Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Hogere AEX-bodem

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  2. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  3. 16 apr ASML oogt wispelturig 101

Reacties

391 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 20 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 2 juni 2020 13:01
    quote:

    Henk Snaph schreef op 2 juni 2020 12:54:

    [...]

    Jij vroeg wie het feestje organiseerde en niet wie het moest betalen!
    Nou ja jouw stelling is dat na dit lange feest een grote kater volgt. De vraag is of dit zo zal zijn omdat het een feestje is georganiseerd door de overheid. Fundamentelere vraag is of er werkelijk veel schade zal zijn voor beursgenoteerde bedrijven als gevolg van Corona.
  2. appiehappie 2 juni 2020 13:03
    Wat een feest... ik stap met al mijn geld in.. de Overheid, Banken en de EU gaan ervoor. Alleen maar Groen en succes op de Beurs. Gratis geld voor Jan, Piet en Kees. De Beurs is een uitgifte loket van geld.. zet ,m op.. iedereen in aandelen.. Rood is uitgeroeid .. LOL....LOL.. de Beurs is echt een serieuze en betrouwbare plaats om uw geld in te stoppen.. de banken en Overheden waken over uw centjes.. OP naar de aex 1000 ... LOL
  3. forum rang 6 ttroo 2 juni 2020 13:07
    In Amerika vinden al ontslagen plaats. En dat is dan het 2e teken dat de economie niet zo geweldig gaat draaien in de toekomst. De 1e teken ia natuurlijk de economie zelf. Uiteraard is het niet goed dat 40 miljoen Amerikanen een werkloosheid uitkering heeft aangevraagd. Natuurlijk zien bedrijven een bodem na de wereldwijde lockdown. Als er een vliegtuig vertrekt is de bodem al geweest. Nee, dat moeten er wel iets meer zijn, want er wordt nog gewoon gevlogen. Grote bedrijven, de meeste ervan zien dat het allemaal wat langer gaat duren. Sommige bedrijven roepen zelfs een aantal jaren. En wat betekent dat de winst omlaag gaat, de toekomstige winst en wat ga je dan doen. Juist kosten omlaag brengen. En hoe breng je kosten omlaag. Juist Mensen ontslaan. En in die fase zitten we nu. Nog niet massaal, maar ik lees het genoeg.
  4. Henk Snaph 2 juni 2020 13:08
    quote:

    Verhelst schreef op 2 juni 2020 13:01:

    [...]
    Nou ja jouw stelling is dat na dit lange feest een grote kater volgt. De vraag is of dit zo zal zijn omdat het een feestje is georganiseerd door de overheid. Fundamentelere vraag is of er werkelijk veel schade zal zijn voor beursgenoteerde bedrijven als gevolg van Corona.

    Als je even nuchter nadenkt weet je dat het geen halleluja zal zijn en dat Piet Particulier de rekening gepresenteerd krijgt.
  5. [verwijderd] 2 juni 2020 13:09
    quote:

    Gokje? schreef op 2 juni 2020 12:59:

    "Tina is springlevend
    Omdat de centrale banken ook massaal obligaties aankopen, blijft de rente laag. Daardoor kunnen bedrijven en gezinnen zich goedkoop financieren maar het ondersteunt ook de beurzen. Beleggers beseffen dat de rente nog heel lang heel laag zal blijven, waardoor ze bereid zijn meer te betalen voor aandelen. De dividenden van de toekomst worden met andere woorden veel meer waard. Tina - there is no alternative voor aandelen - is weer helemaal terug."
    Uit jouw artikel dit stuk gequote. Als dat de consensus is doet de rest er blijkbaar niet veel toe.
  6. [verwijderd] 2 juni 2020 13:15
    quote:

    Henk Snaph schreef op 2 juni 2020 13:08:

    [...]

    Als je even nuchter nadenkt weet je dat het geen halleluja zal zijn en dat Piet Particulier de rekening gepresenteerd krijgt.
    Dat kan zijn. Duidelijk is dat aandelen nu flink overgewaardeerd zijn op basis van toekomstige verwachte rendementen. Aan de andere kant was er vanaf AEX onder 400 een mooie kans om mee te feesten. Artikel van gokje benoemt met name TINA (verschrikkelijk woord) als verklaring waarom dit feest nog wel een tijdje door kan gaan.
  7. forum rang 6 shortie 2 juni 2020 13:25
    Back to (ab)normal….. beware for the turn!!
    Remdesvir doet het ook goed hoorde ik... zoveelste Hoop bubble waar we zo fors op stegen…..
    En zo klappen ze dadelijk stuk voor stuk tot dat deze gehele nep stijging (vanaf maart) weer teniet is gedaan en ze de volgende lichting stieren die zijn ingestapt weer lichter te maken...
  8. GéGé 2 juni 2020 13:33
    quote:

    Vidoque schreef op 2 juni 2020 08:26:

    [...]

    Daarnaast is er een positieve ontwikkeling in brede maatschappelijke kringen (ook in politiekringen) dat racistisch geweld niet langer getolereerd mag worden.
    hoelang speelt deze discussie al ... 50 jaar?

    Er hoeft maar één geweldloze zwarte demonstrant om te komen en we hebben de poppen aan het dansen. Met Donald "Law and order" Trump aan de macht is dat geen ondenkbaar scenario.
  9. [verwijderd] 2 juni 2020 13:35
    quote:

    GéGé schreef op 2 juni 2020 13:33:

    [...]

    hoelang speelt deze discussie al ... 50 jaar?

    Er hoeft maar één geweldloze zwarte demonstrant om te komen en we hebben de poppen aan het dansen. Met Donald "Law and order" Trump aan de macht is dat geen ondenkbaar scenario.
    Michael Brown Jr. onder Obama vergeten?!
  10. profdrir 2 juni 2020 13:54
    “In potentie kan dit een zogenaamd superspreading event zijn; een met SARS-CoV-2 besmet persoon kan op de Dam veel anderen hebben geïnfecteerd. Wat de kans daarop hopelijk verkleint, is dat de demonstratie plaatsvond in de buitenlucht. Verder begreep ik dat veel mensen mondmaskers droegen, misschien helpt dat ook een beetje om eventuele verspreiding tegen te gaan. Maar als er massaal is gezongen (wat inderdaad is gebeurd – red.), kan dat verspreiding weer in de hand werken,” zegt viroloog Menno de Jong.
  11. [verwijderd] 2 juni 2020 13:56
    Het is allemaal zo herhaling van zetten. Kijk naar de omzetten en kijk dan vooral naar de grote jongens ASML, RD, UN, etc. Die zijn bijzonder laag. Verder mogen de particuliertjes spelen tot 548 dan wordt gelijk verkocht door de grote jongens (high 547,99). Programma’s doen hun werk wel.

    En wachten is op wat de echte (institutionele en vermogens-) beleggers gaan doen. Elke serieuze vermogensbeheerder heeft al de allocatie van aandelen naar cash tot bijna maximaal opgeschroefd. Kwestie van tijd. En tot die tijd is er zeker nog geld te verdienen opwaarts.
391 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 20 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links