Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slotcall: Hoog, hoger, hoogst

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Niels Koerts

Niels Koerts is beleggingsanalist. Enkele van zijn specialiteiten zijn dividendaandelen en beursgenoteerde inverstingsmaatschappijen. Koerts is daarnaast vaste co-host van de populaire IEX Beleggerspodcast.

Meer over Niels Koerts

Recente analyses van Niels Koerts

  1. 15 nov Winstsprong Tencent helpt Prosus flink vooruit
  2. 14 nov Basic-Fit: high risk, high reward
  3. 13 nov Betekent dit de definitieve draai van Alfen?

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 mei 2020 18:18
    Ik ben benieuwd of Rosco P. Coltrams morgen zijn short portefeuille gaat sluiten. Zo niet, dan negeert hij zijn eigen visie / TA. Ik ben benieuwd. Eens kijken of dat een geloofwaardig verhaal op gaat leveren van de week.

    Olie: Jilles gaf het 4-5 jaar geleden al aan en nu weer: de beste oplossing voor lage olieprijzen zijn lage olieprijzen. Die markt herstelt zich ook wel weer. Voorlopig gaat niemand op zoek naar nieuwe velden e.d. en aanbod zal nog wel een tijdje blijven dalen terwijl de vraag weer wat aan blijft trekken. Ik weet niet meer wie het was, maar een van de posters zei hier al een tijdje terug: dit is dan weer een markt waar nog wel gewoon sprake is van gezonde marktwerking en daar sluit ik me bij aan. Dit lost zich vanzelf weer op.
  2. [verwijderd] 25 mei 2020 21:32
    quote:

    Weert=No.1 schreef op 25 mei 2020 18:14:

    Nou, Accell doet het zo goed, omdat een bepaalde bevolkingsgroep niets liever doet dan degelijke fietsen jatten. Dus is er een enorme inhaalvraag.............
    Voor jou heb ik ook even een mededeling. Je noemt jezelf een econoom, maar hou het eens inhoudelijk ipv met een ranzig sausje dan. gewoon even normaal doen en geen hoog telegraaf / wilders niveau. Iedereen zegt weleens iets doms maar jij maakt er de laatste tijd wel dagelijkse sport van. Laat dan maar, ga anders gewoon even lekker vroeg naar bed en droom lekker van de gedachte dat je econoom bent.
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links