4,22%
    Het is niet uit te leggen. Het is blijkbaar de Markt. Toch bijna 800K stuks vandaag verhandeld.
    Dus er hebben voldoende partijen om wat voor reden dan ook afscheid genomen.

    Volgens mij hebben velen hier op het forum ook wat opties voor juni, tot nu toe is alles negatief uitgelegd. Wellicht dat financiele instellingen hier baat bij hebben, wie zal het zeggen. Ik probeer toch elke keer een graantje mee te pikken van een eventuele koerssprong en elke keer weet de "de Markt" de koers zo neer te zetten, dat het niet lukt.
    Hetzelfde verhaal in december, had wat opties, het nieuws kwam en er gebeurde niets met de koers om vervolgens in januari noordwaarts te gaan. Ik heb voldoende optie contracten voor september, december, maart en juni volgend jaar, maar zou het ons/mezelf graag gunnen dat die koers nu eens korte termijn explodeert en er 30% bij komt. Hopen dat die Japanners toch nog even wat sneller hebben gewerkt en de goedkeuring er al is binnen de komende 2 weken?
    Voorlopig obv analyse WiC32 ga ik uit van 9 juli. Succes allen, mijn overtuiging in Galapagos is nog steeds even groot, maar moet meer rekening houden met de "smerige" Markt.
  4. forum rang 4 harvester 4 juni 2020 22:42
    quote:

    Huil maar niet schreef op 4 juni 2020 22:22:

    Positieve werkzaamheid en veiligheid bij reumamiddel filgotinib van Galapagos

    Wie kan me dit uitleggen
    na een de bekend making van Finch1 en Finch3 testen

    Galapagos -2,30%
    Gilead + 4,22%
    Helaas lukt mij dat niet.

    Insider monkel schrijft vandaag een positief artikel over Gilead alsof Gilead aan kop ligt met Corona vaccin. Klopt helemaal niet want Gilead werkt niet aan een vaccin. Maar misschien zijn er andere apen die daarop toch positiever over Gilead worden.

    Een andere theorie kan zijn dat een hedge fonds nog even een poging doet om de long positie in Gilead wat vaart te geven en idem voor hun hedge in Galapagos, om vervolgens ineens deze hedge te sluiten.
    Gebeurt het laatste dan zijn zij net op tijd eruit voordat de koers van Galapagos gaat exploderen.
    Zo maar een theorietje.

    In ieder geval bijzonder weinig handel in de US. Dus grote LT ers blijven gewoon zitten.
  5. [verwijderd] 4 juni 2020 22:53
    Er zijn aandelen die door corona tot voor kort veel harder zijn afgestraft geweest. De meeste fondsen staan YTD nog steeds ver onder gala. Sectorrotatie en shorters zijn volgens mij de enige redenen van de tijdelijke dip.

    Van Herk en GILD hebben nog niet zo lang geleden uitgebreid op hogere niveaus dan waar we nu staan. Doe er je voordeel mee.
  6. forum rang 7 *voetnoot 4 juni 2020 22:59
    www.fiercebiotech.com/biotech/gilead-...

    “Although GLPG's base case assumes FDA considers venous thromboembolism a JAK inhibitor class risk for a label warning, GLPG is confident doctors will recognise filgotinib's favourable safety profile demonstrated across the Phase III program,” analysts at Jefferies wrote in a note to investors based on comments made by Galapagos CEO Onno van de Stolpe.
  7. B...K 4 juni 2020 23:03
    quote:

    Huil maar niet schreef op 4 juni 2020 22:22:

    Positieve werkzaamheid en veiligheid bij reumamiddel filgotinib van Galapagos

    Wie kan me dit uitleggen
    na een de bekend making van Finch1 en Finch3 testen

    Galapagos -2,30%
    Gilead + 4,22%
    Galapagos moet eerst naar beneden,naar een bepaalde koers..................................
  8. forum rang 7 *voetnoot 4 juni 2020 23:08
    quote:

    Jorcar schreef op 4 juni 2020 23:06:

    Iemand er ooit al eens aan gedacht dat men wegloopt bij Galapagos nu men ergens anders op korte termijn kan cashen? Alles swingt de pan uit. Galapagos eventuele goedkering in Augustus. Das 2 maand dat je met je geld wat anders kan doen. Niet???
    Ik las op het forum, Japan wordt al in juli verwacht.
  9. forum rang 4 moneypocket 4 juni 2020 23:25
    Vooruitzichten 2020
    Na het historische jaar 2019 belooft 2020 voor Galapagos opnieuw een bijzonder boeiend jaar te worden.

    Eerst en vooral verwachten wij en onze samenwerkingspartner Gilead dat ons eerste kandidaatmedicijn, filgotinib in RA, wordt goedgekeurd in de VS, Europa en Japan, met daarmee dan de eerste commerciële verkoop van filgotinib door Galapagos. We verwachten ook dat Gilead in het tweede kwartaal van dit jaar Fase 3-data van filgotinib in colitis ulcerosa (CU) zal bekendmaken. Bovendien plannen Gilead en wij in het eerste helft van 2020 het Fase 3-programma met filgotinib in de ziekte van Bechterew op te starten – een mogelijke bijkomende indicatie voor onze groeiende filgotinib-franchise.

    Naast de resultaten van filgotinib in CU, verwachten we data bekend te maken voor vier Fase 2-studies.

    Binnen onze fibrose-portfolio verwachten we de topline resultaten bekend te maken van de PINTA Fase 2-studie met GLPG1205 in IPF en, samen met samenwerkingspartner Gilead, van de NOVESA Fase 2a-studie met GLPG1690 in SSc.

    We plannen ook de topline resultaten bekend te maken van de ROCCELLA Fase 2b-studie van GLPG1972 in artrose, samen met onze samenwerkingspartner Servier. Hierna zal Gilead de keuze hebben om GLPG1972 in licentie te nemen voor de Amerikaanse markt.

    Wat onze eigen onderzoeksprogramma’s betreft, zullen we ons ontwikkelingsplan voor TOLEDO, ons next generation programma in ontstekingsziekten, versneld uitvoeren, en plannen we om in de tweede helft van het jaar meerdere proof-of-concept patiëntenstudies te starten en tegen het einde van het jaar topline resultaten bekend te maken van onze eerste patiëntenstudie.

    We zetten ook de patiëntenwerving verder in ons toonaangevende ISABELA-programma met GLPG1690 in IPF, samen met Gilead. We zijn trots om te melden dat we in 2019 meer dan 600 patiënten rekruteerden. De futiliteitsanalyse blijft zoals gepland voorzien voor het eerste kwartaal van 2021.

    In 2020 verwachten we in totaal meer dan 80 klinische studies uit te voeren, waardoor we onze brede klinische pijplijn van kandidaatmedicijnen met nieuwe werkingsmechanismes in indicaties met hoge onvervulde medische behoeften blijven uitbreiden.

    Gezien het grote aantal vergevorderde klinische studies in volledige eigendom en de groei van onze R&D- en commerciële teams, verwachten we in 2020 een operationele cash burn tussen €420 en €450 miljoen, inclusief mijlpaalbetalingen van Gilead gerelateerd aan de mogelijke goedkeuringen van filgotinib in RA.
7.234 Posts
Pagina: «« 1 ... 85 86 87 88 89 ... 362 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links