Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel PostNL Koninklijke AEX:PNL.NL, NL0009739416

  • 1,233 24 apr 2024 17:35
  • -0,008 (-0,64%) Dagrange 1,228 - 1,245
  • 1.157.272 Gem. (3M) 2,2M

Mei 2020

1.709 Posts
Pagina: «« 1 ... 72 73 74 75 76 ... 86 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 mei 2020 13:20
    quote:

    recital schreef op 26 mei 2020 11:22:

    De hele dag pakketjes stampen en ’s avonds kapot op de bank: ‘Er wordt steeds meer van ons verwacht’
    www.ad.nl/ad-werkt/de-hele-dag-pakket...
    Ja schitterend zulke commentaren steeds en dan belangen groepen die dan meteen gaan dreigen met procederen.

    Ik heb als zomerbaan, ja dat was maar tijdelijk maar anyway, vuilnis geladen bij van Gansewinkel.
    Toen waren het nog zakken.

    Hoe vaak moet je dan op en af dat platformpje waar je op staat terwijl je achter aan een rijdende stinkende vrachtwagen hangt, niet dat je dat na een week nog ruikt zelf...
    En dan steeds zakken pakken en in de vrachtauto gooien met van te voren onbekende inhoud en gewicht, steeds weer een verrassing.

    Die moeten volgens pakketbezorgers en hun belangen organisaties toch allemaal miljoenair zijn geworden.

    Of verzorgenden die de hele dag met dementerende ouderen werken, zeulen uit bed, douche, wc, aantafel, oprapen etc, zijn met alle respect net zakken aardappelen van gemiddeld 70 kilo.
    Mega salaris en o wat een belangen verenigingen.

    Hadden niet eens genoeg schorten en mondkapjes midden in de corona crisis en die vonden dat nog vooral erg voor die oudjes en niet eens voor henzelf.

    er zijn legio banen op te noemen die standaard veel zwaarder zijn dan pakket bezorger en die standaard niet steeds lopen te klagen.

    En anders ga je verdomme maar wat anders doen als je meent dat je zo ontzettend onderbetaald wordt he, die andere baan waar jij met jouw pakketbezorgingskwaliteiten makkelijk veel meer kan verdienen.

    Ga dan....

    Wordt helemaal simpel van dat volk.
  2. [verwijderd] 26 mei 2020 14:31
    quote:

    Jemoetwat schreef op 26 mei 2020 14:04:

    Bezorgers hier in de straat zijn de laatste tijd erg vrolijk en vriendelijk. Misschien omdat ze elke dag komen.. pakketje neerzetten, aanbellen en dooorrrr.
    Hier ook, als er wat zou zijn dan zie je er dat wel aan af maar dat is hier ook niet het geval.
    En als ik een keer wat bestel wat wat zwaarder is dan pak ik het vaak mee aan, waarom ook niet.

    Die voormalig Sandd medewerkers moeten al helemaal niet klagen, ongeacht wat ze er ook op achteruit zijn gegaan tov Sandd en dat klinkt misschien raar maar Sandd kon eigenlijk ook helemaal niet dat aanbieden want die gingen niet voor niets anders failliet en draaiden standaard verlies.
    (ik ga het niet hebben over waarom PostNL dan zo nodig alsnog 130 mio moest betalen voor Sandd ipv ff wachten en kapot laten gaan maja)

    Je hebt als ex Sandd er zelf voor gekozen om weer bij PostNL aan de slag te gaan.

    Voor PostNL medewerkers die al bij PostNL in dienst waren, die moeten blij zijn dat PostNL, een privaat bedrijf, in handen is van een bestuur dat het runt als een semi sociale werkplek.

    Als je de geluiden soms moet geloven dan vind het personeel van PostNL dat de aandeelhouder maar zijn kop moet houden...

    Ik ken weinig personeel van niet beursgenoteerde ondernemingen die eventjes naar de baas stappen die ook de eigenaar is en eventjes gaat zeggen dat hij/zij vind meer betaald te moeten krijgen en dat de eigenaar maar zijn kop moet houden en 0 moet accepteren.
    Die dat doen die weten dat die bluf eventueel ook gecalled kan worden en dan is het opgerot als je meent dat je het ergens anders zoveel beter hebt.

    Bij PostNL als je kijkt wat de financiële positie is van het bedrijf en hoeveel er van de inkomsten op gaat aan personeel incl pensioen natuurlijk en wat er dan overblijft en uiteindelijk met alle investeringen en dergelijke 0 voor de eigenaren die dan in dit geval niet zo herkenbaar zijn als de baas op kantoor maar er wel degelijk zijn en vele binnen PostNL zullen denken dat Herna de eigenaar is ofzo, dat is ook slechts een poppetje en geen eigenaar.

    Ja ze heeft aandelen PostNL maar nog nooit 1 aandeel gekocht.

    Dat vinden Amerikaanse investeerders dan ook raar, dan heb je geen vertrouwen in je eigen toko en dan kopen die ook geen aandelen in de toko.

    Naast de stommiteit natuurlijk om nog een interim dividend uit te keren terwijl overname Sandd er aan zit te komen en dat je dan je dividend helemaal schrapt ipv een beetje na te denken wat het schrappen van dividend doet met een aantal van je groot aandeelhouders die alleen mogen beleggen in bedrijven die dividend uitkeren en dat je dan ff slim dat interim op 1ct zet en zolang de ratio boven de 2 is iedere keer 1ct uit keert, dan had je een paar jaar vooruit gekunnen met evenveel cash aan dividend, dat hadden de banken ook wel gesnapt.

    Zoveel gepruts in die toko.

    Ja waarom heb ik die aandelen dan zullen er zich dan wel gaan afvragen of reageren dus ben ik dat ook maar voor..... omdat er veel potentie in zit, moeten er alleen wel mensen zitten die dat er uit kunnen halen en ook uit willen halen, ipv meer bezig zijn met netwerken en het runnen van een sociale werkplek.
  3. [verwijderd] 26 mei 2020 16:10
    quote:

    wins schreef op 26 mei 2020 15:54:

    Het beurssentiment zit alleen vandaag niet mee voor ons Postnl
    een hoop van het losersclubje aandelen waar ik er veel van heb helaas stijgt anders vandaag wel flink zoals de financials en Unibail.

    Adyen wordt helemaal gehyped omdat er zoveel online gekocht wordt maar het hoeft blijkbaar allemaal niet bezorgt te worden.
1.709 Posts
Pagina: «« 1 ... 72 73 74 75 76 ... 86 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Het is water naar de zee dragen: prognose PostNL valt vies tegen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links