Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

  • 5,730 24 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 5,550 - 5,735
  • 524.733 Gem. (3M) 321,3K

off-topic

23.308 Posts
Pagina: «« 1 ... 370 371 372 373 374 ... 1166 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 ketchup 22 mei 2020 16:11

    heb ze niet, maar zie advies om Long posities in Renault af te bouwen
    ziet er naar uit dat wellicht de Franse Staat te hulp moet komen en die gaan de aandeelhouders geen free-lunch aanbieden , maar zouden wel bereid zijn om Renault een reddingsboei te werpen, zolang Renault de werkgelegenheid waarborgt voor Franse fabrieken/werknemers als prioriteit.

    de andere grote Franse autogroep PSA (Peugeot ) voor nu geen commentaar , maar zet men wel op alert.

    we horen ook weinig hoe de merger tussen Peugeot en Fiat nu verder gaat ?
    het zou allemaal eind dit jaar moeten fuseren, maar sinds er wat onenigheid ontstond tussen de waarderingen van de bedrijven en hoe men daar toe kwam is het erg stil geworden.
  2. forum rang 6 NewKidInTown 22 mei 2020 17:46
    quote:

    Squeeze schreef op 22 mei 2020 16:28:

    Europese centraal bankiers lijken met snelle extra maatregelen de kans op een helse zomer te willen minimaliseren.

    ECB-watchers omcirkelen best 4 juni, datum van de eerstvolgende vergadering van de Europees centraal bankiers, in hun agenda. Brzeski heeft de net gepubliceerde notulen van de jongste vergadering van Europese centraal bankiers doorgenomen en haalt er vooral deze quote uit:

    Er werd onderstreept dat de ervaring leert dat preventieve actie te verkiezen is om te vermijden dat financiële markten het vertrouwen verliezen

    Carsten Brzeski: 'Hoe meer ik er over nadenk, hoe meer argumenten voor de ECB om al in juni PEPP (de midden maart aangekondigde 750 miljard coronastimulus, red.) uit te breiden. Ze zouden kunnen wachten tot september, om te zien hoe het herstel evolueert. Maar dat bij het huidige tempo PEPP tegen oktober zal uitgeput zijn, zou tot ongewenste speculatieve koorts kunnen leiden.'
    Ziet er al met al niet vertrouwenwekkend uit, zou best nog deze maand of vroeg in juni een nieuwe correctie ingezet kunnen worden. Zowel fundamenteel als TA, belabberd.
  3. forum rang 7 sniklaas 22 mei 2020 23:58
    quote:

    boem! schreef op 22 mei 2020 12:41:

    [...]

    Die snap ik indien het een LONG positie zou betreffen maar ik dacht dat jij SHORT ging bij $31?

    En er is geen premie verschuldigd?
    Martin, aan je reactie te zien begrijp je niet wat SHORT gaan inhoud, gemiddeld aan $32,50 verkocht en een groot deel van de dag koerste de OLIE future ONDER deze koers waardoor ik goedkoper kon terugkopen, dus winst..

    En wat kost het nemen en aanhouden van deze 4 plukken, 35 euro per dag..

    Duidelijker kan ik het niet opschrijven...
  4. forum rang 6 boem! 23 mei 2020 01:35
    Dat zal dan wel aan mijn beperkte inzicht liggen waar SHORT en LONG voor staan.

    Je gaat SHORT op 18 mei tegen $31 nadat je de vorige SHORTpositie tegen $30 dollar met 13% verlies hebt gesloten.

    Dat je voor ieder contract per dag $9,50 betaalt zegt mij nog niet zoveel indien ik de onderliggende waarde daarvan niet ken.

    Wat ik wel denk te weten is, dat indien je een Shortpositie inneemt je daarbij gokt op lagere prijzen.

    Jij doet het nu voorkomen dat jij door aankopen tegen hogere waarden winst kan maken op een dergelijke positie.
    Een beetje vergelijkbaar met jouw uitkomst bij URW je geeft steeds aan kooporders te plaatsen te beginnen bij 140 euro om daarna triomfantelijk een slechts zeer beperkt verlies van nog geen 10% te hebben geleden terwijl het aandeel een afstort van 70% meemaakte.
    Jij geeft daarbij de toepassing van middeling aan en dat zou nog kunnen indien je er maar genoeg van koopt op de huidige laatste koers.
    Dat dit wel sterk conflicterend werkt op een van de andere axioma's uit jouw beleggingsmethode te weten de noodzaak van SPREIDING neem je daarbij maar voor lief maar strookt ook niet vwb de rekenkundige juisheid.
    Om een verlies van gem 60% op te kunnen vangen en door middeling uit te komen op 10% moet je jouw oorspronkelijke positie vermenigvuldigen met een factor 10.

    Met de door jou verkondigde beurswaarheden zoals aan te houden kaspositie ed komt eea wel in een onwaarschijnlijk daglicht te staan.
    Dat anderen het misschien komisch vinden en daardoor niet op jouw uitlatingen reageren indien je weer eens melding maakt, in de werkelijke betekenis van het woord , van de FANTASTISCHE resultaten behaald door jou terwijl je alle bleeders die er maar voor handen waren hebt gekocht.

    Ik vind het niet komisch en zeker ongepast om op een beleggingsforum aanbevelingen af te geven door gefantaseerde rendementen voor te schotelen waardoor beginnende beleggers op het verkeerde been worden gezet.

    Zo dat ben ik kwijt.

    Ik verzoek met nadruk iedere belegger van het forum die het NIET met mij eens is hierop te reageren door mij tot de orde te roepen.
  5. forum rang 7 ketchup 23 mei 2020 07:36

    wat maak je je druk om een ander zijn positie
    denk als je geen rendement weet te halen uit de beurs over een gemiddelde van zeg 3 jaar, dan moet je ermee stoppen en andere dingen met je geld doen

    verder gaat het bij beleggers maar om één ding wat geeft mij de som der delen voor rendement, als je in 50 aandelen investeert, dan weet je dat er 10% niet, of under gaan performen en daar pas je dan over tijd je positie aan

    het is geen va-banque spelletje van alles op één , het is beleggen
    je moet jezelf ook disciplines opleggen, je moet in ieder geval rendement maken anders heeft het geen zin en het moet ook binnen een bepaald time-frame zijn, anders heeft het ook geen zin

    ze zijn niet te tellen al die beleggers die uiteindelijk gelijk kregen, enkel ze zitten nu in het bejaarde tehuis, of liggen op het kerkhof en hebben er nooit lol van gehad, maar wel gelijk gekregen, nou da's lekker.

    verder zit het armenhuis ook vol met mensen die allemaal dachten het te weten

    dus spreiden en luisteren betaald en ook hedge your bets, het is geen alles of niets spel, dan kan je beter naar het casino in Monte Carlo gaan, whisky in de ene hand, sigaar in de andere, platina blondje aan je zijde en binnen 5 minuten boek je of a room met a view over de Med en je hebt de nacht der nachten, of je neemt de Thalys in je eentje naar huis

    gd wknd
  6. forum rang 6 boem! 23 mei 2020 09:05
    Ik snap deze persoonlijke aanval in het geheel niet en vind deze ook ongepast.

    Waar ik het wel met je eens.ben is dat iedere investeerder dat doet om rendement te behalen.

    Jij weet ook dat ik gevoed door de oorzaak en gevolgen van de vorige crisis onder het mom van genoeg is genoeg gestopt ben met beleggen.
    Voor mij was het moeilijk te verteren dat de veroorzaker van de crisis nb tot gids werd benoemd om ons te begeleiden naar een mooie toekomst terwijl ik de gevolgen zag wat een verlies van een flink gedeelte van het vermogen deed bij vriendjes en bekenden in Aerdenhout en Brasschaat.

    Louter vanwege mijn affiniteit met finance en nieuwe ontwikkelingen heb ik een bescheiden positie ingenomen in TT tegen 4 euro.

    Jij lijkt daarentegen bij tijd en wijle wel een verlengd uithangbord van de bancaire sector.
    Ik hoor niets anders dan de noodzaak tot spreiding, TINA, het belang van aandeelhoudersuitkeringen etc.
    Terwijl het toch echt aankomt op de juiste keuze, dat er wel degelijk andere alternatieven bestaan dan aandelen(kijk eens hoe de verdeling van de baten eruit zijn bij de banken zelf) en dat aandeeelhoudersuitkeringen onverantwoord zijn indien ze niet houdbaar.

    Jij switcht daarbij wel erg snel in gedane uitspraken of het nu gaat om het verdienmodel van TT, het bekritiseren van mijn opvattingen omtrent de bedreigingen bij Big-Oil, Big-Bank ,Big-Car en Winkelvastgoed.

    Na 10 jaar kijk ik incl het uitstapje dat ik heb gemaakt met Tesla nu naar een totaal rendement van 77% wat mijn gemiddeld jaarrendement op een kleine 6% brengt.

    Mijn reactie naar jou komt voort uit het feit, dat ik beloofd heb om pertinente onwaarheden aan de kaak te blijven stellen en mijn toon wordt daarbij wat harder indien ik bemerk dat de ontvanger niet WIL luisteren.

    Het investeren in bedrijven is een prive aangelegenheid en daar zijn risico's aan verbonden maar wanneer er sprookjes worden verteld zonder dat erbij te vermelden of onwaarheden gedebiteert vindt je mij aan de andere zijde om dat recht te zetten.

    En dan doet het er niet toe of het gaat om het illiquide zijn van het aandeel TT, het zelfverrijkingsbeeld dat jij schetst over HG , het voetstoots aannemen van de oplossinsrichting die centrale banken en overheden zullen aannemen bij het bezweren van de huidige crisis of winsten die gemaakt worden met shortposities door het doen van hogere aankopen.

  7. forum rang 7 ketchup 23 mei 2020 09:52

    persoonlijke aanval ? ik schrijf wat maak je je druk om een ander zijn positie ?

    je moet wel zo ongelofelijk door de banken zijn genaaid , want het lijkt wel een persoonlijke vete die je aan het uitvechten bent.

    ben geen fan van financials, maar daarom stel ik wel op prijs de service die ze bieden en begrijp ik ook dat dit aan een cost moet, daarbij heb ik investment Banking wel hoog zitten, ze komen met goede voorstellen en dan kan je zelf beslissen of je met ze mee wil lopen of niet en ze delen informatie, ook daar is het aan jezelf om hier naar te willen luisteren of niet

    wat TT of HG betreft die kan nog een puntje zuigen aan de ethiek die bij beursgenoteerde bedrijven hoort, no profits - no bonus om maar eens mee te beginnen
    en als de aandeelhouder geen rendement ziet in de vorm van dividend en dat is al 15 jaar zo en ook in die korte periode toen het wel goed ging was delen niet aan de orde, net zo min als verleden jaar pre-corona toen TT eindige met een prachtige cashberg en de beslissing was - geen 300 mio aandelen inkoop en geen dividend, daar JIJ de overtuiging had dat dit stond te gebeuren
    het enige wat HG deed is inkoop voor bonussen.

    daarmee heb je je voor de zoveelste maal vergist in de toko en haar gedrag jegens alle aandeelhouders en was je bij de laatste cijferpresentatie even tot inkeer gekomen dat je het wellicht verkeerd zag, was dat echter van korte duur, want nu is het wederom allemaal geweldig wat HG doet voor het bedrijf - het bedrijf ja en haar werknemers, het aandeel is gewoon pet.

    daarbij je schrijft je zit TT long aan 4 euro ? - ik meen me toch te herinneren dat je verleden jaar schreef mijn gemiddelde is nu 11 euro en kom van 13 euro af ?
    maar goed, je zal het zelf wel het beste weten , want het is jouw geld
    laat ik dan duidelijk zijn TT is tot op de dag van vandaag één van mijn slechtste investeringen voor risk/reward, als ik zie welke bedragen ik bereid ben geweest te riskeren tegenover de reward die ik tot nu toe heb ( negatief ), is TT een slechte beslissing geweest, zeker gezien de enorme plussen die anderen hebben gegeven en het is dan ook om deze reden dat ik TT als bleeder kan sponsoren, performed de rest niet meer dan zal ik de situatie opnieuw wegen , gelukkig is dat zelfs dit jaar niet aan de orde ( tot nu toe) en kan ik me permitteren gewoon te zitten
    ( som der delen) is voor mij belangrijker dan de performance, plus of min van één aandeel

    verder heb je het over pertinente onwaarheden van Sniklaas ? ik kan niet beoordelen hoe een ander zijn positie eruit ziet en hoe hij deze al dan niet hedged , ik ben voor prive investeringen veel meer belegger dan handelaar, anderen zijn eerder handelaar dan belegger en dat is prima en dan zijn de resultaten ook veel meer onderhevig aan fluctuaties, bij mij is dat minder, mijn resultaten zijn afhankelijk van de langere trend en ja, daar moet je op bijsturen als iets over tijd niet performed en de rest van de porto het niet langer kan financieren , of bereid bent het nog langer te financieren.

    zo , dat was het weer even
    beurzen is één ding, de economie een ander en dat blijft voor nu nog wel even zo.
  8. forum rang 6 NewKidInTown 23 mei 2020 10:57
    quote:

    ketchup schreef op 23 mei 2020 07:36:

    wat maak je je druk om een ander zijn positie
    Zo is het, helemaal mee eens.

    Wel is het leuk, informatief, interessant en leerzaam te lezen welke posities iemand heeft en het hier wil posten.

    Nog even mijn view over short gaan.

    ECHT short gaan is het verkopen van iets wat je NIET hebt (je positie is dan NEGATIEF) en het terug kopen bij een lagere (of hogere als je mis gegokt hebt en verlies lijdt) koers zodat je positie weer NUL is. Niet geschikt en bij de meeste banken/brokers niet toegestaan voor particulieren.

    Meeste particulieren gebruiken de term "short gaan" als ze gokken op lagere koersen d.m.v. kopen van of long gaan in PUT-opties of long gaan in andere afgeleide produkten zoals turbo's / boosters / sprinters SHORT.

    Verder heb ik nog een opmerking over de verschillende berekeningen m.b.t. TT, zou je heel veel tijd kunnen besparen, komt later op de dag, moet het nog even verder "uitwerken".
  9. forum rang 7 sniklaas 23 mei 2020 11:34
    quote:

    ketchup schreef op 23 mei 2020 09:52:

    daarbij je schrijft je zit TT long aan 4 euro ? - ik meen me toch te herinneren dat je verleden jaar schreef mijn gemiddelde is nu 11 euro en kom van 13 euro af ?

    ach Wies, laat Martin in zijn droomwereld, heeft voor 10 dagen terug ook call opties genomen uit de 21 december reeks en afgerekend aan 50 cent monopolygeld..

    m'n vader zou hebben gezegd, geef die man een enkeltje Venray...
  10. forum rang 6 boem! 23 mei 2020 12:55
    quote:

    ketchup schreef op 23 mei 2020 09:52:

    persoonlijke aanval ? ik schrijf wat maak je je druk om een ander zijn positie ?

    je moet wel zo ongelofelijk door de banken zijn genaaid , want het lijkt wel een persoonlijke vete die je aan het uitvechten bent.

    ben geen fan van financials, maar daarom stel ik wel op prijs de service die ze bieden en begrijp ik ook dat dit aan een cost moet, daarbij heb ik investment Banking wel hoog zitten, ze komen met goede voorstellen en dan kan je zelf beslissen of je met ze mee wil lopen of niet en ze delen informatie, ook daar is het aan jezelf om hier naar te willen luisteren of niet

    wat TT of HG betreft die kan nog een puntje zuigen aan de ethiek die bij beursgenoteerde bedrijven hoort, no profits - no bonus om maar eens mee te beginnen
    en als de aandeelhouder geen rendement ziet in de vorm van dividend en dat is al 15 jaar zo en ook in die korte periode toen het wel goed ging was delen niet aan de orde, net zo min als verleden jaar pre-corona toen TT eindige met een prachtige cashberg en de beslissing was - geen 300 mio aandelen inkoop en geen dividend, daar JIJ de overtuiging had dat dit stond te gebeuren
    het enige wat HG deed is inkoop voor bonussen.

    daarmee heb je je voor de zoveelste maal vergist in de toko en haar gedrag jegens alle aandeelhouders en was je bij de laatste cijferpresentatie even tot inkeer gekomen dat je het wellicht verkeerd zag, was dat echter van korte duur, want nu is het wederom allemaal geweldig wat HG doet voor het bedrijf - het bedrijf ja en haar werknemers, het aandeel is gewoon pet.

    daarbij je schrijft je zit TT long aan 4 euro ? - ik meen me toch te herinneren dat je verleden jaar schreef mijn gemiddelde is nu 11 euro en kom van 13 euro af ?
    maar goed, je zal het zelf wel het beste weten , want het is jouw geld
    laat ik dan duidelijk zijn TT is tot op de dag van vandaag één van mijn slechtste investeringen voor risk/reward, als ik zie welke bedragen ik bereid ben geweest te riskeren tegenover de reward die ik tot nu toe heb ( negatief ), is TT een slechte beslissing geweest, zeker gezien de enorme plussen die anderen hebben gegeven en het is dan ook om deze reden dat ik TT als bleeder kan sponsoren, performed de rest niet meer dan zal ik de situatie opnieuw wegen , gelukkig is dat zelfs dit jaar niet aan de orde ( tot nu toe) en kan ik me permitteren gewoon te zitten
    ( som der delen) is voor mij belangrijker dan de performance, plus of min van één aandeel

    verder heb je het over pertinente onwaarheden van Sniklaas ? ik kan niet beoordelen hoe een ander zijn positie eruit ziet en hoe hij deze al dan niet hedged , ik ben voor prive investeringen veel meer belegger dan handelaar, anderen zijn eerder handelaar dan belegger en dat is prima en dan zijn de resultaten ook veel meer onderhevig aan fluctuaties, bij mij is dat minder, mijn resultaten zijn afhankelijk van de langere trend en ja, daar moet je op bijsturen als iets over tijd niet performed en de rest van de porto het niet langer kan financieren , of bereid bent het nog langer te financieren.

    zo , dat was het weer even
    beurzen is één ding, de economie een ander en dat blijft voor nu nog wel even zo.
  11. forum rang 6 boem! 23 mei 2020 14:18
    quote:

    ketchup schreef op 23 mei 2020 09:52:

    je moet wel zo ongelofelijk door de banken zijn genaaid , want het lijkt wel een persoonlijke vete die je aan het uitvechten bent.

    zo , dat was het weer even
    beurzen is één ding, de economie een ander en dat blijft voor nu nog wel even zo.
    Het tijdelijk trage internet heeft mijn reactie niet weergegeven.
    Hier volgt een tweede poging;

    Mijn stelling is dat WIJ nu weer ongelooflijk genaaid worden door de banken.
    Ik stel hun mede verantwoordelijk voor het lage weerstandsvermogen dat veel bedrijven nu parten speelt .
    Dat jij vindt dat de banken daar part nog deel aan hebben is jouw goed recht maar geef in ieder geval ruimte aan andersdenkenden of ga een inhoudelijke discussie aan indien je het alllemaal maar lariekoek vindt wat die ander ter berde brengt.

    Dat wij volledig verschillen in hoe wij de waarde van iets bepalen wordt duidelijk in jouw laatste zin.
    Jij baseert je op de waardebepaling door de beurs via hun tijdelijke beprijzing van de koersen, terwijl ik me meer richt op de economische waardebepaling op basis van FCF potentie.

    JIj gaat ervan uit dat de discrepantie tussen waarde beurs en die op basis van economische perspectieven nog wel even aan zal duren.

    Ik durf te stellen, dat je lange tijd de boel voor de gek kan houden maar dat op termijn de reeele economie het altijd wint van de gemanupileerde beurswaarde.

    De permanente gevolgen van Corona zijn nog niet volledig verwerkt in de koersen verwerkt.
    Met name Big-Oil zal blijvend last hebben van een lagere vraag naar fossiele brandstof en Big-Bank krijgt een koekje van eigen deeg doordat de overgrediteerde bedrijven het loodje zullen leggen.

  12. forum rang 6 NewKidInTown 23 mei 2020 14:31
    quote:

    sniklaas schreef op 23 mei 2020 11:34:

    ....ach Wies, laat Martin in zijn droomwereld, heeft voor 10 dagen terug ook call opties genomen uit de 21 december reeks en afgerekend aan 50 cent monopolygeld..

    m'n vader zou hebben gezegd, geef die man een enkeltje Venray...
    Die calls dec 21 9,00 zou hij opgepikt hebben voor 050 terwijl er die dag 4 stuks zijn gegaan voor 0,65. Heb het toen nog geschreven hier, is ie nooit op ingegaan, dus "uiterst onwaarschijnlijk" om het zacht uit te drukken. Een ander woord wil ik niet liever niet gebruiken.
    Ik twijfel dus ook aan andere berichten van hem qua waarheidsgehalte, om over z'n "voorspellingen" maar te zwijgen, nooit iets van uit gekomen sofar. Hoe praat je recht wat krom is ? Inderdaad, alleen in z'n droomwereld met monopolygeld.......

    In m'n grootvaders tijd gingen ze naar "Zuidlaren" ;-)
  13. forum rang 7 sniklaas 23 mei 2020 14:59
    quote:

    mjmj schreef op 23 mei 2020 12:13:

    Wie heeft er een visie op een evt. correctie op de recente stijging vanaf het corona dieptepunt?

    Ik moet eerlijk zeggend dat als ik de risico's in de reeële economie vergelijk met het bullish gedrag op de beurs dat ik een beetje de weg kwijt ben.

    naar mijn mening is er geen generiek recept dat eenieder kan bereiden voor zijn of haar portefeuille en is de kans op een correctie even groot dan de kans op een opleving of door kabbelen op de huidige weg naar de herfst.

    zowel door overheden als centrale banken zijn er wereldwijd enorme bedragen in de markt gepompt die allemaal hun weg zoeken in de economie en ieder land of gemeenschap draait naar behoefte de geldkraan verder open of dicht. Er wordt van alles gekocht door de centrale banken, aandelen, obligaties zelfs tot etf's toe..

    Steekt COVID-19 weer de kop op of valt de economie verder terug zal voor dat deel van de wereld de geldkraan verder worden opengedraaid en neemt in dat deel van de wereld de vraag naar 'koopwaar' toe.

    Is COVID-19 op zijn retour of hersteld de economie sneller dan verwacht zal voor dat deel van de wereld de geldkraan verder worden dichtgedraaid en neemt in dat deel van de wereld de vraag naar 'koopwaar' af.

    En daarnaast zijn er commodity's waar de koersontwikkeling aan de hand van de situatie op wereldniveau wordt bepaald.
    Toenemende onrust in de wereld en economische malaise, prima voor de koersontwikkeling van het goud en slechter voor het zilver.
    Oplevende economie in exporterende landen, prima voor de koersontwikkeling van commodity's (olie, gas, metalen, etc..) die nodig zijn voor de productie.

    wat is nu wijsheid, feit is wel dat geld zal ontwaarden omdat er simpelweg heel erg veel wordt bijgedrukt waardoor de waarde zal afnemen, de onderliggende economie van een bepaalde valuta bepaald mede de afname of stabiliteit van de munt.

    Voorbeeld voor de Noorse kroon, de economie wordt voornamelijk gedragen door de olie en gaswinning en zolang het overschot blijft is de prijs bagger en zal de Noorse kroon tov andere valuta's in koers afnemen en de inwoner en bedrijven in Noorwegen worden armer.

    En dan de UK, losgeweekt van EUROPA kunnen met hun eigen munt de GBP op termijn wel voor een economische verrassing zorgen, zeker nu China als exporterend land een knauw heeft gekregen. Met een lage koers van het GBP en goedkope commodity's wordt produceren in de UK goedkoop waardoor de export voor een opleving kan zorgen.

    Momenteel 60 posities in portefeuille, 35 in de plus en 25 in de min en neem daar waar gewenst winst om financiële ruimte beschikbaar te houden om te middelen bij gewenste posities in de min.
    Welke takken van sport zijn het meest toekomstbestendig, voeding staat wellicht bovenaan maar ook tech is niet meer, COVID-19 of niet, uit onze samenleving weg te denken..

    beschikbare cash is broodnodig om te middelen en te kunnen anticiperen op veranderingen en kansen maar cash op zich aanhouden kost in principe geld vanwege de aanhoudende geldontwaarding.

    Follow the money, go with the flow maar doe datgene waar je jezelf prettig bij voelt..
  14. forum rang 6 NewKidInTown 23 mei 2020 15:06
    quote:

    boem! schreef op 23 mei 2020 14:56:

    Ik verwacht dat mijn koop call dec21 a 9 euro tegen 50 cent na de 2q cijfers op basis van het algemeen sentiment wel uitgevoerd kan worden als gokje met 1000 euro.
    Oh, dus nog niet gedaan, okay, recht gezet.

    Deze calls zijn afgelopen donderdag voor het laatst verhandeld 2 stuks a 0,80 eur.

    Om ze voor 0,50 eur te kunnen kopen, zal het aandeel nog circa 0,50 moeten dalen, kansrijk volgens mij, koers tt dan circa 6,50.
    20 stuks is wel veel, normaliter een stuk of vijf per dag hooguit, maar in het geweld op cijferdag is alles mogelijk, dat weten we.

    btw, ik zelf zou eerder voor de dec 21 7,00 gaan als de koers naar de 6,50 of lager gaat, betaal je circa 1,00 eur, neem je de helft, zit je eerder in de winst imho. Maar ik hoef ze niet.
  15. forum rang 7 sniklaas 23 mei 2020 16:46
    quote:

    Nait Soesen schreef op 23 mei 2020 16:34:

    Renault in zeer grote problemen: "Faillissement dreigt"

    racingnews365.nl/renault-in-zeer-grot...
    Wies schreef dat gisteren al, adviezen om afscheid te nemen van het aandeel, de 'onvermijdelijke steun zal de huidige aandeelhouders ook raken..

    zonder positief nieuws wordt het maandag een bloedrode dag voor dit aandeel en ook voor mij, positie is nog aanzienlijk, ruim 3% van het totaal..
  16. forum rang 8 Wereldbelegger 23 mei 2020 17:20
    in mijn vaderstijd gingen ze naar Santpoort
    of als je overtuigd katholiek en gek was naar Heiloo ((-;

    quote:

    NewKidInTown schreef op 23 mei 2020 14:31:

    [...]
    Die calls dec 21 9,00 zou hij opgepikt hebben voor 050 terwijl er die dag 4 stuks zijn gegaan voor 0,65. Heb het toen nog geschreven hier, is ie nooit op ingegaan, dus "uiterst onwaarschijnlijk" om het zacht uit te drukken. Een ander woord wil ik niet liever niet gebruiken.
    Ik twijfel dus ook aan andere berichten van hem qua waarheidsgehalte, om over z'n "voorspellingen" maar te zwijgen, nooit iets van uit gekomen sofar. Hoe praat je recht wat krom is ? Inderdaad, alleen in z'n droomwereld met monopolygeld.......

    In m'n grootvaders tijd gingen ze naar "Zuidlaren" ;-)
23.308 Posts
Pagina: «« 1 ... 370 371 372 373 374 ... 1166 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

TomTom geraakt door zwakke automotivemarkt

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links